View Full Version : Gençlerbirliği-Fenerbahçe
dnz498
11.Ağustos.2006, 13:17
Fener, Gençler'le 67.'inci randevuda
Fenerbahçe ile Gençlerbirliği yarın yapacakları lig maçıyla birlikte 67. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki maçlarda üstün olan Sarı-Lacivertliler...
Fenerbahçe ile Gençlerbirliği ligde yarın 67. maça çıkıyor...
Birinci Futbol Ligi'nde bugüne kadar 66 kez karşılaşan iki ekipten, sarı-lacivertliler 27, Gençlerbirliği ise 12 kez kazandı. İki ekip arasında zorlu mücadelelere sahne olan maçların 27'sinde ise taraflar eşitliği bozamadı.
Fenerbahçe'nin attığı toplam 107 gole, Gençlerbirliği 75 golle karşılık verdi.
İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda taraflar Ankara'da 0-0 berabere kalmış, İstanbul'da ise Fenerbahçe 3-0 galip gelmişti.
ANKARA'DA GENÇLERBİRLİĞİ ÜSTÜN
Fenerbahçe için Gençlerbirliği ile Ankara'da yaptığı maçlar oldukça zorlu geçiyor.
Başkent ekibinin kendi evinde yaptığı maçlarda, Fenerbahçe'ye galibiyetlerde 9-8 üstünlüğü bulunurken, Ankara'daki 16 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.
Galibiyetlerde, kendi evinde sarı-lacivertli takıma üstünlük kuran kırmızı-siyahlılar, başkentte attıkları 44 gole karşılık, kalesinde 38 gol gördü.
FENERBAHÇE 11 MAÇTIR YENİLMİYOR
Fenerbahçe, kazanmakta zorlandığı Gençlerbirliği'ne son yıllarda lig maçlarında yenilmiyor. Başkent temsilcisi önünde ligde son yenilgisini 2000-2001 sezonunun ilk yarısında Ankara'da 3-1'lik skorla alan sarı-lacivertliler, ligdeki son 11 maçta yenilmezken, 7 galibiyet aldı, 4 kez berabere kaldı.
EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER
Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 1993-94 sezonunda elde etti. Sarı-lacivertliler, söz konusu sezonda zorlu rakibi karşısında ligdeki en farklı galibiyetini 5-0'lık skorla aldı.
Kırmızı-siyahlı ekip ise Fenerbahçe karşısında en farklı skorlu galibiyetini, 1990-91 ve 1997-98 sezonlarında 3-0 ve 1996-97 sezonunda da 4-1'lik sonuçlarla elde etti.
İki ekip arasında en çok gollü biten karşılaşmalarda ise 7 gol atıldı. 1959-60 sezonunda Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni 4-3, 1992-93 sezonunda ise Gençlerbirliği Fenerbahçe'yi aynı sonuçla yendi.
Jesus_FB
11.Ağustos.2006, 16:22
Anelka, Gençler maçında yok!
Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasında oynanan şampiyonlar ligi ön eleme maçından sonra sağ kasığında ağrılar oluşan Nicolas Anelka'nın bugün Kadıköy Acıbadem Hastanesinde MR'ı çekildi. Fransız futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığı öğrenilirken, konu ile ilgili resmi açıklamanın MR sonuçlarına göre yapılacağı belirtildi. Anelka'nın Gençlerbirliği maçı için bugün Ankara'ya gidecek Fenerbahçe kafilesinde de yer almayacağı öğrenildi.
Sarı Lacivertlilerde Türkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında oynanan Kayseri Erciyes maçında Emre Toraman'a yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 3 maç ceza alan Appiah dışında Anelka'nın da oynamayacak olması teknik direktör Zico'yu yeni arayışlara itti.
Brezilyalı hocanın Appiah'ın yokluğunda Aurelio'nun yanında Mehmet Yozgatlı'yı, forvette ise Semih'i oynatacağı öğrenildi.
bu maçta puan kaybedeceğimizi düşünüyorum
Neron_FB
11.Ağustos.2006, 16:31
Oh iyi anelka sakatmış :)
Ben aksine hırslı oynanacak bi oyunla en az 2 gol atarak kazanacağımızı düşünüyorum..
Sekopej
11.Ağustos.2006, 16:41
Gençlerbirliği de sezona iyi başladı ama Fenerbahçe'nin Kiev mağlubiyetinden sonra bu maçta puan kaybetmemesi gerekir. Zor maç olacak bu kesin ama kazanmak zorundayız...
e_mali
11.Ağustos.2006, 16:44
Bu maca Cavcav yuzunden gitmeyecegim....
Jesus_FB
11.Ağustos.2006, 16:46
Bu maca Cavcav yuzunden gitmeyecegim....
bilet fiyatlarını yine uçuk fiyatlara çekmiştir kesin
bursa_mc
11.Ağustos.2006, 16:47
surpriz olabilir
Eray Dengiz
11.Ağustos.2006, 17:00
Eğer D.Kiev'de beraberlik veya galibiyet gelseydi bu maçta Fenerbahçe yenilebilirdi. Süpriz olmazsa yener..
e_mali
11.Ağustos.2006, 17:11
Gencler eski gencler degil ama her zaman Ankara takımları bize ters gelmistir.
Bu arada kale arkası sanırım 30 ytl
Neron_FB
11.Ağustos.2006, 17:53
Gencler eski gencler degil ama her zaman Ankara takımları bize ters gelmistir.
Bu arada kale arkası sanırım 30 ytl
:eek: Resmen maça gelmeyin demiş cavcav taraftarlara...
e_mali
11.Ağustos.2006, 18:14
Gençlerbirliği Kapalı : 110,00 YTL
Gençlerbirliği Maraton : 66,00 YTL
Gençlerbirliği Kale Arkası : 33,00 YTL
Fenerbahçe Kapalı : 110,00 YTL
Fenerbahçe Maraton : 66,00 YTL
Fenerbahçe Kale Arkası : 33,00 YTL
Ulen Cavcav ulen Cavcav...
nart_susruko
11.Ağustos.2006, 18:31
cavcav yine yapmış yapacağını uçurmuş bilet fiyatlarını, maçtan sonraki o muhteşem yorumlarınıda merakla bekliyorum.. :D
anelkanın olmamasını sakatlık (-ki maçta oynayamayacak kadar değil büyük ihtimalle) değilde yönetimden gelen bi istektir bence..
Laz_Asker_61
11.Ağustos.2006, 19:22
bu ne yaw sanki final maçı fiyatlara bak
maç için diyeceğim her sonuç çıkabilir
Burak Duran
11.Ağustos.2006, 19:26
bizim manisa maçı kale arkası 40 kapalı 80di :D cavcav biraz daha abartmış :D
eGowiCh
11.Ağustos.2006, 19:31
Anelka oynamadığına göre kazanırız bu maçı :) Appiah yok ama yerini Selçuk, M.Yozgatlı ve Uğur Boral doldurabilir. Can yerine de Servet forma giyecek gibi.
dnz498
11.Ağustos.2006, 19:38
Gençlerbirliği Kapalı : 110,00 YTL
Gençlerbirliği Maraton : 66,00 YTL
Gençlerbirliği Kale Arkası : 33,00 YTL
Fenerbahçe Kapalı : 110,00 YTL
Fenerbahçe Maraton : 66,00 YTL
Fenerbahçe Kale Arkası : 33,00 YTL
Ulen Cavcav ulen Cavcav...
bence A. Yılldırım keşke yemek davetini kabul etseydi baksana fiyatlara :)
Ama yinede gidicem maça
Fenerbahçe'de Fransız futbolcu Anelka, kırmızı kart cezalısı Appiah, tedavisi devam eden Luciano'nun yanı sıra Olcan, Gürhan, Zafer, Deniz ve Kemal de Ankara'ya götürülmedi.
Fenerbahçe'nin 18 kişilik Gençlerbirliği maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan, Servet, Ümit, Mahmut Hanefi, Mehmet, Tuncay, Tümer, Aurelio, Kerim, Can, Önder, Alex, Selçuk, Semih, Uğur, Serkan, Rüştü, Murat
Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısında şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Rüştü, Serkan, Can (Servet), Önder, Ümit, Mehmet Yozgatlı, Aurelio, Alex, Tümer, Tuncay, Semih.
fmsmyrna
11.Ağustos.2006, 20:36
eğer kievden puan veya puanlarla dönseydik puan kaybı yaşardık bu maçta amadurum değişince yeniceğimizi düşünüyorum tahmini skor 2-0 2-1
baron
12.Ağustos.2006, 02:21
bu maçda olaylar olacak....
maç esnasında olan olayları çok dikkatli izleyiniz...
fenerbahce_1907
12.Ağustos.2006, 05:33
cok zor bir mac olacak fakat oyuncuların kiev yenilgisi ötürüyle daha hırslı olacağını düşünüyorum ve macı 2-0 veya 2-1 gibi bir sonucla kazanacağımızı düşünüyorum
meddah
12.Ağustos.2006, 06:08
Sanırım Gençler'in kombine fiyatları bunlardan ucuz..
e_mali
12.Ağustos.2006, 09:59
Tam ben de bundan bahsetcektim :) Bu sene Genclerin kombinesi almayı dusundum bi ara, her macına da gitmek istiyorum ama Cavcav'a olan antipatim nedeniyle kararımdan vazgectim.
meddah
12.Ağustos.2006, 11:03
Şöyle de bir liste buldum, tam karşılamıyor ama Gençlerbirliği'nin kombine fiyatları..
Kale Arkası: 55
Kapalı:105
Numaralı:275
VIP:1000
İdeal trbün olan kapalının kombinesi daha ucuz.
Halbuki daha ikinci hafta.. Kombineler de bitmemiştir..
Frank_Castle
12.Ağustos.2006, 13:40
Pahalanmış yahu..
uefa da coştukları sene kombineler 20 milyondu.
celepao
12.Ağustos.2006, 13:59
ne olursa olsun fb nin rahat bir oyunla alacagini düsünüyorm kiev macina kadar daha ii olmasi lazim takimin
bursa_mc
12.Ağustos.2006, 14:04
ne pahalı be abii
atlantis_fb
12.Ağustos.2006, 14:25
ben fenerbahcemizin bu maçı kazanacağına inanıyorum ama erciyes maçı gibi rahat bi maç geçmez anelkanını oynamaması daha iyi olmuş.appiah'ın da yeri tabiki doldurulamaz ama m.yozgatlı da çok iyi bi futbolcu bence appiah'ı çok arattırmayacaktır...
Universal
12.Ağustos.2006, 14:30
1.ve 2. maçı oynanacak bu maçın zevkli geçeceğinden eminim ama tüm kalbim doğal olarak Fenerbahçe. Maçta kontra ataklara dikkat ettiği takdirde kazanacağını düşünüyorum.
EreN
12.Ağustos.2006, 14:34
Ya anlamadığım birşey buFenerbahçe maçlarında dfeplasmanda bilet fiyatları
5x artıyor .. yinede doluyor ya o stad kapak olsun cavcava inşallah bugünde dolar..
kolay kazanırız gibimegeliyor kievden sonra
Universal
12.Ağustos.2006, 14:36
Ya anlamadığım birşey buFenerbahçe maçlarında dfeplasmanda bilet fiyatları
5x artıyor .. yinede doluyor ya o stad kapak olsun cavcava inşallah bugünde dolar
Ankaralılar en fazla 3 kez izliyebiliyor zorla gidiyorlar ne yapsın taraftar.
Sekopej
12.Ağustos.2006, 15:24
Api'nin yerine Yozgatlı oynayacaksa defansif anlamda zor anlar yaşabiliriz. ilk dakikalarda baskı kurup gol bulmamız lazım. Ayrıca maça tek yabancıyla çıkacağız Alex. Geçen sene yabancı sayısı arttırılsın diyen bizim başkan daha kontenjanı dolduramadı, artmasın diyen, karşı çıkan Beşiktaş daha fazla yabancı için Nobre'yi değişik yollardan Türk yapmaya çalışıyo. Keşke geçen sene onlar da destek verselerdi şimdi böyle işlerle uğraşmazlardı:D
dnz498
12.Ağustos.2006, 15:59
Kadrolar
Gençlerbirliği
Gökhan, Erkan, Risp, Tuna, Erhan , Mehmet Çakır, Ayman, Haminu, Eren, Okan, Nicoise
Fenerbahçe
Rüştü, Serkan, Can (Servet), Önder, Ümit, Mehmet Yozgatlı, Aurelio, Alex, Tümer, Semih, Tuncay
Bence Mehmet yerine Selçuk oynamalı
TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2006, 16:08
Ankaralılar en fazla 3 kez izliyebiliyor zorla gidiyorlar ne yapsın taraftar.
Evet yöneticilerde bunu iyi bir koz olarak kullanıyorlar ve bilet fiyatlarını ucuruyorlar
dnz498
12.Ağustos.2006, 16:14
eee bu her yerde böyle değilmi? Adam nerden kazanacak
baron
12.Ağustos.2006, 17:12
skor tahminleri yapsak....
dnz498
12.Ağustos.2006, 17:15
zor ama 1-2, 1-3 gibi bir sonuç çıkabilir
Sekopej
12.Ağustos.2006, 17:16
4-1 ya da 4-2
Edit: yazmamışım yanlış anlaşılmasın Fener kazanır diyorum...
TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2006, 17:17
2-1 Fenerbahce alır
Laz_Asker_61
12.Ağustos.2006, 19:55
3-1 fener alır
Sekopej
12.Ağustos.2006, 20:14
Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu;
Rüştü, Kerim, Can, Önder, Ümit, Aurelio, Mehmet, Tümer, Alex, Tuncay, Semih
bursa_mc
12.Ağustos.2006, 20:18
kerim ilk11 de şaşırdımm
Universal
12.Ağustos.2006, 20:20
Kerim'de ilk 11'de bende şaşırdım ben Kerim'i hiç sevmedin nedense ısınamadım ama iyi bir futbolcu olacağına inanıyorum bu gün nasıl oynayacak merak ettim.
Sekopej
12.Ağustos.2006, 20:20
Kiev maçında Serkan oynamayacağı için şimdiden takıma alışması için oynatıyor. Yine çok fazla ofansif bir kadro olmuş umarım ilk dakikalarda bir gol buluruz da rahat geçer. Yoksa ilerleyen dakikalarda zorlanabiliriz....
Universal
12.Ağustos.2006, 20:22
Zaten Fenerbahçe'deki artık futbol zihniyeti rakip bana önlem alsın artık Zico rakip kim olursa olsun önlem almayıp 90 dk atak oynatacak bu yüzden Fenerin maçları zevkli geçer. Kısaca 5-4 olsun bizim olsun zihniyeti var sahada.
Comanche72
12.Ağustos.2006, 20:45
fener iyi oynuor
Frank_Castle
12.Ağustos.2006, 21:40
tümer ortaladı, tuncay bombaladı. 1-0 .
gençler net bi fırsat kaçırdı, fener affetmedi.
atlantis_fb
12.Ağustos.2006, 21:44
2-0 oldu :D aleeexxxx
SYLaR
12.Ağustos.2006, 21:44
alex 2-0 dakika 40
Burak Duran
12.Ağustos.2006, 22:54
çok sıkıcı bir maç fener top oynamadı gençler öylesine saldırdı fenerin 2 pozisyonu var onlar gol oldu. Gençler %100 2 gol atamadı maçta bu şekilde bitti. Bence fener biraz daha önlem almalı özellikle defans çok açık veriyorlar. bu gençler değil kiev olsaydı maçta 4-5 gol yerlerdi
Universal
12.Ağustos.2006, 23:09
Maç çok sıkıcı geçti özellikle 2. yarıda Fenerbahçe'nin önde olması nedeniyle tempoyu düşürdüler ve maçta iyi organize edilmiş bir atak görmedik.
Fenerbahçe maça tek yabancı ile çıktı ama maçı 2-0 kazanmayı bildiler. Maçın başlarında özellikle Fenerbahçe'nin bel kemiğini oluşturan Tümer-Alex top kayıpları yapması rakibin kontra atak bulmasını kolaylaştırdı Fenerbahe ilk golü atıktan sonra rahat bir oyun sergiledi zaten peşine 2. gol geldi goller dışında tehlikeli atakları yoktu.
Hakem'in performansı bu sıcağıda ele alırsak iyidi tek eksiği ilk yarıda Kerim'e yapılan bel üstüne ayağıyla vuran Gençlerbirliği oyuncusuna sarı kart göstermesi gerekirdi.
Maçta Gençlerbirliği taraftarı nedensiz yere Uğur Boral'a top geldiği zaman hıslıkladı ama bu oyuncu Gençlerbirliğine hiç bir kötülük yaptığını düşünmüyorum sadece profesyönelce başka bir klube gitti.
bursa_mc
12.Ağustos.2006, 23:13
.:İLK YARI:.
5. dakikada sol kanattan kazanılan serbest atışı kullanan Alex'in ceza sahasına ortasında Önder'in kafasından seken topu Gençlerbirliği defansı uzaklaştırdı.
31. dakikada Isaac'ın ara pasında ceza sahasında Mehmet Çakır, topu istediği gibi kontrol edemedi. Araya giren Önder'in müdahalesiyle topu ikinci kez önünde bulan Mehmet Çakır'ın, ceza sahası sol çaprazında kaleci Rüştü'yü çalımlayarak yaptığı ortada Önder, topu kornere attı.
35. dakikada Traore'nin uzaklaştırmak istediği topu kontrol eden Tümer'in ceza sahası sol çaprazından ortasında arka direkte Tuncay, meşin yuvarlağı kafa ile ağlara gönderdi. 0-1
39. dakikada ceza sahası sol köşesinden Tuncay'ın içeriye çevirdiği topu Risp, Semih'ten önce dokunarak uzaklaştırırken, topu önünde bulan Tümer'in, ceza sahası sol çaprazından şutunda kale önünde topu tamamlayan Alex, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-2
41. dakikada ceza sahası sol çaprazından Mehmet Çakır'ın şutunda kaleci Rüştü, iyi bir refleksle topu kornere çeldi.
.:İKİNCİ YARI:.
47. dakikada sol kanattan kazanılan serbest atışı kullanan Tümer'in ceza sahasına ortasında kale önünde iyi yükselen Tuncay'ın kafa vuruşunda top, yandan auta çıktı.
51. dakikada Tuncay'ın topuk pasıyla ceza sahasına giren Kerim'in sağ çaprazdan sert şutunda top, yandan auta çıktı.
57. dakikada rakibinden sıyrılan Mehmet Yozgatlı'nın ceza yayı üzerinden sert şutunda kaleci Gökhan uzanarak, topu köşeden kornere çeldi.
65. dakikada ceza sahası sol çaprazından Aurelio'nun ortasında kale önünde Semih'in kafa vuruşunda top, üstten auta çıktı.
69. dakikada ceza sahasında oluşan karambolde topu önünde bulan Isaac, kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Isaac'in sağ çaprazdan sert şutunda top, az farkla yandan auta çıktı.
81. dakikada sağ kanattan Erhan'ın ortasında ceza sahasında kafalardan seken topa Nicoise'nin gelişine şutunda kaleci Volkan, uzanarak tehlikeyi önledi.
82. dakikada Isaac'in pasında topu kontrol eden Nicoise'nin ceza sahası sol çaprazından şutunda top, yandan auta çıktı.
celepao
12.Ağustos.2006, 23:15
yorgun fener kendini pek kasmadan maci almasini bildi ama defans sinyal veriyor ama luciano ve lugano dan sonra daha saglikli fikir verebiliriz
fmsmyrna
12.Ağustos.2006, 23:29
fener rahat bi oyunla aldı maçı defansın açık vermesi normal 2.yarı forvet duvar gibi olunca birçok şişirme top yaptı gençler bazıları da pozisyon oldu mecburen yani
Universal
13.Ağustos.2006, 00:13
F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, G.Birliği galibiyetinin ardından şunları söyledi: "Çok güzel bir galibiyet aldık. Karşımızıda çok iyi bir rakip vardı, oyuncularım çok sakin oynadı, ne yaptıklarını biliyorlardı. İlk yarıda çok iyi bir avantaj yakaladık, ikinci yarıda iki takımda pozisyonlara girdi ancak daha akıllı oynayan taraf olan biz maçı kazandık. Tek yabancı ile oynamamız bır sıkıntı olmadı maçı kazandık sonuç olarak. Tek yabancı ile oynayarak maçta zorlandığımızı söylemek Milli Takım ayarındaki diğer oyuncularımıza saygısızlık olur. Kiev maçını düşünerek Kerim'i bugün oynattım. Kerim bugün çok iyi oynadı, geleceği düşünerek hamlelerimizi yapıyoruz.
Ben bugün takımda eleştirilecek yan bulamıyorum, kazandık ve futbolda kazanmak önemlidir."
Zico Anelka'nın kadroya alınmaması ile ilgili sorulara şu yanıtı verdi: "Anelka, F.Bahçe'nin futbolcusudur benim futbolcum değildir, benim elimde antrenmanlara katılan bana yardım etmek isteyen oyuncularım var. Anelka'da idmanlara katılmadığı için bugün sahada değildi. Anelka, Kiev maçında sahada olmak istediği için oynadı. Kiev maçından sonra ise anternmanlara katılmadı, antrenmanlara katılmayan oyuncu da forma giyemez."
Zico Alex'in sahadaki görevi ile ilgili şu açıklamaları yaptı: "Alex ofansif bir oyuncu çok fazla geriye döndüğündü enerjisini kaybedelir, bu nedenle ben de onun ileride kalarak oynamasını istiyorum."
atlantis_fb
13.Ağustos.2006, 00:52
"Anelka, F.Bahçe'nin futbolcusudur benim futbolcum değildir, benim elimde antrenmanlara katılan bana yardım etmek isteyen oyuncularım var. Anelka'da idmanlara katılmadığı için bugün sahada değildi. Anelka, Kiev maçında sahada olmak istediği için oynadı. Kiev maçından sonra ise anternmanlara katılmadı, antrenmanlara katılmayan oyuncu da forma giyemez."
bence Zico gayet güzel yorumlamış Anelka hadisesini bu da otoriteyi sağladığının göstergesidir...
Sekopej
13.Ağustos.2006, 00:57
Maç hakkında aslında söylenecek çok şey yok. Tümer ilk başlarda çok top kaybetti ama galibiyeti de o getirdi. Bugün beğendiğin ender insanlardan biriydi.Ayrıca 18 kişilik kadroda 1 yabancı var bu kadar eksiğe rağmen zor bir deplasmandan net bir skorla galip gelmek beni sevindirdi. Biraz klasik olacak ama artık önümüzdeki maçlara bakacağız....
kaltuntas
13.Ağustos.2006, 01:09
ne dandik oynadı bizimkiler yav sanki beyaz formalılar fb ydi. gencler bilem daha baskılı daha atak oynadı bizdekide acık söylemek gerekirse şans tı.neyse aldık ya ona şkr.
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2006, 01:26
Kiev macı sonrası moral olarak cöküntü içinde olan Fenerbahcemizi genclerbirligi galibiyeti kendine getirir ve Kiev macında gercek Fenerbahce yi görürüz inş
Bekq
14.Ağustos.2006, 15:12
F.Bahçe ilk iki lig maçında iki galibiyet alırken 8 gol attı,hiç gol yemedi.Buna benzer bir durum 1988-89 sezonunda yaşandı.Sarılaciverli ekipilk 2 maçta 2 galibiyet alıken 9 gol attı,hiç gol yemedi.Ve F.Bahçe o sezonu 103 gol atarak şampiyon bitirdi.
1988-89'daki başlangıç
1.hafta:Rize-F.Bahçe 0-5
2.hafta:F.Bahçe-Altay 4-0
2005-2006'daki başlangıç
1.hafta:F.Bahçe-Erciyes 6-0
2.hafta:G.Birliği-F.Bahçe 0-2
Kaynak:Sabah
Jesus_FB
14.Ağustos.2006, 15:16
zico'nun bu taktik anlayışı ve yapılacak yeni forvet transferiyle beraber 100 gole yaklaşacağımızı tahmin ediyorum