Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Gençlerbirliği-Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Default Gençlerbirliği-Fenerbahçe

Fener, Gençler'le 67.'inci randevuda

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği yarın yapacakları lig maçıyla birlikte 67. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki maçlarda üstün olan Sarı-Lacivertliler...

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği ligde yarın 67. maça çıkıyor...

Birinci Futbol Ligi'nde bugüne kadar 66 kez karşılaşan iki ekipten, sarı-lacivertliler 27, Gençlerbirliği ise 12 kez kazandı. İki ekip arasında zorlu mücadelelere sahne olan maçların 27'sinde ise taraflar eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin attığı toplam 107 gole, Gençlerbirliği 75 golle karşılık verdi.
    İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda taraflar Ankara'da 0-0 berabere kalmış, İstanbul'da ise Fenerbahçe 3-0 galip gelmişti.

ANKARA'DA GENÇLERBİRLİĞİ ÜSTÜN
    Fenerbahçe için Gençlerbirliği ile Ankara'da yaptığı maçlar oldukça zorlu geçiyor.

Başkent ekibinin kendi evinde yaptığı maçlarda, Fenerbahçe'ye galibiyetlerde 9-8 üstünlüğü bulunurken, Ankara'daki 16 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Galibiyetlerde, kendi evinde sarı-lacivertli takıma üstünlük kuran kırmızı-siyahlılar, başkentte attıkları 44 gole karşılık, kalesinde 38 gol gördü.

FENERBAHÇE 11 MAÇTIR YENİLMİYOR
    Fenerbahçe, kazanmakta zorlandığı Gençlerbirliği'ne son yıllarda lig maçlarında yenilmiyor. Başkent temsilcisi önünde ligde son yenilgisini 2000-2001 sezonunun ilk yarısında Ankara'da 3-1'lik skorla alan sarı-lacivertliler, ligdeki son 11 maçta yenilmezken, 7 galibiyet aldı, 4 kez berabere kaldı.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER
    Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 1993-94 sezonunda elde etti. Sarı-lacivertliler, söz konusu sezonda zorlu rakibi karşısında ligdeki en farklı galibiyetini 5-0'lık skorla aldı.

Kırmızı-siyahlı ekip ise Fenerbahçe karşısında en farklı skorlu galibiyetini, 1990-91 ve 1997-98 sezonlarında 3-0 ve 1996-97 sezonunda da 4-1'lik sonuçlarla elde etti.

İki ekip arasında en çok gollü biten karşılaşmalarda ise 7 gol atıldı. 1959-60 sezonunda Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni 4-3, 1992-93 sezonunda ise Gençlerbirliği Fenerbahçe'yi aynı sonuçla yendi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Anelka, Gençler maçında yok!
    Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasında oynanan şampiyonlar ligi ön eleme maçından sonra sağ kasığında ağrılar oluşan Nicolas Anelka'nın bugün Kadıköy Acıbadem Hastanesinde MR'ı çekildi. Fransız futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığı öğrenilirken, konu ile ilgili resmi açıklamanın MR sonuçlarına göre yapılacağı belirtildi. Anelka'nın Gençlerbirliği maçı için bugün Ankara'ya gidecek Fenerbahçe kafilesinde de yer almayacağı öğrenildi.

Sarı Lacivertlilerde Türkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında oynanan Kayseri Erciyes maçında Emre Toraman'a yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 3 maç ceza alan Appiah dışında Anelka'nın da oynamayacak olması teknik direktör Zico'yu yeni arayışlara itti.

Brezilyalı hocanın Appiah'ın yokluğunda Aurelio'nun yanında Mehmet Yozgatlı'yı, forvette ise Semih'i oynatacağı öğrenildi.

bu maçta puan kaybedeceğimizi düşünüyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Oh iyi anelka sakatmış
    Ben aksine hırslı oynanacak bi oyunla en az 2 gol atarak kazanacağımızı düşünüyorum..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gençlerbirliği de sezona iyi başladı ama Fenerbahçe'nin Kiev mağlubiyetinden sonra bu maçta puan kaybetmemesi gerekir. Zor maç olacak bu kesin ama kazanmak zorundayız...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu maca Cavcav yuzunden gitmeyecegim....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

surpriz olabilir

Eğer D.Kiev'de beraberlik veya galibiyet gelseydi bu maçta Fenerbahçe yenilebilirdi. Süpriz olmazsa yener..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Gencler eski gencler degil ama her zaman Ankara takımları bize ters gelmistir.
    Bu arada kale arkası sanırım 30 ytl

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by e_mali
    Gencler eski gencler degil ama her zaman Ankara takımları bize ters gelmistir.
    Bu arada kale arkası sanırım 30 ytl
    Resmen maça gelmeyin demiş cavcav taraftarlara...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Gençlerbirliği Kapalı : 110,00 YTL
    Gençlerbirliği Maraton : 66,00 YTL
    Gençlerbirliği Kale Arkası : 33,00 YTL
    Fenerbahçe Kapalı : 110,00 YTL
    Fenerbahçe Maraton : 66,00 YTL
    Fenerbahçe Kale Arkası : 33,00 YTL

Ulen Cavcav ulen Cavcav...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

cavcav yine yapmış yapacağını uçurmuş bilet fiyatlarını, maçtan sonraki o muhteşem yorumlarınıda merakla bekliyorum..
    anelkanın olmamasını sakatlık (-ki maçta oynayamayacak kadar değil büyük ihtimalle) değilde yönetimden gelen bi istektir bence..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

bu ne yaw sanki final maçı fiyatlara bak
    maç için diyeceğim her sonuç çıkabilir

bizim manisa maçı kale arkası 40 kapalı 80di cavcav biraz daha abartmış

Anelka oynamadığına göre kazanırız bu maçı Appiah yok ama yerini Selçuk, M.Yozgatlı ve Uğur Boral doldurabilir. Can yerine de Servet forma giyecek gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by e_mali
    Gençlerbirliği Kapalı : 110,00 YTL
    Gençlerbirliği Maraton : 66,00 YTL
    Gençlerbirliği Kale Arkası : 33,00 YTL
    Fenerbahçe Kapalı : 110,00 YTL
    Fenerbahçe Maraton : 66,00 YTL
    Fenerbahçe Kale Arkası : 33,00 YTL

Ulen Cavcav ulen Cavcav...
    bence A. Yılldırım keşke yemek davetini kabul etseydi baksana fiyatlara
    Ama yinede gidicem maça

Fenerbahçe'de Fransız futbolcu Anelka, kırmızı kart cezalısı Appiah, tedavisi devam eden Luciano'nun yanı sıra Olcan, Gürhan, Zafer, Deniz ve Kemal de Ankara'ya götürülmedi.

Fenerbahçe'nin 18 kişilik Gençlerbirliği maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan, Servet, Ümit, Mahmut Hanefi, Mehmet, Tuncay, Tümer, Aurelio, Kerim, Can, Önder, Alex, Selçuk, Semih, Uğur, Serkan, Rüştü, Murat

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısında şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
    Rüştü, Serkan, Can (Servet), Önder, Ümit, Mehmet Yozgatlı, Aurelio, Alex, Tümer, Tuncay, Semih.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eğer kievden puan veya puanlarla dönseydik puan kaybı yaşardık bu maçta amadurum değişince yeniceğimizi düşünüyorum tahmini skor 2-0 2-1

bu maçda olaylar olacak....
    maç esnasında olan olayları çok dikkatli izleyiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cok zor bir mac olacak fakat oyuncuların kiev yenilgisi ötürüyle daha hırslı olacağını düşünüyorum ve macı 2-0 veya 2-1 gibi bir sonucla kazanacağımızı düşünüyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sanırım Gençler'in kombine fiyatları bunlardan ucuz..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Tam ben de bundan bahsetcektim Bu sene Genclerin kombinesi almayı dusundum bi ara, her macına da gitmek istiyorum ama Cavcav'a olan antipatim nedeniyle kararımdan vazgectim.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Şöyle de bir liste buldum, tam karşılamıyor ama Gençlerbirliği'nin kombine fiyatları..

Kale Arkası: 55
    Kapalı:105
    Numaralı:275
    VIP:1000

İdeal trbün olan kapalının kombinesi daha ucuz.
    Halbuki daha ikinci hafta.. Kombineler de bitmemiştir..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Pahalanmış yahu..
    uefa da coştukları sene kombineler 20 milyondu.

24. Default

ne olursa olsun fb nin rahat bir oyunla alacagini düsünüyorm kiev macina kadar daha ii olmasi lazim takimin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ne pahalı be abii

ben fenerbahcemizin bu maçı kazanacağına inanıyorum ama erciyes maçı gibi rahat bi maç geçmez anelkanını oynamaması daha iyi olmuş.appiah'ın da yeri tabiki doldurulamaz ama m.yozgatlı da çok iyi bi futbolcu bence appiah'ı çok arattırmayacaktır...

Nesil
    2006

1.ve 2. maçı oynanacak bu maçın zevkli geçeceğinden eminim ama tüm kalbim doğal olarak Fenerbahçe. Maçta kontra ataklara dikkat ettiği takdirde kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ya anlamadığım birşey buFenerbahçe maçlarında dfeplasmanda bilet fiyatları
    5x artıyor .. yinede doluyor ya o stad kapak olsun cavcava inşallah bugünde dolar..
    kolay kazanırız gibimegeliyor kievden sonra
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EreN
    Ya anlamadığım birşey buFenerbahçe maçlarında dfeplasmanda bilet fiyatları
    5x artıyor .. yinede doluyor ya o stad kapak olsun cavcava inşallah bugünde dolar
    Ankaralılar en fazla 3 kez izliyebiliyor zorla gidiyorlar ne yapsın taraftar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Api'nin yerine Yozgatlı oynayacaksa defansif anlamda zor anlar yaşabiliriz. ilk dakikalarda baskı kurup gol bulmamız lazım. Ayrıca maça tek yabancıyla çıkacağız Alex. Geçen sene yabancı sayısı arttırılsın diyen bizim başkan daha kontenjanı dolduramadı, artmasın diyen, karşı çıkan Beşiktaş daha fazla yabancı için Nobre'yi değişik yollardan Türk yapmaya çalışıyo. Keşke geçen sene onlar da destek verselerdi şimdi böyle işlerle uğraşmazlardı
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri