View Full Version : 81 İlden Bayrak
sergenNn
12.Ağustos.2006, 10:43
Beşiktaş'ın taraftar grubu "Çarşı" bir ilke imza atarak şehit aileleri ile birlikte kapsamlı bir organizasyon yaptı. Her ilden bir şehit ailesi maça getirildi ve 81 ilin isminin yazdığı 81 flamayla ülke bütünlüğü için mesaj verildi.
Maç başlarken gördüğümde çok sevinmiştim.Yakından görünce il isimlerinin yazdığını da gördüm.Ama bence dünkü en güzel olay saygı duruşundayken bütün stadın "Şehitler ölmez! VATAN Bölünmez!" diye tezahürat yapmasıydı.
Laz_Asker_61
12.Ağustos.2006, 12:07
ÇARŞI Teröre Karşı
TüMeR_yAğıZ
12.Ağustos.2006, 13:01
Çok güzel bir düşünce ve şehit ailelerine onların arkadaşlarına askerlere iyi bir jest yapılmış.fikir kimden çıktıysa tebrik ediyorum.eline sağlık çarşı...
kaltuntas
12.Ağustos.2006, 13:13
süper bişey yav.dünyanın en iyi taraftar grubu seçilmesine şaşmamalı.
bursa_mc
12.Ağustos.2006, 13:44
çok guzel bişey her stadda gormemiz lazımm
dnz498
12.Ağustos.2006, 14:43
güzel çalışma yapanlara tebrikler
"Türk futbolu onlarla gurur duyuyor"
Ailesinden birini şehit vermiş biri oalrak çok duygulandım gerçekten
Universal
12.Ağustos.2006, 14:43
Saygı duruşu yapılırken ses çıkmaz ve ölünün arkasından alkışlanmaz bunlar görgü kurrallarıdır bence söyledikleri söz ne kadar güzel olsa bile bu saygı duruşunda yapılmayacak bir davranıştır.
nart_susruko
12.Ağustos.2006, 18:03
güzel düşünmüşler..
Laz_Asker_61
12.Ağustos.2006, 18:10
Saygı duruşu yapılırken ses çıkmaz ve ölünün arkasından alkışlanmaz bunlar görgü kurrallarıdır bence söyledikleri söz ne kadar güzel olsa bile bu saygı duruşunda yapılmayacak bir davranıştır.
sen öyle yaparsın o zaman
sergenNn
13.Ağustos.2006, 11:32
Fenerbahçenin dünkü maçının başını seyretmedim ancak o maçtada Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez diye tezahürat yapılmış.Beşiktaş taraftarına görgüsüz demeden önce kendi taraftarına bakmanı öneririm.
LaKe
13.Ağustos.2006, 11:53
Çok iyi düşünmüşler. Çarşı grubunu kutluyorum
dnz498
13.Ağustos.2006, 14:01
herşeyi eleştirmek çok basit ama eleştirilere katlanmak zor olsa gerek
Çarşı'yı tekrar kutluyorum tebrikler
Sekopej
13.Ağustos.2006, 17:18
Ben kendi açımdan şöyle düşünüyorum. Eğer bir kişiye saygı duruşunda bulunuyorsan hiç ses çıkarmazsın, alkış yapmaz, bağırmazsın. Bunları yaparsan o kişiye saygı değil saygısızlık yapmuş olursun. Bu benim şahsi görüşümdür. O sesszilik o kişiyi hatırlatır sana benim o sessizlikte tüylerim diken diken olur.
Ayrıca konuyu yanlış yerlere çekmeyelim. Sanırım Batuhan neden ŞEHİTLER öLMEZ diye bağırdılar demiyor saygı duruşunda neden bağırdılar diyor. Dünkü FB maçına gelirsek; saygı duruşu başladı fakat yine 1 dakika dolmadan alkışlar ve protesto başladı. Tamam yapalım protestomuzu fakat saygı duruşunda değil. Dün ben tam ne güzel sessizlik derken bozuldu. Ama sonrasında Şehitler Ölmez diye bağrılması tabi ki doğru.
Konuya dönersek sanırım şehitler hakkında herkes duyarlıdır bu ülkede. Aslında bunları yapmak isteyerek olmamalı mecburi olmalı. Her Türk vatandaşı Gereken tepkisini göstermeli. Teşekkürler buradan bunu düşünen ve gerçekleştirenlere....
pessy
20.Ağustos.2006, 01:03
çArşı kalitesini beeli ediyo onu eleştirenlere mükemmel bir cevap verdi çArşı
çünkü herkes çArşı olamaz bunuda herkes yapamaz şehit ailelerini getirmek nedir ya övünmek gibi olmasın çok büyüğüz övünmek gibi olmasın çArşılıyız..
...NuRiSaHiN...
cArsı_nas
20.Ağustos.2006, 12:29
gercekten super bı sey yapıldı stadda