View Full Version : 17 MAYISTA TRT'DE TESADÜFÜ İZLEYİN =)
capriceman
14.Mayıs.2005, 10:32
17 Mayıs, saat 20.30'da TRT bir takımın UEFA Kupasını tesadüfen nasıl aldığını 5.yılının onuruna gösterecek. =) Aman kaçırmayın, herkese de izletin, GALATASARAY'ın tesadüfler üzerine kurulu olan kişiliğini... =)
tombul taho
14.Mayıs.2005, 14:09
:D:D:D:D:D:D:D
Tabiiki izleyeceğiz. Kaçar mı bea o maç.. Ahhh ahhhh unutulur mu hiç tesadüfler ??? :P
benyaben
14.Mayıs.2005, 15:20
tesadüfler unutulmaz(yeni özdeyiş):-) (ı) (ı) (ı) (ı) ya galatasaray 5 golü yanlışlıkla atmıştır(aziz yıldırım)
apaydin2148
14.Mayıs.2005, 15:50
o maç kaçmaz.bide orjimnal sunumuyla maçı CD halinde yayınlasalar çok harika olur
benyaben
14.Mayıs.2005, 15:54
(ı) (ı) (ı) (ı) BENCEDE SENCE O MAÇ KAÇMAZ
gezenti
14.Mayıs.2005, 16:04
ya arkadaşlar siz ne diyorsunuz.hadi arsenali tesadüfen yendi peki leeds united demi tesadüf bolgnamı tesadüf.ben hem bursasporluyum hemde üç büyüklerden galatasarayı tutuyorum.fenerli arkadaşlarıma sesleniyorum sizde bir kere tesdüfen uefa şampiyonu olunda görelim. ************************************************** ***
gökhanarslan arkadaşım, mesajının son kısmını sildim. çünkü eleştiriden çok hakaret içeriyordu. Lütfen burada her takımdan arkadaşımız olduğunu ve bu sebeple her takıma saygı göstermemiz gerektiğini dikkate alalım..
benyaben
14.Mayıs.2005, 16:09
ya ono bunu bırak nou camp tan puan alarak dönene tek takım olmamız da mı tesadüf (c) (c) (c) (f) (f) (f)
???tesadüfen??? (c) (f) arsenal in efsane kadrosunu nasıl ezdiğimizi görsünler bakalım tekrar
kaptanonder
14.Mayıs.2005, 17:23
ben beşiktaslı olarak galatasaray bence bileğinin hakkı ile almıstır aziz yıldırım sıkkandığı için öyle demistir kıskananlar çatlasıntabiki fenerler baska kim olabilirki :mrgreen: (d) (l)
PhotoGrapher
14.Mayıs.2005, 18:08
Tesadüfen üst üste sampiyon olduuuuuk...
Tesadüfen avrupanın kralı olduuuuuk...
capriceman
17.Mayıs.2005, 05:54
Arkadaşlar konunun çok çıktık dışına maç bu akşam yayınlanacak, mutlaka izleyin Türk futbolunun tarihinin döndüğü anı. Şimdiden aynı heyecanı yaşıyorum.
apaydin2148
17.Mayıs.2005, 08:40
çok heyecanlııym inşallaj bi işim çıkmaz da izleyebilirim
Bulut
17.Mayıs.2005, 10:51
Tabii ki izleyecem mutlaka kaçar mı be yahu böyle inanılmaz bir maç :!: (b) (ı)
bugün tekrar yaşadım o günüi ya.vay be.
VoLkaN BaROs
18.Mayıs.2005, 07:34
17 Mayıs, saat 20.30'da TRT bir takımın UEFA Kupasını tesadüfen nasıl aldığını 5.yılının onuruna gösterecek. =) Aman kaçırmayın, herkese de izletin, GALATASARAY'ın tesadüfler üzerine kurulu olan kişiliğini... =)
Hay allahım yaaaa.... inanmıyorum kaçırdım bu maçı ben (c) (c) (c)
Bulut
18.Mayıs.2005, 11:18
Valla o günleri yaşamak çolkk güzeldi (b)
Ahhh ahhh ne güzel ve başarılı bir maçmış (b)
Ama taffarel çok başarılı bir kaleciydi yahu (ı)
emirduman
18.Mayıs.2005, 18:04
Walla izlerken aynen duygulandım.. penaltılarda, keza maçı seyrederken yine çok heycanlandım.... Ne maçmış, ne büyük bir sevinçmiş ya...
Popescu'nun golünden sonraki sevinç, spikerinve yorumcunun ağlaması falan yok mu?...
Off ya!...
apaydin2148
18.Mayıs.2005, 18:10
ben o kadar aradım trt1,2,3,4 hiç birinde yoktu.maç 20.30'da değilmiydi? (c) (c) (f)
Bulut
18.Mayıs.2005, 21:12
Hayır saat 17.30-18.00 gibi başlamış sanırım TRT 3 deydi ben de 2. yarıya yetişebildin :!: :roll: Olsun yine de süper di ve bir kez daha izlerken yine büyük zevk aldım (b) :mrgreen:
ben izledim onu bayagi güzeldi sanirim F.Terim'le röportaj vardi (ba$inda) ben sonuna yeti$ebildim.. ben bjk'liyim ama o inanci görünce gözlerim ya$ardi.. inanarak kazandilar cok lüx degildi belki kadrosu ama herkes lüxe ula$ti.. o macta ve türkiye kupasi macinda gS'li olmu$Tum =)) güzel oynayani her zaman alki$lariz.. son fb-bjk macindada herkes gördükü ordada bi inanc ve hirs vardi ki Allah'ta yardim etti.. gs FB'yi ezebilmek icin degil Türkiye icin almi$tir o kupayi bunlari sadece spekülasyon olarak ortaliga sürüyorlar.. ve bugün okudugum haberdede galatasaray tarafindan yapilmi$ hoca transferleri falan filan , arkada$lar fener 5-1 ve ankara'dan sonra dagilmi$tir , ic sava$lari gene ba$lami$tir.. seneye kadroyu hocayla birlikte yenilerler artik.. cark hep ayni yöne dönüyor nedense.. ? ? ?