View Full Version : Zenit hedeflerimle örtüşmüyor"
fenerbahce_1907
14.Ağustos.2006, 21:13
Turkcell Süper Ligi 2005 - 2006 sezonunun sona ermesinin ardından, Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenit kulübüne transfer olan Fatih Tekke, "Zenit kafamda kurduğum hedef ile örtüşmüyor. Ama kulübüm adına istediğimiz oldu" dedi.
Milli Takım kampı nedeniyle İstanbul'a gelen Fatih Tekke, yaptığı özel açıklamada, Rusya'daki insanların futbola bakışının, Türkiye'dekinden çok farklı olduğunu belirterek, "Rusya rahat bir yer. Hem kulübün, hem de insanların futbola bakış açısı çok farklı. Rusya olmasına rağmen futbolu bir eğlenceye dönüştürüyorlar. Türkiye'deki gibi aşırı ciddi bir bakışları yok. Rahat bir ortamda oynamak da güzel
FATİH TEKKE : "ZENİT PETERSBURG'A TRANSFER OLMAM, HEDEFİMLE ÖRTÜŞMÜYOR. BENİM İSTEDİĞİM OLMADI. KULÜBÜM ADINA İSTEDİĞİMİZ OLDU"
Zenit'in, kafasında kurduğu hedef ile örtüşmediğini de ifade eden Fatih, "Oradan daha farklı yerlere gideceğime inanıyorum. Kulüp menfeatleri doğrultusunda en iyi olanı yaptığımı düşünüyorum. Tekrar söylüyorum, benim istediğim olmadı. Kulübüm adına istediğimiz oldu. Bu da benim en azından vicdanen rahat olmamı ve kendimi mutlu hissetmemi sağladı Ancak şu an Zenit'te gollerime devam edip en iyisini yapmaya çalışacağım. Ondan sonra şartlar ne olur bilemem. Çünkü benim Rusya'ya gidişim de hiç düşünmediğimiz bir olaydı. Bundan sonra farklı bir yere gidebilirim" diye konuştu.
"BURADAN FENERBAHÇE'YE GiTEMEM DİYE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL"
Zenit'ten ayrılıp, Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu da belirten tecrübeli futbolcu, Trabzonspor taraftarlarının kendisini desteklemesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Trabzonspor taraftarının beni unutmaması çok güzel bir duygu. Zaten unutulacağımı da düşünmüyorum. Onlarla beraber çok güzel günlerimiz geçti. Benim onları unutmam da söz konusu olamaz. Gönlüm hep onlarla beraber. Trabzonspor taraftarından istediğim, takımlarına sonuna kadar destek olmaları. Çünkü bu takım bizim takımımız.
Cyzio
14.Ağustos.2006, 21:23
fatih üzdün şimdi beni:( inşallah seneye layık olduğun takıma gidersin
cfc4ever
14.Ağustos.2006, 21:30
Fatih'in kendisi de söylediği gibi inşallah Fener herhangi bir şekilde transfer olmaz. Fener'in mevcut kadrosunda zaten 12835324... tane forvet var. Üstelik Oliveira diye bir santrafor daha alıyolar. Bir de Fatih gelirse fena halde harcanır takımda.
Ama ben bir röportajında tanık olmştum, Türkiye'de Trabzon'dan başka takımda asla oynamam demişti. Ki takımına para kazandırmak için Rusya'ya transfer olan bir adam olduğu için sözüne güvenilir bence..
Universal
14.Ağustos.2006, 23:51
Ortalık kızışacak yarın ki gazete başlıkları şöyle Fatih Fenerbahçe'de. Bilemediniz 2 gün sonra böyle olacak bizim medya yazacaktır eğer hedefin değilse niye gittin daha iyi klupler vardı.
senderson
15.Ağustos.2006, 00:18
hülle gibi olacak bence.Trabzondan direk gitse çok tepki alırdı.Olay soğuycak sonra Fatihi Fenerbahçe forması altında göreceğiz...
fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 01:54
hülle gibi olacak bence.Trabzondan direk gitse çok tepki alırdı.Olay soğuycak sonra Fatihi Fenerbahçe forması altında göreceğiz...
bildiğim kadarıyla fatih'in sözlesmesinde 1 yıl türkiyeye dönemez diye bir madde var
bursa_mc
15.Ağustos.2006, 13:04
abi o zaman niye gittinn??
dnz498
15.Ağustos.2006, 13:18
Ortalık kızışacak yarın ki gazete başlıkları şöyle Fatih Fenerbahçe'de. Bilemediniz 2 gün sonra böyle olacak bizim medya yazacaktır eğer hedefin değilse niye gittin daha iyi klupler vardı.
Söylediğin başlıklar daha önceden atıldı zaten bir dahaki transfer sezonuna kadar biraz zor gelir daha gündeme o başlıklar. F.Tekke'nin gidişide Zenit'e aslında biraz mide bulandırıcı. Tek mantıklı tarafı bugüne kadar bir Türk futbolcusu için verilen en büyük parayı almış olması. Bunun içinde gitmeye değer diye düşünüyorum.
ozgrkc
15.Ağustos.2006, 15:13
Fatih'in kendisi de söylediği gibi inşallah Fener herhangi bir şekilde transfer olmaz. Fener'in mevcut kadrosunda zaten 12835324... tane forvet var. Üstelik Oliveira diye bir santrafor daha alıyolar. Bir de Fatih gelirse fena halde harcanır takımda.
Ama ben bir röportajında tanık olmştum, Türkiye'de Trabzon'dan başka takımda asla oynamam demişti. Ki takımına para kazandırmak için Rusya'ya transfer olan bir adam olduğu için sözüne güvenilir bence..
en başta fener de forvet bolluğu olduna katılmıyorum... oliviera gelcek semih var... zafer gitmedi yanlış hatırlamıyosamki gitçek... daha kim vardı? Tuncay bide onu da serbest oynatırlar... 2. sözüne de o lafları çok duyduk Fatih akyel olsun tümer olsun... fatih tekke öyle düşcek bi adam diil eet ama bu lafı dedine göre bşiler var ortada...
dnz498
15.Ağustos.2006, 15:15
nasıl birşeyler var ortada ?
Cyzio
15.Ağustos.2006, 15:30
Turkcell Süper Ligi 2005 - 2006 sezonunun sona ermesinin ardından, Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenit kulübüne transfer olan Fatih Tekke, "Zenit kafamda kurduğum hedef ile örtüşmüyor. Ama kulübüm adına istediğimiz oldu" dedi.
Milli Takım kampı nedeniyle İstanbul'a gelen Fatih Tekke, yaptığı özel açıklamada, Rusya'daki insanların futbola bakışının, Türkiye'dekinden çok farklı olduğunu belirterek, "Rusya rahat bir yer. Hem kulübün, hem de insanların futbola bakış açısı çok farklı. Rusya olmasına rağmen futbolu bir eğlenceye dönüştürüyorlar. Türkiye'deki gibi aşırı ciddi bir bakışları yok. Rahat bir ortamda oynamak da güzel
FATİH TEKKE : "ZENİT PETERSBURG'A TRANSFER OLMAM, HEDEFİMLE ÖRTÜŞMÜYOR. BENİM İSTEDİĞİM OLMADI. KULÜBÜM ADINA İSTEDİĞİMİZ OLDU"
Zenit'in, kafasında kurduğu hedef ile örtüşmediğini de ifade eden Fatih, "Oradan daha farklı yerlere gideceğime inanıyorum. Kulüp menfeatleri doğrultusunda en iyi olanı yaptığımı düşünüyorum. Tekrar söylüyorum, benim istediğim olmadı. Kulübüm adına istediğimiz oldu. Bu da benim en azından vicdanen rahat olmamı ve kendimi mutlu hissetmemi sağladı Ancak şu an Zenit'te gollerime devam edip en iyisini yapmaya çalışacağım. Ondan sonra şartlar ne olur bilemem. Çünkü benim Rusya'ya gidişim de hiç düşünmediğimiz bir olaydı. Bundan sonra farklı bir yere gidebilirim" diye konuştu.
"BURADAN FENERBAHÇE'YE GiTEMEM DİYE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL"
Zenit'ten ayrılıp, Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu da belirten tecrübeli futbolcu, Trabzonspor taraftarlarının kendisini desteklemesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Trabzonspor taraftarının beni unutmaması çok güzel bir duygu. Zaten unutulacağımı da düşünmüyorum. Onlarla beraber çok güzel günlerimiz geçti. Benim onları unutmam da söz konusu olamaz. Gönlüm hep onlarla beraber. Trabzonspor taraftarından istediğim, takımlarına sonuna kadar destek olmaları. Çünkü bu takım bizim takımımız.
yazıyı doğru okurmusunuz adam burda hala Trabzonsporu unutamadığını sölemiş ve siz hala bunun altından başka bişeler çıkarıyosunuz.
ozgrkc
15.Ağustos.2006, 16:10
nasıl birşeyler var ortada ?
gitmesinden daha 2 hafta geçeli bunu söyledine göre amacı büyük bir ligde büyük bir takımda oynamak (önceden yanlış hatırlamıyosam ingiltere den istenmişti)
lazyboy7
15.Ağustos.2006, 16:56
yahu madem istemiodun neden gittinjm harcadın kendını??sacmalık şimdi bu yaptıgı başka bişeyy diil...
eGowiCh
15.Ağustos.2006, 17:17
Zenit'e neden gitti? Çünkü kulübü istedi ve kulübünün menfaatleri için gitti, yani kulübü para kazansın diye gitti...
nart_susruko
15.Ağustos.2006, 17:46
zeniti avrupadaki hedefleri adına basamak olarak gördüğü zaten belli ama bu açıklamalar hiçte hoş değil..
KaÇaK_1907
15.Ağustos.2006, 18:21
zeniti avrupadaki hedefleri adına basamak olarak gördüğü zaten belli ama bu açıklamalar hiçte hoş değil..
Bence Fatih'in daha fazla basamak tırmanacak kadar vakti kalmadı...
Bu yüzden bence sadece klübünün menfaatleri için gitti zenit'E...
Cyzio
15.Ağustos.2006, 18:27
katılmıyorum Fatih uzun süre daha futbol oynar
il phenomeno
16.Ağustos.2006, 18:54
Fatih Fener de harcanır idyen arkadaş heralde futbolu yeni yeni izlemeye başladı...
Fatih Türkiye ve Avrupa nın bir çok takımında rahatlıkla forma giyer...
madem harcanırdı.niye yırtındı Fener onu alabilmek için?
fatih zenit te kendini belli etti zaten hemen...
Milli takımdaki performansıyla başka biryere geçebilir....
üzüldüm bende bu açıklamalara...
yalnız kaldı oralarda sultan tekke..
barahir
16.Ağustos.2006, 19:06
ben bu açıklamalara anelkadan alışkınım
TüMeR_yAğıZ
16.Ağustos.2006, 19:23
bence fatih zenitte bir yıl oynar oradan daha iyi bir kulübe geçebilir.bir futbolcu için gerçekten iyi para alıyor.kulübünede aynı oradan menfaat sağladı.trde ise şu birkaçyıl içinde geri gelip başka bir takım forması giymez.
10_Osmanozc
17.Ağustos.2006, 02:56
Bence çok hoş.
il phenomeno
17.Ağustos.2006, 14:21
fatih zenit in hedeflerinin büyük olduğunu falan soylemiş..ve zenit rusya nın en zengin kurumlarından birisi tarafından satın alınmış...
teknik direktorde advocaat(karaktersizdir ama olsun)
zenit bir iki yılda iyi işler yapabilir....
ama yapsa bile nolur dimi?
bencede
Vieri
17.Ağustos.2006, 17:15
fatih zeniti basamak olarak kullanıp buradan avrupada kaliteli bir lige geçiş yapacak gibime geliyor .. zaten her maçta atmaya başladı bu ilgiyi üzerine çekecektir
Ilhan
17.Ağustos.2006, 18:33
ama bence fatih iyi bir takıma gitti cunku son bir iki yılda rus patronlar takımlarına büyük harcamalar yapıyorlar ve fatih için de 7 mn euro verdiler. ama buradan da avrupa arenasına kendini gösterceği bir gercek. ama fatih bunun için yeterince genç deil die düşünüyorum ben.
LaKe
17.Ağustos.2006, 18:40
Takımı adına pekde iyi açıklamalar yapmamış. Umarım 1 yıl sonra hak ettiği bir kulübe gider.
cfc4ever
17.Ağustos.2006, 20:41
Fatih Fener de harcanır idyen arkadaş heralde futbolu yeni yeni izlemeye başladı...
Fatih Türkiye ve Avrupa nın bir çok takımında rahatlıkla forma giyer...
madem harcanırdı.niye yırtındı Fener onu alabilmek için?
fatih zenit te kendini belli etti zaten hemen...
Milli takımdaki performansıyla başka biryere geçebilir....
üzüldüm bende bu açıklamalara...
yalnız kaldı oralarda sultan tekke..
Dilersen teker teker cevap veriyim maddeler halinde soru sormuşsun baksana:
1)Futbolu küçüklüğümden beri hobi olarak yapmış ve amatör olarak klüplerde oynamış biri olarak yorum yapıyorum bu forumda ve yeni ilgilenen biri olsam zaten böyle bir durumda fatih hakkında yorum yapamam. Eleştirirken biraz soruştursaydın keşke..
2)Benim de bir itirazım yok. Adam Rus liginde bile haydi haydi oynuyor.Avrupada çok güzel oynar.. Bunu niye yazdın anlayamadım??
3)Harcanacağını söyledim çünkü bu oyuncu istemediği bi şekilde bu klübün oyuncusu olacaktı.. İstemeyen adamı iple bağlasan durmaz. Bu adam gelse Anelkayla aynı akibete uğrayacaktı. Gazetelerde çıkan haberlere bakarsan hülle olacaktı Fatih gelecekti hani?!?
Dediğim şeyin arkasındayım. Fatih iyi ki Fener'e gelmedi.. Ne fener için ne de Faith için doğru bi adım olmayacaktı. Bi gün geri dönerse Türk ligine adım gibi eminim Trabzonunu da asla bırakmayacak. Bu ülkede Trabzon forması dışında bir forma da giymeyecek buna da eminim...
Saygılar.
Berkaiser
18.Ağustos.2006, 20:09
Fatih yanlış açıklamalarda bulunuyor.Verdiği bu demecin Rus basınına yansımayacağını düşünmek saçma olur.
pessy
20.Ağustos.2006, 00:36
fatih kendini daha çok göstermek için gtti bence yani kendi reklamını yapıyo orda:D
...NuRiSaHiN...
Kuvvetmira
20.Ağustos.2006, 00:50
Rusyadan ingiltereye geçer bence;)