-
14.Ağustos.2006, 21:13
Zenit hedeflerimle örtüşmüyor"
Turkcell Süper Ligi 2005 - 2006 sezonunun sona ermesinin ardından, Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenit kulübüne transfer olan Fatih Tekke, "Zenit kafamda kurduğum hedef ile örtüşmüyor. Ama kulübüm adına istediğimiz oldu" dedi.
Milli Takım kampı nedeniyle İstanbul'a gelen Fatih Tekke, yaptığı özel açıklamada, Rusya'daki insanların futbola bakışının, Türkiye'dekinden çok farklı olduğunu belirterek, "Rusya rahat bir yer. Hem kulübün, hem de insanların futbola bakış açısı çok farklı. Rusya olmasına rağmen futbolu bir eğlenceye dönüştürüyorlar. Türkiye'deki gibi aşırı ciddi bir bakışları yok. Rahat bir ortamda oynamak da güzel
FATİH TEKKE : "ZENİT PETERSBURG'A TRANSFER OLMAM, HEDEFİMLE ÖRTÜŞMÜYOR. BENİM İSTEDİĞİM OLMADI. KULÜBÜM ADINA İSTEDİĞİMİZ OLDU"
Zenit'in, kafasında kurduğu hedef ile örtüşmediğini de ifade eden Fatih, "Oradan daha farklı yerlere gideceğime inanıyorum. Kulüp menfeatleri doğrultusunda en iyi olanı yaptığımı düşünüyorum. Tekrar söylüyorum, benim istediğim olmadı. Kulübüm adına istediğimiz oldu. Bu da benim en azından vicdanen rahat olmamı ve kendimi mutlu hissetmemi sağladı Ancak şu an Zenit'te gollerime devam edip en iyisini yapmaya çalışacağım. Ondan sonra şartlar ne olur bilemem. Çünkü benim Rusya'ya gidişim de hiç düşünmediğimiz bir olaydı. Bundan sonra farklı bir yere gidebilirim" diye konuştu.
"BURADAN FENERBAHÇE'YE GiTEMEM DİYE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL"
Zenit'ten ayrılıp, Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu da belirten tecrübeli futbolcu, Trabzonspor taraftarlarının kendisini desteklemesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Trabzonspor taraftarının beni unutmaması çok güzel bir duygu. Zaten unutulacağımı da düşünmüyorum. Onlarla beraber çok güzel günlerimiz geçti. Benim onları unutmam da söz konusu olamaz. Gönlüm hep onlarla beraber. Trabzonspor taraftarından istediğim, takımlarına sonuna kadar destek olmaları. Çünkü bu takım bizim takımımız.
Mesaj Yetkileri