View Full Version : Luciano Devreyi Kapattı
eGowiCh
17.Ağustos.2006, 23:57
Güngören Belediyespor maçında sakatlığı nükseden ve oyuna devam edemeyen Luciano'dan kötü haber geldi. Bugün MR'ı çekilen Luciano'nun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Kaynak : Egemen Işık (eGowiCh)
m_o_11
18.Ağustos.2006, 02:45
nese bu sayede can arat oynamaya devam eder belki. lugano da önder in yerine oynar. sagda da kerim oh ne gusel. bide ii bi sol bek imiz olsa. gecmiş olsun luci. yazık oldu daha sene basıydı
eGowiCh
18.Ağustos.2006, 02:55
Defans Luciano'dan yoksun bir şekilde şöyle olacak gibi :
Önder - Lugano - Can - Ümit
Önder'i sağ çeker Zico, yerine de Lugano'yu oynatır. Ç.Rizespor maçında göreceğiz.
Sekopej
18.Ağustos.2006, 02:57
Rize maçında lugano'nun oynayacağını sanmıyorum. Geçen haftaki düzenle devam edecektir...
eGowiCh
18.Ağustos.2006, 03:02
Rize maçına yetiştirmek için uğraşılıyor deniliyor basında. Rize maçında oynar umarım. Adam Brezilya liginden alışık 2-3 günde bir maç yapmaya, sorun olmaz gerekli izinler çıkarılırsa.
Sekopej
18.Ağustos.2006, 03:05
İzin çıkar o sorun değilde adam daha Türkiye'ye gelmedi. Alışık olabilir ama o kadar saat yolculuk yaptıktan sonra, takımla hiç antremana çıkmadan zor. Belki kadroda olur duruma göre girebilir oyuna...
m_o_11
18.Ağustos.2006, 03:05
inş. sag kanatta kerim oynar gayet ii bi futbolcu bana göre.daha fazla izleme sansı bulmak isterim.zaten önder de cok agır kalır kanatta.
eGowiCh
18.Ağustos.2006, 03:21
Kerim forvetken neden sağ kanat oldu onu anlayamadım :)
m_o_11
18.Ağustos.2006, 03:27
gecen macta sag bek te denedi zico kerimi. yozgatlı nın arkasında. gayet te basarılıydı.
serkan oynıyacagına kerim oynasın. en azından gereksiz kartlar ve isabetsiz ortalar dan kurtuluruz. önder de kanat için cok hantal kalır. su an bence elimizdeki en ii sag bek kerim.
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 03:29
bence önder sağda oynamamalı çünkü cok süratli bir oyuncu olmadığı için ileriye gittimi hemen dönemeyebilir orda ya serkanın yada kerimin oynaması lazım
m_o_11
18.Ağustos.2006, 03:31
ben serkan ı bu takımda 5 dk. tutmam. nasıl oldu bu kadar süredir biz bu futbolcu ya katlanıyoruz. daum gitti zico geldi bazı seyler yavas yavas degişmeye basladı.
eGowiCh
18.Ağustos.2006, 03:35
Önder'i ben olsam sağda oynatırım, fakat hücuma destek yapmamasını söylerim. Bir nevi stoper gibi oynayacak, uzun toplar atacak, fakat duran toplar dışında ileri çıkmayacak. Önder yedek kalmamalı, gerekirse Luciano kesilmeli, Önder oynamalıdır.
m_o_11
18.Ağustos.2006, 03:41
luciano nun kesimesi konusuna bende katılıyorum ama. önder kademe ye girmede cok hata yapıyor. tmm tr liginde basarılı olur ama. avrupa karsına gelcek fubolcular cok kosarak gecerler önder i. kerim de tr liginde basrılı olur ama avrupa da oda cok basarılı olamaz nede olsa tecrübesiz bi fubolcu. ama önder mi kerim denilirse her zaman kerim derim su an için. önder i geldigiden beri sewmedim hiç
zikko
18.Ağustos.2006, 07:47
pek üzücü bir haber değil. can biraz daha forma şansı bulur. iyileşince oynayamayacak zaten..
TR.CaPTaiN
18.Ağustos.2006, 11:28
iyiki lugano geldi ins luciano yedek fln kalır önder-lugano ikilisi daha iyi iş yapar luciano nun yüzünden gecen sene avrupada rezil olduk.
Ghonedre
18.Ağustos.2006, 11:44
Abi bence kısaca kadro Şöyle Olsun (Avrupa İçin) Rüştü , Önder , Lugano , Can , Ümit ön libero Mehmet Aurelio Orta Alan Tümer Alex Appiah Forvet Tuncay Oliveira
Tuncay FC Oliveira St olsun seneyede tecribe kazanan kerimi önderle yer değiştiririz ama şimdilik kurulabilecek en iyi kadro bu
fmsmyrna
18.Ağustos.2006, 13:35
luciano nun sakatlanması ii haber abi niye bi defans adamında çok fazla ileri çıkmasını beklersiniz sonuçta sağ bekte olsa defans bence önder çok ii sağ bek oynar zaten standard liege de de sağ bek oynuyodu bence kadro şöle olmalı volkan
önder can(servet) lugano xxx
appiah aurelio tümer
alex
tuncay xxx
Ilhan
18.Ağustos.2006, 13:45
xxx yazdıgın iki kısma ii oyuncular lazım bnce
eGowiCh
19.Ağustos.2006, 04:00
Luciano devreyi kapattı
F.Bahçe'nin Brezilyalı savunmacısı Luciano'dan kötü haber. Güngören maçında sakatlığı yeniden nükseden sambacı, kasık kemiğindeki iltihaptan dolayı ameliyat olacak. Luciano operasyonun ardından sahalardan 2.5 ay uzak kalacak. Toparlanması zaman alacak tecrübeli oyuncunun devreyi kapatabileceği belirtiliyor.
Bence Luciano ile sözleşme hemen feshedilmelidir. Devreyi kapattıysa, yani 17 lig maçı + Avrupa maçlarında oynamayacaksa ne işe yarayacak? Boşuna kontenjanımızı doldurmaktan başka ne yapacak! Bize ikinci yarı ligde lazım değil Luciano, Avrupa'da lazımdı, ama o da suya düştü. Umarım gönderilir de yerine sağ kanat veya sol kanat alınır.
Jesus_FB
19.Ağustos.2006, 04:04
şansızlığa bak tam lugano geldi ikisi iyi bir ikili olabilirler diye düşünürken luci 3 ay yok :( bence bir oyuncu sakat diye takımdan kovman bize yakışmaz sonuçta fenerbahçe için sakatlandı
Comanche72
19.Ağustos.2006, 04:05
yanlış haber cunku sadece 3 hafta yokk
Sekopej
19.Ağustos.2006, 04:06
Ben de Tarık'a katılıyorum. Tamam kendisini pek sevmiyordum ama sakatlandığı için gönderilmesi hiç hoş olmaz. FB'ye yakışmaz....
eGowiCh
19.Ağustos.2006, 04:19
Bu adam 9 ay sakat kalsa takımda mı duracak? Bakınız Betis'e, Ricardo Oliveira sakatlandı iyileştiğinde bile takıma almayıp Sao Paulo'ya yolladılar.
3 hafta değilmiş, 3 aymış. Sanırım net sonuç bu, Fenerbahçe cephesinden de açıklama gelir zaten.
Comanche72
19.Ağustos.2006, 13:24
3 Hafta !!!
ozgrkc
19.Ağustos.2006, 13:32
3 hafta yada 3 ay.... önce şu Anelka yı yollayıp 2 yabancı hakkını dolduralım da yönetim Luciano kararını net bi şekilde verdi zaten...
baron
19.Ağustos.2006, 13:33
Can arat oynar işte adam milli takımda oynuyor...
LaKe
19.Ağustos.2006, 14:49
Fener, için kötü bir kayıp olmuş. Ama Can Arat bu mevkiide iyi oynar gibime geliyor.
fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 15:43
3 Hafta !!!
3 hafta deil kardesim 3 ay devreyi kapattı
eGowiCh
22.Ağustos.2006, 04:32
Luciano iğneyle
Tedavi olmak amacıyla İsviçre'ye giden Luciano, ameliyat olmaktan kurtuldu. Ameliyata gerek görmeyen doktorlar, Luciano'ya 10 günlük iğne tedavisi verdi. Dün akşam İstanbul'a dönen Brezilyalı futbolcu, ameliyat olmasa bile en az 2 ay sahalardan uzak kalacak.
sanalkardes
22.Ağustos.2006, 09:45
Luciano nun sakatlığı hiç bi etki yaratmaz.Onun yerine oynayacak yetenekler var
dnz498
22.Ağustos.2006, 16:02
iyi olmuş Can Arat kesilmeden Lugano'ya yer açıldı
pessy
23.Ağustos.2006, 13:25
genç türk oyuncuların önü açılır hiç değilse...
el bandido
23.Ağustos.2006, 14:10
yerinde olmuş...