PDA

View Full Version : F.Bahçeli taraftar tribünden düştü

Universal
20.Ağustos.2006, 21:37
Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın sonunda, maraton üst tribününden, alt tribüne düşen bir taraftar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Statta anons yapılarak, ambülansın maraton tribünün altına gitmesi istendi. Ambülansın gelmesi gecikince, taraftarlar bu duruma tepki gösterdi.
Adamın düşme nedeni başka birinsinden duydum 1 şişe Cin içmesi ve üstene Rakı içerek çok fazla alkol almasından kaynaklandığını söyledi. Artık ne kadar doğru bilmiyorum.

Burak Duran
20.Ağustos.2006, 22:53
allahım ne adamlar var ya

KaPaLı
20.Ağustos.2006, 22:55
Eee cin işte çarpar adamı :D

Cyzio
20.Ağustos.2006, 22:56
böle bişey ancak bi gerizekalıdan beklenir zate

M.Scofield
20.Ağustos.2006, 22:59
cinn hee nasıl girebiliyorki stada o haliyle

Laz_Asker_61
20.Ağustos.2006, 23:22
cin öyle çarpar adamı işte

S-B-Z
21.Ağustos.2006, 00:17
gerçekten öyleyse çok güzel olmuş.Allahın parmağımı varda gözünü oysun.

Frank_Castle
21.Ağustos.2006, 00:21
O kadar alkollü birini nasıl içeri alıyorlar peki ?
Adam stadın içine alkolle girmediğine göre, muhtemelen kapıda aşırı alkollü olduğunun belli olması gerekiyordu. Sözüm meclisten dışarı

Universal
21.Ağustos.2006, 00:24
Arkadaşlar herhangibi bir gerçek kanıt yok ama düşen kişinin tanıdığından duydum hatta sabah acıbadem hastanesinde ziyarete gitmiş. Zaten ya düşmesi için ordan ya böyle alkollü olacak yada birisi itecek başka ihtimali yok birde maratona girenleri kale arkasına girenler kadar dikkat etmiyorlar o yüzden fazla anlamamışlardır.

Frank_Castle
21.Ağustos.2006, 00:28
Pardon maraton tribün kısmına dikkat etmemişim.
Çözemediğim o kadar içmiş madem neden maça gelmiş, ne anlayabilirdi ki maçtan ?

ozgrkc
21.Ağustos.2006, 02:34
İngilizler de maçlara hep içip giriolar ama onlara bişi olmuyo... be adam madem içki içip gitçektin neden maraton üstte gittin kombine dendir gitsene açık tribüne alt kısma...:D ama ALLAH tan sağlık durumu iyimiş orda düşüpde iyi olması gerçekten ilginç...

Jesus_FB
21.Ağustos.2006, 02:55
dün bende staddaydım tam maç bitti bir anda birinin düştüğünü söylediler ardından düşen kişinin arkadaşı heralde arkasında atlamaya kalktığını gördüm sonra onu geri çektiler adamda alkol falanda yoktu böyle ilginç bir olay yüzünden dedikodular almış başını yürümüş
kendisine geçmiş olsun diyorum

tombul taho
21.Ağustos.2006, 03:04
öyle tahmin ediyorum ki statta da içmiş olabilir. çünkü bildiğim kadarıyla maraton tribününde içki satılıyor. yoksa locadamı ? orasını tam bilmiyorum. ama içkinin verildiğini biliyorum. sadece şükrü saraçoğlunda değil çoğu statta veriliyor. arkadaşın kendi sapıtması diyebiliriz. canına susamış heralde.

Jesus_FB
21.Ağustos.2006, 03:07
öyle tahmin ediyorum ki statta da içmiş olabilir. çünkü bildiğim kadarıyla maraton tribününde içki satılıyor. yoksa locadamı ? orasını tam bilmiyorum. ama içkinin verildiğini biliyorum. sadece şükrü saraçoğlunda değil çoğu statta veriliyor. arkadaşın kendi sapıtması diyebiliriz. canına susamış heralde.

içki servisi protokol ve localarda var sadece nerdenmi biliyorum çünkü diğer tribünlerin hepsinde maç izledim hiç içki satan biri yada satılan bir yer görmedim

Universal
21.Ağustos.2006, 22:06
Ben bana söyleyenin yalancısıyım ama stadda içki satılıyor babamlar genelde izlemeye gidiyorlar maraton alta ve orada içebiliyorlar.

sanalkardes
21.Ağustos.2006, 23:04
içersen bu kadar yapışırsın yere

scolari12111
22.Ağustos.2006, 03:55
yurdum insanı işte:DDDD

ibo
22.Ağustos.2006, 13:19
abi adma kafayı çekecek alem yapacak orada sonnra staddan düşecek onu da biz mi düşünecez. adma gibi adam olsaydı ayık kafayla izleseydi maçı...

dnz498
22.Ağustos.2006, 15:49
ölmüşmü ?
Allah akıl versin

ozgrkc
22.Ağustos.2006, 20:56
ölmüşmü ?
Allah akıl versin

yok bi iki yer kırılmışta ordan düşüp ölmemesi gerçekten imkansız Allah istemedimi öldürmüyo işte... geçmiş olsn