Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Dinamo Kiev

Pages : [1] 2

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 04:48
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki kader maçı. Tamam mı, devam mı? Çarşamba günü saat 21.00'de Kadıköy'deki maç için Fenerbahçe'ye 2-0 yetiyor.

Alex, Kiev'i korkutuyor
Kiev'in internet sitesinde "Bu adamı nasıl durduracağız?" sorusu yer aldı

F.Bahçe'nin süper solağı Alex, Dinamo Kiev'in en çok çekindiği isim. Ukrayna ekibinin resmi internet sitesinde yer alan bir yazıda "Alex'i kim durduracak? Brezilyalı yıldız çok formda. F.Bahçe'nin en etkili oyuncusu" yorumu yapıldı. Ligin ilk üç maçında da gol atan ve toplam 5 kez rakip fileleri sarsan Alex, çarşamba günkü Kiev maçında Fenerbahçe'nin en büyük kozu olacak. Brezilyalı futbolcu ile Zico, zorlu karşılaşmayla ilgili sık sık bir araya gelip konuşuyor.

Burak Duran
21.Ağustos.2006, 10:41
valla mutlaka elemeli fener bu takımı

Laz_Asker_61
21.Ağustos.2006, 11:12
fener turu geçecek 2 golü bulur ama ne kadar yer onu bilemem
inşallah gol yemeden goller bulur ve turu geçer

LaKe
21.Ağustos.2006, 11:52
Ben bu maçı Fener kazanır diye tahmin ediyorum. Ama skor inşallah Fener'in lehine olur. Bu sene gerçekten avrupada başarı ŞART!!!

DeDe
21.Ağustos.2006, 13:54
şu kiev'i bir eleyinde sussun elin rustan bozmaları..
haydi fener..kalbimiz seninle

tosunpasa
21.Ağustos.2006, 14:02
fenerbahçe bu maçı kazanmalı yok sa gerçektende feneri taraftar açısından zor günler bekliyor;)

Ilhan
21.Ağustos.2006, 14:03
doğru düşünen herkes fenerin turu gecmesini ister. ben de istiyorum.

ama bence biraz zor gibi

Krusty
21.Ağustos.2006, 14:07
Fenerbahçe 'nin bu turu geçmesi şart.. Eğer bi aksilik olmazsa; yeneceğinden eminim fakat skor sorunu var.. Umarım herşey lehimize olur ve Kiev 'i eleyebiliriz.. Kalbimiz seninle Fener.. ;)

Comanche72
21.Ağustos.2006, 14:12
arkadaşlar haydi maça derim ben
bilet fiyatları şöyle:

Migros 22,50 YTL
Telsim 20 YTL
Fenerium Üst Tribun 40 YTL
Fenerium Alt G – Blok 80 YTL
Fenerium Alt F – B Blok 120 YTL
Fenerium Alt C - E Blok 140 YTL
Fenerium Alt D Blok 180 YTL
cok bi pahalılıkta yoq ortada
maraton üstten 4 bilet aldım maçtayım

Jesus_FB
21.Ağustos.2006, 14:15
biletler bitti arkadaşlar stad full olucak 12. adam görev başında iş artık futbolculara kalıyor benim tahminim çok gollü bir maç olucak işallah 90 dk sonunda şampiyonlar ligine giren takım biz oluruz

Comanche72
21.Ağustos.2006, 14:16
şu kiev'i bir eleyinde sussun elin rustan bozmaları..
haydi fener..kalbimiz seninle
aga naptın ya boyle seyler dememeliyiz sonucta bir rakip bizim takım adam gibi oynasa hic bi sorun olmaz
ilk macta gorduk fenerbahcenin ruhsuzlugunu gerçi hakem umit ozatın golünü yemişti ama...

physicist87
21.Ağustos.2006, 14:19
Erken gol bulabilirsek,turu geçebiliriz çünkü golü erken bulamazsak futbolcularda bi telaş,bi heyecanlanma olacağı kesin ve eğer biz bir gol yersek o zaman işte....neyse düşünmek bile istemiyorum bunu, haydi Fenerbahçem sana inanıyor ve güveniyoruz,tüm türkiye ve duaları senninle olacak o akşam...

teamsah
21.Ağustos.2006, 14:20
Haydi Fener kalbimiz sizinle. Umarım bu maçı kazanır ve gruplara kalırız.

mami_LEE
21.Ağustos.2006, 14:24
mac 3-1 değil de 3-2 bitseydi kiev lehine kadıköyde fener cok daha fazla avantajlı olacaktı ya 2-0 ya 3-0 .3-1 uzatmaya götürür fenerin gol yemesi halinde 4 gol atması gerekecek :(

Krusty
21.Ağustos.2006, 14:27
Evet physicist87 'nin de dediği gibi erken gol bulmanız çok önemli.. Hele bu olmayıp, kalenizde gol görmeniz; FB 'yi zora sokacak ve maç sonucunda kötü tabloya sahne olacaktır bence.. Neyse; Çarşamba gününü bekleyeceğiz artık.. ;)

barahir
21.Ağustos.2006, 14:37
Yeneriz ama turu geçermiyiz bilemem.

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 15:09
Sanki 2-1 yeneriz ama turu gecemeyiz gibi geliyor bana ama ins böyle bir sey olmaz haydi Fener..

bursa_mc
21.Ağustos.2006, 15:14
hadi inş. alıcaz maçıı

Comanche72
21.Ağustos.2006, 16:06
fb yenemesede uefa ya gidecek
bu bir teselli olscak belkide bir ruyanın baslangıcı
ancak fbnin yıllardır süregelen devamsızlık ozelligi yeni transferlerlede degismezse yeni galatasaray galibiyetlerinle teselli olacagız gibi geliyor

Emurafu
21.Ağustos.2006, 16:15
fener uefaya gitmemesi lazım ülke puanı içinnnnn bir cimbomlu olarak bunu düsünüyorum ama fenerliler bizim yenilmemisi ister

Comanche72
21.Ağustos.2006, 16:24
fener uefaya gitmemesi lazım ülke puanı içinnnnn bir cimbomlu olarak bunu düsünüyorum ama fenerliler bizim yenilmemisi ister
bak arkadas
sen gslileri tanımıyorsun heralde
kaç tane biliyorum fb nin avrupada yenilmesine sevinen
gs-boleslav macını hatırla
kievin golünden sonra tribunlerden nasıl gool sesi cıktı ??
yazarken temeli olan şeyleri yaz

EreN
21.Ağustos.2006, 16:32
Bu maçı alıcaz Başka yolu yok ulkeynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:D

Frank_Castle
21.Ağustos.2006, 17:18
Ülke puanı için Fenerbahçe'nin yendiği halde elenmesi lazım..Amaç ülke puanı ise tabi. Maddi kısmını katmıyorum.
Dinamo Kiev atar yatar gibime geliyor.

Cyzio
21.Ağustos.2006, 17:19
bence tur işi zor ama futbol 90 dk

Nedvedmania
21.Ağustos.2006, 17:22
inşallah bu sezon tüm türk takımları ön elemeleri geçer + bi kaç maç kazanırda türkiyenin puanı artar geçen yıllar çok kaybettik

ÇocuksuMavi
21.Ağustos.2006, 17:52
eşleşme gercekleştiğinde fener turu gecer diodum ama simdi fikrim 180 derece değişik!

Dinamo Kiev Çıkar.

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 18:56
Diego Lugano'nun oynayıp oynamayacağı bugün akşam belli olacak. Eğer Lugano oynarsa ben umutluyum, oynamazsa mutlaka gol yeriz kontrataklardan.

sanalkardes
21.Ağustos.2006, 19:45
fenerbahçenin yenmesinden yanayım

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 20:10
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=17508 suraya bi gir bak Kaç tane D.Kiev i destekleyen gs li var;)

dinaMYt
21.Ağustos.2006, 22:18
kievin kontraya çıkan çok iyi oyuncuları var.işi çok zor olacak.gol bulmaları halinde tur imkansız gibi.

nekop
21.Ağustos.2006, 22:41
abi kısa bi cümleyle macı yorumlim:
-Fenerbahce'ye Uefa Kupasında Başarılar...

SaMaNYoLu
21.Ağustos.2006, 22:46
ALLAH ın izniyle Fenerbahçe Eliyecek BUNLARI.

barahir
21.Ağustos.2006, 22:57
gerçek taraftarları görür gibiyim.

Burak Duran
21.Ağustos.2006, 22:58
ilk 20 dakikada 1 gol gelirse bu maçı fener alır ne olursa olsun ne kadar saldırırsa saldırsın defans bloğunu kesinlikle bozmamalı zico

Universal
21.Ağustos.2006, 23:07
Ben o gün dershaneden çıkıp bilet arayacağım inşallah bilet bulabilirim bulamasamda canım sağ olsun ama içime doğuyor ve genelde doğan şeyler tutar Fenerbahçe bu maçı 5-0 alacaktır.

barahir
21.Ağustos.2006, 23:10
ilk 20 dakikada 1 gol gelirse bu maçı fener alır ne olursa olsun ne kadar saldırırsa saldırsın defans bloğunu kesinlikle bozmamalı zico
bu da oyun dsiplini demek

scolari12111
22.Ağustos.2006, 03:54
işi çok zor fener in kiev iyi bir takım değil ama ne yazık ki fener de iyi değil.

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 04:42
Bir milyon dolar prim
F.Bahçe yönetimi, Dinamo Kiev'in elemeleri halinde sarı-lacivertli futbolculara toplam bir milyon dolar prim verileceğini açıkladı. Bu kararın futbolcuları iyice hırslandırdığı ve birbirlerine, "Para için değil. Zaten bu turu geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız" diye söz verdikleri öğrenildi.

Ahmet Çakar'ın söylediğine göre FB maçı farklı kazanacak. D.Kiev'in savunmasının da Fenerbahçe kadar kötü, hatta FB'den de kötü olduğunu söyledi. Bu yüzden FB üstüne gider, ama defansı da elden bırakmazsa turu geçebilir.

ibo
22.Ağustos.2006, 13:28
FB gol atmasına atar da ben Gol yiyeceğini tahmin ediyorum :( gönül ister ki gol yemeden 2 gol atsın ama...

aykut_gencfb
22.Ağustos.2006, 13:42
takımın hırs dolu olduuna eminim....we takım olarak kalecesinden santraforuna kadar herkes takım olarak mücadelesini gösterecektir böle olduunda kiev gitsin babası gelsin

dnz498
22.Ağustos.2006, 15:52
ilk maçtaki deli cesaretinden uzak durursa zico bu maç fenerin olur ama en ufak bir defansif hata bitirir fenerin hayallerini

kaltuntas
22.Ağustos.2006, 16:56
yav vallahi millet kriz içinde fener'e 2 gol lazım e bunun içinde sürekli ileri gitmek lazım. adamlar da zaten bunu istiyor d.kiev t.direktörü '' Bunu bekliyoruz onlar gelecek bizde atacağız'' gibisinden laflar ediyor aslında haksız da sayılmaz inşallah fener kontrat ataklardan gol yemeden macta 2 gol bulur. Elimizden tek gelen dua etmek ( stada gidemdediğimze göre tek çare bu olsa gerek:D)

Ilhan
22.Ağustos.2006, 17:08
rakibe önde basmak gerekir. aynı zamanda anelka oynatılmamalıdır. fener turu gececek guce fazlasıyla sahiptir

not: luganoyu oynatmak fener için intihar olur

Jesus_FB
22.Ağustos.2006, 17:31
Fenerbahçe'nin dün resmen renklerine bağladığı Lugano ile ilgili olarak UEFA'ya yaptığı başvurunun cevabı geldi...

UEFA' Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev'le yarın 3-1'in rövanşına çıkacak olan Fenerbahçe'nin yeni transferi Lugano'yu bu maçta oynatabileceğine karar verdi..

Sarı lacivertliler yaklaşık bir ay önce Lugano'yu transfer etmesine ve UEFA'ya bildirdiği listeye Uruguaylı yıldızın ismini eklemesine rağmen, futbolcu Liberdotores Kupasında forma giydiği için Kiev deplasmanında oynatamamıştı...

Fenerbahçe rövanş maçı öncesi Lugano'nun transferi ile ilgili tüm belgeleri tamamlayarak yeniden UEFA'ya başvurmuştu... Bugün gelen yanıt özellikle savunmada büyük sıkıntı yaşayan sarı lacivertlileri memnun etti...

UEFA Dinamo Kiev'in itirazını ise dikkate almadı..

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 17:36
Oley be Servet oynayacak diye cok korkuyordum cok güzel bir karar

Krusty
22.Ağustos.2006, 17:38
Lugano 'nun oynaması çok iyi oldu.. Kontralardan artık kesin olarak gol yemeyeceksiniz. :D

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 17:55
Lugano Kiev Maçında Oynayabilecek

Fenerbahçemizin yeni transferi Lugano’nun Dinamo Kiev maçında oynaması için UEFA’dan izin çıktı. Uruguaylı oyuncumuz, bu izin ile karşılaşmada forma giyebilecek.

Jesus_FB
22.Ağustos.2006, 17:56
egemen yine geriden geliyorsun yahu :D:D

barahir
22.Ağustos.2006, 17:57
Kilometre Farkından:D. bu arada tarık abi msn de misin yaw.

fenerbahce_1907
22.Ağustos.2006, 17:59
luganonun oynaması cok iyi oldu kontraataklarda kievi durdurabiliriz luganoyla

Ilhan
22.Ağustos.2006, 18:32
bence facia da olabilir daha cok yeni bir adam. cok onemli bir mac

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 19:11
Lugano şoku!..

UEFA ilk önce Lugano'nun Dinamo Kiev karşısında oynayacağını belirtti daha sonra gönderdiği ikinci resmi yazıda Lugano'nun oynayamayacağını bildirdi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lugano'nun, Dinamo Kiev maçında oynaması için UEFA'dan onay çıkmadı. Yaklaşık bir saat önce sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden "müjdeli bir haber olarak" duyurulan, Lugano'nun Dinamo Kiev maçında oynayabileceği yönündeki haber, UEFA'dan gelen yeni bir açıklamayla geri çekildi. Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir de kararı doğrulayarak, Lugano'nun yarınki maçta oynayamayacağı açıkladı.

Kaynak: AA

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 19:13
Dalgamı geciyo bu uefa bizle kafamı buluyo..

Krusty
22.Ağustos.2006, 19:14
Bence biz aceleci davranıyoruz ve haberi hemen yayınlıyoruz. Haber kesinleşince de ortaya böyle bir kötü tablo çıkıyor.. :)

Jesus_FB
22.Ağustos.2006, 19:22
haber kesindi cancım fenerbahçe.org'da dahi yayınlandı bizde bir hata yok uefa 2 kere yazı göndermiş konuyla ilgili yani 2 kere karar almış belliki bir baskı altında kalmış

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 19:37
Ben saat 17.00 gibi FBTV'yi açtım. Kappara programı vardı. Altyazı olarak "UEFA'dan Lugano için onay çıktı, yarın maçta oynayabilecek" yazısı geçti. Bunun üzerine hemen bilgisayara koştum, Fenerbahce.org'ta da vardı, diğer sitelerde de. Zico'nun basın toplantısında "Kesin kararı bekliyoruz, saat 19.00 antrenmanımız var. Ona göre Lugano'yu as takıma alacağım veya almayacağım." dedi.

Fenerbahce.org'taki haber de şöyleydi :

Lugano Kiev Maçında Oynayabilecek

Fenerbahçemizin yeni transferi Lugano’nun Dinamo Kiev maçında oynaması için UEFA’dan izin çıktı. Uruguaylı oyuncumuz, bu izin ile karşılaşmada forma giyebilecek.

_MoRpHeUs_
22.Ağustos.2006, 19:38
Lugano inşallah oynar.Çünkü takıma büyük katkı sağlayacaktır.Zaten deplasmanda erken gelen golün oyun düzenini bozmasıyla beraber 2. ve 3. gollerdeki şanssızlık tur avantağı açısından olumsuz bir etki yarattı.Ancak Kadıköy'de taraftarlarımızın önünde rakibi devirerek Şampiyonlar Ligine kalacağımızı umuyorum.

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 19:49
Lugano İçin İki Ayrı Yazı

UEFA, Fenerbahçemizin yeni transferi Lugano’nun Dynamo Kiev maçında oynamasına ilişkin Kulübümüze iki farklı cevap gönderdi.

UEFA’dan Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ve Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Metin Kazancıoğlu’na “Seam Momen” imzasıyla saat 08.13’te gönderilen ilk yazıda, Lugano’ya ilişkin talebin ve transfer belgelerinin ellerine ulaştığı ve oyuncunun Şampiyonlar Ligi 3. Tur Ön Eleme rövanş maçında oynayabileceği yönünde ifade yer alan Fax mesajı gönderildi.

UEFA, akşam saatlerinde gönderdiği ikinci yazıda ise Lugano’nun Dynamo Kiev karşılaşmasında oynamasının uygun olmadığını kulübümüze iletti.

UEFA’nın ilk kararından yola çıkarak resmi internet sitemiz Lugano’nun Dynamo Kiev maçında oynayabileceği ile ilgili bir haber yayınlamış ancak UEFA’dan gelen ikinci karar üzerine haberi geri çekmiştir.

Fenerbahce.org

bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 19:50
Isterse Roberto Carlos Gelsin Fener O Turu Hayatta Geceemz Yine!!! Iddaacilara Da Burdan Soyluyorum Ilk Yari 2 Ikinci Yari 2 Olur O Mac! Kiev Kontraataklarla Feneri En Az 2 Kere Vurur!

scolari12111
22.Ağustos.2006, 19:54
ya bu kadar abartamyın adam daha ilk maçına çıkacaak büyük sıkıntı da yaşayabilirler bu yüzden.

Krusty
22.Ağustos.2006, 19:56
Isterse Roberto Carlos Gelsin Fener O Turu Hayatta Geceemz Yine!!! Iddaacilara Da Burdan Soyluyorum Ilk Yari 2 Ikinci Yari 2 Olur O Mac! Kiev Kontraataklarla Feneri En Az 2 Kere Vurur!
Ne kadar karamsarsın.. Sonuçta bizi temsil ediyor ve sen aşağlıyorsun resmen..

bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 19:58
Gel Şuna Temsİl Edemİyor Dİyelİm Ne Dersİn? BugÜne Kadar Edebİldİmİ Kİ DoĞru DÜrÜst İyİmser Olayim?

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 19:59
Galiba Kiev in orta saha Ronaldinho Gerrard C.Ronaldo ve Vicente den,Forvette Henry ve Rooney den olusuo. Kiev i öyle bi abartmıssınki görende Kiev in kadro bu sanacak ha

bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:05
:) Ben Kievdeki Maci Izledim Durust Konusalim Gel Adamlar Farki Kacirdi Cok Iyi Yakaliyorlar Kontradan Burada Fenerin Kievin Uzerine Gidecegini Dusunursek Dedigimin Olma Ihtimal Hic Te Az Degil!

Burak Duran
22.Ağustos.2006, 20:09
eğer kievdeki hatalar yapılırsa bir facia olabilir

Krusty
22.Ağustos.2006, 20:11
Gel Şuna Temsİl Edemİyor Dİyelİm Ne Dersİn? BugÜne Kadar Edebİldİmİ Kİ DoĞru DÜrÜst İyİmser Olayim?
Olsun sonuçta TÜRKİYE 'nin bir takımı ve her baba takım oralara katılamıyor .. ;) FB 2 seneden beri CL'de gruplarda mücadele etti. GS, BJK nerdeydi .. ;)

scolari12111
22.Ağustos.2006, 20:18
Galiba Kiev in orta saha Ronaldinho Gerrard C.Ronaldo ve Vicente den,Forvette Henry ve Rooney den olusuo. Kiev i öyle bi abartmıssınki görende Kiev in kadro bu sanacak ha

sorun da o ya zaten onların hiç biri yok ama neredeyse 5 atıyorlardı sıradan bir takım olmasına rağmen sonuç olarak kimse fb den başarı beklemesin zico yla avrupa da ya bu adam japonya da nereedeyse terorsit ilan edildi kariyeri 0 gellip fener i de batıracak yazık ülkemizin paralarına ersun yanal ı getirseler ondan kat ve kat iyidir.

Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 20:19
bUradAyız_uA, sende Galatasaraylısın, bende Galatasaraylıyım. Biz burada o onu yenmiş bu bunu yenmiş tartışmasına girmiyoruz.. Tutmuyorsan bile tutuyormuş gibi görün. D.Kiev yenilmeyecek bir takım değil. Dünya takımı değil! Fenerbahçe istese yenebilir.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 20:21
9+4= 13 puan azmı ?

bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:23
Ben Kimseyi Tutmuyorum Ama Sartlari Gozumun Onune Getiriyorum Ve Gercekten Tum Samimiyetimle Soyluyorum Bence Fenerbahce Gecemez... Taraftar Baskisinin Verdigi Stres, Ilk Macin Stresi, Hucum Etme Zorunlulugu... Kiev Icin Bicilmis Kaftan Bunlar! Simdi Kadikoy Diyeceksiniz Cehennem Muhabbeti... Merak Etmeyin Kiev Ilk Defa Oynamiyor Avrupada Onlar Ne Cehennemler Gormuslerdir1

scolari12111
22.Ağustos.2006, 20:24
bUradAyız_uA, sende Galatasaraylısın, bende Galatasaraylıyım. Biz burada o onu yenmiş bu bunu yenmiş tartışmasına girmiyoruz.. Tutmuyorsan bile tutuyormuş gibi görün. D.Kiev yenilmeyecek bir takım değil. Dünya takımı değil! Fenerbahçe istese yenebilir.

arkadaşım çokta haksız sayılmaz ama kiev yenilmeyecek bir takım değil ama aynı şekil de fb de bu zico nun futboldan anladığı filan yok çok iyi futbolcuymuş ama teknik adam olacak diye birşey yok ya bu paralara kurulan bir takım bu kadar kolay pozisyon mu yer bu turu geçse ne olacak daha fazla gol yiyeceek herkes kiev gibi kaçırmaz keşke çok güzel oynasalar da ülkemizi iyi temsil etseler ama yok işte bu kadar fazlasının da zico yla olacağını sanmıyorum.tabi bir de alex e bel bağladıkça.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 20:25
sorun da o ya zaten onların hiç biri yok ama neredeyse 5 atıyorlardı sıradan bir takım olmasına rağmen sonuç olarak kimse fb den başarı beklemesin zico yla avrupa da ya bu adam japonya da nereedeyse terorsit ilan edildi kariyeri 0 gellip fener i de batıracak yazık ülkemizin paralarına ersun yanal ı getirseler ondan kat ve kat iyidir.
o maça dönecek olursak eger semih in golü verilseydi simdi turu nerdeyse garantilemistik öylede düsünmek lazım İlk mac artık geride kaldı.Önemli olan bu mac Fenerbahcenin erken bulacagı bir gol herseyi degistirir.

bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:27
Halamin Da BiyiĞi Olsaydi Amcam Olurdu Ama Yok Iste:)

scolari12111
22.Ağustos.2006, 20:28
o maça dönecek olursak eger semih in golü verilseydi simdi turu nerdeyse garantilemistik öylede düsünmek lazım İlk mac artık geride kaldı.

o verilse bu atılsa dersek sabaha kadar konuşuruz burada ya bu kiev dandik bir avrupa takımı artık bunu elemeli fb gerçekten yazık yani sizin kadar üzülüyorum fb li olmama rağmen ama bu kadar aciz olamaz ya kimseyi getiremediler gittiler zico yu buldular.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 20:28
ee bende aynı lafı söyleyeyim halamında bıyıgı olsaydı amcam olurdu adamlar 5 tane atıyordu diyorsunuz;)

fenerbahce_1907
22.Ağustos.2006, 20:29
lugano olsaydı cok iyi oludu ama oynayamıo malsef

TR.CaPTaiN
o verilse bu atılsa dersek sabaha kadar konuşuruz burada ya bu kiev dandik bir avrupa takımı artık bunu elemeli fb gerçekten yazık yani sizin kadar üzülüyorum fb li olmama rağmen ama bu kadar aciz olamaz ya kimseyi getiremediler gittiler zico yu buldular.
Tamam işte bende aynısını diyorum o verilseydi su atılsaydıyı konusmaya gerek yok 5 gol atıyodu adamlar diyorsunuzya

scolari12111

:DDDDDDDDDDDDDDDddddd

Kralatti
22.Ağustos.2006, 20:30
Fener simdiden uefa planlarini cizsin. Kizmayin benim fikrim bu. Ayrica fazla tatli hulyalara dalmayin. Bu takimi yenebilirsiniz ama gol yersiniz

scolari12111
22.Ağustos.2006, 20:31
Tamam işte bende aynısını diyorum o verilseydi su atılsaydıyı konusmaya gerek yok 5 gol atıyodu adamlar diyorsunuzya

benim demek istediğim bu kadar kötü oynadı yani sıradan bir takıma karşı iyi ki atamadılar ben atsınlar demiyorum ama zico çok ama çok yetersiz bir teknik direktör peki objektif ol bu kadar taraftarı olan bir kulübün 100. yılında zico nun yeterli bir t.direktör olduğuna inanıyor musun?

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 20:37
benim demek istediğim bu kadar kötü oynadı yani sıradan bir takıma karşı iyi ki atamadılar ben atsınlar demiyorum ama zico çok ama çok yetersiz bir teknik direktör peki objektif ol bu kadar taraftarı olan bir kulübün 100. yılında zico nun yeterli bir t.direktör olduğuna inanıyor musun?
Hayır fakat Capello nun Scolari nin Türkiyeye gelebilecegini düsünüyormusun ?

bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:41
O Zaman Cikip Demiyecekler 100. Yilda Tum Yildizlari Toplayacagiz Avrupada Final Oynayacagiz Falan Diye!

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 20:42
Zico'lu Fenerbahçe Turkcell SüperLig'te 10 maç 1 gol ve 9 puan topladı. 3 haftada. Zico'dan daha iyi bir teknik direktör söyleyin Türkiye'de bulunan bana?

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 20:42
O Zaman Cikip Demiyecekler 100. Yilda Tum Yildizlari Toplayacagiz Avrupada Final Oynayacagiz Falan Diye!
Hatırlarmısın gs yönetimi tv lere cıkıp kily gonzales ile pires ile anlastık demisti.

ozgrkc
22.Ağustos.2006, 20:43
ne bu karamsarlık? maça çıkarken İstiklal Marşı söylencek ve Türk takımı çıkçak.... Siz çıkçak diyim tur atlar diyim de atlamasa keşke... güven olsa FB her türlü geçer bu turu... ama kendi halkı Türk insanı inanamıyo daha futbolcular nası inancak... Herkes varsayımlarla konuşuyo... Türkiye-İsviçre maçında istedik ve gruplarda 2 gol yiyen takıma 4 attık son dakikalarda Tümer o frikiği atsaydı güven boşa çıkmıycaktı ve DK na gitçektik... Bırakın şimdi de o inanç olsun ama çıkmayalım...sadece Dünya ya Türk leri gösterelim... elensekte inandık ama olmadı Hepimiz biriz diyelim... takım ayrımı diil Vatan birliği yapalım...

scolari12111
22.Ağustos.2006, 20:43
Hayır fakat Capello nun Scolari nin Türkiyeye gelebilecegini düsünüyormusun ?

niye scolari bir ara gelecek filan dendi yani yaklaaşıldı ama olmadı scolari de avrupa nın en revaçta teknik direktörü şu an o zaman o olmuyorsa daha düşüğü olurdu ama zico gibi biri olmazdı lucescu gelirim dedi o sence kötü bana göre türkiye ye gelmiş en önemli 3 hocadan hatta biri hatta en iyisi.

bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:45
Ben Hic Duymadim Ama Basina Bakarsan Tabi Turkiyedeki 3 Buyukler De Suan Dunya Karmasi!

Eray Dengiz
hatırlatmakta fayda var!

KONU: Fenerbahçe - Dinamo Kiev

scolari12111
Zico'lu Fenerbahçe Turkcell SüperLig'te 10 maç 1 gol ve 9 puan topladı. 3 haftada. Zico'dan daha iyi bir teknik direktör söyleyin Türkiye'de bulunan bana?

tigana en azından daha kariyerli.gerets çok kısıtlı kadroyal geçen sene şampiyon yaptı 3 maçta ne başarısı arkadaşım abarttın biraz fanatiçe yorum yaptın:DDDd

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 20:48
Gerets Manisa ve Ankara'yı yenmekten aciz, Beşiktaş da Manisa'yı yenemiyor.

Fenerbahçe ise farklı şekilde rakiplerini deviriyor. Zico ve kalite farkı olsa gerek. Tabi 3 haftadan bir şey söyleyemeyiz, ama Zico 3 maç takımın başında bulundu ve sonuç ortada.

Tigana'nın ne kariyeri var?

Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 20:49
Gerets Manisa ve Ankara'yı yenmekten aciz, Beşiktaş da Manisa'yı yenemiyor.

Fenerbahçe ise farklı şekilde rakiplerini deviriyor. Zico ve kalite farkı olsa gerek. Tabi 3 haftadan bir şey söyleyemeyiz, ama Zico 3 maç takımın başında bulundu ve sonuç ortada.

Tigana'nın ne kariyeri var?

Egemen yeter ama lütfen.. Konuyu dağtımayın tamam kapansın burada. Şimdi burada girersek 1903 yılından çıkacağız.. Lütfen

scolari12111
22.Ağustos.2006, 20:50
tigana nı ne kariyeri var diyorsun:DDDD hahahaah komik neyse ya dağıtmayalım konuyu arkadaş kızıyor:DDDD

bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:52
Gerets Manisa Ve Ankarayi Yenemiyor Diyorsun! Gecen Sene Iki Takima Da Yenilmedi Mi Fener? Ustelik 5 Yedi Tekinden! Egri Otur Dogru Konus!!!

aykut_gencfb
22.Ağustos.2006, 20:53
ya hala futbol mantalitesi olmayan bazı arkadaşlar zicoyu eleştiriyor be kardeşim zico ki türkiyenin bile katılamadıı(onca yıldızı war dioruz fatihidir yıldırayıdır,emresidir)dünya kupasına o kısıtlı kadrosuna rağmen sokmayı başarmıştır asıl mesele burda.elindeki kadroyla zaten dünya kupasında bişe yapamazdı o grupta..bazıları demiş bu paralarla kurulan takım gol yermi filan die o paralar dediğin ne?önderden mi,can'dan mı,ümitten mi serkandan mı,serwetten mi ya hangisinden transferi bu zamana kadar bitiremeyenlerin yanlışıdır fenerbahçenin bol pozisyon wermesi,gol yemesi... gelelim kiev maçına ben umutluyum 3-1 olur uzuatmaya gider orda yeneris gerikirse ama geçeceğimize inanıorum çok büyük bir şanssızlık olmassa

scolari12111
22.Ağustos.2006, 20:56
herhalde ben bilmiyorum bu zico 4. ş.ligi 4efa ve 8tane yani ynadığı bütün süper kupaları almış ya daha kulüp kariyeri 0 ve siz 100. yılınızda bu adamı getiriyorsunuz ve taraftar olarak bundan memnun oluyorsunuz.ilginç

ozgrkc
22.Ağustos.2006, 20:59
herhalde ben bilmiyorum bu zico 4. ş.ligi 4efa ve 8tane yani ynadığı bütün süper kupaları almış ya daha kulüp kariyeri 0 ve siz 100. yılınızda bu adamı getiriyorsunuz ve taraftar olarak bundan memnun oluyorsunuz.ilginç

Capello Scolari flan niye gelirdi sence? başarı için mi? adamlar gelse Katar misali para için gelirdi bu da bize isimden başka bişi kazandırmazdı... BJK Del Bosque yi getirmişti de ne olmuştu? bu adamın eski futbolculuğu tecrübesi adı bile yeter takımı adam etmeye...

bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 21:00
eĞER DEDİĞİN GİBİ OLSAYDI PELE ŞU AN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR OLURDU!

scolari12111
22.Ağustos.2006, 21:01
Capello Scolari flan niye gelirdi sence? başarı için mi? adamlar gelse Katar misali para için gelirdi bu da bize isimden başka bişi kazandırmazdı... BJK Del Bosque yi getirmişti de ne olmuştu? bu adamın eski futbolculuğu tecrübesi adı bile yeter takımı adam etmeye...

capello dan scolari den başkası yok mu bir sürü teknik direktör var gelebilecek sonuçta ş.ligin de piyasa yapma şansı var.

aykut_gencfb
22.Ağustos.2006, 21:03
walla ş.ligi kazananıda gördük beşiktaş küme düşmemeye oynuordu bi aralar nese ziconun oyun anlayışını beyeniorum we bu sene olmasada gelecekte başarıyı mutlaka kazanacağına eminim

Sekopej
22.Ağustos.2006, 21:03
Konuyu amma yerlere getirmişsiniz. Ben yarın oynayacağımız maçta galip geleceğimize inanıyorum. Hatta turu bile geçecek güçteyiz. Kiev öyle avrupanın önde gelen takımlarından falan değil. Deplasmanda ilk dakikada o golü yemeseydik sonuç farklı olabilirdi. Kim idda edebilirki burada Fener maçın başında bir gol atamayacak. Belki biz de ilk dakikalarda gol bulacağız. Daha sonra kontrollü oyunla 2. golü bulursak sizin kontrayı seviyor dediğiniz Kiev mecburen saldıracak. İlk maçta gördük maç 1-1 e geldikten sonra saldırmak zorunda olan kiev e karşı başabaş bir mücadele sergiledik. Ben oraya bakınca Kiev elenmeyecek takım değil diyorum.

Hava şartlarını da düşünmek lazım. Kiev'de en yüksek sıcaklık 20 derece iken istanbulda en düşük sıcaklık 30 derece bile değil neredeyse. Bundan futbolcular çok fazla etkilenecektir. Maçın sonlarına doğru Kievli futbolcuların oyundan düşme ihtimalleri yüksek.

Ve orada açtıkları pankart. Evet onu kesinlikle futbolcularımız görmüştür. Onlara bu artı motivasyon olarak dönecektir. Ayrıca İsviçre'ye karşı da atamayız gruplarda bu kadar gol yediler, çok iyi kontraya çıkıyorlar gibi yorumlar yapıldı. Sonuç ne oldu? Neredeyse eliyorduk. O taraftarın muhteşem desteği ve rakip takıma yaptığı baskı bize galibiyeti getirdi.

Biz Türkler duygusal insanlarız, böyle olaylardan çabuk etkileniriz. Tuncayın tümerin hırsıyla bu maçı kazanacağız. Yarın akşam turu geçelim içimizdeki UKRAYNA'lıra bir çift lafım olacak. Ceza alacak da olsam onu söyleyeceğim. Biz elenirsek bu takıma desteğimizi sürdereceğiz, FB sevgimiz asla azalmayacak. Ama ben yarın galip gelmeyi artık ne ŞL başarı için, ne para için, ne ün için istiyorum. Burada Kiev'i göklere çıkarıp FB'yi yerin dibine sokanlara inat, içimizdeki UKRAYNA'lılara inat FEnerbahçemin yarın turu geçmesini istiyorum. Geçen hafta istediğimden daha çok istiyorum şimdi.

Bu söylediklerimi isteyen üzerine alınabilir. İçimizdeki Ukrayna'lılar için de Mustafa Denizli'ye teşekkür ederim:)

Aşırıya kaçtığımı düşünenler ve kırdıklarım varsa özür dilerim ama yapılan saçma sapan yorumları okuyunca dayanamadım artık...

Saygılar.....

scolari12111
22.Ağustos.2006, 21:04
eĞER DEDİĞİN GİBİ OLSAYDI PELE ŞU AN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR OLURDU![/QUOT

arkadaşa da katılıyorum bener birşeyi yukarıda da belirtmiştim zaten.

[QUOTE=sekopej]Konuyu amma yerlere getirmişsiniz. Ben yarın oynayacağımız maçta galip geleceğimize inanıyorum. Hatta turu bile geçecek güçteyiz. Kiev öyle avrupanın önde gelen takımlarından falan değil. Deplasmanda ilk dakikada o golü yemeseydik sonuç farklı olabilirdi. Kim idda edebilirki burada Fener maçın başında bir gol atamayacak. Belki biz de ilk dakikalarda gol bulacağız. Daha sonra kontrollü oyunla 2. golü bulursak sizin kontrayı seviyor dediğiniz Kiev mecburen saldıracak. İlk maçta gördük maç 1-1 e geldikten sonra saldırmak zorunda olan kiev e karşı başabaş bir mücadele sergiledik. Ben oraya bakınca Kiev elenmeyecek takım değil diyorum.

Hava şartlarını da düşünmek lazım. Kiev'de en yüksek sıcaklık 20 derece iken istanbulda en düşük sıcaklık 30 derece bile değil neredeyse. Bundan futbolcular çok fazla etkilenecektir. Maçın sonlarına doğru Kievli futbolcuların oyundan düşme ihtimalleri yüksek.

Ve orada açtıkları pankart. Evet onu kesinlikle futbolcularımız görmüştür. Onlara bu artı motivasyon olarak dönecektir. Ayrıca İsviçre'ye karşı da atamayız gruplarda bu kadar gol yediler, çok iyi kontraya çıkıyorlar gibi yorumlar yapıldı. Sonuç ne oldu? Neredeyse eliyorduk. O taraftarın muhteşem desteği ve rakip takıma yaptığı baskı bize galibiyeti getirdi.

Biz Türkler duygusal insanlarız, böyle olaylardan çabuk etkileniriz. Tuncayın tümerin hırsıyla bu maçı kazanacağız. Yarın akşam turu geçelim içimizdeki UKRAYNA'lıra bir çift lafım olacak. Ceza alacak da olsam onu söyleyeceğim. Biz elenirsek bu takıma desteğimizi sürdereceğiz, FB sevgimiz asla azalmayacak. Ama ben yarın galip gelmeyi artık ne ŞL başarı için, ne para için, ne ün için istiyorum. Burada Kiev'i göklere çıkarıp FB'yi yerin dibine sokanlara inat, içimizdeki UKRAYNA'lılara inat FEnerbahçemin yarın turu geçmesini istiyorum. Geçen hafta istediğimden daha çok istiyorum şimdi.

Bu söylediklerimi isteyen üzerine alınabilir. İçimizdeki Ukrayna'lılar için de Mustafa Denizli'ye teşekkür ederim:)

Aşırıya kaçtığımı düşünenler ve kırdıklarım varsa özür dilerim ama yapılan saçma sapan yorumları okuyunca dayanamadım artık...

Saygılar.....

ben de aynısını diyorum kiev iyi bir takım değil hele 3 1 yenebilecek bir takım hiç değil sıradan bir avrupa takımı ve fb nin elememesi için hiçbir sebep yok ama 3 1 nasıl olabiliyor bu tamamen zico nun suçudur ve elenirse de tek sorumlu zico dur ve ona 100. yılda takımı emanet edenlerin suçudur ben asla kiev elesin demiyorum dikkatli okursan hep aksini söylüyorum üstüme alınmadım da en çok yazan benim arkadaşlar yalnış anlamasın diye belirtiyorum.

ozgrkc
22.Ağustos.2006, 21:08
eĞER DEDİĞİN GİBİ OLSAYDI PELE ŞU AN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR OLURDU!

Pele de t.direktörlük 0... özellikle diyorum 0 ...Pelenin zamanında oynanan futbolla bu zamanın futbol anlayışı bir diil... ama Zico nun kiyle hemen hemen aynı... defans ... en azndan Brazilya ya karşı...

@ Scolari12111 ; kaliteli kariyerli teknik direktör ler sadece para için gelir.... Mustafa Denizli neden İran da? para için yada yaşlı futbolcular neden katar da? tecrübeye aç diiller ve para koparmak için... Fatih Terim Gs a geldiğinde nerden geldi? A milli takımdan ... Zico da Japonya A milli takımından... Fatih Terim İmparator oldu ve başarılı kişiliğine birçok kupa kattı... ben Zico nuın da nunu yapçana inanıyorum

scolari12111
22.Ağustos.2006, 21:14
Pele de t.direktörlük 0... özellikle diyorum 0 ...Pelenin zamanında oynanan futbolla bu zamanın futbol anlayışı bir diil... ama Zico nun kiyle hemen hemen aynı... defans ... en azndan Brazilya ya karşı...

@ Scolari12111 ; kaliteli kariyerli teknik direktör ler sadece para için gelir.... Mustafa Denizli neden İran da? para için yada yaşlı futbolcular neden katar da? tecrübeye aç diiller ve para koparmak için... Fatih Terim Gs a geldiğinde nerden geldi? A milli takımdan ... Zico da Japonya A milli takımından... Fatih Terim İmparator oldu ve başarılı kişiliğine birçok kupa kattı... ben Zico nuın da nunu yapçana inanıyorum

ok birader sen inaanırsın ben inanmam zorunlu da değilim ve çok daha iyleri varken neden zico derim.

Sekopej
22.Ağustos.2006, 21:16
Ben belirttim. İsteyen üstüne alınabilir. İsterse hiç kimse alınmasın, benim sözüm ortaya. Konu bu değil ama Ben Zico'ya inanıyorum. Japonlara futbolu öğreten adam. Heykelini diktiler Japonya'da o kadar büyük işler yaptı. Takımı önce Asya Şampiyonu yaptı, sonra DK taşıdı. Bence başarılı.

Asya'da kendini ispatladı. Sıra Avrupa'da bunun için de hırslı bir şekilde hazırlanıyor. Ben kadro tamamen oturduğunda Zico'nun başarılı olacağını düşünüyorum. Bu sene olmazsa bile -ki ligde bu sene de başarılı olacaktır- ilerleyen yıllarda gerçekten başarılı olacağına inanıyorum...

Artık tartışma Zico iyi kötü şeklinde devam eymesin yarınki maç üzerinden devam etsin. Zico'yu başka yerde tartışabiliesiniz...

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 21:22
Sekopej'e katılıyorum sonuna kadar. Üstüne laf söylemek yersiz, doğruları belirtmiş.

ozgrkc
22.Ağustos.2006, 21:24
ok birader sen inaanırsın ben inanmam zorunlu da değilim ve çok daha iyleri varken neden zico derim.

herkes in görüşü kendine:) ama kimler geldi Türkiye ye para için bi düşün başarılı olanlarında kariyerlerini bi hatrla... güven meselesi haklısın ...

Del Piero_10
22.Ağustos.2006, 21:27
bir arkadaş Türkiye'nin o kadar yıldızıyla gidemediği dünya kupasına Zico Japonya'yla gitti demiş

asya elemelerine katılsak oynamadığımız dünya kupası olmazdı.

ozgrkc
22.Ağustos.2006, 21:47
bir arkadaş Türkiye'nin o kadar yıldızıyla gidemediği dünya kupasına Zico Japonya'yla gitti demiş

asya elemelerine katılsak oynamadığımız dünya kupası olmazdı.

Japonya nın da gücü ortada? DK sında oynattığı futbolda gayet göze de hoş geldi... hoca da sorun yok yani... sadece lafta kalan bi tecrübesizlik sözü var...

Cengo
22.Ağustos.2006, 21:49
Ben inanmıyorum Fenerbahçe'nin Ş.L.'ne katılabileceğine bu sene :(
Galatasaray katılmayı garantiledi.

DeDe
22.Ağustos.2006, 22:49
zico konusunu devra arsında tekrar konuşmak üzere diyorum şimdilik..ama serkan sen bari yapmasaydın be kardeşim..Japon futbol federasyou başkanı daha geçen gün açıklama yaptı gitmeseydi kovacaktık diye ne heykeli :)
insanları sevin,sahip çıkın am ama abartmayın..
bu arada fenerbahçemiz o elin rustan bozmalarını darma duman edecek eminim..

Sekopej
22.Ağustos.2006, 22:54
Ben yaptıklarıyla dedim. Dünya Kupası'ndaki performansından sonra bu karar alındı. Neyse senin de dediğin gibi bekleyip göreceğiz. Şimdi boşu boşuna tartışmaya gerek yok.

Belki mesajı yazarken çok sinirlenmiştim o nedenle fazla objektif bakmadan savunmuş olabilirim. O nedenle de kusuruma bakmayın artık...:)

DeDe
22.Ağustos.2006, 23:53
Ben yaptıklarıyla dedim. Dünya Kupası'ndaki performansından sonra bu karar alındı. Neyse senin de dediğin gibi bekleyip göreceğiz. Şimdi boşu boşuna tartışmaya gerek yok.

Belki mesajı yazarken çok sinirlenmiştim o nedenle fazla objektif bakmadan savunmuş olabilirim. O nedenle de kusuruma bakmayın artık...:)
tebrik ederim serkan.sağduyun için ve objektifliğin için

eGowiCh
23.Ağustos.2006, 03:58
Yazıklar olsun Dinamo Kiev! (http://img145.imageshack.us/img145/8982/32020168ir8oj2ir8.jpg)

Yukarıdaki pankarttaki yazının Türkçesi : Kürtler evinizi havaya uçururken (bombalarken), biz de sizi stadyumda havaya uçuracağız!

Bu pankart resmen bölücülüktür. UEFA veya FIFA bu olaya el atıp, D.Kiev'e ağır yaptırımlar uygulamalıdır.

Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar ve Fenerbahçeliler. Şimdi birlik zamanı! Lütfen destek olalım hep beraber ve Fenerbahçe'nin turu geçmesi için inanalım, destekleyelim. Dinamo Kiev taraftarı ve takımı ŞEREFSİZDİR! Buradan da açık açık yazıyorum. Biz her şeyden önce TÜRK'üz, bu vatan hepimizin. Bu pankart karşısında ilahi adalet olur ve umarım Fenerbahçe bizi mahçup etmeyerek maçı farklı kazanır!

Aynı şey BJK veya GS'ye yapılsaydı da, hep beraber destek olmalıydık. Her şeyden önce burada takımımıza değil, ülkemize sataşma söz konusu.

Haydi Fenerbahçe! Kadıköy Cehennemi'nde gereken cezayı en iyi şekilde ver pis Ukraynalılar'a!!!

DeDe
23.Ağustos.2006, 09:51
birbirimize destek olmak için böyle pankartlara gerek yok..Bu bir vesile olur inşallah ve avrupa maçlarında artık takım taraftarlarımız birbirni desteklemeyi öğrenirler..
Hadi be fenerbahçe..devir şu rusçukları

Ilhan
23.Ağustos.2006, 12:29
inşallah fener onları bombalayacak o zaman onlar da görür kim bombalıyor.
cok sinirlendim..
cok duygusalım..:(

comandante
23.Ağustos.2006, 13:08
bu pankartı açmaları bi bakıma iyi olmuş.yaptıkları insanlık değil onu savunmuyorum ama bu pankartı bi şekilde gören futbolcularımız o gazla kadıköyde boğarlar bu herifleri...

dnz498
23.Ağustos.2006, 13:13
keşke şurada yazılanların onda birini fenerli futbolcular okusa ne gaza gelirler

e_mali
23.Ağustos.2006, 13:14
Şerrefffsizlerrr

el bandido
23.Ağustos.2006, 13:24
kusura bakmayın dostlar ama ben ne yazıkki bu akşam fenerin galip gelemeyeceğini düşünüyorum... fener rakip kaleyi abluka altına aldığı anlarda gerisini çok boş bırakacak ve rakibin hızlı adamlarıyla kontradan gol bulacaklardır... yani anlayacağınız fenerin 100. yılında Avrupada üst düzey kupa alma hayali de bir başka bahara kalacak.. üzgünüm... ama bunlar gerçek... biliyorum şimdi bir çok insan beni kınıyor... ama içimden geçenler bunlar...

bUradAyız_uA
23.Ağustos.2006, 15:53
Bu AkŞam Fenere Gaz DeĞİl Sabir Lazim Bence Ama Ben De ArkadaŞa Katiliyorum Ve Fenerİn Tur AtlayacaĞini Sanmiyorum ÇÜnkÜ Bu Kiev Bence En Az 2 Tane Atar!

bortecine
23.Ağustos.2006, 16:08
Arkadaşlar fb tv de altyazı geçti 52000 bilet satılmışl stad ful dolu olcak mı uefa mı cl mi sorusuna gelince hangisi hayırlıysa o olsun ...

Burak Duran
23.Ağustos.2006, 16:52
lütfen konuyu saptırmayın... konu dışı mesaj atan uyarı alacaktır

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 16:52
neden dostlar hemen böyle celaleniyorsunuz anlayamıyorum... benimkisi fenerin stadın ful olduğu dönemlerde de hüsrana uğradığıdır... yani bu akşamında bir hüsranla bitebileceğini ifade etmek istemiştim yalnızca... çünkü fenerin hücum ederken gerisinin boş kalmasından kiev hızlı kontraataklarla değerlendirebileceğini düşünüyorum... gerçi düşünmüyorum eminim...
Dünya üzerinde kendi sahasında yenilmeyen takım yoktur herhalde elbette bizde kendi sahamızda maglubiyet aldık fakat o stadta alınan galibiyetlerde hala hafızalarda bunu unutma 2. ise cok güvendigin Kiev i inş bu aksam Fenerbahcemiz parcalar ve senin umutlarını suya düsürür

el bandido
23.Ağustos.2006, 16:53
yahu sus lütfen yetkili arkadaşlar şu adamı uyarsınlar fener yenilsin de rahatla pes yahu ne biçim fanatiksiniz kardeşim takım kavgası yapılcak konu mu bu ? istersen yenilecek bile yaz ama yok satd hüsran görmüşmüş bilmem neymiş . cevap istersek yazarız bi daha saygılı ol .

ben saygısızca davrandığımı sanmıyorum... bir hakaretmi ettim... yoksa küfürmü... ben yalnızca bu akşamla ilgili fikrimi beyan ettim... yok illa senin istediğin gibi fenerin galip geleceğini ifade etmemi bekliyorsan üzgünüm...

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 16:56
Hadi hepsine tamamda gelecegimi görebiliyorsunda Kiev in yenecegini düsünüyorum hatta eminim demissin..Futbol bu top yuvarlaktır . İlk dakikalarda gelebilecek 1 gol bize turu getirebilir.

el bandido
23.Ağustos.2006, 17:05
arkadaşım benim kayin yada filazof bir durumum yok... tabiki geleceği görmek gibi bir kabiliyetimde yok... sen hiç iddaa oynadın mı? nasıl orada banko maçlar vardır... ve o maçı kazanacağına kesin inandığın için işaretlersin benimkiside öyle bir durum... kiev kesin yenecek... çünkü fener gol bulabilmek için şuursuzca saldıracak ve kievde zaten aksayan fener defansına hızlı adamlarıyla kontradan gol bulacak... ben böyle olacağına inanıyorum... sen tersini düşünebilirsin...

senderson
23.Ağustos.2006, 17:11
http://i.fenerbahce.com/images/haber/2005/sevinc107_2308.jpg
PARA İÇİN DEĞİL, AF İÇİN
Fenerbahçe yönetimi bu akşamki Dinamo Kiev maçı için 1 milyon dolar prim belirledi Futbolcular ise şunu söyledi: "Para için değil geçen sezonu telafi etmek için oynayacağız.".
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme rövanş maçında bugün Dinamo Kiev'i konuk ediyor. İki hafta önce Ukrayna'da gerçekleştirilen ilk karşılaşmada 3-1 mağlup olan sarı-lacivertli ekip, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, kendisine turu getirecek skoru almayı planlıyor. Bilindiği gibi Fenerbahçe yönetimi, bu çok kritik mücadele için bir prensibini değiştirme kararı almıştı. Uzun süredir maça özel prim vermeyen yöneticiler, Dinamo Kiev karşılaşması için kesenin ağzını açmış ve toplam 1 milyon dolarlık tur primi belirlemişti.
MEMNUNİYETLE KARŞILADILAR
Sarı-lacivertli yönetimin kendilerini motive etmek için belirlediği bu müthiş prim, futbolcular tarafından memnuniyetle karşılandı. Ancak

Fenerbahçeli oyuncular, Dinamo Kiev'i para için değil kendilerini hem taraftara hem de yönetime affettirmek için eleyeceklerinin sözünü verdiler. "Para için değil af için" diyen Fenerbahçeli futbolcular, "Geçtiğimiz sezon çok şanssızdık. Önce Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'a kaptırdık. Sonra da lig şampiyonluğunu elimizle Galatasaray'a verdik. İki kupayı da kazanırız diye düşünürken, sezonu kupasız kapadık. Başta bize her zaman destek veren başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulumuz ve taraftarlarımıza kendimizi affettirmek için turu geçeceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olma hedefimizi hayata geçireceğiz" ifadesini kullandılar.

Kaynak: Sabah

el bandido
23.Ağustos.2006, 17:14
inşallah...!!!

barahir
23.Ağustos.2006, 17:14
walla maç saati geldikçe benim içimi bi heyecandır sarıyo yaw:D :cool:
belki bu smileyi koyarsam rahatlarım:D :cool: :cool::cool::cool::cool:

Ilhan
23.Ağustos.2006, 17:16
bana verseler o parayı sahada ronaldinho kesilirdim..
helal olsun fener yönetimine.
ama fenerin luganoyu bu macta oynatmak istemesi cok sacma bence

Sekopej
23.Ağustos.2006, 17:17
Smile ile falan rahatlanmıyor valla. Artık bir önce gelsin şu maç saati yahu heyecandan durulmuyor...:D

barahir
Yok o maviler de cool yazınca oluyo ya. hani cool ol flnD::D

bana verseler o parayı sahada ronaldinho kesilirdim..
helal olsun fener yönetimine.
ama fenerin luganoyu bu macta oynatmak istemesi cok sacma bence
oynayamıyo zaten UEFA yamuk yaptı.

TR.CaPTaiN
Bu maçta en cok taraftara ve KADIKÖY CEHENNEMİ ne güveniyorum.. Lugano nun olmaması cok kötü eger Servet oynarsa vay halimize

barahir
23.Ağustos.2006, 17:19
Bu maçta en cok taraftara ve KADIKÖY CEHENNEMİ ne güveniyorum.. Lugano nun olmaması cok kötü eger Servet oynarsa vay halimize
Allahtan Sheva yok

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 17:21
Allahtan Sheva yok
Haklısın defansta servet karsısında sheva olunca o mac izlenmiyor artık :)

Sekopej
23.Ağustos.2006, 17:21
oynayamıyo zaten UEFA yamuk yaptı.

O konuda bu maç geçsin daha çok konuşulacak. Fener CAS'a şikayet etmeyi düşünüyormuş UEFA'yı. Sen sabahtan oynayabilir diyorsun ondan sonra pardon yanlış olmuş oynayamaz diyorsun. Neye göre oynamasına karar veriyorsun ondan sonra neden değiştiriyorsun?

Fenerbahçe dün tekrar başvurmuş UEFA'ya bu ne son kararınız nedir diye. Bugün cevap bekleniyormuş. Bu saatten sonra oynayabilir dense de oynamaz Lugano ama UEFA gibi önemli bir kuruluşta böyle hatalar yapmamalı...

Ilhan
23.Ağustos.2006, 17:22

bence luganonun oynaması sacma. adam daha kac antreman yaptıki fenerle, bu önemli macta oynayabilecek rahatlıga erişsin.

defansın en önemli özelliği komünikasyon yani iletişimdir. lugano bu macta oynarsa pozisyon hatası yapabilir cunku daha takımının oyun sablonundan haberi yok

fener yeterki erken gol bulup rakibinin moralini bozsun. sonra gerisi gelecektir

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 17:25
bence luganonun oynaması sacma. adam daha kac antreman yaptıki fenerle, bu önemli macta oynayabilecek rahatlıga erişsin.

defansın en önemli özelliği komünikasyon yani iletişimdir. lugano bu macta oynarsa pozisyon hatası yapabilir cunku daha takımının oyun sablonundan haberi yok

fener yeterki erken gol bulup rakibinin moralini bozsun. sonra gerisi gelecektir
Haklısın daha takımı tanımıyor fakat Lugano defansta otursa Servetten daha cok iş yapar

EreN
23.Ağustos.2006, 17:32
arkadaşlar yaklaşık olarak 56 bin bilet satıldığı tahmin ediliyor.İnanılmaz bi oran bu..Gs maçlarında bile tutturması zor bi rakam. ( Kale arkaları KApasiteden 2 bin fazla satıyor)

barahir
23.Ağustos.2006, 17:42
evet zaten 52.000 koltuk kapasitesi. Stad kapasitesi 67.000 i buluyo

bortecine
23.Ağustos.2006, 17:45
ben saygısızca davrandığımı sanmıyorum... bir hakaretmi ettim... yoksa küfürmü... ben yalnızca bu akşamla ilgili fikrimi beyan ettim... yok illa senin istediğin gibi fenerin galip geleceğini ifade etmemi bekliyorsan üzgünüm...
ya ben sana istersen fener yenilecek bile yaz dedim dikkat et okumayı biliyorsun . kimin hüsrana uğradını herkes kendi idrak eder zaten lütfen konuyu saptırma konuştukça batma artık ...

fmsmyrna
23.Ağustos.2006, 18:14
erken bulunacak bi gol bize turu getirir

eGowiCh
23.Ağustos.2006, 18:19
52.000 Futbolsevere Teşekkür

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/stadyumbiletler.gif

Biletix Merkezleri’nde geçtiğimiz hafta satışa sunulan Dinamo Kiev ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçı biletlerine taraftarımızın göstermiş olduğu ilgi her zaman olduğu gibi Fenerbahçe adına yakışan bir büyüklükte olmuştur. Fenerbahçemize destek veren takımımızın 12. adamı ünvanını sonuna kadar hak eden taraftarımız, her zaman olduğu gibi biletlerin satışa çıkmasının ardından çok kısa bir sürede tamamını tüketmişlerdir. Fenerbahçemizin 100 yıllık şanlı tarihinde kulübü ile bir bütün olan taraftarımız kombine ve bilet satışı ile 52 bin sayısına ulaşmıştır. Gücünü taraftarından alan bu büyük takım adına taraftarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da takımının her zaman yanında olacağını bildiğimiz taraftarımızın bugün rakibe ıslık ve uğultu ritüeli ile zor anlar yaşatacağını, 12. adam olarak sahanın en etkili ismi olacağını biliyor ve taraftarımızın vereceği güç ile bu önemli sınavdan alnımızın akı ile çıkacağımıza inanıyoruz. 12. Adama Teşekkürlerimizle.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Laz_Asker_61
23.Ağustos.2006, 18:21
inşallah geçer turu fb ve o taraftar mutlu döner evlerine

Ilhan
23.Ağustos.2006, 18:21
atmosfer fenerin tur gececeğini belirtiyor. inşallah öyle olur

atlantis_fb
23.Ağustos.2006, 18:47
Allah yardımcımız olsun ilk maçtan sonra çok umutsuzdum ama şimdi içimde bi heyecen var maç saatini beklemekteyim Allah'ın izniyle maçı kazanıp tur atlayacağız...

Jesus_FB
23.Ağustos.2006, 19:23
yarım saat sonra stada doğru yol almaya başlıcam sabahtan beri maça motive oluyorum resmen apartman fb marşları ile inliyor hissediyorum bugün yine aynı marşlarla dönücem eve

dnz498
23.Ağustos.2006, 19:30
hadi kolay gelsin Fener üzerine iyi para yatırdım yakma beni :n:
eğer kazanamazsam yarın beni hastaneden toplarsınız kesin

Burak Duran
23.Ağustos.2006, 19:32
Tarık bağar yırt kendini o maçı kazandır ve tur atlat takıma :D

Sekopej
23.Ağustos.2006, 19:44
Tarık döndüğünde yer gök sarı lacivert diye inlesin. Bir dakika bile susma ha benim yerime de ıslıkla:D. Artık heyecan iyice arttı yenecez eleyecez inşallah....

By_85
23.Ağustos.2006, 19:47
Fenerden biri veya bir kaçı KIRMIZI KART görecek? ister falcı deyin ister iskembeden atıyor deyin tercih sizin sebebine gelince d.kiev'in kısa paslasmayı cok iyi yapbilmesi ve5-3-2 taktigini iyi bilmem bu arada ukrayna milli takımını dunya kupasında izlememide ekleyebiliriz.fenerbahçe dikkatli oynamalı taraftarın gazına gelirse kiev top çevirir ve appiah ,tuncay,mehmet a. gibi futbolcular tpo calmak için agresif olabilirlerve kırmızı kart görebilirler...

SaRPeR1903
23.Ağustos.2006, 20:16
maç 1-1 biter fener elenir

pessy
23.Ağustos.2006, 21:13
wendel72 maça 4 bilet almış hala çevrimiçi;)

bu arada fenerbahçe seninleyiz...

ForsakeN
23.Ağustos.2006, 22:07
Gol yedik.Bende Tv yi kapattım.Daha da seyretmem.Yazıklar olsun. !!!!!! :mad:

Frank_Castle
23.Ağustos.2006, 22:11
hakem yedi penaltıyı ..

gerçi kieve oynamıştım iddaa yı.du bakalım

SaRPeR1903
23.Ağustos.2006, 22:16
1-1 bitecek diyorumm :D fenerbahçe'nin gücü yetmez dinamoya ;) ....

Frank_Castle
23.Ağustos.2006, 22:42
fenerbahçeye uefa kupasında başarılar dilerim.. zaten ülke puanı için de hayırlısı bu olacaktı.

SaRPeR1903
23.Ağustos.2006, 22:43
daha maç bitmedi ki 1-1 ;)

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 22:49
Yazıklar Olsun be 52 bin kisi sizi orda desteklemeye gelmis bumu tribünden 11 kisi alıp koysan sahaya daha yürekli oynar yazıklar olsun hepinize

tosunpasa
23.Ağustos.2006, 22:51
artık maç bitti sayılır.yine bir fiyaskoyla baş başayız yazıklar olsun 100. yıl vaadlerile bizi kandıran yönetime!!!!!!!!

Universal
23.Ağustos.2006, 22:51
Bizler İnandık Sizlerde İnanın Bizim İçin 4 Gol Atın.

Arkadaşlar dün rüyamda gördüm Fenerbahçe 2. yarıda rakibine 4 gol atıyordu acaba gerçekleşirmi ama bu avuntudan öteye gitmeyecek...

eGowiCh
23.Ağustos.2006, 22:52
Yazıklar olsun! Can Arat'ı ben bu takımda görmek istemiyorum. Servet'ten hiçbir farkı yok. Geçtiği ıskalar, kaçırdığı toplar yüzünden gol yedik, adamların topu direkten döndü.

4 gol atmamız imkansız ikinci yarı. Maç bitti artık. Eğer Fener burdan maçı çevirir de turu geçerse Galatasaray forması giyerim :)

Çok ama çok sinir oldum, üzüldüm, sonra moralim yerine geldi. Suç ne taraftarda, ne Zico'da. Suç yönetimde. 3 Ağustos'a kadar stoper bulunamadı. Luciano'nun sakat olduğu belliydi, ama gönderilmedi, yerine stoper alınmadı. Lugano geç kaldı. Forvet yok. İnanılmaz goller kaçtı.

UEFA'da başarılar dilerim FB'ye, UEFA'da da bu savunmayla iş yapamayız.

Eray Dengiz
23.Ağustos.2006, 22:53
Hayatımda ilk defa bir Fenerbahçe maçında sinirlendiğimi hatırlıyorum..
Uefa ve Hakem tamam bu işin başında geliyor ama bana göre en büyük suçlu Aziz Yıldırım!

O kadar ay Aziz başkan takımla ilgilenmeyip ortamı meşgul ederse olacağı budur. Şampiyonluktan sonra takımın başında kalıp şu defans sorununu, forvet sorununu başta çözseydi şimdi Fenerbahçe bu maçı çok rahat alırdı..

Ayrıca Zico'ya da değinmek istiyorum.. Motivasyon takımda sıfır! Eğer bu takımın başında bir Fatih Terim olsaydı bu maç böyle olmazdı.. Futbolcularını maça inandıracaksın ki başarılı olacaksın..

Bundan sonra ne olur bilemem.. 1-1 olduktan sonra hayaller kuruyodum Turksportal'a akşam girip keyifli yazı yazmak için ama olmadı.. Umarım 2.yarı çok değişik bir Fenerbahçe izleriz ve bu maçı alırız..

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 22:53
Bizler İnandık Sizlerde İnanın Bizim İçin 4 Gol Atın.

Arkadaşlar dün rüyamda gördüm Fenerbahçe 2. yarıda rakibine 4 gol atıyordu acaba gerçekleşirmi ama bu avuntudan öteye gitmeyecek...
1 taneyi zor attık birader 4 taneyi nasıl atacaz yedigimiz 2 gol ü amatör takımlar yemez. Bu sonucta en büyük suc Aziz Yıldırımın dır. Sen 100.yıl kadrosunun sol bekini ümit özat a defansın göbegini can la önder e sag bek i kerim e forveti semih e teslim edersen kiev gibi takımda böyle yapar işte Yazıklar Olsun be

Şu andan itibaren bu takıma Ronaldinho yu transfer etsen bi anlamı yok.Koskoca Fenerbahcenin 100.yıl kadrosuna bak be

Frank_Castle
23.Ağustos.2006, 22:56
Hakeme bence duacı olun, kaç tane avantajlarını kesti adamların..Her seferinde 2. gol gibi net atakları olacaktı.
Bu nasıl takımmış bu arada, kanatlardan ortadan zıpkın gibi dalıyorlar içeri toplu veya topsuz.. vay anasını.

Universal
23.Ağustos.2006, 22:56
UEFA kötü olacak çünkü kupayı alsak bile bir kuruş para alamayacağız Fenerbahçe UEFA haklarını sattı...

fmsmyrna
23.Ağustos.2006, 22:57
güvenmediğim can yapacağını yaptı burada suç sadece canda deil takımda en iyi oynayanlar alex ve mehmet semih ve tuncay la bu iş yürümez semih ağır kalmasa bir gol tuncay topu ii kontrol etse 2. gol zaten ümit özat ayrı rezalet adama önde basçam die çıkıo öndere kendi yerini tutturuyo bu sefer önderin adamı boş kalıyo kerim çok güçsüz güç depolaması lazım nese uefa daha iyi en azından daha denk takımlar var

tosunpasa
23.Ağustos.2006, 22:57
bence yönetimin fenerbahçe ye daha büyük zararlar vermeden istifa etmesi gerekiyor!!!

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 22:58
Hakeme bence duacı olun, kaç tane avantajlarını kesti adamların..Her seferinde 2. gol gibi net atakları olacaktı.
Bu nasıl takımmış bu arada, kanatlardan ortadan zıpkın gibi dalıyorlar içeri toplu veya topsuz.. vay anasını.
Verilmeyen penaltı içinmi, bariz gol sansında düsüren adama kırmızı vermedigi içinmi birader hakeme duacı olacakmısız.
Fener berbat hakem fener gibi kiev isi biliyor taraftara yazık macın özeti bu işte

Eray Dengiz
23.Ağustos.2006, 22:59
Hakem gerçekten çok kötü.. Bir penaltı, bir de kırmızı kart vermedi.. Bunlarla avunmamak lazım.. Alex gibi bir futbolcu karşı karşıya kaçırıyor.. Aklım almadı! İlk golde Alex topu kaptırıyor ama geri dönüp koşmuyor.. Bunlar olmayıncada malesef yeniliyoruz..

KaÇaK_1907
23.Ağustos.2006, 23:00
Canın sağolsun Fenerbahçe'M....

m_o_11
23.Ağustos.2006, 23:00
Elendik sayılır. yani su iki macta daum u aradım. geldiği günden beri daum dan nefret eden ben bu mac ve ilk mac için daum u aradım. böyle basit gol yenir mi? hemde takım en cok motive oldugu an. orta saha gücü yok takımda. adamlar o kadar kolay yaklasıyorlar ki defansa anlatmak mümkün deil. rüştü hatalı bi şekilde cıkıyor topu önlemeye, önder in arkası merkez bankasından farksız. giren cıkan belli deil. elini kolunu sallaya sallaya geciyo futbolcular ümit ve önder in oldugu bölgeleri. daum burda olsa en azından maca semih le ve rüştüsüz baslardı. semihin yerine mehmet yozgatlı yada selcuk u alıp orta saha gucunu artırırdı. ama yok zico su salak semih oynatıp duruyor. tuncay tek forvet olsa yeterdi. ilk macta bu kadar cok gol yemezdik. kendi sahamızda da yenerdik biz bunları. bir de futbolcular hersey bitmiş gibi kart görmeseler ii olur. daha uefa macları var. uefa da bizim için en ii kulvar su an için. gücümüz yetmiyor şampiyonlar ligine bunu yine gördük.

Universal
23.Ağustos.2006, 23:02
Ben Hep Destek Tam Destek Dedim elensekde elenmesekte bu takımın ligden düşsede 35.000.000 Fenerbahçeli olarak arkasında olacağız...

eGowiCh
23.Ağustos.2006, 23:02
3 Ağustos'ta UEFA'ya kadro listesi verildi. Bu tarihe kadar 2 kontenjanı vardı Fenerbahçe'nin. + Luciano ve Anelka'yı gönderip 4 kontenjana sahip olabilirdi. Bu 4 kontenjanın 1 tanesini stoper, diğerini sağ veya sol bek, diğerini de forvet olarak kullansaydı. 3 kontenjanı kullanacaktı. Geriye kalan 1 kontenjan da Lugano olurdu, o da takıma 16 Ağustos'ta katılırdı. Böylece 3 kişi listeye eklenir, 1 kişi de turu geçilmesi halinde listeye dahil edilirdi. Ama 3 Ağustos'a kadar o listeye bir tane yabancı oyuncu eklenmedi. Yazıktır. Paranız mı yok? Bunun gerekçesi nedir, bunu yönetim açıklasın. Para mı yok? 52 bin kişi stadda, her maç 45 bin kişinin üzerinde seyirci topluyor. Kombine desen en çok satılan. Formalar çok satıldı, çoğu Fenerbahçeli formasını aldı. Piyango bileti alan çok oldu, taraftar kart alan da aynı şekilde... Bu kadar çok gelir varken, bu transfer yapamamazlık niye? Eğer Anelka, Luciano, Nobre yerine 3 kaliteli yabancı gelseydi bu turu zorlanmadan geçerdik. Ama görüyoruz ki 100. yılın en önemli maçında (şu ana kadar yapılan en önemli maç bu), Kerim, Can ve Semih oynuyor. Söyleyecek söz yok.

fmsmyrna
23.Ağustos.2006, 23:04
ya bu ziz yıldırım nie dönüyo hem diyo fb de kendi çıkarlarını düşünenler s.saran bulunamaz dio kendi ne kadar çok prim yapıyo 6 gün sonra transfer bitiyo lig başlayalı 3 hafta olmuş şamp.tan elenniyoz ama daha 1 yabancı hakkımız duruyo kadro dışında anelka gibi bi oyuncu duruyo bi türlü satmıyolar

DeDe
23.Ağustos.2006, 23:04
bu takımın tek bir yıldızı var APPİAH..aksini iddia edenler maçı başka türlü bir seyretsin..
yazık gerçekten yazık...Üzülüyorum..kahroluyorum

Frank_Castle
23.Ağustos.2006, 23:06
penaltıyı zaten yazdım, ama adamların 2 net atağını gereksiz yere kesti.
sadece 1 tarafa yontmadı yani. ki attıkları gole benzer pozisyonlardı kesilen ataklar.

pessy
23.Ağustos.2006, 23:06
ya rüştü artık bitti arkadaşlar kimse onu eleştirmiyo bence rüştüfde suç adam elini değil ayağını kullanıyo ayağını uzatıyo topa sadece ya

alex desen ligde döktürür avrupa da birşey yaptığı yok olan türkiye ye oluyor...

DeDe
23.Ağustos.2006, 23:13
Elendik sayılır. yani su iki macta daum u aradım. geldiği günden beri daum dan nefret eden ben bu mac ve ilk mac için daum u aradım. böyle basit gol yenir mi? hemde takım en cok motive oldugu an. orta saha gücü yok takımda. adamlar o kadar kolay yaklasıyorlar ki defansa anlatmak mümkün deil. rüştü hatalı bi şekilde cıkıyor topu önlemeye, önder in arkası merkez bankasından farksız. giren cıkan belli deil. elini kolunu sallaya sallaya geciyo futbolcular ümit ve önder in oldugu bölgeleri. daum burda olsa en azından maca semih le ve rüştüsüz baslardı. semihin yerine mehmet yozgatlı yada selcuk u alıp orta saha gucunu artırırdı. ama yok zico su salak semih oynatıp duruyor. tuncay tek forvet olsa yeterdi. ilk macta bu kadar cok gol yemezdik. kendi sahamızda da yenerdik biz bunları. bir de futbolcular hersey bitmiş gibi kart görmeseler ii olur. daha uefa macları var. uefa da bizim için en ii kulvar su an için. gücümüz yetmiyor şampiyonlar ligine bunu yine gördük.
Ortamı germemek için bişey yazmadım ama Japon bir gazetecinin Zico için yorumu : O çok iyi bir insandır..ama KRİTİK maçlaı çevirebilecek kapasitede birisi değil..Ben aslında Zico'ya güvenmiyordum..maalesef yanılmadım..
dedim ya ..üzülüyorum ; kahroluyorum

bu arada 2-2..çıkmadık candan umut çıkmaz..
hadi be hadii

KaÇaK_1907
23.Ağustos.2006, 23:30
Zico'yu bu saatten sonra eleştirmenin anlamı yok geciken transferler,aksiliklerle kiev karşısında bundan fazlası zor olurdu...
Sağlık olsun...
YEnilsen de yensende taraftarın senle
Üzüntünle sevincinle seninle birlikte...

Nedvedmania
23.Ağustos.2006, 23:41
demin spkerin dediği gibi can ın bu maçda oynamaması lazım
sivasda yedekdi zaten daha henüz pişmemişti şampiyonlar ligi için daha genç

Burak Duran
23.Ağustos.2006, 23:42
bende eray a katılıyorum ilk kez bir fener maçında sinirlendim hatta koltuğa bile tekme attım. bu kadar şahsiyetsiz top oynanmaz ki. rüştünün yediği 2. gol tam bir fiyasko daha dakika 5 te böyle basit bir kontratak verilirse rakibe olacağı buydu. Aziz yıldırım fener için bir çok şey yaptı ama bu sene yaptığı en unutulmazı oldu bence.. yazık oldu fenere uefada başarılar

Eray Dengiz
23.Ağustos.2006, 23:44
Bu geciken transferlerin, aksiliklerin baş sorumlusu Aziz Yıldırım'dır.. Bunları en başında düşünecekti.. Yazık! O kadar umutluydum, umutluyduk ki..

SYLaR
23.Ağustos.2006, 23:49
yazık oldu ülke puanına katkılarını yapamadılar.Aziz yıldırım sözde 100. yılda tüm kupaları toplayacak süper fener kuracaktı daha bi icraati yok ne adam aldı ne bi şey yaptı

Nedvedmania
23.Ağustos.2006, 23:52
fenerliler kendilerinden bi futbolcuyu yuhluyolar hangisi o tam göremedim kim olduğunu ???

Burak Duran
23.Ağustos.2006, 23:52
ümit özatı bi kısım yuhluyo bi kısım büyük kaptan diye bağarıyor

Nedvedmania
23.Ağustos.2006, 23:53
maç bitti

fenere uefada başarılar

Burak Duran
23.Ağustos.2006, 23:55
forvet diye mahmut hanefi oynadı ya artık ne desek boş

KaÇaK_1907
23.Ağustos.2006, 23:56
Ümit Özat Bu takımın Kaptanıdır Baş TAcıdır!!!
Kapasitesi bu kadar onu yeterli görenlerde suç!!!

DeDe
23.Ağustos.2006, 23:56
üzülüyorum..kahroluyorumm.
yazık yazık yazık...

M.Scofield
23.Ağustos.2006, 23:57
yazık oldu fenere

bUradAyız_uA
23.Ağustos.2006, 23:59
Dönün geri sayfalara bakın en baştan beri bu kiev fenere en az 2 gol atar dedim. Bana objektif değilsin dediler! Objektif olmayan kimmiş bugün herkes daha iyi anladı herhalde. Keşke ben haksız çıksaydım ama görünen köy de kılavuz istemiyor. Bu arada İlker YASİN'de yine gaflarından birini yaptı! Can Sivasspor'da geçen sene değil ondan önceki sene oynadı ve yedekte kalmıyordu her maça 11de çıkıyordu adım gibi eminim. Can'a yapılan eleştrilere gelince bence biraz haksızlık ediliyor. Luciano çok mu farklı Can'dan? Veya şimdi başka bir yabancı yıldız dediğimiz ALEX neredeydi? Milletin beğenmediği Kerim yine en çok uğraşanlardan biriydi! Yalnız bu takımda tek kişiyi alkışlamak gerek. APPIAH...

KaÇaK_1907
Her türlü çekeriz cefayı siz sürün cefayı....;)

TR.CaPTaiN
Uefa da muefa da hiçbi yerde basarılar dilemiyorum o aldıkları paralar bogazlarından nasıl geciyor yazıklar olsun be bu kadarmı gurursuzsunuz biz bile o pankartı gördükten sonra canımızı disimize takar oynardık sahaya bizi koysaydınız. Appiah tan baska saglam karakterli oyuncumuz yok.. Aziz Yıldırım a gelince

1- 1 ayımızı caldın
2- Bizi ümitlendirdin
3- Transfer yapamadın bizi semih e murat hacıogluna can a bıraktın
4- 30 milyon insanı kahrettin
5- Yeter artık bırak.

ibo
24.Ağustos.2006, 00:00
maçı FB li yeğenimle izledik. yediği gollerde beraber üzül dük attığı gollerde beraber sevindik. Ama bu kadar akadar ruhsuz bir futbol oynanmaz. Ne bileyim D.Kiev kontra ya çıkarken daha atak başlamadan faulle kesersin taktik faul yaparsın. Ama hiç bir icraat yoktu. hele o alex in kaçırdığı gol. Ü.Özat desek zaten hiç bir olumlu katkısı yok adma gibi 1 orta kesemedi... Ne diyeyim Fb ye UEFA da başarılar.

LaKe
Tüm Fenerbahçe'li arkadaşlarıma geçmiş olsun. UEFA'da başarılar dilerim.

SaRPeR1903
Uefa'da birşey yapabileceiğini zannetmiyorum fenerbahçe'den kaliteli bir yığın takım var ;)

ibo
24.Ağustos.2006, 00:01
Uefa da muefa da hiçbi yerde basarılar dilemiyorum o aldıkları paralar bogazlarından nasıl geciyor yazıklar olsun be bu kadarmı gurursuzsunuz biz bile o pankartı gördükten sonra canımızı disimize takar oynardık sahaya bizi koysaydınız. Appiah tan baska saglam karakterli oyuncumuz yok.. Aziz Yıldırım a gelince

1- 1 ayımızı caldın
2- Bizi ümitlendirdin
5- Yeter artık bırak.

hangi pankkart???

KaÇaK_1907
24.Ağustos.2006, 00:01

1- 1 ayımızı caldın
2- Bizi ümitlendirdin
5- Yeter artık bırak.
Kardeş uefa'da başarı futbolculara değil camiaya en önemlisi taraftara mal olur...

m_o_11
24.Ağustos.2006, 00:02
rüştü beceriksizin teki. ben bunu her yerde söylüyorum artık bıktım bu adamdan her hareketi hata bu adamın. ikinci goldeki. topu cıkıs ı cok hatalı. ama nerde biz bizi satıp takım degiştiren adamı geri aldık. bir de volkan gibi bi kaleci nin önünü kapatıyoruz. bu takımdan acil şekilde gönderilmesi ve ilk 11 de sahaya sürülmemesi gereken futblcular var. yazıyım bunları; serkan,deniz,servet,rüştü,semih,ümit özat hiçbiri fenerbahce gibi şampiyonlar ligi hedefi olan bu takıma yakısmayan futbolcular.fenerbahce nin bjk gibi olmasada büyük bi yenilenmeye ihtiyacı var.

KaÇaK_1907
hangi pankkart???
Kiev'de açılan;

"Kürtler sizin evinizi bombalasın bizde kiev'i size cehenneme çevireceğiz" gibi bişeydi...

Mc.Speedy
Fenerbahçe'ye Uefa'da Başarılar..Umarım Uefa'da Başarılı Olurlar..

Universal
24.Ağustos.2006, 00:03
Ben UEFA Kupasına gittiğimiz için mutluyum çünkü turu geçsek gruplarda en iyi 3. olabilecektik ama şimdi UEFA'da Lugano ve yeni transferin katılımı ile Kupayı bile kaldırabiliriz. Bu gün her şeyden çok STEPHAN APPİAH Şampiyonlar Ligini hak ediyordu bunun gibi 2 savaşan oyuncumuz olsa bu gün turu geçerdik ama biz Fenerbahçeliler her zaman Hep Destek Tam Destek... :)

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 00:04
bu takımın tek bir yıldızı var APPİAH..aksini iddia edenler maçı başka türlü bir seyretsin..
yazık gerçekten yazık...Üzülüyorum..kahroluyorum

Sana aynen katılıyorum Erkut abi. Savaşan, dimdik ayakta duran, koşan tek o vardı. Bir de Tuncay. Gerisi yalan.

Ümit Özat maçın sonlarında yuhlandı. Büyük çoğunluk top ona geldiğinde ıslıkladı. Bence de haklılar. Ümit Özat'ın kaptanlığı alınmalı ve takımdan gönderilmelidir!

Elendik, bu suç Zico'nun değil. Zico'nun elindeki kadro kısıtlı. Savunmada Can, Servet, Ümit Özat gibi isimler var. Forvette Semih, Hacıoğlu var. Zico ne yapsın? 2 gol attık, pozisyon da yakaladık, ama değerlendiremedik.

Hakem çok ama çok iyiydi. Kırmızı kartlık pozisyon yoktu, Tuncay'ın pozisyonunda doğru karar verdi, sarı kart gösterdi. Penaltı da değildi o pozisyon, topa müdahale etti orda adam. Semih'in yavaşlığından dolayı o golü atamadık.

LeHeb
24.Ağustos.2006, 00:04
Bu takımın beceriksizliği yetti artık!!

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 00:05
hangi pankkart???
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=17508&page=11

Appiah ın yerinde olsam bu gurursuzların arasında 1 dk bile durmam.. Adam 90 dk canını disine taktı oynadı digerleride daha top kontrolünü ögrenememis

Burak Duran
24.Ağustos.2006, 00:08
Konu Dışı Mesajlar Atmayın

Comanche72
24.Ağustos.2006, 00:09
arkadaslar fb nin defansına bakın kerim - umit - onder - can 1 tek onder duzgun
orta sahada tek duzgun appiah -aurelio var (alex ve tumer super ligin adamları)
Forvette zaten adam gibi adam hic yoq
bu takımla kaçınılmaz sonuc

DeDe
24.Ağustos.2006, 00:11
yineliyorum..
alex alex diyenler benim ne demek istediğimi şimdi anlamışlardır sanırım..
bu takımın tek starı var o da APPİAH..
yazıklar olsun..yazıklar olsun..
olay taze zico konusuna daha sonra değineceğim..şimdi yatıyorum sabah toplantım var.yarın ölene kadar eesen kalın :)

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 00:12
Rüştü'nün miladı dolmuş artık. 2 tane top geldi maçta, ikisini de içeri aldı. Yer tutamıyor. İkinci golde açıyı kapatmadı, adamın oraya vuracağı besbelliydi. İlk gol zaten demorolize etti takımı, moralleri bozdu. Tam 1-1 oldu, umutlandık, 2. gol yıktı. İlk golde de ara top ve gol. İkinci golde de aynı. Defans berbat. Orta sahada adamlar topu kapınca çok hızlı hücum ediyorlar.

LaKe
24.Ağustos.2006, 00:14
Rüştü'nün miladı dolmuş artık. 2 tane top geldi maçta, ikisini de içeri aldı. Yer tutamıyor. İkinci golde açıyı kapatmadı, adamın oraya vuracağı besbelliydi. İlk gol zaten demorolize etti takımı, moralleri bozdu. Tam 1-1 oldu, umutlandık, 2. gol yıktı. İlk golde de ara top ve gol. İkinci golde de aynı. Defans berbat. Orta sahada adamlar topu kapınca çok hızlı hücum ediyorlar.

Zaten Volkan'ı kesip, Rüştü'nün kaleye geçmesi başlı başına bir hataydı.

m_o_11
24.Ağustos.2006, 00:15
yönetimin beceriksizliğinin de cok büyük etkisi olan bu macta turu kaybettik. carlos ısrarı,yapabileceginden daha yükseklere bakıp dünya ca ünlü yıldız hocaları alcaz derken kala kala zico ya kaldık. hiçbir avrupa yada kendi brezilya ligi tecrübesi olmayan bi insan getirdik.eger biz daum u begenemeyip gönderdiysek zico bu takımda fazla barınmamalı. cok basımızı yakar bu kadro secimleriyle. semih cıkartıp murat hacıoglu nu almak ne demektir. bizim takımın eksigi orta sahasının cok zayıf kalmasıdır. ortasaha direncinin olmamasıdır. alex ve tümer de hiç bir mücadele yok zaten.dakka olmus 62. appiah ta yorulmus aurelio da. al oyundan alex i ve tümer sok. mehmet yozgatlıyla beraer ugur yada selcuk sahin i takım bi kendisine gelsin toparlansın. karsı takıma bi direnç göstermemiz lazım pozisyon bulabilmemiz için. direnc gösteremediğimiz için adamlar ortasaha mızı kendi tarlaları gibi istedikleri gibi sürdüler. cok kolay bi şekilde oyunun bazı bölümlerini bizim sahamıza yıktılar ilk mac tada bu macta da. bu takım oturmamıs hem de hiç oturmamıs. bu kadro hiç yeterli deil. uefa bizim için dogru bi kulvar ama bizim daha konsantre ve daha ii bi ilk 11 ihtiyacımız var. Ama ne olursa olsun HEP destek, TAM destek.

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 00:17
Zico'yu suçlamayın. Zico'nun yapabileceği ne var ki? Sen olsan ne yapardın elemek için Kiev'i?

2 golü zaten bulduk. 2 golü ne yapmalıydık yememek için? Can adam kaçırıyor, topa müdahale edemiyor, Rüştü bakakalıyor, Zico ne yapsın?

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 00:18
Appiah hariç yönetimde dahil futbolcularda dahil hepsini at çöpe gitsin isterse Türkiye liginde 34 macın hepsini alsın hiç anlamı yok

http://www.myehost.de/resim/images/tn_CJ464792.jpg (http://www.myehost.de/resim/viewimage.php?file=/resim/images/CJ464792.jpg)

LaKe
Bencede Zico'da pek suç aramamak gerek.

Burak Duran
rüştü yerine volkanı oynatmalıydı mesela

LaKe
24.Ağustos.2006, 00:19
Evet. Onu zaten yukarıda bende yazmıştım Burak abi. Ama dediğim gibi Zico'yu tamamen suçlamak yanlış.

Burak Duran
24.Ağustos.2006, 00:20
tamamen suçlamıyorum ama o da suçlu herkes suçlu appiah hariç

LaKe
24.Ağustos.2006, 00:21
Appiah süperdi zaten. Şampiyonlar Ligi'nde ne kadar mücadele etmek istediğini tamamen gösterdi. Ama onun ruhunu taşıyan başka bir oyuncu göremedim ben ne yazık ki.

Burak Duran
24.Ağustos.2006, 00:22
tuncayın maçın 70. dakikasında kaçırdığı golden sonra kievli adamın kafasını okşayıp gülmesine ben bile gıcık oldum fenerliler ne olmuştur tahmin bile edemiyorum

mgokalparslan
24.Ağustos.2006, 00:25
bence de zico yu suçlamamak lazım adam ne yapsın appiah zaten müthiş adam her maçında harika oynuyor keşke herkes öyle olsa neyse inşallah uefa da başarılı oluruz

LaKe
24.Ağustos.2006, 00:27
tuncayın maçın 70. dakikasında kaçırdığı golden sonra kievli adamın kafasını okşayıp gülmesine ben bile gıcık oldum fenerliler ne olmuştur tahmin bile edemiyorum

O pozisyonu göremedim ben. Ama görseydim mutlaka bende sinir olurdum. Bugün doğrusunu söylemek gerekirse Fener'i hiç desteklemediğim kadar destekledim. Nerdeyse kendi takımım kadar diyebilirim.

Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 00:29
Tümer çok etkisizdi, Alex in etkisiz kalacağını en azından daha evvelki avrupa maçlarından dolayı tahmin edebiliyordum, kaleye şut çekmesi gerekn adam tümer iken, gitti kerim golü attı.

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 00:30
Zico, Volkan'ı oynatmalıydı, ama Daum da diğer hocalar da Volkan'ı banko yapmadı. Rüştü yıllardır oynadığı için hep banko oldu. Topu elinden kaçırdığı dönemlerde bile hep oynadı. Man Utd'dan 6 tane yediği zaman bile hep bankoydu. Nerden geldin sen, niye ayrılıyorsun Barcelona'dan?

Eray Dengiz
24.Ağustos.2006, 00:31
Zico'dan önce Aziz Yıldırım acaba Zico'nun böyle maçlarda Fenerbahçe'ye ne verebilirdi diye düşünmesi lazımdı..

Zico inançlı olsaydı bu takıma çok şey verebilirdi.. Sonuçta bunlar inanç meselesi..

Bknz: Türkiye - İsviçre maçı..

ibo
24.Ağustos.2006, 00:32
Zico'yu suçlamayın. Zico'nun yapabileceği ne var ki? Sen olsan ne yapardın elemek için Kiev'i?

2 golü zaten bulduk. 2 golü ne yapmalıydık yememek için? Can adam kaçırıyor, topa müdahale edemiyor, Rüştü bakakalıyor, Zico ne yapsın?

evet haklısın bu maçta zico nun yapabileceği hiç bir şey yoktu. Amaaa önceden yapmaması gereken bir şey vardı o zaman. Geldiğinde açıklamaların da şu vardı " FB bu kadrosuyla bugüne kadar nasıl Avrupada başarılı olamamış hayret ediyorum" diye açıklama yapmıştı. Bunu yapmayıp taraftarıda çok fazla umutlandırmasaydı keşke...

LaKe
24.Ağustos.2006, 00:33
Zico, Volkan'ı oynatmalıydı, ama Daum da diğer hocalar da Volkan'ı banko yapmadı. Rüştü yıllardır oynadığı için hep banko oldu. Topu elinden kaçırdığı dönemlerde bile hep oynadı. Man Utd'dan 6 tane yediği zaman bile hep bankoydu. Nerden geldin sen, niye ayrılıyorsun Barcelona'dan?

Volkan olsaydı bence bu maçın skoru kesinlikle değişik olurdu.

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 00:34
Suç sadece Rüstü de can da degilki Appiah hariç yönetiminden teknik ekibine kadar hepsinde.

LaKe
24.Ağustos.2006, 00:36
Suç sadece Rüstü de can da degilki Appiah hariç yönetiminden teknik ekibine kadar hepsinde.

Haklısın. Ancak Volkan oynasaydı bence gerçekten Fenerbahçe adına çok daha iyi olabilirdi. Ama geçti artık. Fenerbahçe, önüne bakacak ve UEFA'da başarılı olmaya çalışacak.

besiktas1903
24.Ağustos.2006, 00:38
bence asin fenerde muhtesem ortasahasi var aurelio appiah tumer alex ama oyniyamiyorlar appiah haric. en buyuk eksik forvet ve defans (luciano ve lugano oynarlarsa bu eksik kapanir sade forvet)

S-B-Z
24.Ağustos.2006, 00:38
ya ben bu maça yorum bile yapmak istemiyorum.daha öncede dedim bjk dahil avrupada diğer takımların hiçbirini sevmiyor ve hoşlanmıyorum.ne yapıyorsa galatasaray yapıyor.kayseri bile ne kadar yürekten oynuyor daha ilk yılında.
birilerinin ilk başta bu adamlara yurt sevgisi dersi vermesi lazım.inanç olmadan hiçbirşey olmaz.galatasarayda bu inanç yıllardır var ama diğer takımlarımız için aynı şeyi asla söyleyemem.
sen daha 4. dk. da golü yersen o stada gelen insanlara acırım ben gerçekten yazık.daha ne zamana kadar kendimizi avutacağız böyle bilmiyorum.
bunun adı emek hırsızlığıdır,ülkemizin puanlarının çalınmasıdır,ruhsuzluktur.siz ne derseniz deyin.
o kadar sinirliyimki verilen bunca desteğin karşılığında bu insanların aldığı şey hep hüzün olmamalı.

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 00:42
Zico'dan önce Aziz Yıldırım acaba Zico'nun böyle maçlarda Fenerbahçe'ye ne verebilirdi diye düşünmesi lazımdı..

Zico inançlı olsaydı bu takıma çok şey verebilirdi.. Sonuçta bunlar inanç meselesi..

Bknz: Türkiye - İsviçre maçı..

Katılmıyorum. 3. Lig takımını getir, Kiev karşısına koy, inan ve kazan. Bu mantık gibi verdiğin örnek. Chelsea-Barcelona maçı inanç meselesidir, Galatasaray-Fenerbahçe maçı inanç meselesidir, ama bu değil. Defansın berbat, hücum hattın berbat, istediğin kadar inan, kar etmez.

Takıma zaten çok şey verdi Zico. Kerim'i kazandı, golünü de yazdı, gençlere güveniyor. Ama elindeki kadro bu. Yönetim ona bir şeyler verse, o da bu takıma çok şey verebilirdi.

Türkiye - İsviçre maçına bakınız demişsin, baktım ama sonuç malum. Dünya Kupası'na katılamadık.

Eray Dengiz
24.Ağustos.2006, 00:45
Katılmıyorum. 3. Lig takımını getir, Kiev karşısına koy, inan ve kazan. Bu mantık gibi verdiğin örnek. Chelsea-Barcelona maçı inanç meselesidir, Galatasaray-Fenerbahçe maçı inanç meselesidir, ama bu değil. Defansın berbat, hücum hattın berbat, istediğin kadar inan, kar etmez.

Takıma zaten çok şey verdi Zico. Kerim'i kazandı, golünü de yazdı, gençlere güveniyor. Ama elindeki kadro bu. Yönetim ona bir şeyler verse, o da bu takıma çok şey verebilirdi.

Türkiye - İsviçre maçına bakınız demişsin, baktım ama sonuç malum. Dünya Kupası'na katılamadık.

Fenerbahçe 3.lig takımı değil.. Madem bu inanç meselesi değil, zamanında Real Madrid'i 2-0'dan 3-2 yendiğimizde inanç yoktuda ne vardı? UEFA kupasını kazandığımız zaman Milan gibi bir takımı zar zor inanarak 3-2 yenen kimdi? İnanç meselesi değilde nedir bu maçlar?

Zico daha geleli kaç gün olduda takıma ne verdi? Yönetim ona çok şey verebilirdi.. 1 ay boyunca medyayı meşgul etmeyip takımı 100.yıl için, Avrupa için hazırlasaydı şimdi bunları konuşmuyor olacaktık..

Evet bir daha bakmanı öneririm.. 1-0'dan o maçı nasıl çevirdiğimizi hatırlatırım.. Dünya Kupası'na katılamadık ben buna bakmıyorum orada ki inanç meselesine bakıyorum..

ibo
24.Ağustos.2006, 00:45

ya nasıl istediğin kadar inan kar etmez diyebiliyosun. futbol dışı örnek olarfak. 1. dünya savaşında hiç bir imkanı olmayan silahı,çarığı vb. herşeyden yoksun karşısındaki teknolojik silahlı düşmmanlara karşı ZAFER inanç ile gelmedi mi. Bence inanç ile her şey başarılabilir... Fb lilerde inanç yoktu...

bursa_mc
24.Ağustos.2006, 00:47
HUSRAN..............

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 00:51
İnanç da bir yere kadar! Türkiye - İsviçre maçında inanç bir işe yaramadı. Sonuçta eleyemedik, akabinde fazla inanmanın getirdiği negatiflik sonucu olaylar çıktı. Ve cezalar aldık.

Çocuklar inanın, inanın çocuklar desek de fayda etmiyor ne yazık ki. Dünya Kupası'nda Togo da Trinidad & Tobaga da çok inanmıştı, ama ne yazık ki durumları malum. İnanan kazanır diye bir şey yoktur. İyi oynayan kazanır.

Comanche72
24.Ağustos.2006, 00:52
heralde fb yonetimi gs yonetimini ornek alıyor
oyuncu alma , gençleri oyNAt

ya fb sahaya piyangoyu aldın mı gibi yazıyla cıkıyor
demekki bu is tamamiyle maddiyata donusmus

LaKe
24.Ağustos.2006, 00:55
Biz ekonomik durumumuzdan dolayı oyuncu alamıyoruz, elimizdekileri kullanmaya çalışıyoruz. Fener'in ekonomik durumu var. Neden bizi örnek alsınlarki.

scolari12111
24.Ağustos.2006, 00:56
ben dün zico yetersiz dediğimde çok başarılı olacak diyen arkadaşlar harbiden çok başarılı oldu neydi o takım öyle daha 5 dak olmuş stopherler orta yuvarlakta sonra ne oldu 100.yıl forveti de süper semih şentürk!!!

Comanche72
24.Ağustos.2006, 00:56
ya fb sahaya piyangoyu aldın mı gibi yazıyla cıkıyor
demekki bu is tamamiyle maddiyata donusmus

ForsakeN
24.Ağustos.2006, 01:01
Bu maçta tek suçlu vardır o da Aziz Yıldırım'dır.Ne Zico dur ne de futbolculardır.

Zico elindeki kadroyu tam anlamıyla kullandı.Daha fazla bişey yapamaz zaten.

Daha 21-22 yaşında olup,şampiyonlar ligi tecrübesi olmayan 3 tane futbolcumuz vardı ilk 11 de.

Bunların yerine Avrupa'da oynayan Şampiyonlar Lgi tecrübesi üst düzeyde olan futbolcular alamaz mıydık?Alırdık.Ama neden alamadık.Çünkü Aziz Bey'in nazlarıyla uğraştık.Yok "istifa ediyorum" yok " vazgeçtim" .Nedir bu kardeşim. Senin kadar tükürdüğünü yalayan bir insan görmedim ben Aziz bey."Takımı yıldızla dolduracağım" dedin inandık,"Şampiyonlar liginde büyük başarılar elde edeceğiz" dedin inandık.

Yeter artık SABRIMIZ KALMADI.

Eray Dengiz
24.Ağustos.2006, 01:09
Bu maçta tek suçlu vardır o da Aziz Yıldırım'dır.Ne Zico dur ne de futbolculardır.

Daha 21-22 yaşında olup,şampiyonlar ligi tecrübesi olmayan 3 tane futbolcumuz vardı ilk 11 de.

Bunların yerine Avrupa'da oynayan Şampiyonlar Lgi tecrübesi üst düzeyde olan futbolcular alamaz mıydık?Alırdık.Ama neden alamadık.Çünkü Aziz Bey'in nazlarıyla uğraştık.Yok "istifa ediyorum" yok " vazgeçtim" .Nedir bu kardeşim. Senin kadar tükürdüğünü yalayan bir insan görmedim ben Aziz bey."Takımı yıldızla dolduracağım" dedin inandık,"Şampiyonlar liginde büyük başarılar elde edeceğiz" dedin inandık.

sabahtan beri demek istediğim olay..

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 01:09
Bazı kendini bilmezler (her ne kadar arkalarından konuşmak istemesem de), "Dinamo Kieeev oleeyy... Dinamo Kieeev oleeeyy... Avrupa dedim mi önünü ilikleyeceksin. 100.yıl demiyip HADDİNİ BİLECEKSİN!!!" diyorlar, MSN'de nicklerine yazıyorlar. Yazıktır. En büyük sorun bu. Sportmenliğe aykırı. D.Kiev taraftarı pankart açıyor, bölücülük yapıyor, hakaret ediyor; ama bizim Türk ve Galatasaraylı arkadaşlar, yapacağını yapıyor. Onlara KOCAMAN ALKIŞ!!!

Krusty
24.Ağustos.2006, 01:10
Bu maçta hiçbir suçlu yoktur.. Can Arat denmiş ama onun gücü ortada.. Böyle maçlarda, ondan başarı mı bekliyorsunuz ..? Her neyse FB gibi yıldızlarla dolu bir kadronun Kiev i eleyememesi düşündürücü.. Avrupa da hiç ama hiç bekleneni veremiyor. En azından evinde yen be ..! Gerçi hakemin de çirkefliği çok.. Kısacası çok üzüldüm Fener'e.. Onu da gruplarda görmek istiyordum.. :(

Eray Dengiz
24.Ağustos.2006, 01:11
Bazı kendini bilmezler (her ne kadar arkalarından konuşmak istemesem de), "Dinamo Kieeev oleeyy... Dinamo Kieeev oleeeyy... Avrupa dedim mi önünü ilikleyeceksin. 100.yıl demiyip HADDİNİ BİLECEKSİN!!!" diyorlar, MSN'de nicklerine yazıyorlar. Yazıktır. En büyük sorun bu. Sportmenliğe aykırı. D.Kiev taraftarı pankart açıyor, bölücülük yapıyor, hakaret ediyor; ama bizim Türk ve Galatasaraylı arkadaşlar, yapacağını yapıyor. Onlara KOCAMAN ALKIŞ!!!

Bunu bende yanlış buldum ve gerçekten sinirlendim.. Keşke bazı Türk ve Galatasaraylı arkadaşlar deseydin.. Ben bugün gerçekten Fenerbahçe'yi gönülden destekledim, sinirlendim, heyecanlandım..

scolari12111
24.Ağustos.2006, 01:13

arkadaşım ok aziz yıldırım suçludur ama yapma zico elindeki kadroyu kullandı deme bana bu nasıl taktik 5. dak 2 stopher orta yuvarlakta böyle taktik mi olur ayrıca bir inat uğruna fb yi seçen tümer böyel miydi bu adam bjk deyken samsun dan gelmeden önce herkes istemiş ama bjk liyim diyerek gelmişti ve dikkat edin attığı her golden sonra bjk amblemini öpüyordu formada ki daha fb yle imzalamadan bir ay önce kupada yine aynısını yaptı ama sonra bjk yönetimi tarafından medyaya verilen demeçler ve sergen yüzünden yani sadece bir inat uğruna fb yi seçti o hala en fanatik beşiktaş lıdan daha fanatik bir taraftar ve asla mutlu değil.

Universal
Küçücük bir çocuk ne olduğnu bile tam bilmiyordur ama anlamıştır ki Güle Güle Şampiyonlar Ligi;
http://thb.fotodak.com/96/35/35/23082006mac013.jpg (http://depo.fotodak.com/foto/96/35/35/23082006mac013.jpg.htm)

scolari12111

katılıyorum.

ForsakeN
24.Ağustos.2006, 01:14
Bu maçta hiçbir suçlu yoktur.. Can Arat denmiş ama onun gücü ortada.. Böyle maçlarda, ondan başarı mı bekliyorsunuz ..? Her neyse FB gibi yıldızlarla dolu bir kadronun Kiev i eleyememesi düşündürücü.. Avrupa da hiç ama hiç bekleneni veremiyor. En azından evinde yen be ..! Gerçi hakemin de çirkefliği çok.. Kısacası çok üzüldüm Fener'e.. Onu da gruplarda görmek istiyordum.. :(
Abi yapma yaw.Ne geçen sene ilk 11 olmayıp bu sene olnalar kimler?
Semih,Can Arat,Kerim Zengin, bi de Tümer.. Hani yıldız?

Krusty
24.Ağustos.2006, 01:15
Futbolun, daha doğrusu sporun acı yüzü.. Malesef bu böyle.. Bunu herkes yapıyor, bazı Fener lilerde.. Zaten böyle yapanların karakteri ortada.. Ne diyeyim..

ForsakeN
24.Ağustos.2006, 01:16
arkadaşım ok aziz yıldırım suçludur ama yapma zico elindeki kadroyu kullandı deme bana bu nasıl taktik 5. dak 2 stopher orta yuvarlakta böyle taktik mi olur ayrıca bir inat uğruna fb yi seçen tümer böyel miydi bu adam bjk deyken samsun dan gelmeden önce herkes istemiş ama bjk liyim diyerek gelmişti ve dikkat edin attığı her golden sonra bjk amblemini öpüyordu formada ki daha fb yle imzalamadan bir ay önce kupada yine aynısını yaptı ama sonra bjk yönetimi tarafından medyaya verilen demeçler ve sergen yüzünden yani sadece bir inat uğruna fb yi seçti o hala en fanatik beşiktaş lıdan daha fanatik bir taraftar ve asla mutlu değil.
Zico,Şampiyonlar Ligin de oynayan bir stoperi, maçın başında orta yuvarlağa kadar açılma diye mi uyaracak? Bunu futbolcunun anlaması,bilmesi,görmesi lazım değil mi?

Eray Dengiz
24.Ağustos.2006, 01:16
Eğer gerçekten Zico bu maçı kazanmak isteseydi bugün Anelka'yı geçmişte her ne olursa olsun oynatmalıydı diye düşünüyorum.. İlk maçta oynatıp, böylesine 2 kat daha önemli maçta oynatmıyor.. Neyin ne olduğunun farkındayım ama en azından takım ve gelecek için bunu düşünebilirdi..

Krusty
24.Ağustos.2006, 01:17
Abi yapma yaw.Ne geçen sene ilk 11 olmayıp bu sene olnalar kimler?
Semih,Can Arat,Kerim Zengin, bi de Tümer.. Hani yıldız?
Bütün yıldızlar oynadı.. Daha kalmadı. Ellerinden gelen bu kadar. Fakat 5-0 yenseydiniz diyelim; bunların bu kadar üstünde duracak mıydınız ..?

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 01:19
Bazı Türk ve Galatasaraylı arkadaşlar diyeyim. Aranızda BJK'li veya GS'li olup da Fenerbahçe'yi destekleyenler var ;) Ama bu tip insanları şiddetle kınıyorum. Hadi Fenerbahçe'nin Avrupa'daki diğer rakiplerini destekleyin, ama o pankarta rağmen Kiev'i destekleyenlere ben Türk demem!!!

scolari12111
24.Ağustos.2006, 01:20
Zico,Şampiyonlar Ligin de oynayan bir stoperi, maçın başında orta yuvarlağa kadar açılma diye mi uyaracak? Bunu futbolcunun anlaması,bilmesi,görmesi lazım değil mi?

öyleyse zico nun ne işi var nasıl olsa onlar bilir o çeklisin aradan!!öyle şey mi olur arkadaşım elbette o uyaracak önlemini alacak belli değil mi kontra yapacakları ona göre bir düzen kurması gerekmez mi?

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 01:21
Anelka kesinlikle oynamamalıydı. Çok kaliteli ama sebepleri var :

1. İlk maç berbat oynadı.
2. İdmana çıkmıyor, idmansız oyuncuyu oynatmak felakettir.
3. Sakatlığım var diyor, sakat oyuncu da oynatılmaz.

Buna rağmen Anelka oynatılsaydı, yararı değil zararı olacaktı. İyi ki oynamadı. Keşke ilk maç da oynamasaydı.

Jesus_FB
24.Ağustos.2006, 01:22
maçtan önce serkan (sekopej) bugün işallah "yer gök sarı lacivert olcak" demişti, olmadı. yer gök sarı kırmızı oldu yanına birde lacivert eklemek istemiştik ama olmadı sağlık olsun

maça gelince staddaydım furr doluydu tribünler ve herkes çok inanmıştı. maça da çok iyi bir başlangıç yaptık o dakkalarda her an gol atabilcek gibi oynuyorduk ardın bir serbest atış oldu alex kullandı defanstan döndü hızlı çıkıp golü attılar zaten orda bitti bir çok şey. en başta o gol taraftarı susturdu belkide en önemlisi buydu gerçekçi olmak gerek arkadaşlar ilk golü yedikten sonra 4 gol atmak kolay bir şey değil ister istemez oyuncuların morali de alt üst oldu.

Defans çok komik goller yedi özellikle ikinci gol gerçektende çok komikti ben o golü yedikten sonra ufak çapta bir sinir krizi geçirdim :D neyse bu takımın şampiyonlar ligi için yetersiz olduğu belliydi ama bu takım kiev karşısında bu kadar aciz duruma düşüyor bu kadar kolay gol yiyorsa değil uefa, türkiye ligi için bile yetersizdir.

2 aydır yapılamayan transferleri kalan 6 günde nasıl ya***aklar bakalım merakla bekliyorum. açık söylemek gerekirse taraftarımızın kandırıldığını düşünmeye başladım bugünden sonra 100. yıl diyerek çok güzel para kazandırdık bu klübe ama o karşılığı alamıyoruz.

bu arada galatasarayımıza şampiyonlar liginde başarılar

S-B-Z
24.Ağustos.2006, 01:22
Bazı Türk ve Galatasaraylı arkadaşlar diyeyim. Aranızda BJK'li veya GS'li olup da Fenerbahçe'yi destekleyenler var ;) Ama bu tip insanları şiddetle kınıyorum. Hadi Fenerbahçe'nin Avrupa'daki diğer rakiplerini destekleyin, ama o pankarta rağmen Kiev'i destekleyenlere ben Türk demem!!!
kievi desteklemedim kendi adıma ama feneride desteklemedim çünkü ruhuyla oynamayacağını biliyordum,nitekim öylede oldu.inşallah bu sefer yanılırım dedim ama yine yanılmadım,herzamanki gibi yine hüsran ve avrupada oynayacak kulüp sayımızın artmasını baltalamak,tekrar ediyorum,GS hariç diğer takımlarımız maalesef bu hakkımızı baltalamaya ısrarla devam ediyor.
ve ben çok kı-zı-yo-rum.

ForsakeN
24.Ağustos.2006, 01:23
öyleyse zico nun ne işi var nasıl olsa onlar bilir o çeklisin aradan!!öyle şey mi olur arkadaşım elbette o uyaracak önlemini alacak belli değil mi kontra yapacakları ona göre bir düzen kurması gerekmez mi?
Bi stoper 4-5 metre arkasında ki adama geçiliyorsa Zico ne yapsın.Neyse Lugano umarım defans sorunumuzu çözer.Ama daha bir sürü sorun var.:mad: :(

Jesus_FB
24.Ağustos.2006, 01:28
kievi desteklemedim kendi adıma ama feneride desteklemedim çünkü ruhuyla oynamayacağını biliyordum,nitekim öylede oldu.inşallah bu sefer yanılırım dedim ama yine yanılmadım,herzamanki gibi yine hüsran ve avrupada oynayacak kulüp sayımızın artmasını baltalamak,tekrar ediyorum,GS hariç diğer takımlarımız maalesef bu hakkımızı baltalamaya ısrarla devam ediyor.
ve ben çok kı-zı-yo-rum.

hiç bir takım ne feneri ne beşiktaşı ne trabzonu yabancı takımlara yenilmek için çıkmıyor ellerinden geleni yapıyor sen buna haklarımızı baltalıyor diyemezsin

scolari12111
24.Ağustos.2006, 01:29
Bi stoper 4-5 metre arkasında ki adama geçiliyorsa Zico ne yapsın.Neyse Lugano umarım defans sorunumuzu çözer.Ama daha bir sürü sorun var.:mad: :(

yazık bu kadar basit mi sıradan bir takıma uçup giden paralar ülke adına toplanacak puanlar büyük bir işmiş gibi tümer i aldılar tümer en has bjk lidir bunu herkes bilir buna rağmen aldılar ne oldu onunla uğraşana kadar bir forvet alsalardı da bu semih oynamasaydı.lugano eğer çözümse daha önce getirselerdi sonra uefa izin verdi geri aldı demeselerdi son günde.

S-B-Z
24.Ağustos.2006, 01:35
hiç bir takım ne feneri ne beşiktaşı ne trabzonu yabancı takımlara yenilmek için çıkmıyor ellerinden geleni yapıyor sen buna haklarımızı baltalıyor diyemezsin
yıllardır dünya kadar para akıtıp yapılan transferler,karşılığında adı sanı duyulmamış takımlara,yada ikinci sınıf takımlara karşı basiretsiz oyunlarla mağlup olunuyorsa ben derim arkadaş.
geçen yıl aynı şeyi trabzon yapmadımı,gerçi saymaya kalksak sayfalar yetmez.
karşımızdaki rakipler gerçekten güçlü takımlar olsa tamam derim ama bu şekilde bir oyunla bu takımlara gidip tüm türk takımlarınıo ilgilendiren maçlarda eleniyorsan ben buna baltalamak derim başkada bişey demem.
ne diyeydim?
başarımı?

mahoo
24.Ağustos.2006, 01:37
yazık bu kadar basit mi sıradan bir takıma uçup giden paralar ülke adına toplanacak puanlar büyük bir işmiş gibi tümer i aldılar tümer en has bjk lidir bunu herkes bilir buna rağmen aldılar ne oldu onunla uğraşana kadar bir forvet alsalardı da bu semih oynamasaydı.lugano eğer çözümse daha önce getirselerdi sonra uefa izin verdi geri aldı demeselerdi son günde.

lugano libetadoresin sonuna kadar oynama isteğini yönetime kabul ettirip gldi yani gelmeyişinde yönetimin suçu yok ama tümer konusunda haklısın sanırım...

Jesus_FB
24.Ağustos.2006, 01:37
yıllardır dünya kadar para akıtıp yapılan transferler,karşılığında adı sanı duyulmamış takımlara,yada ikinci sınıf takımlara karşı basiretsiz oyunlarla mağlup olunuyorsa ben derim arkadaş.
karşımızdaki rakipler gerçekten güçlü takımlar olsa tamam derim ama bu şekilde bir oyunla bu takımlara gidip tüm türk takımlarınıo ilgilendiren maçlarda eleniyorsan ben buna baltalamak derim başkada bişey demem.
ne diyeydim?
başarımı?

sahya kimse kötü niyetle çımıyor hiç bir başkan art niyetle transfer yapmıyor herkes başarılı olmak için çalışıyor ellerinden geleni yapıyor haa ama yetersiz kalıyor yada şansızlık oluyor ama bu kesinlikle bilhassa yapılmış bir şey değildir o yüzden senin buna baltalamak diye bir tabir kullanman yanlıştır

scolari12111
24.Ağustos.2006, 01:38
ne diyeydim?
başarımı?

arkadaşa bir şekilde katılıyorum fb nin sorumlu bir oyun ortaya koyduğuna inanmıyorum ya da oynayamadı bilmiyorum ama biraz daha hırslı olması lazımdı diye düşünüyorum.

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 01:38
Adı sanı duyulmamış kime elendi Fenerbahçe?

Dinamo Kiev, 2. sınıf takım mı? Veya geçen sene grubundaki PSV, Schalke, Milan?

scolari12111
24.Ağustos.2006, 01:41

Dinamo Kiev, 2. sınıf takım mı? Veya geçen sene grubundaki PSV, Schalke, Milan?

yapma arkadaşım şu kiev in neresi iyi sıradan bir takım klasik kontra takımı başka hiçbir meziyeti yok ne yarataıcılık ne oyun hakimiyeti fb de ki appiah ın yarısı yok bu adamlarda.

ForsakeN
24.Ağustos.2006, 01:43
yapma arkadaşım şu kiev in neresi iyi sıradan bir takım klasik kontra takımı başka hiçbir meziyeti yok ne yarataıcılık ne oyun hakimiyeti fb de ki appiah ın yarısı yok bu adamlarda.
Ukrayna Ligi 1.si Dynamo Kiev den mi bahsediyorsun?

mahoo
24.Ağustos.2006, 01:44

abi yapma ya sen maçları iizlemedin heralde bi kere bu takımın yönlendiricisi rebrov fb forması görmüş bir adam... üstelik performansını 2ye 3 e katlamış..yani fb forması görmüş bir adamın yönlendirdiği takıma 2. sınıf takım deme... bu durumda fb yi de 2. sınıf yapmış olrsun sanırım...

Jesus_FB
24.Ağustos.2006, 01:45
arkadaşlar baştan uyarıyotum konu dışına çıkmayın lütfen

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 01:45
D.Kiev, Fenerbahçe'den çok ŞL'ye katılmış bir takımdır. Sheva gibi bir oyuncu yetiştirmiştir. Defalarca UEFA Kupasını kaldırmıştır. Ukraynanın en iyi takımıdır.

Bu mu adı sanı duyulmamış, kötü takım?

S-B-Z
24.Ağustos.2006, 01:51
Ukrayna Ligi 2.si Dynamo Kiev den mi bahsediyorsun?
evet ben ondan bahsediyorum,bir yanlışlıkmı var?
yoksa feneri eledi diye 1.sınıf takımlar arasınamı girdi?
alelade bir takım dinamo kiev,ama siz türk ligini birşeye benzetemiyor ve o ligle kıyaslıyorsanız bişey diyemem tabi.
çıksın hırslı oynasında var yenilsin,elensin ayakta alkışlarım.ve ben burada fanatiklik yapmıyorum,kendi takımımıda aynı kefeye koyuyorum.
bu fırsat yılda sadece ve sadece bir kez geliyor elimize ve herzaman aynı bahaneler ve seneye şunu yapacaz bunu yapacaz gibi boş vaatler.
yıllardır aynı ne değişti.
herşey unutulacak ve gelecek yıl yine aynı hedefimiz yok çeyrek final,yok yarı final.
ben kendi adıma bu yalanlarla avunmaktan bıktım.
ben isterdimki,anadolu kulüplerine karşı aç kurtlar gibi saldıran bu takımlar avrupa kulüplerine karşı bunun 10 da 1 ini yapsınlar.ama nerdeee?
anca anadolu kulüplerine yetiyor güçleri.
alex'i,ve diğerleini anadolu kulüplerini ezmek içinmi alıyorlar diye düşünüyorum çoğu zaman.

Sekopej
24.Ağustos.2006, 01:51
Evet maçı izledim, sinirlendim, sinirimi yatıştırdım, başından beri yazılanları okudum ve şimdi yorumumu yapıyorum.

Bence biz bu kadro ile Şampiyonlar ligine girseydik 4. lükten yukarı çıkamazdık. Ben UEFA'yı istiyordum ama ŞL'de 3. olup. Sonuçta yenemedik ve giremedik. Ümit Özat'a yapılan bence çok büyük bir ayıptı. Elinden geleni yapmaya çalıştı. Hataları oldu fakat bu onun kapasitesi, anca bu kadarını yapabiliyor.

Anelka oynatılmadı ve bir daha oynatılmamalı. Zico'nun da maç sonu yaptığı açıklamaları beğendim. En azından oyuncularını suçlamadı Daum gibi. Veya Lugano olsaydı, başka biri olsaydı yenerdik demedi. Olmadıklarına göre konuşmaya gerek yok dedi. Tuncay'ın bir kaç maç yedek oturtulması lazım. İsteneni veremiyor, kendine gelmesi lazım.

Şimdi sezon bizim için yeni başlıyor. Artık hedef UEFA'da gidebildiğin yere kadar gitmek olmalı. Şimdi biz Final istiyoruz Kupayı istiyoruz demesin kimse. Olabilir ama bu hedef olmamalıdır. Hedef dediğim gibi gidebildiğim yere kadar gitmek olmalıdır.

Fenerbahçe seri başı olacağı için muhtemelen gruplara kalacak. Yeni transferlerle yepyeni bir başlangıç yapabiliriz.

Ben Zico'ya inanıyorum. Kendisinin istediği tek adam alındı şu ana kadar Lugano. Gelecek diğer transferlerle de başarılı olacak kadroyu kuracaktır.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine katılamadığı için üzgünüm ama herşeyin sonu değil. Asıl şimdi destek zamanı. Bu sene 100. yıl ama iş burada bitmiyor. Başarılı olmazsak da destek olmaya devam etmeliyiz.

Ben Aziz Yıldırım'dan bir açıklama bekliyorum. Çıkıp biz Şampiyonlar Ligine kalmak istemedik o nedenle böyle oldu demesi lazım.

Son olarak Appiah'a gelince. Maçın son dakikalarında sakat sakat attığı o depar beni çok etkiledi. Zaten geçen sene yaptıklarıyla gönlümüzde taht kurmuştu ama artık onun yeri başka, bambaşka.......

Yensen de Yenilsen de Kalbimizdesin Fenerbahçe.......

Not: Evet maçı izlerken baya üzülmüştüm ama geçen sürede kendi kendime düşündüm ve kendi kendimi terapi ettim diyeyim. Şu anda kızgınlığım geçmiş durumda. Dediğim gibi asıl yeni sezon şimdi başlıyor. Daha şimdiden tepki koymamak gerekir yoksa 100. yıl hüsran olabilir.

Hep Destek Tam Destek....

scolari12111
24.Ağustos.2006, 01:52
sorun da o ya fb daha üstün olduğu bir takıma elendi evet ukrayna ligi şampiyo nundan bahsediyorum çok kaliteli bir lig mi sence arkadaşlar allah aşkına şu fb her şartta eleyemez miyid kiev i?tabi düzgün bir t.direktör olsa mesela sizce lucescu olsa elenir miydi fb?

S-B-Z
24.Ağustos.2006, 01:59
ben yatıyorum ama yarın yine okurum ve devam ederiz tartışmaya.yalnz şöyle bişey varki,
türkiye ligiyle,ukrayna ligini bir kefeye koymak çok büyük bir hakaret olur türk ligine ve takımlarımıza.kabul etsenizde etmesenizde istenince herşey olur.yeterki istenilsin.

ForsakeN
24.Ağustos.2006, 02:01
Türk ligiyle Ukrayna ligini aynı kefeye koymadım dikkat ederseniz. Dynamo Kiev le Fenerbahçe kadrolarını aynı kefeye koydum .

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 02:03
Türkiye Ligi dediğin nedir ki? 1. ile 3. arasında 25 puan var. Sadece 2 takım mücadele ediyor şampiyonluk için.

Ukrayna ekibinin müzesinde UEFA kupaları var. Fenerbahçe'den daha fazla ŞL'ye katılmış. Bizden daha tecrübeliler.

Sanıldığı gibi ufak bir takım değil Dinamo Kiev.

scolari12111
24.Ağustos.2006, 02:08
ufak bir takım değil ama büyükte değil gördük işte sıradan bir kontra takımı bence ş.ligin de ne yapacak bence en büyük başarısı 3.lük olabilir o da gubuna bağlı.tsl konusunda görüşüne ise katılıyorum 3 takım üzerine kurulu.

ozgrkc
24.Ağustos.2006, 02:33
Türkiye Ukrayna dan kat kat güçlü futbol konusunda... ama burda 3 yiorz... genelde de yeniliorz... Dinamo Kiev i Trabzonspor orda yenip burda 2 farklı yenilerek elenmiştir... Bu Dinamo Kiev nolursa olsun CL ye en çok giden takımlardan biri ve Avrupa da kupaları var...elendiğimiz takım şu an ne kadar güçsüz olrsa olsun ismi var nasıl GS ın olduğu gibi... adamlar seri başı biz 2.torbayız bu da bir fark... ligler ise hemen hemen aynı kalite... 2 yada 3 takım hep başlarda gerisi kendilerince UEFA ydı kümeydi savaşıyo...her neese kıyaslamalardn sora maça bakacak olursak... suç herkesin dediği gibi Başkan ve yönetimde... oynayabilcekleri kapasite de oynadılar.....Zico da elindeki malzemeyle anca bu kadar yapabiliyo napsın adam... elinde maradona pele varda oynatmıyomu? takıma acilen takviye yapılmalı...

bu arada Ümit Özat ın ıslıklanmasıyla ilgili maça giden bi ark ım söyledi... olay şöyleymiş... Appiah Ümit e kaçsana top atçam gibilerinnden işaretler yapmış Ümit de bana atma gibilerinden karşılık vermiş ve taraftar tepkileri de bu yüzden çıkmış... Ümit bu yüzden ıslıklandı... Appiah ise bu yürekli oyunu ile hakketttiği alkışları aldı...

ne diyim Hep Destek Tam Destek... umarım Uefa da yarı finale kadar gideriz ki ben ondan ümitliyim:)

Jesus_FB
24.Ağustos.2006, 02:42
bu arada Ümit Özat ın ıslıklanmasıyla ilgili maça giden bi ark ım söyledi... olay şöyleymiş... Appiah Ümit e kaçsana top atçam gibilerinnden işaretler yapmış Ümit de bana atma gibilerinden karşılık vermiş ve taraftar tepkileri de bu yüzden çıkmış... Ümit bu yüzden ıslıklandı... Appiah ise bu yürekli oyunu ile hakketttiği alkışları aldı...

ne diyim Hep Destek Tam Destek... umarım Uefa da yarı finale kadar gideriz ki ben ondan ümitliyim:)

ümit olayı öyle olmadı bende maçtaydım ümit bir pozisyonda çok rahat çok kolay bir pası atamadı ve top taca gitti bundan sonra yuhlanmaya başladı ve bunu yapan tüm stad değildi telsüm tribünün bir kısmı yaptı diğer tribünlerde hemen tepkiyi koydular zaten

ozgrkc
24.Ağustos.2006, 02:56
ümit olayı öyle olmadı bende maçtaydım ümit bir pozisyonda çok rahat çok kolay bir pası atamadı ve top taca gitti bundan sonra yuhlanmaya başladı ve bunu yapan tüm stad değildi telsüm tribünün bir kısmı yaptı diğer tribünlerde hemen tepkiyi koydular zaten

ok düzelttiğin için saol en azından bilelimde eğer böleyse bir hataya adam asmak o kadar kolay olmamalı...Ümit o pası düzgün verse sanki maçı kazancaktık yazık yaa...

bu kiev de ronaldinho filan vardı da biz görmedik herhalde ne takımmış arkadaşlar biz kötüydük diyemiyosunuz yok 1. torbadan girdi yok şampiyon filan diyorsunuz biraz objektif olmalısınız bence.

ben biz iidik demedm ki? takım inanmadı ve elendik... rakip i her farka yencek güçteydik ama onlarda bize karşı öyle.... sen objektif ol... FB çok mu byk takım bu haliyle biz onu mu görmedk? ronaldinho fln görmedim diyonda rakip deki takım oyununu gördün sanırım? kontra atak düzenini... GS çok mu iyi takımdı UEFA yı aldı ... takım oyunuyla yaptılar... biz kötüydük rakip çok iiyi... Ukkrayna ve takımları asla küçümsenmemeli... her zaman başımıza bela açmışlardır...

scolari12111
24.Ağustos.2006, 03:54
ok düzelttiğin için saol en azından bilelimde eğer böleyse bir hataya adam asmak o kadar kolay olmamalı...Ümit o pası düzgün verse sanki maçı kazancaktık yazık yaa...

ben biz iidik demedm ki? takım inanmadı ve elendik... rakip i her farka yencek güçteydik ama onlarda bize karşı öyle.... sen objektif ol... FB çok mu byk takım bu haliyle biz onu mu görmedk? ronaldinho fln görmedim diyonda rakip deki takım oyununu gördün sanırım? kontra atak düzenini... GS çok mu iyi takımdı UEFA yı aldı ... takım oyunuyla yaptılar... biz kötüydük rakip çok iiyi... Ukkrayna ve takımları asla küçümsenmemeli... her zaman başımıza bela açmışlardır...

bence bu kiev en fazla 3. olur gruplarda o da sürpriz tabi göreceğiz yine de ben diyorum ki yazık oldu elenmeyecek takım değildi.

meddah
24.Ağustos.2006, 08:40
Dinamo ne sıradan bir takımdır (O bir iki sene evveldi), ne de çok güçlü bir takım (O da Loba zamanında öyleydi)..
Sadece, iyi konsantre olup diri bir şekilde karşılarına çıkarsanız elersiniz, lakin o defansla çıkarsanız da böyle elenirsiniz..

Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 10:12
Dinamo Kiev muhtemelen deplasmanlarda, kendi evinden daha fazla puan toplayacak.

e_mali
24.Ağustos.2006, 10:13
FB'nin bu sonucla karsilasacagi ilk mactan belliydi. Cok kotu goller yiyoruz, umarim Lugano care olur derdimize. Eger CL yi isteseydik Kerim, Can, Semih yerine birilerini coktan almistik. Yonetimin basiretsizligi ve beceriksizligi bu sonucu getirdi...

sanalkardes
24.Ağustos.2006, 10:14
abi ben galatasaraylı olmama rağmen ilk defa dün feneri destekledim.Ama sahada tam bi r fiyasko vardı

el bandido
24.Ağustos.2006, 10:58
arkadaşlar dünkü yazdıklarımda da ifade etmeye çalışmıştım... fener gol aramak için şuursuzca ataklar yapacak ve gerisini hep boş bırakacaktı... ve buda kiev in ekmeğine yağ sürmek demekti... öylede oldu... fener sözde baskı altında tutayım derken bir hızlı top ve daha maçın başında 0-1 oluverdi... gerçi fener için maç daha 6. dakikada bitmişti ama kimse bunu kendine itiraf edemedi... çünkü fenerin oyun içerisinde maçı çevirebiklecek değişik varyasyonlar deneyebilecek oyuncusu yok... hani Tümer hani Alex... organize olmuş bir takım karşısında yokları oynuyorlar... ceza sahasının içerisine giremedikleri içinde hep dış şutlara yöneldi fener dün akşam... ama herseferinde bu tür golleri nekadar bulanbilirsiniz ki?

Başkan sezona 100. yılda şampiyonlar liginde en az final hedefiyle girdi... şimdi Uefa dalar... güngeçtikçe hedef küçültülmeye başlanacak... hadi bakalım hayırlısı...

SaRPeR1903
24.Ağustos.2006, 12:40

Dinamo Kiev, 2. sınıf takım mı? Veya geçen sene grubundaki PSV, Schalke, Milan?Real Zaragoza,Panathianikos,Athletic Bilbao zamanında bunlardan daha kötü takımlara bile elendiler

ÇocuksuMavi
24.Ağustos.2006, 12:43
Fenerbahcenin dün aksam kötü futbol oynadıgını kimse iddia edemez. Fenerbahcede gördüğüm iki eksik vardı sadece ;

Müthis bitirici bi forvet,

Konsantrasyon eksikliği.

ozgrkc
24.Ağustos.2006, 12:43
Real Zaragoza,Panathianikos,Athletic Bilbao zamanında bunlardan daha kötü takımlara bile elendiler

abi naptın sen ya? Parma ya da elendi zamanında budapeşte ye de... o takımlarla bunu mu kıyaslıosn... biz son 4 sne içinde kurulan bu takım ın elendiği o dandik sıfatını koydunu takımları söyleyin... elediğimiz takımlarda dişimizdeydi elendiğimizler ise kat kat güçlü... başaramadı hç bi zaman FB avrupayı...

EreN
24.Ağustos.2006, 13:23
bi kere gecenin süprizi Ajax Tı :D:D

ikinciye gelirsek takım uefayı hedeflemiş belli ki. Yani yenilgi başarıszlık değil.Ama bi forvet alınmazsa en kısa zamanda Uefada sadece adı ile kalır

dnz498
24.Ağustos.2006, 13:29
Geçmiş olsun demekten öteye bir laf yok artık umarım UEFA'da başarı sağlarlar en azından şu ülke puanı denilen şeye biraz katkı yaparlar
Yazık ettiler maça eğer fener dün akıllı top oynayıp kendini bir hengameye kaptırmasaydı turu geçmemesi imkansızdı. Yine ilk maçtaki hataları tekrarladı Zico şuursuz bir hücum anlayışı sergiledi ve maça yerinde müdahalelerde bulunmadı. Tabi belkide Zico oyunculara bunu dememişte olabilir buda bir olasılık. Orta saha çok berbattı geçen maçta olduğu gibi bir tek Appiah görevini tam anlamıyla yaptı. Ne Alex nede Tümer'in defansa herhangi bir katkısı olmadı. Ama rakipte bütün ortasaha özellikle Correa harika bir şekilde hem hücuma çıktı hem savunmaya döndü. Bence fener dün yenilmediği için tanrıya şükür etmeli. Eğer o direkten dönen top kazara içeri girseydi maçta gol bile atamazdı fener büyük olasılıkla

bi kere gecenin süprizi Ajax Tı :D:D

ikinciye gelirsek takım uefayı hedeflemiş belli ki. Yani yenilgi başarıszlık değil.Ama bi forvet alınmazsa en kısa zamanda Uefada sadece adı ile kalır
Ajax harbiden berbattı
Böyle saçmalık olmaz mademki sen ŞL'yi hedef gösteriyosun o yoldan sapmıyacaksın Hadi olanaklar uygun olmasa neyse derim ama herşey var maddi anlamda sadece zamanında bir transfer gerçekleştirilip Anelka elden çıkarılsaydı şimdi biz fenerin ŞL grup torbalarından çıkacak rakibini bekliyor olaacktık. Yazık etti işini bilmeyen insanlar şu takıma ve maddi varlığa

Eren91
24.Ağustos.2006, 13:34
arkadaşlar üzülmeyin uefada başarılı olur...illa şampiyonlar ligimi olcak

EreN
24.Ağustos.2006, 13:45
ARkjadaşlar Boşverin uefa'yı Şl'yi Süper ligi...Piyangonuzu aldınızmı hee! Taraftar kartınız var mı !!! siz ondan haber verin!

Aydin
24.Ağustos.2006, 13:47

1- 1 ayımızı caldın
2- Bizi ümitlendirdin
5- Yeter artık bırak.

tek katılmadığım şey 30 mliyon fenerli olması.

dnz498
24.Ağustos.2006, 13:55
iori'ye katılıyorum ve ekliyorum
uykudan uyanmanız güzel

AlwaYs_RaPPeR
24.Ağustos.2006, 13:55
fenerbahçe ye 1 bitirici forvet lazım 2 tane de olabilir defans hattınıda güçlendirmek gerekiyor bu basit hatalar uefada da canımızı yakar.
yönetim iyi işler yapmıyor.transfer yapması gerekirken baska işler ile uğraşıyorlar.zico nun yapcak bişeyi yoq kadro sınırlı fm bu kadro sizde olsa sizde elenirdiniz herhalde ;)

artık uefa için çalışmalılar türkiye de bi sürü şampiyonluk var bence biraz da avrupa biraz başarı gerekiyor.ne diyelim ki artık fenerbahçemize uefa da başarılar...

ayrıca tüm takımlarımıza avrupa başarılar...

(w) :e: :e: :e: :e: (w)

DeDe
24.Ağustos.2006, 14:00
Zico meslesi şimdilik bir kenarda dursun..!
Gelelim maça..En başta söylediğim gibi..Bu takımın tek starı appiah..Alex'in ne olduğunu herkes gördü maalesef..Keşke yanılsaydım..Kimse bana takım kötü oynadı da Alex'te kötüydü demesin..Yıldız futbolcu takım kötüyken maçı kurtaran adamdır.Suç tamamen Aziz Yıldırım ve yönetiminindir..Ama suç kimde olursa olsun, olan FB tarftarına ve Ülke puanlarımız olmuştur.
Tüm fenerbahçelilere geçmiş olsun diliyorum..Umarım G.S. ŞL'de Trabzon,Kayseri(Tur atlayacaklar inşallah bugün),Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA'da bizi en iyi şekilde temsil edecekler..
Her işin bir hayrı vardır..Ama Aziz yıldırımın fazla böbürlenmesinin neticesidir bu olanlar..ve maalesef taraftarda buna inanmıştır..Zico meselesini ayrı bir platformda tartışırız..

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 15:27
Real Zaragoza,Panathianikos,Athletic Bilbao zamanında bunlardan daha kötü takımlara bile elendiler

Bana gelmiş 4-5 yıl öncesini söylüyorsun.

Zico meslesi şimdilik bir kenarda dursun..!
Gelelim maça..En başta söylediğim gibi..Bu takımın tek starı appiah..Alex'in ne olduğunu herkes gördü maalesef..Keşke yanılsaydım..Kimse bana takım kötü oynadı da Alex'te kötüydü demesin..Yıldız futbolcu takım kötüyken maçı kurtaran adamdır.Suç tamamen Aziz Yıldırım ve yönetiminindir..Ama suç kimde olursa olsun, olan FB tarftarına ve Ülke puanlarımız olmuştur.
Tüm fenerbahçelilere geçmiş olsun diliyorum..Umarım G.S. ŞL'de Trabzon,Kayseri(Tur atlayacaklar inşallah bugün),Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA'da bizi en iyi şekilde temsil edecekler..
Her işin bir hayrı vardır..Ama Aziz yıldırımın fazla böbürlenmesinin neticesidir bu olanlar..ve maalesef taraftarda buna inanmıştır..Zico meselesini ayrı bir platformda tartışırız..

Yazdıklarının çoğuna katılıyorum. Alex'in yetenekleri ortada, fakat bunu Avrupa'da sergileyemiyor. Koşmuyor, geriye dönmüyor, basmıyor. Maçın sonlarına doğru orta sahada durdu, ileride bile durmadı top atmasınlar diye. Alex varken Avrupa'da başarılı olamayız maalesef. Ya Zico ona "koşacaksın" diyecek ya da takımdan yollayacak. 10 tane daha Appiah olsaydı bu turu geçerdik.

Appiah, Aurelio, Tuncay çok koştu, mücadele etti. Kerim de iyi oynadı, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Can, Ümit, Semih ve Alex berbattı.

Gelelim en önemli mevzuya. Tümer ve Alex yan yana oynar mı? Bence Avrupa'da oynayamaz. Rizeye, Erciyes'e karşı oynar, fakat Avrupa'da iki tane geriye dönmeyen adamla başarı gelmez. Tümer ve Alex orta sahada pres yapmıyor, rakibini kovalamıyor. Aynı tip iki oyuncu. Ama dün Tümer Alex'ten daha iyiydi. Hele ki Alex'in kaçırdığı bir gol var, saç baş yoldurtacak cinsten...

Appiah'ın takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkmaya başladı. Başkana "ŞL'den elenirsek gitmek istiyorum." demiş. Umarım bu haber yalandır. Eğer doğruysa ve gitmek istiyorsa da yolu açık olsun. Alkışlarla uğurlarız onu. Onun yeri Arsenal, Barcelona, Real Madrid gibi büyük takımlar. Fenerbahçe'den üst bir oyuncu Appiah. Giderse de helal olsun derim, adamın hakkı. Hiç tepki göstermem Appiah'a, üzülürüm ama alkışlarım. Gideceği takımda da onu destekler, maçlarını izlerim. 100. yıl formasında keşke Alex'in resmi yerine Appiah'ın resmini koysalardı...

Appiah'a maç boyunca tezahuratlar yapıldı. Alex'e yapıldı mı? Alex'in bunu duyup Appiah'ı örnek alması lazım. İkisi de orta saha oyuncusu. Herkes Appiah gibi yürekli oynasaydı, Denizlispor maçında da galip gelir şampiyon olurduk, D.Kiev'i de elerdik.

Kralatti
24.Ağustos.2006, 16:26
Ben demistim demek istemiyorum ama gercekten ben demistim:D Macin 5.dk kontra yiyen takimin nesini tartisiyosunuz Allah askina. Uzaktan sut disinda pozisyon yok.Appiah disinda oynayan yok. Bence uzulmekten cok beraberlige sevinmelisiniz bu sartlara. Yanlis anlamayin ama gercekler bunlar