View Full Version : Mlada Boleslav - Galatasaray
bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 21:02
Sizce GALATASARAY turu geçermi diye aptal bir soru sormuyorum kaç fark olur sizce bu maç?
meddah
23.Ağustos.2006, 11:20
Başlık düzenlendi..
O takımın bir adı var, küçümsemenin de bir adabı..
Ilhan
23.Ağustos.2006, 12:27
eğer ilk mac farklı bitmeseydi bu mac 3 skorlu olurdu. galatasaray turu gecer ama bence gruplarda sonuncu olur
fenerbahce_1907
23.Ağustos.2006, 13:18
galatasaray 3-1 kazanır macı
dnz498
23.Ağustos.2006, 13:18
gruplar için konuşmanın zamanı değil onu başka topicte tartışırız
berabere bitebilir bugünki maç
bursa_mc
23.Ağustos.2006, 13:24
belirsiz maçç ama gs ağır basıyo
DeDe
23.Ağustos.2006, 14:30
büyük ihtimal G.S. kasmayacaktır kendini..Beraberlik ağır basıyor ama ülke puanı için G.S'nin kazanmasından yanayız..Ama tur atlayacağı kesin..(Futbolun tanrıları bir iş çevirmezse)
Nedvedmania
23.Ağustos.2006, 14:35
kura çektim galatasaray 3-1 yenicek:) bak bu lafımı unutmayın
Sekopej
23.Ağustos.2006, 14:38
Sizce GALATASARAY turu geçermi diye aptal bir soru sormuyorum kaç fark olur sizce bu maç?
Arkadaşım sanırım başlıkta da küçümseme yapmışsın bu tavrın da hiç hoşuma gitmedi. Sonuçta biz rakibi küçümsemekten çok çektik. O nedenle ne olursa olsun karşıdaki rakibe saygı duymak zorundayız...
Maç hakkında düşüncelerime gelinde eğer onlar kazanmak ister ve şuursuzca saldırısa bu GS için bir avantaj olur ve oradan rahat bir galibiyetle dönerler. Yok bize beraberlik yeter derse Mlada çünkü çıkamayacaklarını düşünüyorlardır büyük br ihtimalle o nedenle yenilmemeyi düşünürlerse maç berabere bitebilir GS de fazla sıkmaz ama yine de en kötü ihtimal tek farkla da olsa GS kazanır diyorum....
Nedvedmania
23.Ağustos.2006, 14:52
he bu arada mlada nın taraftarı baya güzel samiyende nerdeyse bizim sesimizi bastırıyolardı adamlar gol yiyo yinede mlada blesnaw diye bağırıyolar :D
bUradAyız_uA
23.Ağustos.2006, 15:37
Rakibi küçümsemedim sadece adı aklıma gelmedi:) Bu arada ilk maça bakılırsa rakibi küçümsemiyorum gerçekleri söylüyorum iki takım arasında 3 kumaş farkı var!
bursa_mc
23.Ağustos.2006, 15:40
hataları affetmıyo
Cyzio
23.Ağustos.2006, 15:42
GS bu maçı kazanır ama ilk maç gibi kolay olmicağı kesin
LaKe
24.Ağustos.2006, 00:04
Maç 1-1 sona erdi ve turu atladık. :) Galatasaray'ımızı kutluyorum :D
İnşallah gruptanda çıkarız. :)
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 00:12
gruptan mı çıkarız ?
gerçekçi olalım. 3.lük büyük başarı olacaktır.
Nedvedmania
24.Ağustos.2006, 00:12
hasanın golü süperdi
mondinin kurtarışları süper ötesi
LaKe
24.Ağustos.2006, 00:13
gruptan mı çıkarız ?
Ya sen harbiden Galatasaray'lı olduğuna eminmisin?
Nedvedmania
24.Ağustos.2006, 00:14
gruptan mı çıkarız ?
yeter bu kaçıncı mesajın önceki mesajın silindi hala yazıyosun ya:mad: :mad:
M.Scofield
24.Ağustos.2006, 00:20
kötü maçtı ama zaten önemsiz maç ben pek umutlu değilim avrupadan takımın bu hali çok kötü gözüküyo
LaKe
24.Ağustos.2006, 00:21
Ben umutluyum. Her zaman Galatasaray'a güveniyorum. Hep destek tam destek ;)
M.Scofield
24.Ağustos.2006, 00:22
vbende güveniyom ama herşey ortada
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 00:26
Harbiden Galatasaraylı olduğuma emin miyim ?
Tartışma gereği duymuyorum.Sadece gerçekçi davranıyorum. 4. torbadan gireceğimiz bir kura çekimi sonucu oluşacak grupta 3. olmak dünyanın sonu değildir; zaten hiç grup 1. olamadık en iyi zamanımızda dahi. Ne yani Fenerbahçe medyası gibi hayal mi satayım ? O zaman buyrun, 1 ön libero transferi ile kupayı alırız..
LaKe
24.Ağustos.2006, 00:28
İyide öyle bi konuşuyosunki gerçekten sinirleniyorum ister istemez. Yani her zaman umut olmalı. Her zaman takımımıza güvenmeliyiz.
ibo
24.Ağustos.2006, 00:35
Harbiden Galatasaraylı olduğuma emin miyim ?
Tartışma gereği duymuyorum.Sadece gerçekçi davranıyorum. 4. torbadan gireceğimiz bir kura çekimi sonucu oluşacak grupta 3. olmak dünyanın sonu değildir; zaten hiç grup 1. olamadık en iyi zamanımızda dahi. Ne yani Fenerbahçe medyası gibi hayal mi satayım ? O zaman buyrun, 1 ön libero transferi ile kupayı alırız..
daha gruplar belli olmamış sen diğer topic te sonuncu oluruz bu topic te 3. olur muyuz gibi saçma sapan konuşuyorsun. yarın kuralar çekiliyor ondan sonra söylersin sece şimdi zamanı mı?
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 00:36
İç saha maçları Olimpiyatta oynanacak.
Takım skor dezavantajına düşünce lig maçlarını dahi zarzor çeviriyor, avrupada ne yapacak kimbilir ? Umut edelim etmesine sonu ne olacak ? Bu kadro ve bu oyunla ne yapabiliriz ki ? Gerçekçi olun lütfen, fenerbahçe medyası gibi gaza gelmeyin. Uefa kupasının finaline bakın, bi deşampiyonlar liginin çeyrek final eşleşmelerine bakın sonra.. sevilla-middlesborough 2lisinin ortak karmasını çıkarsın cldeki 8 takımı da eleyemezdi.
tamam kura çekilsin, sanki 1. torbadan maribor branik, 2. torbadan academica çıkacak..
Eray Dengiz
24.Ağustos.2006, 00:41
Galatasaray her zaman Avrupa'da farklı oynamıştır.. Uefa kupasını aldığımızda takım mükemmelmiydi? Gençlerden ve oturmuş kadro kuruluydu. Bu seneden çok farkı yoktu.. İlerleyebildiğimiz yere kadar ilerleriz.. Daha gruplar belli olmadan nedir bu inançsızlık anlamıyorum..
LaKe
24.Ağustos.2006, 00:43
Galatasaray her zaman Avrupa'da farklı oynamıştır.. Uefa kupasını aldığımızda takım mükemmelmiydi? Gençlerden ve oturmuş kadro kuruluydu. Bu seneden çok farkı yoktu.. İlerleyebildiğimiz yere kadar ilerleriz.. Daha gruplar belli olmadan nedir bu inançsızlık anlamıyorum..
Çok haklısın Eray abi. Şimdiden geçmişe baktığımızda Galatasaray'ın kadrosu çok iyi görünüyor, ama bi de o sezonu düşünün. Gençlerden oluşmuş bi kadromuz yokmuydu? Dünyaca ünlü kimse varmıydı takımımızda?
S-B-Z
24.Ağustos.2006, 00:43
bence şu anda bu tartışılmamalı.
galatasarayı canı gönülden kutluyorum ve başarılar diliyorum.
frank castle inan bana bir BJK'li olarak ben galatasaraya senden fazla inanıyor ve güveniyorum.bu kadar karamsar olma.cim-bom avrupada gerçekten başka oynuyor.
mahoo
24.Ağustos.2006, 00:44
gruptan mı çıkarız ?
arkadaş zaten inşallah demiş... çıkarız dememiş..
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 00:47
Uefa kupasını aldığımızda takım mükemmeldi.daha ligin 14. haftasında 15 puan öndeydik. 5-0 lık chelsea maçı hariç yenildiğimiz maçlarda ezilmedik, hatta daha iyi oynadık; koca milan san siro da ufaldı kaldı 2-1 yenildiğimiz maçta.
İnançsızlık denebilir normaldir; ben sadece gördüğümü söylüyorum. Kura çekiminden nasıl bir grup çıkacakta biz bu takımla o gruptan daha ileri gideceğiz merak ediyorum.
ibo
24.Ağustos.2006, 00:48
yarın gece 12 de star tv de şampiyonlar ligi kura çekimi var arkadaşlar...
LaKe
24.Ağustos.2006, 00:49
Galatasaray'ımız için hayırlısı olsun. Nasıl grup gelirse gelsin. Her zaman takımımızın arkasındayız ;)
bursa_mc
24.Ağustos.2006, 00:50
tebrikler galatasaray
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 01:28
ilk torbalardan italyan takımı gelse de bari, ligleri başlamadı henüz. ilk maçı oynarsak puan alma şansımız yüksek..derken torbaları gördüm..
http://img474.imageshack.us/img474/7982/cltqd9mb9.jpg
1. torba
barcelona-milan -real madrid- inter- liverpool- arsenal
manchester - valencia
2.torba
lyon -porto-psv-bayern-chelsea-roma-celtic-lille
3.torba
sporting-benfica-bordeaux- steaua-werder-olympiakos-cska-aek
4.torba
anderlecht-dinamo kiev-levski sofya-shakhtar - gs- hamburg- spartak moskova- kopenhag
linkteki takımlardan ajax elendiği için torbalarda kayma oldu..
eGowiCh
24.Ağustos.2006, 01:44
Tebrikler Galatasaray.
Emurafu
24.Ağustos.2006, 01:50
beyler yarın kura cekimi saat kacta star canlı vercek ama saat gece 12:00 olurmu adam gibi saati bilen varmı bizi bilgilendirirse sevinirim
Eray Dengiz
24.Ağustos.2006, 01:53
ilk torbalardan italyan takımı gelse de bari, ligleri başlamadı henüz. ilk maçı oynarsak puan alma şansımız yüksek..derken torbaları gördüm..
http://img474.imageshack.us/img474/7982/cltqd9mb9.jpg
1. torba
barcelona-milan -real madrid- inter- liverpool- arsenal
manchester - valencia
2.torba
lyon -porto-psv-bayern-chelsea-roma-celtic-lille
3.torba
sporting-benfica-bordeaux- steaua-werder-olympiakos-cska-aek
4.torba
anderlecht-dinamo kiev-levski sofya-shakhtar - gs- hamburg- spartak moskova- kopenhag
linkteki takımlardan ajax elendiği için torbalarda kayma oldu..
2.Torbadan Celtic ve Lille çekebilirsek 2.olma şansımız yüksek..
Sekopej
24.Ağustos.2006, 02:00
Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Bence işleri çok zor olacak. 2. torbadan Chelsea'nin düştüğü gruba düşmesinler de. Çünkü ŞL'nin en zor grubu Chelsea'nın grubu olacak.....
Emurafu
24.Ağustos.2006, 02:04
kura cekimi yarın naklen hangi kanalda
bu gruba düsersek cok iyi
valencia
celtic
aek
galatasaray
Jesus_FB
24.Ağustos.2006, 02:44
keşke o son dakkalardaki gol yenmeseydi iki maçtada yenmiş olsaydık ama olsun yarın iyi bir kura gelir işallah
tombul taho
24.Ağustos.2006, 03:23
ben yine milanı istiyorum. biliyorum tarih tekerrür etmeyecek bu sefer ama ne bileyim adamların gerçekten belalısıyız. adamlar avrupada en çok bizden çekiniyolar. o yüzden ben ilk torbadan milanı istiyorum. ikinci torba için herhangi bi fikrim yok açıkçası. chelsea falan gelmesin de noolursa olsun. 3 torba biraz daha ii.. benfica ve cska haricinde hepsine kabulüm.
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 10:08
Bence italyan takımı gelmesi o kadar kötü değil.
Çünkü italyada lig geç başlıyor,ve ilk maçı italyan takımlarıyla dışarıda oynarsak puan alma şansımız oluyor.
ajax ise sırf ben iddaa oynadığım için elendi..ben 40 ytl kazanmıım diye adamlar 4 milyon € yu reddetti. yahu nasıl evinde 2-0 yenilirsin anlaşılacak gibi değil.
sanalkardes
24.Ağustos.2006, 10:11
Arkadaşlar hiç tahmin ettiğimiz gibi olmadı ama yine de avrupadayız
e_mali
24.Ağustos.2006, 10:16
Tebrikler GS, CL de basarilar.
Ama 4. torba olayi cok sakat.
SYLaR
24.Ağustos.2006, 10:18
keşke o son dakkalardaki gol yenmeseydi iki maçtada yenmiş olsaydık ama olsun yarın iyi bir kura gelir işallah
Bir fenerbahçelinin bu şekilde bir yorum yapmasına çok sevindim.Galatasaray dan kendi takımı gibi bahsetmesi çok hoşuma gitti.Keşke hepimiz birbirimizin takımıyla ilgili yorum yaparken böyle olumlu,böyle kendi takımımız gibi yorum yapabilsek.Sonuç olarak avrupa arenasına çıkmış ve orada Türkiyeyi temsil ediyoruz.Tebrikler...(dd)
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 10:21
strum graz
monaco
g. rangers
galatasaray
şu gruptan dahi zarzor çıkmıştık. lakin milan-deportivo-psg grubundan 5. maçta garantilemiştik.
takımın durumu, geçen seneki faciayı da düşününce, 3.lüğü başarı olarak gördüğümü söyledim suçlu oldum.. hüsran olursa ben üzülmeyeceğim, çünkü en azından gruplara ktılmış olduk; hatta 3. olup uefadan devam edersek, sonuna kadar gidebilme şansımız var.. Ama cl de gruptan çıktık diyelim, kalacağımız maksimum nokta çeyrek final..
O zaman soru şu olur ? uefa kupası, cl çeyrek finali mi ?
Nedvedmania
24.Ağustos.2006, 12:04
kura çekimi sanırım saat 1 de starda yani saat 13:00 de
ForCimbom
24.Ağustos.2006, 12:40
bence gruplarda 3. olacağız ve uefa kupasında çeyrek finale kalacağız(sonrasını bilmem)
ÇocuksuMavi
24.Ağustos.2006, 12:44
gruplara kaldık hayırlı olsun ama bu kadroyla devler liginde hezimete ugramassak iyi. Allah Galatasarayın yanında olsun.
tombul taho
24.Ağustos.2006, 12:58
arkadaşlar biraz gerçekçi olalım. bence gruplardan çıkma ihtimalimiz gerçekten çok zor. geri sakatlarımız yavaş düzeliyo. bi hasan kabze olsun ümit karan olsun... özellikle ümit karan takıma girince daha iyi olacağız fakat şuanda bile süper ligte doğru düzgün bi top oynayamazken nasıl şamp. liginde oynicaz bilemiyorum. umarım başarılı oluruz benim tek temennim o. zaten şamp. ligindeki olayı herkes bilir. kendi evindeki tüm maçları kazanmalı deplasmanda sadece bir beraberlik alman yeter. yani 10 puan...
dnz498
24.Ağustos.2006, 13:15
gruplardan çıkmak çok zor ama imkansız değil bakalım şimdi neler olacak transfer yapılıp takıma yeni bir soluk katılacakmı bunlar çok önemli etkiler sağlar takıma belki yeni bir transferin katacağı hava ile gurplardan çıkma olasılığı arttırılabilir
gorkemyilmazkarasu
24.Ağustos.2006, 13:49
açıkçası 3.lük bu oyunla ve kadroyla iyi bir derece bence inşallah gruptan çıkarız ama işimiz çok zor...
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 13:59
Hele şükür düzgün öngörüler geldi..Takımın 3. olmasını başarı olarak görmek inançsızlık değilmiş meğer.
Uefa finalini oynayan sevilla-middlesborough
Geçen seneki cl çeyrek final maçları :
Benfica Barcelona
Arsenal Juventus
Internazionale Villarreal
Lyon Milan
Sevilla- Middlesborough dan bir karma çıkar, bu 8 takımı eleyemez..
Uefada büyük başarıları elde edebiliriz, en azından 4.tur cepte gibi birşey. zaten ondan sonra 2 tur ve final kalıyor; ama cl de gruptan çıkmamız zaten zor, devamı inanılmaz zor. Cl de çeyrek final uefa finalinden daha zor bir hedef ama elde etsek bile aynı tatmini vermeyecektir.
meddah
24.Ağustos.2006, 14:09
UEFA Kupası'nı son bir kaç senedir kazanan takımların oynadığı futbol hep aynı..
Porto, Valencia, CSKA, Sevilla.. İyi takım, büyük takım, yıldız takım kazanamıyor, disiplinli oynayan takım kazanıyor.. Burası güzel..
Ama bunların hepsi de orta sahası kalabalık ve defansif yönden kuvvetli takımlardı.. Burası olmadı..
Havadan olmuyor bu işler, girmiyor o top, o savunmanın arasına kolay kolay..
dnz498
24.Ağustos.2006, 14:15
"İlk hedefe ulaştık"
Boleslav karşısında alınan beraberlikle Şampiyonlar Ligi’ne kalan Galatasaray’ın hocası Gerets, futbolcularımı kutluyorum dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Boleslav karşısında galibiyeti kaçırmalarına rağmen Şampiyonlar Ligi’ne kaldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Belçikalı hoca, “Gönül isterdi ki bu maçtan da ilk karşılaşmada olduğu gibi galibiyetle ayrılalım. Ancak yine de ilk hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı başardığımız için sevinçliyim. Şimdiki hedefimiz gruplarda iyi bir derece elde etmek. Bunun için önce mücadele edeceğimiz rakiplerimizi beklememiz gerekiyor. Her türlü çalışmayı ondan sonra yapacağız” dedi.
'Arkadaşlarını aratmadılar’
Tecrübeli teknik adam Boleslav’ı hiçbir zaman hafife almadıklarını belirterek, “İlk maçta bir dakika içinde yediğimiz iki gol bizim için iyi bir ders olmuştu. Soyunma odasında bunu oyuncularıma tekrar tekrar anlattım. Hepsi de bunun bilincinde hareket etti ve verdiğim görevleri harfiyen yerine getirdi. Sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüştüm. Ama sahada forma giyen oyuncularım arkadaşlarını aratmadı. Hepsini kutluyorum. Şimdi Devler Ligi’nde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.
Dusan Uhrin: UEFA’yı düşünüyoruz
Mlada Boleslav Teknik Direktörü Dusan Uhrin, 90 dakika bitiminde Galatasaray’ı kutladı. Sarı-Kırmızılı takımın çok güçlü olduğunu söyleyen Uhrin, “Elimizden geleni yaptık ancak güçlü rakibimizi elemeyi başaramadık. Kendilerine Şampiyonlar Ligi’nde başarılar dileriz. Artık planlarımızı UEFA Kupası’na göre yapacağız” dedi.
Kaynak: Fanatik
-----------------------------------------------------------
Aslan kasasını doldurdu!
Galatasaray, Mlada Boleslav'ı elereken, kasasını da şimdiden doldurdu. Sarı-kırmızılı ekip, UEFA'dan ayakbastı parası olarak 2.2 milyon Avro alırken, 6 maçta 300'er bin Avro'dan toplam 1.8 milyon Avro almaya hak kazandı.
Böylece Galatasaray, toplam 4 milyon Avro (7.2 milyon YTL) şimdiden kasasına koymaya hak kazandı. Galatasaray, TV ve reklam gelirlerinin dışında grupta aldığı her galibiyette 600 bin, beraberlikte de 400 bin Avro elde edecek.
Kaynak: AA
tombul taho
24.Ağustos.2006, 15:27
UEFA Kupası'nı son bir kaç senedir kazanan takımların oynadığı futbol hep aynı..
Porto, Valencia, CSKA, Sevilla.. İyi takım, büyük takım, yıldız takım kazanamıyor, disiplinli oynayan takım kazanıyor.. Burası güzel..
Ama bunların hepsi de orta sahası kalabalık ve defansif yönden kuvvetli takımlardı.. Burası olmadı..
evet kısaca akıllı top oynamak lazım. yani defanstan hakana şişirip hakan indirecek falan bunlar boş işler.. sahaya çıkıp, disiplinli, çatır çatır, aslan gibi top oynamak lazm. anca böyle kazanılır bu maçlar...
ForCimbom
24.Ağustos.2006, 16:42
bence de haklısın ayrıca o takımların orta sahasındaki ön liberolar ve defanstaki stoperler çok çok sağlamdı. bizde defans biraz iyi ama orta saha "sıfır".. ne bi kanat ne bi ön libero ne bi playmaker.. işimiz zor ama uefa da çeyrek final -garanti demeyelim de- %60 falan bence. ama gerisi çok çok zor.
Eray Dengiz
24.Ağustos.2006, 16:47
"İlk hedefe ulaştık"
Boleslav karşısında alınan beraberlikle Şampiyonlar Ligi’ne kalan Galatasaray’ın hocası Gerets, futbolcularımı kutluyorum dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Boleslav karşısında galibiyeti kaçırmalarına rağmen Şampiyonlar Ligi’ne kaldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Belçikalı hoca, “Gönül isterdi ki bu maçtan da ilk karşılaşmada olduğu gibi galibiyetle ayrılalım. Ancak yine de ilk hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı başardığımız için sevinçliyim. Şimdiki hedefimiz gruplarda iyi bir derece elde etmek. Bunun için önce mücadele edeceğimiz rakiplerimizi beklememiz gerekiyor. Her türlü çalışmayı ondan sonra yapacağız” dedi.
'Arkadaşlarını aratmadılar’
Tecrübeli teknik adam Boleslav’ı hiçbir zaman hafife almadıklarını belirterek, “İlk maçta bir dakika içinde yediğimiz iki gol bizim için iyi bir ders olmuştu. Soyunma odasında bunu oyuncularıma tekrar tekrar anlattım. Hepsi de bunun bilincinde hareket etti ve verdiğim görevleri harfiyen yerine getirdi. Sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüştüm. Ama sahada forma giyen oyuncularım arkadaşlarını aratmadı. Hepsini kutluyorum. Şimdi Devler Ligi’nde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.
Dusan Uhrin: UEFA’yı düşünüyoruz
Mlada Boleslav Teknik Direktörü Dusan Uhrin, 90 dakika bitiminde Galatasaray’ı kutladı. Sarı-Kırmızılı takımın çok güçlü olduğunu söyleyen Uhrin, “Elimizden geleni yaptık ancak güçlü rakibimizi elemeyi başaramadık. Kendilerine Şampiyonlar Ligi’nde başarılar dileriz. Artık planlarımızı UEFA Kupası’na göre yapacağız” dedi.
Kaynak: Fanatik
-----------------------------------------------------------
Aslan kasasını doldurdu!
Galatasaray, Mlada Boleslav'ı elereken, kasasını da şimdiden doldurdu. Sarı-kırmızılı ekip, UEFA'dan ayakbastı parası olarak 2.2 milyon Avro alırken, 6 maçta 300'er bin Avro'dan toplam 1.8 milyon Avro almaya hak kazandı.
Böylece Galatasaray, toplam 4 milyon Avro (7.2 milyon YTL) şimdiden kasasına koymaya hak kazandı. Galatasaray, TV ve reklam gelirlerinin dışında grupta aldığı her galibiyette 600 bin, beraberlikte de 400 bin Avro elde edecek.
Kaynak: AA
Bu iyi oldu.. En azından şimdi transfer için paramız oldu :)
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 17:10
Transfer sezonunun sonuna 1 hafta kaldı.
Bu zamandan sonra alınacak oyuncu para israfı olacaktır yüksek ihtimalle.
Bence transfer yapmış olmak için adam alınmasın.
Berkaiser
24.Ağustos.2006, 17:16
Galatasaray akıllı bir taktikle Şampiyonlar Ligi'ne adını yazdırdı.Şimdi önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak.
barahir
24.Ağustos.2006, 17:18
Bu iyi oldu.. En azından şimdi transfer için paramız oldu :)
Şimdide alamazlarsa yuh derim bi topçu
pessy
24.Ağustos.2006, 17:23
abi niye yuh diyon bence gs nin transfere ihtiyacı yok sen şampiyon bir kadroyu niye bozuyosunki:rolleyes: ama cl için belki bi ön libero;)
bUradAyız_uA
25.Ağustos.2006, 22:01
Doğru söylemiş! Şampiyon bir kadro!:)