PDA

View Full Version : Büyük Kaptan

Jesus_FB
24.Ağustos.2006, 16:23
Kaptan’ı aradım telefonla… Kahvaltısını böldüm… Tahminimin ötesinde morali yerindeydi… ”Takma Ümit” dedim, aldığım cevapla irkildim… Ters geldi… Normal bir cevap değildi.. Sıradışıydı:

“Boşver Melih Abi, gençlere, Can’a, Kerim’e tepki koymasınlar da, bana, kaptana tepki versinler, önemli değil, ben kaptanım, göğüslerim, onlar fidan, yeşermeden solmasınlar..”

Bir süre kaldım, konuşamadım.. Normal bir oyuncu, böyle bir telefona ne cevap verir? ”Abi, kasığım çekti, birilerinin hatalarını geçiştirmek için riske girdim, bir gece önce çocuk sabaha kadar uyutmadı, bağırsak enfeksiyonum vardı vs.vs…”…

Hiçbir bahane öne sürmedi.. ”Gençlere kıymasınlar da benim için yeter”… Aynen söyledikleri buydu… ”Dostça bir telefonda konuşulanları yazabilir miyim?“ diye sordum.. ”Sen bilirsin “ dedi… Ben de bunu sizlerle paylaşmak istedim… Bir gece önce tribünde ona bağırıp çağıranların bilmesini istedim.. Hoş,tribünlerin diğer yarısı da sahip çıktı ama, burada öne çıkartmak istediğim kaptanın cevabı… Bu tepki her futbolcuya olabiliyor… İş yapan herkes hata yapıyor.. Sizin gibi, bizim gibi.. Hatasızlık Allah’a mahsus…

Melih Şendil

barahir
24.Ağustos.2006, 16:25
Helal be Kaptan İşte Abi. Gerçek Kaptan.

Sekopej
24.Ağustos.2006, 16:30
Dün de dedim Ümit'i eleştirebiliriz ama o sol ayağına kullanamıyor, güzel orta yapamıyor. Belki çok istiyor ama kapasitesi bu kadar. Elinden geldiğince mücadele ediyor. Dün yine bi iki pozisyonda kademeye girip top kesti. Hataları oluyor ama kimse bilerek hata yapmak istemez.

Bu konuşması gerçekten bir kaptana yakışır cinstendi. Kaptan dediğin böyle durumlarda ortaya çıkar işte. Nedense ben böyle özelliklerini önceden göremediğim için pek kaptanlığı yakıştıramıyordum ama şimdi görüyorum ki Ümit kaptanlığı hakediyor....

fenerbahce_1907
24.Ağustos.2006, 16:41
işte ya gercek kaptan örnek kaptan

fmsmyrna
24.Ağustos.2006, 16:44
bu adamın kişiliğine lafım yok ama iyi oynamıyor kabul etmek lazım orda sağ ayağıyla oynamaya mecbur oraya murat hacıoğlu nu koysan o da oynıcak bence hazır sol ayaklı ve mevkisi de sol bek olan mahmut varken niye bu adamla ısrar ediyolar

dinaMYt
24.Ağustos.2006, 16:47
oynadığı oyunun savunulucak tarafı yok ama taraftarın bir futbolcuya maç içersinde heleki takım kaptanına böyle bir tepki koyması çok çirkin bir davranış.zaten 2.yarı fb taraftarını anlamak mümkün değildi anelkalara ortegalara tezahurat yapıp sahada mücadele veren kaptanlarına tepki göstermeleri nasıl bir mantıktır?

EreN
24.Ağustos.2006, 16:56
Helal olsun Kaptana..

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 17:02
Dün yapılacak en dogru is sol bek e mahmut hanefi (maglum baska adam yok) Can ın yerinede Ümit Özat.. Kaptan kisiliginin muhtesem oldugunu yine gösterdi fakat kapasitesi bu daha fazlasını yapamıyor sol bek te ısrar edilmemeli ümit özat ta

Berkaiser
24.Ağustos.2006, 17:07
Hata Ümit'te değil Ümit'ten sol bek yaratmaya çalışanlarda.

barahir
24.Ağustos.2006, 17:20
daum yani...

ibo
24.Ağustos.2006, 17:24
adamın kapasitesi bu. Herkes onun kapasitesinin daha fazla olamayacağını biliyor ama hala soldaoynatmaya devam ediyorlar...

EreN
24.Ağustos.2006, 17:30
Valla KFY 'ye helal olsun maçta Yuhlayanları nasılda susturdular iki dakkada

Kaptanı Yuhlayan Kaktırsın Gitsin diye.

scolari12111
24.Ağustos.2006, 17:50
fb li değilim ama ümit i çok severim gerçekten de adam gibi adam yakışmadı bence taraftara.

fmsmyrna
24.Ağustos.2006, 17:57
4 yıldır bizde adamı koymadığımız kale ve forvet kaldı onun yerinde 4 yıldır mahmutu denesek nasıl olurdu

senderson
24.Ağustos.2006, 18:57
Valla KFY 'ye helal olsun maçta Yuhlayanları nasılda susturdular iki dakkada

Kaptanı Yuhlayan Kaktırsın Gitsin diye.
Kardeşim Kiev maçında ordaydım biara ordanda çatlak sesler çıktı.Ümit konusunda
sol bek değil oynamaması lazım.Emekliye ayrılan Mahmut Hanefi oynamalı.Kaptanlık ise biraz karışık.Hırslı hakemi vs. baskı altında tutabilecek biri olmalı.Mesela Türk olsa Appiah olabilir ama değil.....

Omerdinho
24.Ağustos.2006, 19:35
Bu adami hala topcu diye oynatiyolar 5 para etmez defolsun gitsin

Kralatti
24.Ağustos.2006, 20:13
Umiti severim insnalik olarak. Oyunculuguna hic girmeyelim bence iyi topcui degil.Ayrica Ne Hakandaki ne Tayfurdaki ne bulenteki kaptanlik karizmasi maalesef mevcut degil

bortecine
24.Ağustos.2006, 20:57
bu adamın kişiliğine lafım yok ama iyi oynamıyor kabul etmek lazım orda sağ ayağıyla oynamaya mecbur oraya murat hacıoğlu nu koysan o da oynıcak bence hazır sol ayaklı ve mevkisi de sol bek olan mahmut varken niye bu adamla ısrar ediyolar
zor bunu anlamak ... bişey değil de hazırlık maçlarında niye mahmut u denedi ? üstelik fena da oynamamaıştı adam ya ...

Universal
24.Ağustos.2006, 21:08
Fenerbahçemiz dün Dinamo Kiev`le berabere kalarak elendi. Şampiyonlar Ligi`ne kalma şansını kaybetti. Hepimiz çok üzüldük. Bunun bir çok nedenleri olabilir. Ama hayat ve hedeflerimiz devam ediyor. Bundan sonra camia olarak UEFA Kupası`na kilitlendik. Yapacağımız takviyelerle kadromuzu kuvetlendirip bu kupada iddialı bir duruma geçebiliriz. Ama iş kadro kuvetlendirmekle bitmiyor. En başta camia olarak kenetlenmeli, tek yumruk olmalıyız.

Örneğin dün akşamın elenmemizden daha acı bir yönü vardı. Bir kısım seyirci bu takımın kaptanını yuhaladı. Bu stat rakiplere korku yaratmak için var, bu taraftar da öyle... Eğer bu silahı kendimize çevireceksek vay halimize. Allahtan sağduyulu taraftar bu duruma hemen el koydu ve "Büyük Kaptan" tezahüratıyla kaptanımıza moral vermeye çalıştı.

Sizelre şimdi www.maraton.com.tr`de yayınlanan Melih Şendil`in yazısından, bir alıntıyı aktarmak istiyoruz. Kaptanımızı yuhalayanların nasıl yüksek karakterli bir insana hakaret etmeye çalıştıklarını bilmelerinin, yapılan hatayı tekrar etmemelerine neden olabileceğini düşünüyoruz. Şöyle diyor Melih Şendil yazısında; "Kaptan’ı aradım telefonla… Kahvaltısını böldüm… Tahminimin ötesinde morali yerindeydi… ”Takma Ümit” dedim, aldığım cevapla irkildim… Ters geldi… Normal bir cevap değildi.. Sıradışıydı: `Boşver Melih Abi, gençlere, Can’a, Kerim’e tepki koymasınlar da, bana, kaptana tepki versinler, önemli değil, ben kaptanım, göğüslerim, onlar fidan, yeşermeden solmasınlar..`

Bir süre kaldım, konuşamadım.. Normal bir oyuncu, böyle bir telefona ne cevap verir? `Abi, kasığım çekti, birilerinin hatalarını geçiştirmek için riske girdim, bir gece önce çocuk sabaha kadar uyutmadı, bağırsak enfeksiyonum vardı vs.vs…`

Bu yıl Türkiye`nin en büyük kulübü Fenerbahçe`nin 100. yılı. Bu tür davranışlardan şiddetle kaçınmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Bu olayları yaratan küçük bir kitle ancak moral ve motivasyon bozmaya bu bile yetiyor. Bunların bir daha tekrar etmemesini diliyor ve kaptanımız Ümit Özat`a geçmiş olsun diyoruz.

senderson
24.Ağustos.2006, 21:11
zaten sırf onu protesto etmedikki.Tuncay,rüştü,mehmet,önder,semih hepsi payını aldı....

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 21:23
Büyük Fenerbahce taraftarının farkı burdadır.

ozgrkc
24.Ağustos.2006, 21:23
bu adama nasıl kötü topçu diyosunuz anlamadım? zamanında defans (sağ,sol,orta) orta saha(libero ve m.denizli zamanında forvet arkası) adama ne desen yapıyo... kaptanlığı da hakediyo.... kişilik sahibi ve gerçtekten insan.. bu demeç futbolculara ders olarak verilmeli... ve sonuna kadar Ümit Özat ın bn şahsen arkasındayım...

sanalkardes
24.Ağustos.2006, 21:41
İyi bi kaptan olduğunu göstermiş adam.Helal olsun

fmsmyrna
25.Ağustos.2006, 01:27
bu adama nasıl kötü topçu diyosunuz anlamadım? zamanında defans (sağ,sol,orta) orta saha(libero ve m.denizli zamanında forvet arkası) adama ne desen yapıyo... kaptanlığı da hakediyo.... kişilik sahibi ve gerçtekten insan.. bu demeç futbolculara ders olarak verilmeli... ve sonuna kadar Ümit Özat ın bn şahsen arkasındayım...

abi oynıcak mecbur artık futbolda tek mevkide oynayan adam kalmadı bugün chelsea boularhuz u alıyo sağ sol bek ve defansın ortasında oynayabildiği için gallas aynı ferreria hem sağ hem sol bek terry gerekli anlarda forvet yani bugün semih i sol bekte oynatsa oynamıcakmı ne dicek hocam oynamıcam olur mu öle şey

ozgrkc
25.Ağustos.2006, 02:11
abi oynıcak mecbur artık futbolda tek mevkide oynayan adam kalmadı bugün chelsea boularhuz u alıyo sağ sol bek ve defansın ortasında oynayabildiği için gallas aynı ferreria hem sağ hem sol bek terry gerekli anlarda forvet yani bugün semih i sol bekte oynatsa oynamıcakmı ne dicek hocam oynamıcam olur mu öle şey

oynıcak oynıcak da adamın kapasitesi ön libero dur... bu adam la daum dalga geçer gibi oynadı... tuncay da santrafor ama sol da oynadı... oynayabiliomuş demek... kötü oynadığında da kimse bişi diyemez gerçek mewkii o diil... kaptan için de onu söylüyorum... oynayamadığı yerde zoraki oynuyo kötü oynadığında suç onun değil... o mevkiye 2 senedir transfer yapmayan yönetimindir... bilmem anlatabildimmi:)