PDA

View Full Version : Brezilyalı Kartal'dan ayrılmak istiyor



eGowiCh
25.Ağustos.2006, 21:57
Beşiktaş yönetiminin gece gezmeleri yüzünden ultimatom verdiği Brezilyalı yıldız Kleberson, ülkesine dönmek istiyor... Siyah-Beyazlı futbolcuya talip de var...

Beşiktaş yönetiminin gece gezmeleri yüzünden ultimatom verdiği Brezilyalı yıldız Kleberson, ülkesine dönmek istiyor. Siyah - beyazlı takıma geldiği günden beri bir türlü istenilen performansı yakalayamayan Brezilyalı futbolcuya Internacional talip.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Uruguaylı Lugano'nun formasını giydiği Sao Paulo'yu safdışı bırakarak Libertadores Kupası'nı müzesine götüren Brezilya'nın Internacional kulübü, yıldız futbolcuya talip oldu.

Kleberson'un avukatı ve aynı zamanda kayınpederi Marcos Antonio Silva; Bolivar, Tinga, Jorge Wagner ve Rafael Sobis'i başka kulüplere kaptırdıktan sonra transfer atağına girişen Internacional kulübünden teklif aldıklarını açıkladı.

"Kleberson Brezilya'ya dönmek istiyor" ifadesini kullan Marcos Antonio Silva, "Kleberson, 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda yer almadığı için çok üzüldü. Eğer Brezilya'da oynarsa Milli Takım Teknik Direktörü Dunga'nın gözüne girebileceğini düşünüyor. Böylece yeniden milli formayı giyebilme imkanına kavuşacak" dedi.

Internacional'in Kleberson'u istediğini bildiklerini ancak bonservisinin alınmasının çok zor olduğunu da kaydeden Marcos Antonio Silva, "Sözleşmesi gereği Kleberson ancak 10 milyon dolar karşılığında serbest kalabilir. Fakat, ben Internacional'in kendisini kiralık olarak alabileceğini düşünüyorum. Bu mümkün" ifadesini kullandı.

SaRPeR1903
25.Ağustos.2006, 23:51
aman gitsin bi yararını görmedim boşa kontenjan...

Krusty
25.Ağustos.2006, 23:58
Gitse de olur, gitmese de. Yani onun kalmasının ya da gitmesinin bir önemi yok benim için. ;)

scolari12111
26.Ağustos.2006, 01:41
bence kazanılması gereken bir oyuncu.

Emurafu
26.Ağustos.2006, 01:45
bence cimbomun aradıgı tippp onu besiktas oynatamadı

S-B-Z
26.Ağustos.2006, 02:01
gitmek isteyene kapı açık,
kapatmayı unutmasın giderken,pek beğenmiyorum zaten.

bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 02:08
bence kalmalı! ama illa da gitmek istiyorum diyorsa zorla tutamazsınız!

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 02:09
Bence böylesine büyük bir yetenek harcanmamalı. Kalmalı, tekrar kazanılmalı bence. Ricardinho da geldi, bence kalması için ikna edilmeli.

Tam da transfer sezonunun bitmesine 6 gün önce mi söylüyor gitmek istediğini? Eğer gidecekse, hemen gitsin ve yerine bir adam alınsın. Dalga mı geçiyor Kleberson, tam transfer sezonu biterken gitmek istiyor!

Türkiye Ligi çok kalitesiz hakkaten. Kleberson kendini burada gösteremiyor, Brezilya'da daha çok göz önünde olurum mantığıyla ayrılmak istiyor. Kleberson gibi bir yıldız ligimizden gitmez inşallah.

scolari12111
26.Ağustos.2006, 02:12
Bence böylesine büyük bir yetenek harcanmamalı. Kalmalı, tekrar kazanılmalı bence. Ricardinho da geldi, bence kalması için ikna edilmeli.

Tam da transfer sezonunun bitmesine 6 gün önce mi söylüyor gitmek istediğini? Eğer gidecekse, hemen gitsin ve yerine bir adam alınsın. Dalga mı geçiyor Kleberson, tam transfer sezonu biterken gitmek istiyor!

Türkiye Ligi çok kalitesiz hakkaten. Kleberson kendini burada gösteremiyor, Brezilya'da daha çok göz önünde olurum mantığıyla ayrılmak istiyor. Kleberson gibi bir yıldız ligimizden gitmez inşallah.

katılıyorum yukarıda da belirttim.

koray_capello
26.Ağustos.2006, 02:28
olur canım o da olur birgün..

Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 05:17
Gazetelerin sayfaları boş kalmasın diye yapılan saçma yorumlar.. Appiah'da bir gidiyor, bir geliyor.. Bu basın'ın yeni hedefi Kleberson hayırlısı..

Meziyet
26.Ağustos.2006, 10:40
Beşiktaşa geLdi geLeLi 3-5 maç adam gbi oynadı ..Bence gitmeLi !!

tosunpasa
26.Ağustos.2006, 11:54
bence bjk yeniden kazanması lazım bu oyuncuyu çünkü çok iyi bir oyuncu rico ile de uyumlu olacağı kanısındayım ;)

FeYYaz1989
26.Ağustos.2006, 12:46
Eğer haber doğruysa ve gerçekten gitmek istiyorsa hiç durmasın.Artık Beşiktaş kulübünde Beşiktaş formasını giydiği zaman mutlu olan,o formayı giymek için çaba gösteren futbolcular oynamalı.
Ama haberin doğru olduğunu pek sanmıyorum,çünkü Kleberson Nobre'nin gelişinde başrol oynadı.Ricardinho geldi,Bobo var.Hatta Delgado var.Bu takımdan pek ayrılmayı isteyeceğini düşünmüyorum.

KaPaLı
26.Ağustos.2006, 13:10
Bence kalmalı süper adam Orta sahanın her yerinde oynuo

EreN
26.Ağustos.2006, 14:04
balon haber olasılığı yüksek..Yazacak bişey kalmamıştır.Appiahta yalanladı ya

fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 14:08
bence beşiktaş bu adama olması gerekenden fazla değer veriyor bunun yerinde korya fahri de oynayabilir

Ilhan
26.Ağustos.2006, 14:30
bence kleberson kalmalı cunku ricardinho ile ii bir arkadaslık kurar. ayrıca defansif anlamda takıma cok sey veren bir oyuncu

cArsı_nas
26.Ağustos.2006, 20:15
brezılya basının tammamen yaptıgı bı sacmalıktır onlara gore rıco da gelmıyodu

Murderer26
26.Ağustos.2006, 21:53
yok ole bişey kleberson gitmez

nart_susruko
28.Ağustos.2006, 22:45
fergusonun onun hakkındaki yorumunada inanmamıştım bunada inanmıyorum.. ;)

nekop
28.Ağustos.2006, 22:55
bu haberleri cok duyduk bunlara kansaydık şuan fenerde ronaldinhoyu izliyor olurduk :D

sanalkardes
29.Ağustos.2006, 11:37
bence bu adam gönderilmemeli

el bandido
29.Ağustos.2006, 11:58
Kleberson bence sistem kurbanı... onu ortashada ileriye dönük oynattığınız takdirde daha başarılı olur... aynı Mancester Utd gibi... yoksa kaliteli bir oyuncu... mutlaka kazanılması gereken bir oyuncu...

Frank_Castle
29.Ağustos.2006, 14:35
defansa takviye oyuncu alınır ve koray ön liberoya çekilirse sorun yaşanmadan devam eder beşiktaş

KaPaLı
29.Ağustos.2006, 14:38
Bence KOray oranın yükünü kaldıramazz

Kralatti
29.Ağustos.2006, 15:20
Haberin bombo oldugu su linkle aciga kavusuyor
http://www.karakartal.com/haberler/17022.php

DeDe
29.Ağustos.2006, 23:42
yok öle bişey arkadaşlar..kedidir o kediii..

hp-fm-gs
29.Ağustos.2006, 23:43
Keşke cimbom alsa.....