PDA

View Full Version : Sakaryaspor - Fenerbahçe

Krusty
26.Ağustos.2006, 17:46
Maç Saati: 21:45

Turkcell SuperLig'in yeni ekibi Sakaryaspor, Lig'e 3'te 3 yaparak başlayan Fenerbahçe'yi konuk ediyor.. Fenerbahçe'nin bu maçtaki amacı seriyi sürdürmek ve de ben seriyi sürdüreceğine inanıyorum.

bursa_mc
26.Ağustos.2006, 18:43
sakarya puan alacaktır.

Cyzio
26.Ağustos.2006, 18:45
Fener yener...Sakaryayı puan alacak güçte görmüyorum

bursa_mc
26.Ağustos.2006, 18:47
belkide benim istedeğim için ole yazmışımdır

Burak Duran
26.Ağustos.2006, 18:49
sakarya zorlarsa bişey yapabilir ama zor gibi

Cyzio
26.Ağustos.2006, 18:49
belkide benim istedeğim için ole yazmışımdır

hayır alakası yok kendi görüşüm bu:rolleyes: ;;)

KaPaLı
26.Ağustos.2006, 18:51
Sakarya geçen hafta 2 as oyuncusunu kaybetti millet kırmızı kart cezalısı ikiside

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 18:54
sakaryadan istediimizi alırız

cArsı_nas
26.Ağustos.2006, 19:56
cangele bu hafta kendını tum Turkıyeye ıspatlıyacaktır dıye dusunuyom

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 20:02
galibiyeti zor görüyorum sakarya en kötü bir puan kopartacaktır bizden

S-B-Z
26.Ağustos.2006, 20:11
fener alır bu maçı ama zorlanır diye düşünüyorum.

Universal
26.Ağustos.2006, 20:51
Fenerbahçe'nin fizik gücü yetecektir ama inşallah zevkli bir maç olur.

Silent Island
26.Ağustos.2006, 20:54
ben 3-1 biteceğini düşünüyorum.Fenerbahçe zorlanacaktır ama TÜmer-Alex yine işi götürecektir.

barahir
26.Ağustos.2006, 20:56
ben gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. zorlanırız ama yeneriz.

Nedvedmania
26.Ağustos.2006, 21:01
bu maç 2 farkla biticek ama net bi skor söyliyemem

Krusty
26.Ağustos.2006, 21:05
Bakalım yeni transferler ne yapacak ..? :rolleyes:

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 22:51
Yeni transferler değil, yeni transfer...

Lugano oynayacak bu maçta. Kezman, Edu ve Deivid haftaya oynayacak.

Bu maçı 2-0 alırız. Çünkü rakibin en önemli oyuncularından Suat Usta ve M'Bayo cezalı. Geçen maçta kırmızı kart görmüşlerdi. Sakaryaspor'un en etkili silahı Cengela, süper bir golcü. Ama Lugano ona gol pozisyonu vermeyecektir.

Tuncay ise en büyük kozlarımızdan olacak bu hafta.

TR.CaPTaiN
26.Ağustos.2006, 23:04
Gol yollarında sıkıntı cekebiliriz fakat orta sahamızla yine kazanırız

fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 23:33
bencede bu maçın skoru 2-0

KaÇaK_1907
27.Ağustos.2006, 00:12
galibiyeti zor görüyorum sakarya en kötü bir puan kopartacaktır bizden
Renkdaş niye bu kadar karamsarsın inş. alırız bu maçı....

SaRPeR1903
27.Ağustos.2006, 00:17
Kezman ve deivid souza dan sonra edu'da Fb'yle anlaştı hayırlı olsun...

EreN
27.Ağustos.2006, 00:31
Cangeleye Rağmen Alırız...

KaÇaK_1907
27.Ağustos.2006, 12:44
Lugano bu maçta sahada...
Saldır Fenerbahçe'M!!!

kaltuntas
27.Ağustos.2006, 19:10
sakarya uçtu geliyo. muhtemelen de bize toslayacak. e malum kiev macını üstünde atamayan bir fenere karsı güzel bir performans gösterecekler ama lugano sağlam oynarsa bu macı lehimize cevirebilirz ki inşallahta çeviriz dua edin inş. kazanırız.

Kralatti
27.Ağustos.2006, 19:21
Dualarimiz sakaryayla birlikte ama buyuk ihtimal yetmeyecek:D Fener en az 3 atar

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 19:25
iyi olan kazansın :)

KaÇaK_1907
27.Ağustos.2006, 19:34
iyi olan kazansın :)
Fener kazansın...:)

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 19:38
iyi olan dedim kötü olan değil :D şaka bi yana sakarya istediği tempoyu tutturursa puan koparır gibime geliyor

KaÇaK_1907
27.Ağustos.2006, 19:44
İyiler daima kazanır...
Bknz=>3 MAç 3 GAlibiyet...

senderson
27.Ağustos.2006, 19:54
Dost ve kardeş takımımız Sakaryasporla dosthane bir maç yapacağız.Fenerbahçe maçı alır diyorum..

bortecine
27.Ağustos.2006, 20:19
Dost ve kardeş takımımız Sakaryasporla dosthane bir maç yapacağız.Fenerbahçe maçı alır diyorum..
Bir aksilik çıkmazsa evet ... ( İnşallah çıkmaz )

Universal
27.Ağustos.2006, 20:42
İnşallah 2 gündür yaşanan hakem olayları bu gün yaşanmaz doğru verilen kararlarla güzel bir maç izleriz.

Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 23:22
Maçı izlemeyi bıraktım şimdiden.. Sakarayalı forvet Cengalo galiba ismini yanlış yazmış olabilirim çok iyi bir futbolcu.. Fener Appiah'ın yokluğunu hissediyor..

bortecine
27.Ağustos.2006, 23:24
Bu iş sakat gibi ...

Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 23:26
Sakaryaspor çok iyi kadro kurmuş ben ilk defa gördüm. Kolombiyalı As Kaleci Martinez, Okan Yılmaz, Cangele, Ergün Teber, Murat var..

ForCimbom
27.Ağustos.2006, 23:28
Maçı izlemeyi bıraktım şimdiden.. Sakarayalı forvet Cengalo galiba ismini yanlış yazmış olabilirim çok iyi bir futbolcu.. Fener Appiah'ın yokluğunu hissediyor..
o forvet, fm dünyasında da yakkından tanıdığımız "Franco CANGELE"..

pessy
27.Ağustos.2006, 23:34
kaç kaç????????

bortecine
27.Ağustos.2006, 23:35
kaç kaç????????
Dakika 45 0-0 ...

koray_capello
27.Ağustos.2006, 23:40
ilk yarı 0-0 bitti ama fener pozisyona girmekte zorlanmıyor. 2.yarı fener 1-2 tane atacaktır diye düşünüyorum.

bortecine
27.Ağustos.2006, 23:41
ilk yarı 0-0 bitti ama fener pozisyona girmekte zorlanmıyor. 2.yarı fener 1-2 tane atacaktır diye düşünüyorum.
Umarım öyle olur ...

LaKe
27.Ağustos.2006, 23:48
Bence bu maç berabere biter. Ama belli olmaz. Fener baskılıydı.

bortecine
28.Ağustos.2006, 00:02
Dakika 59 gol yok daha yaa ...

S-B-Z
28.Ağustos.2006, 00:04
sakarya 1-0 öne geçti
gol okan.

LaKe
28.Ağustos.2006, 00:05
Fener'in morali baya bozuldu gibi geldi bana. Sakarya bunu iyi kullanıp 2 yi bulursa işi bitirir.

Nedvedmania
28.Ağustos.2006, 00:06
ana gol :S

Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 00:18
55.dk Sakaryaspor'da Okan yılmaz ceza alanında topla buluştu . Okan'ın vuruşunda top ağlara gitti ve Sakaryspor'u öne geçirdi.

S-B-Z
28.Ağustos.2006, 00:21
sakaryanın atacağı 1 gol maçı lehine bitirmesi için yeterli olur.
2-0 dan sonra bırakmaz maçı.

Mc.Speedy
28.Ağustos.2006, 00:22
Sakarya Dengeli Gelirse Kontra Bulursa Bir 2. Atabilir
Fenerbahçe'ninde Golu Atması An meselesi..

TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2006, 00:33
Maç gitti gibi bi sey

gezenti
28.Ağustos.2006, 00:36
walla o-kan- yıl-maz daha ne diyim.büyüksün kaptan.hangi takımda olursan ol gerçekten büyüksün...

Nedvedmania
28.Ağustos.2006, 00:37
bu maç bitmez burda görürsünüz

Mc.Speedy
28.Ağustos.2006, 00:38
Sakarya : 2 Fenerbahçe : 0 Dk. 90:30 + 4 uzatma Verdi Hakem..

Dk.91 Sakarya : 2 Fenerbahçe : 1 Selçuk

Nedvedmania
28.Ağustos.2006, 00:38
aha 2-0 oldu bu maç burda biter artık :D

Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 00:39
2-0 oldu.. Sakarya mükemmel top oynuyor hele Cengela'dan bahsetmek bile istemiyorum :)

2-1 oldu..

M.Scofield
28.Ağustos.2006, 00:40
2-2 olur şimdi

son 50 saniye

Krusty
28.Ağustos.2006, 00:41
2-2 olur şimdi
Hiç sanmıyorum.. :rolleyes:

Mc.Speedy
28.Ağustos.2006, 00:42
Sakarya : 2 Fenerbahçe : 1
Maç Sonucu

S-B-Z
2-1 önde sakarya
maç bitmek üzere.
ve bitti.

M.Scofield
bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nedvedmania
bitti be 2-1

Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 00:43
Cangele son dakikalarda mükemmel top sakladı.. 1 dakika boyunca topu orada tutmayı başardı.. Gerçekten harika bir transfer olmuş Sakarya için.. Ayrıca Martinez'ide beğendim.. Çok iyi transferler yapmış Sakarya..

Burak Duran
Sakarya güzel oynadı ve kazandı cangele bacak arası şov yaptı resmen. İyi olan kazansın demiştim iyi olan gerçekten kazandı

Krusty
Maç bitti !
Sakaryaspor 2-1 Fenerbahçe

Frank_Castle
28.Ağustos.2006, 00:47
Appiah ın olmaması ve tabi ki Sakaryanın güzel oyunu maçın skorunu tayin etti.
Selçuk o golü rüyasında atamazdı yahu.

S-B-Z
28.Ağustos.2006, 00:49
tebrikler sakaryaspor demek kalıyor bize.

TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2006, 00:49
Olacak işmi bu şimdi be Fenerbahce ? Ben macı izleyemedim Lugano nasıldı ?

Krusty
28.Ağustos.2006, 00:51
Selçuk o golü rüyasında atamazdı yahu.
Oluyor böyle kazalar :):)

Sakarya'yı tebrik etmek lazım. Fener'i hüsrana uğrattı.

Universal
28.Ağustos.2006, 00:51
Fenerbahçe bu gün kazanmak içn sahaya çıkmadığı belli idi ilk yarı kora kor bir mücadele vardı ikinci yarıdada bu mücadele devam etti ve galip ayrılan Sakaryaspor oldu tebrik ediyorum.
Bu maç Fenerbahçe'nin 100. yıldaki nazarı olarak görüyorum yeni transferler ile artık daha iyi olacakları kesin ama Tümerin egoistli oyunu etkiledi ben bu gün Tümer'i beğenmedim. Ümit Özat maça iyi başladı ama ikinci yarıda sahada fazla ismi duyulmadı. Lugano hakkında fazla bir şey söylemiyeceğim çünkü daha ilk maç ama basit karakterli bir oyuncu artık Semih'in bittiğini görüyorum kendisi Fenerbahçe forveti olacak bir oyuncu değil.
Bu arada hakem gayet iyiydi gol pozisyonunda Okan ofsayt olduğunu fark edince hemen durumunu düzelti ve pas durumunu düzeltince geldi yani gol geçerlidir. Her ceza sahasnda oyuncu düşünce bütün Türk halkı penaltı diye bekliyor bu durum düzelmeli hiç bir düşmede penaltı yoktu...
Maçı hak eden kazandı tebrikler Sakaryaspor.

Comanche72
28.Ağustos.2006, 00:58
bu yenilginin tek nedeni var o da fb nin yaptıgı 3 transfer
yonetim bu transferleri cok yanlıs zamanda acıkladı
bu haberleri alan futbolcuların kafası karıstı
ipte olan futbolcular ozellikle etkilendiler
yenilgi kaçınılmaz oldu
yonetim hataları son hızıyla dewam ediyor
ne zaman bitecek dersek
1 Eylul tarihini gosterebilirim
ne ozelligi mi var diyeceksiniz ?
cunku o gün transfer donemi bitecek spekulasyonlar son bulacak
ve fenerbahce istikrara dogru yol alacak ama inşallah alışma donemi uzun surmez
cunku burası turkiye uzun surerse zico gider appiah falanda gider

Burak Duran
28.Ağustos.2006, 01:00
Fenerbahçe bu gün kazanmak içn sahaya çıkmadığı belli idi ilk yarı kora kor bir mücadele vardı ikinci yarıdada bu mücadele devam etti ve galip ayrılan Sakaryaspor oldu tebrik ediyorum.
Bu maç Fenerbahçe'nin 100. yıldaki nazarı olarak görüyorum yeni transferler ile artık daha iyi olacakları kesin ama Tümerin egoistli oyunu etkiledi ben bu gün Tümer'i beğenmedim. Ümit Özat maça iyi başladı ama ikinci yarıda sahada fazla ismi duyulmadı. Lugano hakkında fazla bir şey söylemiyeceğim çünkü daha ilk maç ama basit karakterli bir oyuncu artık Semih'in bittiğini görüyorum kendisi Fenerbahçe forveti olacak bir oyuncu değil.
Bu arada hakem gayet iyiydi gol pozisyonunda Okan ofsayt olduğunu fark edince hemen durumunu düzelti ve pas durumunu düzeltince geldi yani gol geçerlidir. Her ceza sahasnda oyuncu düşünce bütün Türk halkı penaltı diye bekliyor bu durum düzelmeli hiç bir düşmede penaltı yoktu...
Maçı hak eden kazandı tebrikler Sakaryaspor.

süper objektif ve doğru yorum tebrik ederim

Emurafu
28.Ağustos.2006, 01:06
valla sakarya süper oynadı hele cangele sahanın yıldızıydı zaren arjantin ümit milli takımında oynamıs bir oyuncu
bu arada tabiki fenerin yenilmesine sevindim cünkü yenseydi puan farkı acılacaktı

scolari12111
28.Ağustos.2006, 01:15
çok basit bir mağlubiyet ama bu fb daha çok yenilir bir de kezman gibi bri bela getirdiler daha çok başı ağrır fb nin allah kolaylık versin.

Emurafu
28.Ağustos.2006, 01:16
Dinamo Kiev’e elenerek, Şampiyonlar Ligi kapısından dönen Fenerbahçe, ligde moral bulmak için çıktığı Sakaryaspor deplasmanında, adeta neye uğradığını şaşırdı

yaşasın sakarya tüm cimbomluların yüzünü güldürdün

koray_capello
28.Ağustos.2006, 01:16
sakaryanın golü bence bariz ofsayt

Burak Duran
28.Ağustos.2006, 01:24
Konu dışı mesaj atmayın. Ayrıca hakaret eden olursa bir daha iyi şeyler olmaz dikkatli davranın burası düzeyli tartışmanız için bir forum atıp tutmanız hakaret etmeniz için değil

TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2006, 01:25
çok basit bir mağlubiyet ama bu fb daha çok yenilir bir de kezman gibi bri bela getirdiler daha çok başı ağrır fb nin allah kolaylık versin.
Kezman Türkiyeyi sallar merak etme

scolari12111
28.Ağustos.2006, 01:25
ya birader siz de konu saptı diye diye iyice kasıyorsunuz adamı 3 msj yazdık silindi hemen ne olacak isteyen sitediğini konuşsun biz başka damardan onlar başka damardan sıkmanın ne anlamı var?

Burak Duran
28.Ağustos.2006, 01:26
Konu sakarya maçı kezman değil buna göre yazın

Sekopej
28.Ağustos.2006, 01:28
Maçı kazanacak bir performans sergiledik mi derseniz hayır derim fakat ilk gol bence % 100 ofsayt. Ayrıca Tuncay'ın pozisyonunda da sarı değil kırmızı çıkması gerekirdi. Tuncay düşürülmese ya kendi atabilirdi ya da yanındaki Hacıoğlu'na verip attırabilirdi. Bir de ilk yarıda yine kendi görüşüm emin değilim ama Tuncay'ın attığı gol de ofsayt değildi. Bu sene hakemler çok kötü başladı ve öyle devam ediyorlar.

Semih geçen senelerde neden 11 de başlamıyor dedik ama gördük ki 11 de başlayacak kapasiteya sahip değilmiş artık bir daha başlayamaz o yine 75 de oyuna girip golünü atan Semih olsun.

Sakaryaspor'u tebrik ediyorum ama maç bizim açımızdan en kötü berabare bitebilirdi. Artık bunu nazar boncuğu olarak takalım yeni gelecek oyuncularla da uyum sorunu yaşamadan yolumuza devam edelim...

Emurafu
28.Ağustos.2006, 01:29
bence sakaryanında penaltısı verilmemiş
valla ilk defa fener aleyhie hakem kararı görüyorum mac sonrasında nihat özdemir diyorki biz hakemler hakkında konusmadık hiç diyor........ tabi konusmasınız hiç aleyhinize karar olmadıki bugünkü macı saymassak

Burak Duran
28.Ağustos.2006, 01:30
penaltı yoktu bana göre adama dokunmadılar hiç

ibo
28.Ağustos.2006, 01:32
maçı izlemedim. FB ye geçmiş olsun. yaa tv de bozuk maçlarıda izlemiyom acayip sinir oldum :mad:

Sekopej
28.Ağustos.2006, 01:32
Aurelio'nun pozisyonunda bence yoktu. Kerim'in pozisyonuna da penaltı çalınırsa her maç en az 3-4 penaltı olur ligimizde....

Burak Duran
28.Ağustos.2006, 01:33
okanın tipi beni çok korkuttu golden sonra o surat neydi öyle adam acayip konsantre olmuş

atlantis_fb
28.Ağustos.2006, 01:42
Fenerbahçe açısından şanssız bi mağlubiyet oldu aslında maç genelinde çok fazla etkili de değildik...
tekrarlarda da seyrettim ilk gol açık şekilde ofsayt...Aurelio'nun pozisyonunda penaltı yok...tuncay'a yapılan harekette kırmızı kart olmalıyıdı...
Ama sonuçları buna bağlamamak gerekir Fenerbahçe kötü oynadı ve bunun faturasını ödedi Sakaryaspor'a tebrikler fırsatları ii değerlendirip galip geldieler...

Emurafu
28.Ağustos.2006, 01:47
sakaryaspor sezon sonunda bu cangele elinde tutamaz bence bu arada bu martinez iyi kaleci
ama fenerbahcenin net bir golü verilmemiş

sakaryada olay var fenerbahceli taraftarlar ve sakaryalı taraftarlar arasında

Chile
28.Ağustos.2006, 02:00
Bu Fener bu zico'dan çok çeker..

Burak Duran
28.Ağustos.2006, 02:12
Arkadaşlar lütfen makul çerçevede yorum yazın hakaret içermeyen yorumlar. Haklı olduğunuz konuda haksız konuma düşmeyin. Hakem maçı katletti bu doğrudur Okanın golü ofsayt tuncaya yapılan hareket kırmızı tamam bunu atladılar ama lütfen hakaret etmeyin düzgünce yorum yapın

Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 02:23
Klasik Türk hakemlerinin hataları.. Bu hepimizin başına geliyor.. Alışmak lazım

Emurafu
28.Ağustos.2006, 02:35
evet bence hakemleri bu kadar elestirmeye gerek yok dünya kupasındaki hakemleri gördük

solidfb
28.Ağustos.2006, 02:39
Arkadaşlar Lugano'yu nasıl buldunuz?

İlk maç yorum yapmak çok doğru değil ama defans arkadaşlarını yönetmeye çalışıyor,en önemli zöelliği adamı döndüremiyor,Sakaryaspor'un süper çalımcı forvetine geçit vermedi.Daha alışması lazım takıma.

Zaten bizim sorunumuz TAKIM SAVUNMASI'nda.

Çok kötü oynadık.Ve bir forvete ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu anladık.Hatta 2 forvete.

İyi bir tokat oldu bize.umarım ders alırız.

Hakem de maça etki etti ama önce kendimize bakmalıyız....

Bir de gördüğüm birşey.Biz Türk taraftarlar çok olgunlaşmışız ya.Ya da buranın büyük bir kısmı ve donanımhaberin büyük bir kesimi gerçekten aşmış bazı şeyleri.Hatırlıyorum da eskiden maç biter bitmez laflar gelirdi,dalga geçmeler vs.

Artık herkes takımın sorunlarını,ne yapması gerektiğini konuşuyor.Ha,hala öyle olanlar var mı?Var,ama çok azadı.Ben de düştüm dün bu hataya ama kolay koaly olmaz artık....

comandante
28.Ağustos.2006, 02:53
onu bunu bilmem beyler cangele...adam tabiri caizse donunda salladı...taraftara da helal olsun.gerçekten SÜPER LİG olacak bu sene...

eGowiCh
28.Ağustos.2006, 03:02
Hakem hatalarından başlamak istiyorum. Fenerbahçe'nin aleyhine, maç skoruna etki eden 3 tane BARİZ hakem hatası vardı. Bu hakem hatalarının 2 tanesi AYNI YAN HAKEM, diğeri ise orta hakem tarafından yapılmıştır.

Tuncay'ın golü verilmedi. Maç orada 1-0 olsa, her şey Fenerbahçe'nin lehine dönerdi. Yan hakemin durduğu yer çok uygundu o pozisyonda. Ben, yan hakemin art niyetli olduğunu düşünüyorum, çünkü konumuna bakarsanız tam son adamın orda duruyor.

Sakaryaspor'un birinci golü bariz ofsayttı. Ama aynı yan hakem bunu es geçti.

Tuncay'ın dakika 70'de gole giderken düşürüldüğü pozisyon %100 kırmızı karttı. Orada Tuncay son adam ve tam 2'ye 0 kalacakken (yanında Murat vardı) düşürüldü ve hakem bunu da atladı.

Dün Burak Yılmaz'ın elle attığı gol sayıldı. Geçen hafta Galatasaray'ın %100 penaltısı ve golü verilmedi!

YETER ARTIK! TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ! GEÇEN HAFTA GS ALEYHİNE, BU HAFTA FENERBAHÇE ALEYHİNE BARİZ HAKEM HATALARI YAPILDI!

Beşiktaş leyhine oluyor bu durum ve Beşiktaş'ın aleyhine hiç hakem hatası yapılmadı.

Eğer o hatalar yapılmamış olsa, temiz bir lig olsa, şu anki puan durumu şöyle olacaktı:

Fenerbahçe - 12 puan
Galatasaray - 8 puan
Beşiktaş - 6 puan

Ne kadar değiştiriyor, görüyor musunuz?

Futboldan konuşalım biraz da... Fenerbahçe'nin hücum hattı rezaletti bugün. Semih 4. kez berbattı. Kezman-Deivid'in gelmesi çok iyi oldu. Gol sorunu çekmeyeceğiz.

Defansımızda bugün çok fazla açık vermedik. Bir tek 2. gol ve bir ortada Okan bomboş kafa vurmuştu. Bu 2 pozisyon dışında net pozisyon yoktu. Lugano gerçekten mükemmel oynadı. Çok iyi toplar kesti. Cangela, Hacıoğlu, Tuncay, Ümit ve Aurelio'ya bacak arası attı. Lugano'ya atmak istedi, fakat Lugano ondan 2 defa topu söküp aldı. Lugano gerçekten muhteşem bir yıldızmış. Tabi bir maçlık değerlendirme yapmalıyız, ama iyi sinyaller verdi.

Sağ kanatta bence Önder oynamalı. Kerim çok hücuma kalkan bir oyuncu. Dolayısıyla defans boş kalıyor. Önder gibi savunmacı biri sağda oynamalıdır. Edu da gelecektir, Edu-Lugano oynayacaktır. Tek sorunumuz bence sol kanat... Ümit Özat'ın derhal kaptanlığı alınmalı, takımdan yollanmalıdır. 100. Yıl kadrosuna yakışmıyor ÜMİT ÖZAT! Bugün yaptığı berbat ortalar, defans hataları ile maçı katletti.

Alex konusuna değinmek istiyorum. Alex bugün en kötü futbolunu oynadı. Hiç koşmadı, mücadele etmedi (zaten bunları hep yapıyor); ama en önemlisi hücumda da etkili olamadı. Tümer'in de etkisiz olduğunu gördük, ama en azından o Alex gibi yürümedi, koştu ve mücadele etti.

Rüştü yine çok kötüydü. İlk golde zamanlamayı iyi yaparak açıyı daraltmazken, ikinci golde de öyle durdu, topa hamle etmedi. Bence Rüştü artık futbolu bırakmalı, Volkan'a kalesini devretmelidir.

Semih golcü değildir. Kalecinin yaptığı büyük hatayı değerlendiremedi, 4 haftadır gol atamadı. Deivid ve Kezman bu sorunu giderecektir.

Antalyaspor maçı 2 hafta sonra. Milli maç arası var. Bu arada yeni transferler takıma iyice uyum sağlayacaktır. Zico da bol bol savunma yaptırmalı, sistemi değiştirmelidir.

Bakınız, dünyanın en iyi teknik direktörü Mourinho'ya... Sistemine bayılıyorum. Sistem şu, 4 - 3 - 2 - 1... 4'lü defans, 3 ön libero, 2 orta saha ve tek forvet.

Bugün Blackburn maçına, sol bek Brigde, sağ bek Geremi, Terry ve Carvalho, 3'lü ön libero Essien, Kalou ve Bouhlauhruz, 2'li orta saha Ballack ve Lampard, tek forvet ise Sheva... Muhteşem bir taktik. Savunma yaparak kazanılır maçlar. 4'lü defans hata yapsa, önlerindeki 3 adam hata yapmaz. Fenerbahçe, tek forvet oynayamaz, hele ki Türkiye'de olmaz ama; şu sistem çok iyi olurdu: 4'lü defans, 3 ön libero, tek orta saha ve çift forvet. Bu sisteme göre mevcut 4'lü defansın önünde Appiah, Aurelio ve yeni bir ön libero (savunma özelliği olan mücadeleci biri olmalı), önlerinde Alex veya Tümer, çift forvet ise Kezman ve Deivid. Tuncay da forvetlerin yedeği olmalıdır.

Mourinho gibi antrenörün elinde DÜNYANIN EN KALİTELİ hücum adamları olmasına rağmen, savunmaya önem vermesi çok önemli bir şey. Özellikle Avrupa'da başarı için bu gereklidir. Tabi ki ön liberolar hücuma destek verirler, ama 90 dk boyunca değil...

Sistem bozuk, oyuncularımızdan sol bek hariç sorunumuz yok. Umarım savunma sorunu düzelir bir an önce. Özellikle Appiah'ın daha çok savunmaya önem vermesi gerekir ve katılımıyla bu sorun ortadan kalkacaktır.

scolari12111
28.Ağustos.2006, 03:47
bu mesajını çok ama çok yanlı buluyorum bir de puanlama yapmışsın kendince yani bjk nin hiç bir özelliği yok sadece hakemlerle.soruyorum bugünkü fb de dahil olmak üzere bjk mi fb mi daha iyi top oynuyor?sen kafanda birşey kurmuşsun bir de bakın tabloya filan yazmışsın aşmıssın yani bayağı böyle kendini herlkesten üstün gören profesör edalarında bu yaptığın haksızlıktır.tuttuğun takım süper top oynuyormuşta hakem engel oluyormuş gibi yani kötü futbolu ört bas etmeye çalışmaktır.bence kendimizi kandırmayalaım.

eGowiCh
28.Ağustos.2006, 05:01
bu mesajını çok ama çok yanlı buluyorum bir de puanlama yapmışsın kendince yani bjk nin hiç bir özelliği yok sadece hakemlerle.soruyorum bugünkü fb de dahil olmak üzere bjk mi fb mi daha iyi top oynuyor?sen kafanda birşey kurmuşsun bir de bakın tabloya filan yazmışsın aşmıssın yani bayağı böyle kendini herlkesten üstün gören profesör edalarında bu yaptığın haksızlıktır.tuttuğun takım süper top oynuyormuşta hakem engel oluyormuş gibi yani kötü futbolu ört bas etmeye çalışmaktır.bence kendimizi kandırmayalaım.

Konu Beşiktaş değil. Ama yine de cevap vereyim. Denizlispor maçında Beşiktaş iyi oynamayarak kazandı, bunu herkes söylüyor. Yani abarttığın kadar iyi top oynamıyor. Konyaspor maçında da rakibin 2 adamı atıldı, dolayısıyla 9 kişiye karşı tabi ki iyi top oynarsınız. Fenerbahçe süper top oynuyor da demedim, ama hakkı çalındı. Bir golü sayılmazken, yediği ofsayt golü verildi. Kırmızı kartlık pozisyon yine es geçildi. Eğer Tuncay'ın attığı gol sayılsa, Fenerbahçe oradan maçı koparacaktı belki de. Skora %100 etki etti hakem. Sen diyebiliyor musun, Sakaryaspor hakkıyla maçı aldı, tertemiz bir maçtı diye... Yenilgiye üzülmüyorum, çünkü hakkımız değildi. Eğer biz haketseydik yenilgiyi üzülürdüm.

SYLaR
28.Ağustos.2006, 05:32
Hakem hataları türkiye liglerinde hep oldu.bunlarda şampiyonluğa etki edenler biri oldu.
Her hafta bir hakemin yaptığı hata bir hafta boyunca konuşuluyor
artık rakip takımınız maçını kazandığı an maçı seyretmemişseniz bile direk hakem hatasıyla puan aldılar deme noktasına geldik
yeter artık "el değmemiş temiz bir lig istiyoruz."
Şampiyonluğu hak eden kazansın

e_mali
28.Ağustos.2006, 10:19
Sağlık olsun, nasılsa bu yıl şampiyonuz olur arasıra bu tarz kazalar.
Hakemlerinde canı sağolsun isteyerek yapmamışlardır.

Maçı daha seyretmedim, sonucu bugun ogrendim ama FB haketmistir yenilgiyi, haketmese alırdı macı herseye ragmen :D

sanalkardes
28.Ağustos.2006, 10:39
Hakem hatalarından başlamak istiyorum. Fenerbahçe'nin aleyhine, maç skoruna etki eden 3 tane BARİZ hakem hatası vardı. Bu hakem hatalarının 2 tanesi AYNI YAN HAKEM, diğeri ise orta hakem tarafından yapılmıştır.

Tuncay'ın golü verilmedi. Maç orada 1-0 olsa, her şey Fenerbahçe'nin lehine dönerdi. Yan hakemin durduğu yer çok uygundu o pozisyonda. Ben, yan hakemin art niyetli olduğunu düşünüyorum, çünkü konumuna bakarsanız tam son adamın orda duruyor.

Tuncay'ın dakika 70'de gole giderken düşürüldüğü pozisyon %100 kırmızı karttı. Orada Tuncay son adam ve tam 2'ye 0 kalacakken (yanında Murat vardı) düşürüldü ve hakem bunu da atladı.

Dün Burak Yılmaz'ın elle attığı gol sayıldı. Geçen hafta Galatasaray'ın %100 penaltısı ve golü verilmedi!

YETER ARTIK! TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ! GEÇEN HAFTA GS ALEYHİNE, BU HAFTA FENERBAHÇE ALEYHİNE BARİZ HAKEM HATALARI YAPILDI!

Beşiktaş leyhine oluyor bu durum ve Beşiktaş'ın aleyhine hiç hakem hatası yapılmadı.

Eğer o hatalar yapılmamış olsa, temiz bir lig olsa, şu anki puan durumu şöyle olacaktı:

Fenerbahçe - 12 puan
Galatasaray - 8 puan
Beşiktaş - 6 puan

Futboldan konuşalım biraz da... Fenerbahçe'nin hücum hattı rezaletti bugün. Semih 4. kez berbattı. Kezman-Deivid'in gelmesi çok iyi oldu. Gol sorunu çekmeyeceğiz.

Defansımızda bugün çok fazla açık vermedik. Bir tek 2. gol ve bir ortada Okan bomboş kafa vurmuştu. Bu 2 pozisyon dışında net pozisyon yoktu. Lugano gerçekten mükemmel oynadı. Çok iyi toplar kesti. Cangela, Hacıoğlu, Tuncay, Ümit ve Aurelio'ya bacak arası attı. Lugano'ya atmak istedi, fakat Lugano ondan 2 defa topu söküp aldı. Lugano gerçekten muhteşem bir yıldızmış. Tabi bir maçlık değerlendirme yapmalıyız, ama iyi sinyaller verdi.

Sağ kanatta bence Önder oynamalı. Kerim çok hücuma kalkan bir oyuncu. Dolayısıyla defans boş kalıyor. Önder gibi savunmacı biri sağda oynamalıdır. Edu da gelecektir, Edu-Lugano oynayacaktır. Tek sorunumuz bence sol kanat... Ümit Özat'ın derhal kaptanlığı alınmalı, takımdan yollanmalıdır. 100. Yıl kadrosuna yakışmıyor ÜMİT ÖZAT! Bugün yaptığı berbat ortalar, defans hataları ile maçı katletti.

Alex konusuna değinmek istiyorum. Alex bugün en kötü futbolunu oynadı. Hiç koşmadı, mücadele etmedi (zaten bunları hep yapıyor); ama en önemlisi hücumda da etkili olamadı. Tümer'in de etkisiz olduğunu gördük, ama en azından o Alex gibi yürümedi, koştu ve mücadele etti.

Rüştü yine çok kötüydü. İlk golde zamanlamayı iyi yaparak açıyı daraltmazken, ikinci golde de öyle durdu, topa hamle etmedi. Bence Rüştü artık futbolu bırakmalı, Volkan'a kalesini devretmelidir.

Semih golcü değildir. Kalecinin yaptığı büyük hatayı değerlendiremedi, 4 haftadır gol atamadı. Deivid ve Kezman bu sorunu giderecektir.

Antalyaspor maçı 2 hafta sonra. Milli maç arası var. Bu arada yeni transferler takıma iyice uyum sağlayacaktır. Zico da bol bol savunma yaptırmalı, sistemi değiştirmelidir.

Bakınız, dünyanın en iyi teknik direktörü Mourinho'ya... Sistemine bayılıyorum. Sistem şu, 4 - 3 - 2 - 1... 4'lü defans, 3 ön libero, 2 orta saha ve tek forvet.

Bugün Blackburn maçına, sol bek Brigde, sağ bek Geremi, Terry ve Carvalho, 3'lü ön libero Essien, Kalou ve Bouhlauhruz, 2'li orta saha Ballack ve Lampard, tek forvet ise Sheva... Muhteşem bir taktik. Savunma yaparak kazanılır maçlar. 4'lü defans hata yapsa, önlerindeki 3 adam hata yapmaz. Fenerbahçe, tek forvet oynayamaz, hele ki Türkiye'de olmaz ama; şu sistem çok iyi olurdu: 4'lü defans, 3 ön libero, tek orta saha ve çift forvet. Bu sisteme göre mevcut 4'lü defansın önünde Appiah, Aurelio ve yeni bir ön libero (savunma özelliği olan mücadeleci biri olmalı), önlerinde Alex veya Tümer, çift forvet ise Kezman ve Deivid. Tuncay da forvetlerin yedeği olmalıdır.

Mourinho gibi antrenörün elinde DÜNYANIN EN KALİTELİ hücum adamları olmasına rağmen, savunmaya önem vermesi çok önemli bir şey. Özellikle Avrupa'da başarı için bu gereklidir. Tabi ki ön liberolar hücuma destek verirler, ama 90 dk boyunca değil...

Sistem bozuk, oyuncularımızdan sol bek hariç sorunumuz yok. Umarım savunma sorunu düzelir bir an önce. Özellikle Appiah'ın daha çok savunmaya önem vermesi gerekir ve katılımıyla bu sorun ortadan kalkacaktır.
Kardeş kusura bakma ama olaya hep kendi tarafından bakmışsın.Hakem hataları hep başka kulüplere oluyodu o zaman sesiniz çıkmıyodu.Size olunca hemen ayaklanıyosunuz

Burak Duran
28.Ağustos.2006, 10:39
Egemen yazının büyük bir bölümüne katılıyorum (ilk defa :) ) ama bu lugano bence o kadar abartı değil topu oyuna sokmayı bilmiyor uzun oynadığı bir çok top rakibe gitti ama adam kesmesine birşey diyemem çalım atması zor. ama pozisyon alma dada hataları var

e_mali
28.Ağustos.2006, 10:42
Bir macta Luganı nun seceresi cikmis bravo :)

Hakemle ilgili konusmayai sevmem, maci da izlemedigimi tekrar ekleyeyim ama okuduguma gore Erman Toroglunun bile midesi bulanmis :) Yani bir FB macinda Erman'in midesi bulaniyosa vardir bisiler.

Cunku Erman'in midesi FB maclarinda saglamdir.

Burak Duran
28.Ağustos.2006, 10:44
Kardeş kusura bakma ama olaya hep kendi tarafından bakmışsın.Hakem hataları hep başka kulüplere oluyodu o zaman sesiniz çıkmıyodu.Size olunca hemen ayaklanıyosunuz

herkes olay kendine olunca insanın sesi çıkar... Sonuçta geçen sene fener bu şekilde giderken bir şey demiyolardı şimdi kendilerine olunca konuşuyolar ama b haksız olduğu anlamına gelmez egemen doğru şeyler yazmış

e_mali
28.Ağustos.2006, 10:46
Bak gecen seneye girersek olayın boyutu coookk degisir.

Burak Duran
28.Ağustos.2006, 10:47
Bir macta Luganı nun seceresi cikmis bravo :)

Hakemle ilgili konusmayai sevmem, maci da izlemedigimi tekrar ekleyeyim ama okuduguma gore Erman Toroglunun bile midesi bulanmis :) Yani bir FB macinda Erman'in midesi bulaniyosa vardir bisiler.

Cunku Erman'in midesi FB maclarinda saglamdir.

Erman toroğlu bi hafta bi takıma öbür hafta başka takıma yaranıyo abi :D Bizim maçtaki pozisyonları o kadar saçma yorumladıki atlıcaktım tv ye... Luganonun seceresini sırf bu maça bakarak çıkarmadım öbür maçlarıyla bu maça baktım ve aynı hataları ve eksiklikleri gördüm :)

kötü bişey söylemedim ki abi geçen sene fenere oluyordu hatalar sizden ses çıkmıyordur şimdi bjk ye oluyor onlardan ses çıkmıyor :) onu anlatmaya çalıştım

e_mali
28.Ağustos.2006, 10:48
Erman'ın biz icini biliriz... Hic sevmem o adamı.

el bandido
28.Ağustos.2006, 11:42

ne değişir bana söylermisin... geçen seneki fb maçlarında yapılan hakem hatalarını ard arda sıralarsak buradan çine yol olur... çıkıp bana beşiktaş gs maçını gösterme... orada tümerin fb gideceğini bildiği için nekadar canla başla oynadığını gördük ve o dönem sevinmiştik... ama altında başka bislikler yatıyormuş... geçen sene için en son konuşacak takım fb... geçen senenin başarasızlığına kılıf aramayın...

e_mali
28.Ağustos.2006, 11:49
Kimse kılıf aramıyor, tartısma ortamına cekmeye calisma gaza gelmem.
BJK GS maclarindan bahsetmiyorum, hemen atlama, niye atladiysan, niye o maclar aklina geldiyse?

kötü bişey söylemedim ki abi geçen sene fenere oluyordu hatalar sizden ses çıkmıyordur şimdi bjk ye oluyor onlardan ses çıkmıyor :) onu anlatmaya çalıştım

:D kardes onlar yine konusur merak etme :)

solidfb
28.Ağustos.2006, 11:53
Lugano çok aşırı teknik biri değil.Ancak iyi uzun pas atıyor.Yani en azından bizim futbolcu topu alabilecek mesafede oluyor.Zaten o kadar iyi uzun pas atan yok Dünya'da her pozisyonda.+ Olarak hiç bir FB defansında olmayan birşey var adamda,acayip ikili mücadeleye giriyor,nizami itme,çekme yapıyor,adamı döndürmüyor.Defans arkadaşlarını yönetmeye çalışıyor.

Daha ilk maç.Gerçek yorumu Edı gelince ve birbirlerine alıştıktan sonra yapabiliriz.

e_mali
28.Ağustos.2006, 11:56
Lugano icin bosu bosuna G. Ameraka'nın en iyi defans oyuncusu dememislerdir herhalde.
Uyum sorununun asınca cok basarılı olcaktır.

Bu arada bu Edu nasıl bir futbolcu? Cok bilgi bulamadım, bir yerde sol bir yerde sag diyorlar. FM de ise DC ve ozellikleri vasat.

senderson
28.Ağustos.2006, 12:46

Fenerbahçe - 12 puan
Galatasaray - 8 puan
Beşiktaş - 6 puan

Böyle yorumlar yap ciğerimi ye kardeşim:)

EreN
28.Ağustos.2006, 13:52
Hakem Hataları ile kaybedilmiş bi maç.Yoksa Fener kötü oynadığı için maçı kaybetmedi.
Lugano ise İLKJ maçı olmasına rağmen çok sağlam bi oyuncu oldğunu kanıtladı.Forvet sorunu çözüldü zaten.Güzel günler gelir ara sıra böle firelerde olur tabi :D

Mateja_Kezman_
28.Ağustos.2006, 13:54
Lugano iyi futbolcu, ancak zamana ihtiyacı var...

scolari12111
28.Ağustos.2006, 14:51
Konu Beşiktaş değil. Ama yine de cevap vereyim. Denizlispor maçında Beşiktaş iyi oynamayarak kazandı, bunu herkes söylüyor. Yani abarttığın kadar iyi top oynamıyor. Konyaspor maçında da rakibin 2 adamı atıldı, dolayısıyla 9 kişiye karşı tabi ki iyi top oynarsınız. Fenerbahçe süper top oynuyor da demedim, ama hakkı çalındı. Bir golü sayılmazken, yediği ofsayt golü verildi. Kırmızı kartlık pozisyon yine es geçildi. Eğer Tuncay'ın attığı gol sayılsa, Fenerbahçe oradan maçı koparacaktı belki de. Skora %100 etki etti hakem. Sen diyebiliyor musun, Sakaryaspor hakkıyla maçı aldı, tertemiz bir maçtı diye... Yenilgiye üzülmüyorum, çünkü hakkımız değildi. Eğer biz haketseydik yenilgiyi üzülürdüm.

rakibin 2 adamı atıldı diyorsun bjk önce 10 kişi kaldı sonra rakip ve bjk öndeyken hem de maçın son bölümünde rakip 9 kişi kaldı fb sakarya maçını hakedecek bir futbol oynamadı hakem hataları ilk defa olmuyor her daim var olan birşey tsl de ama senin gibi kafasına göre puan tablosu yapıpta insanları zan altında bırakmaktansa takımımın küme düşmesini tercih ederim kim ne derse desin şu an en iyi topu gs ve bjk oynuyor yani yaptığın puanlama tamamen hayal ürünü sen hayal dünyan da yaşamaya devam et.hakemleri eleştirene kadaar takımın hocanı ve en önemlisi başkanını eleştir.başarısızlıkta hemen bir bahane arama fb kötü oynadı ve sakarya ya yenildi ötesi var mı?hrs yoksunu topçunu eleştir bjk fanatiği tümer i sırf hava yapmak için takıma katan başkanını elştir sonra çık de ki takımım sakaryaa yaa karşı kötü oynadı.ama sen bunu demek yerine hakem diyorsun.yürümez bu iş arkadaşım ne bu futbol ne bu hakemler ilerlemez.idarecilerimiz bu kafyla çağdaş olamaz.bjk li burak elime çarptı diyorsa ondan da star olmaz.birisi de çıkıp bu sakarya kısıtlı imkanlarına rağmen süper oynadı.sanki her maçını %100 kazanmalı fb yani kimse kendi çabasıyla yenemez fb yi.ancak hakemlerle yener.

bortecine
28.Ağustos.2006, 15:04
Ya sayılmayan golümüz kesinlikle ofsayt değildi . Üstelik Sakaryaspor'un attığı ilk gol de kesinlikle ofsayt ben birşey demiyorum hakem sana Allah'ından bulasın ... Sonra da kimse karşıma çıkıp da Fener hakemlerle ilerliyo falan demesin ya ...

life law
28.Ağustos.2006, 15:15
herseyin parayla olmadigini sakarya gösterdi fb ye bravo sakaryaspor

SaRPeR1903
28.Ağustos.2006, 15:32
herşeye bir bahane bulunur zaten....Sakarya'yı kutluyorum Onlar gerçek futbolcular

eGowiCh
28.Ağustos.2006, 15:34
rakibin 2 adamı atıldı diyorsun bjk önce 10 kişi kaldı sonra rakip ve bjk öndeyken hem de maçın son bölümünde rakip 9 kişi kaldı fb sakarya maçını hakedecek bir futbol oynamadı hakem hataları ilk defa olmuyor her daim var olan birşey tsl de ama senin gibi kafasına göre puan tablosu yapıpta insanları zan altında bırakmaktansa takımımın küme düşmesini tercih ederim kim ne derse desin şu an en iyi topu gs ve bjk oynuyor yani yaptığın puanlama tamamen hayal ürünü sen hayal dünyan da yaşamaya devam et.hakemleri eleştirene kadaar takımın hocanı ve en önemlisi başkanını eleştir.başarısızlıkta hemen bir bahane arama fb kötü oynadı ve sakarya ya yenildi ötesi var mı?hrs yoksunu topçunu eleştir bjk fanatiği tümer i sırf hava yapmak için takıma katan başkanını elştir sonra çık de ki takımım sakaryaa yaa karşı kötü oynadı.ama sen bunu demek yerine hakem diyorsun.yürümez bu iş arkadaşım ne bu futbol ne bu hakemler ilerlemez.idarecilerimiz bu kafyla çağdaş olamaz.bjk li burak elime çarptı diyorsa ondan da star olmaz.birisi de çıkıp bu sakarya kısıtlı imkanlarına rağmen süper oynadı.sanki her maçını %100 kazanmalı fb yani kimse kendi çabasıyla yenemez fb yi.ancak hakemlerle yener.

Bu yorumundan sonra senle futbol konuşmam zaten. Ellerimi yoramam sana laf anlatmak için. Gidene gider (Alıntı : Aydın abi :D)

Lugano konusuna gelelim. Hurmet, topu oyuna iyi sokamıyor demişsin, ama bence iyi sokuyor ve güzel toplar atıyor. 40-50 metreye harika toplar attı. Kadıköy'de daha da coşacaktır zaten Edu'yla. 2 hafta sonra maç. 2 haftaya uyum sorununu giderir.

Edu Dracena sağ bek değil, stoper. Can Arat'tan cacık olmayacağını Zico anlamış ve stoper almış. Sağa da Önder'i monte edersek çok iyi olacaktır savunma. Çünkü, Kerim çok ileri çıkıyor ve tecrübesiz. Hava toplarında kötü. Sağ kanata bir uzun top atıldığında Kerim kafaya çıkarsa ıska geçer. Tek avantajı ise hızı...

Fenerbahçe'nin dün 3 puanı çalındı. Galatasaray'ın Manisaspor maçında 2 puanı çalındı.

4 hafta geride kalırken, FB ve GS'nin aleyhine bariz hakem hataları oldu. Taraflı bakıyorsun diyen arkadaşlar, ilk yazımı dikkatli okuyun. GS'nin de aleyhine hakem hatası yapıldığını belirttim.

bortecine
28.Ağustos.2006, 15:40
Ya bende önce sizi sonra Sakaryaspor'u kutluyorum Herşeye bahane bulunduğunu sizin takımdan iyi biliyoruz . Temiz lig istiyordunuz .
http://img180.imageshack.us/img180/3706/elzw6.jpg (http://imageshack.us)
Bu pankartlarla çıkıyordunuz ne oldu ? El değil kol değdirdiniz . Fenerbahçe zaten ekonomisini sağlam tuttu diye zaten etmediğiniz kalmadı . Madiiyatının iyi olması suç sayılıyor bu ülkede . Başkaları gibi fakir fukara edebiyatı yapacaksın temiz lig isteyeceksin ama beleşe penaltı alacaksın . Gol atmadan önce Burak gibi topu önüne alacaksın . Faul olan pozisyonu birde el gibi göstereceksin . Sonra da temiz lig isteyceksiniz .

O ligi en çok kirletenler en çok temiz lig istediğini söyleyenlerdir ...

scolari12111
28.Ağustos.2006, 15:42
Bu yorumundan sonra senle futbol konuşmam zaten. Ellerimi yoramam sana laf anlatmak için. Gidene gider (Alıntı : Aydın abi :D)

Lugano konusuna gelelim. Hurmet, topu oyuna iyi sokamıyor demişsin, ama bence iyi sokuyor ve güzel toplar atıyor. 40-50 metreye harika toplar attı. Kadıköy'de daha da coşacaktır zaten Edu'yla. 2 hafta sonra maç. 2 haftaya uyum sorununu giderir.

Edu Dracena sağ bek değil, stoper. Can Arat'tan cacık olmayacağını Zico anlamış ve stoper almış. Sağa da Önder'i monte edersek çok iyi olacaktır savunma. Çünkü, Kerim çok ileri çıkıyor ve tecrübesiz. Hava toplarında kötü. Sağ kanata bir uzun top atıldığında Kerim kafaya çıkarsa ıska geçer. Tek avantajı ise hızı...

Fenerbahçe'nin dün 3 puanı çalındı. Galatasaray'ın Manisaspor maçında 2 puanı çalındı.

4 hafta geride kalırken, FB ve GS'nin aleyhine bariz hakem hataları oldu. Taraflı bakıyorsun diyen arkadaşlar, ilk yazımı dikkatli okuyun. GS'nin de aleyhine hakem hatası yapıldığını belirttim.

anlatamazsın tabi ki sen kimsin ki anlatacaksın bak biraader msn e gel sana kimlik göstereceğim sonra tff sitesine git bak bakalım ben kimmişim sonra kim daha iyi biliyor kim futbolun içinde anlarız biz senin gibi oturdğumuzu yerden atıp tutanlardan değiliz bunun için ter akıtıyoruz senin gibi oturup o suçlu yoksa yenerdik bu suçlu yoksa benim takımım 1. olur demiyoruz senin gibi bilmiş çok var ondan alıştık artık.

bortecine
28.Ağustos.2006, 15:44
Futboldan anlayanlar anladığını bize belli edecek yorumlar yapsınlar . Hakkımız galibiyetken tabii ki galibiyeti savunuruz . Kılıf arama galibiyet hakedilmeyince olur ...

Krusty
28.Ağustos.2006, 15:48
Ya inanın FB'liler hemen yenilince, çeşitli mazeretler sunuyorsunuz. Şimdi de hakemi suçlu buluyorsunuz. GS 'yi de öne sürdünüz ki; birisi size benim dediğim gibi birşey diyince, ''GS 'nin de puan kaybettiğini belirttik.'' diyeceksiniz değil mi ..? Bırakın ya..

SaRPeR1903
28.Ağustos.2006, 15:50
Ya inanın FB'liler hemen yenilince, çeşitli mazeretler sunuyorsunuz. Şimdi de hakemi suçlu buluyorsunuz. GS 'yi de öne sürdünüz ki; birisi size benim dediğim gibi birşey diyince, ''GS 'nin de puan kaybettiğini belirttik.'' diyeceksiniz değil mi ..? Bırakın ya..haklısın....

scolari12111
28.Ağustos.2006, 15:51
Futboldan anlayanlar anladığını bize belli edecek yorumlar yapsınlar . Hakkımız galibiyetken tabii ki galibiyeti savunuruz . Kılıf arama galibiyet hakedilmeyince olur ...

birader sen benim majlarımı okudun mu?fb hakedecek futbol oynamadı ve sakarya da güzel oynadı hakem hatası olmadı demiyorum ama yok şu bu kadar puan alır yok şu bu kadar puan verdi demek ne kadar doğru?sen önce kendi oyuncularına kızsana adamların bütçesi kadar oyuncu vardır belki onlara kızsana bu şartlar da böyle savaşan sakarya yı tebrik etsene konuya bakın herkes hakem diyor biri de çıkıp bu sakarya iyi oynadı helal olsun desin.sanki ilk defa hata oluyor.bugün fb ye yarın bjk ye.futbol gelişmez tabi kimse kimseyi tebrik etmeyi bilmiyor bükemediği eli öpmüyor böyle roda burda boş boş konuşuyor.

bortecine
28.Ağustos.2006, 15:56
Tekrar söylüyorum mazeret yenilgiyi hak ettiğinde olur . Önemli olan maç skoru değil mi ? Geçen sene Fenerbahçe bütün sene Glatasaraydan daha iyi oynamasına rağmen kaybetmedi mi ? Neden çünkü haticeye değil neticeye bakılıoyr ve :

Ben artık hakemlerin federasyonun ve basının neticeyi değiştirmesinden sıkıldım

Anlıyor musunuz !

Krusty
28.Ağustos.2006, 16:00
Tekrar söylüyorum mazeret yenilgiyi hak ettiğinde olur.
Tamam işte. Yenilgiyi hakettiniz ve mazeretlerinizi sunuyorsunuz.!

scolari12111
28.Ağustos.2006, 16:00
senin gibi yapanlar da değiştiriyor bir kişiyi suçlayarak o da insan ve bu son maçı değil diğer maçlar da performansı elbette düşebilir sırf bu yüzden hala maağlubiyeti haak etmedi diyorsun diyecek birşey yok fb bütün takımlardan üstün hakemler olmasa kimse yenemez.sakarya ya üzülüyorum adamlar bu kadroyla gaalip geldi kimse tebrik etmiyor çok bilmiş!! gazete yazarlaarı da sizin gibi yani siz de yazsanız onlar da yazsa birşey değişmiyor aynı tel aynı ses.

bortecine
28.Ağustos.2006, 16:01
Wishbone bu kadar emin konuşma . Hakem hataları oyunu değiştirdi mi değiştirmedi mi sen onu söyler misin ? Maçı değiştirmedi diyen var mı ?

eGowiCh
28.Ağustos.2006, 16:01
WishbonE, taraflı yorumlarına devam et. Hep BJK'yi savunduğunu gördüm, bir de gelmiş bana diyorsun "BJK'liydim, takım tutmuyorum" diyorsun. Tarafsız yorum yaparsan sevinirim, çünkü burada mağdur olan Fenerbahçe ve Galatasaray'dır! Doğruları konuşmak rahatsız mı etti?

bortecine
28.Ağustos.2006, 16:02
senin gibi yapanlar da değiştiriyor bir kişiyi suçlayarak o da insan ve bu son maçı değil diğer maçlar da performansı elbette düşebilir sırf bu yüzden hala maağlubiyeti haak etmedi diyorsun diyecek birşey yok fb bütün takımlardan üstün hakemler olmasa kimse yenemez.sakarya ya üzülüyorum adamlar bu kadroyla gaalip geldi kimse tebrik etmiyor çok bilmiş!! gazete yazarlaarı da sizin gibi yani siz de yazsanız onlar da yazsa birşey değişmiyor aynı tel aynı ses.
Kardeşim öyle bilmiş falan demekle olmaz bu iş . Sen soruma cevap ver hakem maçın gidişine etki etti mi etmedi mi ?

anelka199100
28.Ağustos.2006, 16:03
Ne zaman Fenerbahçe kadrosunu güçlendirse, ard arda maçlar kazanmaya başlasa Futbol Federasyonunun tetikçilerinden birileri Fenerbahçe`nin önünü kesmeye çalışır. Aslında bu kişiler yukarıdan aldıkları emirle Fenerbahçe`yi durdurma görevine soyunurlar. Bunu en son dün gece Sakarya`da yaşadık. Maçın henüz ilk dakikalarında Tuncay`ın çok net golüne ofsayt bayrağı kaldıran, Sakaryaspor`un ise 1-0 öne geçtiği net ofsayt golüne bayrağını kaldırmayan Ekrem Kan bunu Fenerbahçe`ye ilk defa yapmıyor. Maçın 2. yarısında gole giden Tuncay`ın Sakaryaspor`lu son adam tarafından tekme tokat düşürülüşünü ise sadece sarı kart ile geçiştiren Kuddusi Müftüoğlu`nu hiç saymıyoruz bile.

Yan hakem Ekrem Kan bunu Fenerbahçe`ye karşı ilk defa yapmıyor. Ekrem Kan daha öncede çeşitli maçlarda Fenerbahçe aleyhine bayrak kaldırması için görevlendirilmişti. 2004 sezonunda Samsunspor ile oynadığımız ve zorlanarak 2-1 kazandığımız maçta yine Tuncay`ın net ofsayt olmayan bir pozisyonuna bayrak kaldırıp Fenerbahçemiz`in olası bir golünü engellemişti. Aynı maçta Samsunspor`un ofsayt golüne bayrak kaldırmayan Adil Sinem, Fenerbahçe`ye neler yapabileceğini göstermişti.

Ekrem Kan bununlada kalmayıp aynı sezon Akçaabat Sebatspor ile oynadığımız maçta 2 net golümüzü ofsayt gerekçesiyle iptal etmişti.

Yine aynı Ekrem Kan, ondan önceki sezonda Fenerbahçemiz`in Bursaspor ile oynadığı maçta garip ofsayt kararlarıyla herkesi çileden çıkarmıştı.

Futbolda kötü oynayarakta maç kazanabilirsiniz. Fenerbahçemiz de Sakaryaspor`a karşı dün iyi bir futbol ortaya koyamadı. Ama iyi bir futbol ortaya koyamamasına rağmen maçı kazanmak için elinden geleni yaptı. Ancak Ekrem Kan ve Kuddusi Müftüoğlu hiç hesapta yoktu. Fenerbahçemizin bu kişilere rağmen sahada elinden geleni yaptığını düşünüyoruz ve Futbol Federasyonuna artık yeter diyoruz! ve Huzurlanızda ben Türkiye'yi bataklığa saplayan HALUK ULUSOY'U İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ...

Krusty
28.Ağustos.2006, 16:03
Wishbone bu kadar emin konuşma . Hakem hataları oyunu değiştirdi mi değiştirmedi mi sen onu söyler misin ? Maçı değiştirmedi diyen var mı ?
Hadi hakem hakem diyorsunuz; hakem hatası oldu diyelim. Yenecek miydiniz ? Sakarya'nın dün sizden ne kadar üstün oynadığı ortada.

bortecine
28.Ağustos.2006, 16:04
WishbonE, taraflı yorumlarına devam et. Hep BJK'yi savunduğunu gördüm, bir de gelmiş bana diyorsun "BJK'liydim, takım tutmuyorum" diyorsun. Tarafsız yorum yaparsan sevinirim, çünkü burada mağdur olan Fenerbahçe ve Galatasaray'dır! Doğruları konuşmak rahatsız mı etti?
Ya başkasıda çocuk gibi :Hakemler olmasa herkesi yenersiniz gibi bir ifade kullanmış . Ya inanamıyorum ...
Size yemin ediyorum . Galatasaray Beşiktaş Hakkarispor Mardinspor kimi tutarsam tutayım bu hatlar bir maçta oyunu bu kadar etkiliyorsa bu beni rahatsız ederdi . Tarafsız yorum yaptığıma yemin ederim . Sakaryaspor iyi oynamış olabilir . Ama maçın sonucunu hakem değiştirmiştir ...

eGowiCh
28.Ağustos.2006, 16:05
Maçı tekrar izlemeni öneririm. Gol pozisyonlarını kim yakalamış, onu da daha iyi görürsün. Sakaryaspor'un 2 golü ve bir Okan Yılmaz'ın kafa şutu var. Onun dışında net pozisyonu yok.

Fenerbahçe'nin Tuncay, Hacıoğlu, Tümer'le kaçırdığı birçok pozisyonu var. İlk yarı ezdi adeta Fenerbahçe.

bortecine
28.Ağustos.2006, 16:08
Hadi hakem hakem diyorsunuz; hakem hatası oldu diyelim. Yenecek miydiniz ? Sakarya'nın dün sizden ne kadar üstün oynadığı ortada.
E güzel kardeşim maç 0 - 0 haksız bir gol yiyorsun tamam olur ondan sonra bir de golünü saymıyorlar ? Su oyunun başında yapılmış kasti olduğuna inanıyorum . Polemikçi insanlar ve çeşitli Anti-FB ci yada federasyon topluluğu diyorum ben bunlara ( Çünkü Fenerbahçe haricinde kalan takımlar bu gruba giriyor ) işte böyle çevrelerden aldığı emirleri yerie getiriyor . Başka açıklaması yok bunun ... Nedenin sorarsan gayet basit : Fener ligin başında aldı başını gidiyordu da ondan ...

aykut_gencfb
28.Ağustos.2006, 16:08
ya arkadaşlar en sinir olduum şey,geçen sene anelka bi elle gol attı bir sene konuşuldu hatta bazıları sıkışınca hala bundan bahsedior...ya beşiktaşın,galatasarayın lehine yapılan hakem hataları medyada hemen unutuluor hatta birçoğu gündeme bile gelmior....bakalım şimdi;
werilmeyen bariz golümüz +net ofsayt olduu halde sakaryaya werilen gol+werilmeyen kırmızı kart.....bakalım nekadar gündemde olacak....yine fenerin alehine olduu için hemen unutulacağından eminim ama.........
sakaryanın galibiyeti tüm anti-fenerlilere hayırlı olsun..............

-----------------------------------------
ÇOCUKLAR İNANIN,İNANIN ÇOCUKLAR!

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ,GÜNEŞLİ GÜNLER!

Jesus_FB
28.Ağustos.2006, 16:09
İlk 4 haftada inanılmaz hakem hataları devam ediyor ve bu sadece üç büyükler değil anadolu takımları içinde geçerli dünkü maçda hakem hatalarının etkisi olmuştur ama bir gerçek varki hiç iyi oynamayan bir fener vardı sahada

ilk sayfada da söylediğim gibi ben bu maçtan galibiyet beklemiyordum beraberliğe razıydım önümüzdeki hafta lige ara verilcek yeni transferler için çok büyük bir şans bu arayı iyi değerlendiriceklerdir diye düşünüyorum

sakaryaspor yönetimini de tebri etmek lazım süper lige yeni çıkmalarına rağmen çok iyi bir takım kurmuşlar yabancı transferlerini çok yernde buldu
tebrikler sakarya

eGowiCh
28.Ağustos.2006, 16:10
Eğer hakem hataları olmasaydı, şu an Fenerbahçe ve Galatasaray birincilik ve ikincilik koltuğunu paylaşmıştı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu oyunu bozması gerekiyor. Gerekirse el ele olmalı. Geçen sene hakkında bir şey demiyorum, bu sene, 4 haftalık periyotu değerlendiriyorum ki, bu 4 haftada Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puanları elinden alındı.

Krusty
İlk 4 haftada inanılmaz hakem hataları devam ediyor ve bu sadece üç büyükler değil anadolu takımları içinde geçerli dünkü maçda hakem hatalarının etkisi olmuştur ama bir gerçek varki hiç iyi oynamayan bir fener vardı sahada

ilk sayfada da söylediğim gibi ben bu maçtan galibiyet beklemiyordum beraberliğe razıydım önümüzdeki hafta lige ara verilcek yeni transferler için çok büyük bir şans bu arayı iyi değerlendiriceklerdir diye düşünüyorum

sakaryaspor yönetimini de tebri etmek lazım süper lige yeni çıkmalarına rağmen çok iyi bir takım kurmuşlar yabancı transferlerini çok yernde buldu
tebrikler sakarya
Keşke bazı Fener 'liler de senin gibi olsa Tarık Abi..

scolari12111
Kardeşim öyle bilmiş falan demekle olmaz bu iş . Sen soruma cevap ver hakem maçın gidişine etki etti mi etmedi mi ?

sen cevap versene fb belki de bir oyuncusu kadar bütçesi olan bir takıma karşı güzel mi oynadı hırs var mıydı?rakip çok mu kötüydü?hakem etki etmiştir ama bu oluyor her zaman sadece isz değil kimetin tokat ı hatılıyor musun bjk ye ne yapmıştı eski bir örnek demek istediğim her zaman olan birşey eskiden de şimdi de siz öz eleştiri yapmak yerine suçlu arıyorsunuz.hiç kendinizi suçlu gibi görmüyorsunuz.bir de wishbon özel msj yazıyorum da doluymuş galiba senin yerin sil de birşey yazacağım silince haber ver.

bortecine
ya arkadaşlar en sinir olduum şey,geçen sene anelka bi elle gol attı bir sene konuşuldu hatta bazıları sıkışınca hala bundan bahsedior...ya beşiktaşın,galatasarayın lehine yapılan hakem hataları medyada hemen unutuluor hatta birçoğu gündeme bile gelmior....bakalım şimdi;
werilmeyen bariz golümüz +net ofsayt olduu halde sakaryaya werilen gol+werilmeyen kırmızı kart.....bakalım nekadar gündemde olacak....yine fenerin alehine olduu için hemen unutulacağından eminim ama.........

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ,GÜNEŞLİ GÜNLER!
Yahu 2-1 gerideyiz koskoca 15 dakika var . Zaten konyaspor'u tam anlamıyla eziyoruz .Neymiş efendim hakem skora etki etmiş . Özgeç Türkalp'e hemen ceza önerisi sunanlar bu haysiyetsz hakem müsvettelerine ne diyecekler ?

Pardon ben söyleyeyim :Hiçbirşey ...

scolari12111
28.Ağustos.2006, 16:12
tebrikler o nu yazan kimse.

anelka199100
28.Ağustos.2006, 16:12
Hadi bakalım FB haftaya sahaya "EL DEĞMEMİŞ BİR LİG İSTİYORUZ" diye çıksa ne diyeceksiniz onu eleştirecekmisiniz yine bunlar yine az olan şeyler geçen sene yıldırım demirören ile adnan polat ın gs-bjk maçı öncesi yemek yemesi deniz barış'ın iyi oynadığı haftalarda ard arda lisansının iki kere iptal edilmesi manisa maçının gs istedi diye izmir de oynanması diyarbakır ın cezası var diye gs maçının geçen sene tekrar izmir de oynaması bu sene bjk nin izmir de oynaması denizli nin cezası varsa bjk ye ödül mü vermek gerekir geçen sene bjk türkiye kupasını kazandığında haluk ulusoy un babası yıldırım demiören nin amcasına kupayı götürmesi bu senede süper kupanın haluk ulusoy un amcasına gitmesi bunların hepside tesadüf o zaman değil mi bjk süper kupa maçında pankart açar küfürlü 85.000 ytl ceza alır ama fb açar 250.000 ytl ceza alır bu sene bjk ikinci kere küfür etti ama ceza yok üçüncü kere küfür ederse puan silinecekmi çok merak ediyorum anelka yı eleştirenler burak a nedense hiçbir şey demediler neredeyse eline sağlık diyecek duruma geldiler sakarya maçında fb tamam çok kötü bir oyun oynamıştır ama hakemin kötü oyunla ilgisi yoktur o sahada maç yönetmekle meşguldur ama nedense kırmızı kart ve sakarya nın bariz ofsayt golü es geçiliyor bunuda geçiyorum ekrem kan kardeşim bu kadar çok iyi görüyorsan sakarya nın ofsayt olan golünü tuncay ın golünü neden o güzelim objektf gollerin görmüyor aziz yıldırım son 10 sene incelensin demişti demekki bu ligde son 10 sene değil 15 sene incelensede hiçbir şey değişmez bu senenin şampiyonu bjk oldu bile buyrun o hak ettiğiniz şampiyonluğunuzu doya doya yaşayın bu seferde kupayı haluk ulusoy un bizzat kendisine götürerek hatıra resmi çektirin...

bortecine
28.Ağustos.2006, 16:14
sen cevap versene fb belki de bir oyuncusu kadar bütçesi olan bir takıma karşı güzel mi oynadı hırs var mıydı?rakip çok mu kötüydü?hakem etki etmiştir ama bu oluyor her zaman sadece isz değil kimetin tokat ı hatılıyor musun bjk ye ne yapmıştı eski bir örnek demek istediğim her zaman olan birşey eskiden de şimdi de siz öz eleştiri yapmak yerine suçlu arıyorsunuz.hiç kendinizi suçlu gibi görmüyorsunuz.bir de wishbon özel msj yazıyorum da doluymuş galiba senin yerin sil de birşey yazacağım silince haber ver.
Puan skorlarla alınıyorsa ve hakemler takımın golünü saymıyorsa burda bi yanlışlık vardır ve
HAKEMLER O PUANLARI ÇALMIŞ DEMEKTİR !

SaRPeR1903
28.Ağustos.2006, 16:14

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ,GÜNEŞLİ GÜNLER!Teşekkür ederiz :D

Puan skorlarla alınıyorsa ve hakemler takımın golünü saymıyorsa burda bi yanlışlık vardır ve
HAKEMLER O PUANLARI ÇALMIŞ DEMEKTİR !biz para verdik hakemlere sizden puan çalsınlar diye ondandır ;)

meddah
28.Ağustos.2006, 20:51
4. haftada yapılan puan tablosu hesaplarına, hakemlerden veryansına bakın..
34. haftanın vay haline..