Maç Saati: 21:45
Turkcell SuperLig'in yeni ekibi Sakaryaspor, Lig'e 3'te 3 yaparak başlayan Fenerbahçe'yi konuk ediyor.. Fenerbahçe'nin bu maçtaki amacı seriyi sürdürmek ve de ben seriyi sürdüreceğine inanıyorum.
Maç Saati: 21:45
Turkcell SuperLig'in yeni ekibi Sakaryaspor, Lig'e 3'te 3 yaparak başlayan Fenerbahçe'yi konuk ediyor.. Fenerbahçe'nin bu maçtaki amacı seriyi sürdürmek ve de ben seriyi sürdüreceğine inanıyorum.
sakarya puan alacaktır.
Fener yener...Sakaryayı puan alacak güçte görmüyorum
belkide benim istedeğim için ole yazmışımdır
sakarya zorlarsa bişey yapabilir ama zor gibi
hayır alakası yok kendi görüşüm buOriginally Posted by bursa_mc
![]()
![]()
sakaryadan istediimizi alırız
cangele bu hafta kendını tum Turkıyeye ıspatlıyacaktır dıye dusunuyom
galibiyeti zor görüyorum sakarya en kötü bir puan kopartacaktır bizden
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
fener alır bu maçı ama zorlanır diye düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin fizik gücü yetecektir ama inşallah zevkli bir maç olur.
ben 3-1 biteceğini düşünüyorum.Fenerbahçe zorlanacaktır ama TÜmer-Alex yine işi götürecektir.
ben gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. zorlanırız ama yeneriz.
bu maç 2 farkla biticek ama net bi skor söyliyemem
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bakalım yeni transferler ne yapacak ..?![]()
Yeni transferler değil, yeni transfer...
Lugano oynayacak bu maçta. Kezman, Edu ve Deivid haftaya oynayacak.
Bu maçı 2-0 alırız. Çünkü rakibin en önemli oyuncularından Suat Usta ve M'Bayo cezalı. Geçen maçta kırmızı kart görmüşlerdi. Sakaryaspor'un en etkili silahı Cengela, süper bir golcü. Ama Lugano ona gol pozisyonu vermeyecektir.
Tuncay ise en büyük kozlarımızdan olacak bu hafta.
Gol yollarında sıkıntı cekebiliriz fakat orta sahamızla yine kazanırız
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bencede bu maçın skoru 2-0
Renkdaş niye bu kadar karamsarsın inş. alırız bu maçı....Originally Posted by Jesus_FB
Kezman ve deivid souza dan sonra edu'da Fb'yle anlaştı hayırlı olsun...
Cangeleye Rağmen Alırız...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Lugano bu maçta sahada...
Saldır Fenerbahçe'M!!!
sakarya uçtu geliyo. muhtemelen de bize toslayacak. e malum kiev macını üstünde atamayan bir fenere karsı güzel bir performans gösterecekler ama lugano sağlam oynarsa bu macı lehimize cevirebilirz ki inşallahta çeviriz dua edin inş. kazanırız.
Dualarimiz sakaryayla birlikte ama buyuk ihtimal yetmeyecekFener en az 3 atar
iyi olan kazansın![]()
Fener kazansın...Originally Posted by hurmet
![]()
iyi olan dedim kötü olan değilşaka bi yana sakarya istediği tempoyu tutturursa puan koparır gibime geliyor
İyiler daima kazanır...
Bknz=>3 MAç 3 GAlibiyet...
Dost ve kardeş takımımız Sakaryasporla dosthane bir maç yapacağız.Fenerbahçe maçı alır diyorum..