View Full Version : Hüseyin Çimşir
cengizvarts
29.Ağustos.2006, 17:24
Eski kaptanımız gitti gideli takıma birşeyler oldu sanki. Yönetim kaptan olarak Hüseyin i belirleyince takım ancak ligdeki ilk galibiyetini denizlispor karşısında alabildi. Trabzonspor Gerçekten zorlandığı maçta kazanmasını bildi ama ben memnun olmadım. daha 3-4 sezon öncesine kadar ligi 2. bitiren, ofansif ve kontrataklarda en iyi futbolu oynayan Trabzonsporu göremiyorum :( Hüseyin i de defansif ortasaha anlayışlı olarak biliriz. Takımın gol atamamasında ve ofansif olamamasında acaba Hüseyin in bir etkisi olmuş olabilir mi?
dnz498
29.Ağustos.2006, 19:09
Yanlış bir gözlemde bulunmuşsun bence takım eskisine göre daha ofansif ve de daha hızlı yalnız galibiyete rahat ulaşamamasının sebebi son adamların son vuruşalrdaki yetersizliği eğer buna bir çözüm bulunursa ortasahanın taşıyacağı topların çoğu gol olacaktır. Diğer bir deyiş ile F.Tekke yanlış zamanda satılmıştır ama haklı bir satış yapılmıştır.
bursa_mc
29.Ağustos.2006, 19:14
trabzon ofansıf anlayışı guzel ama gol adamları beceriksiz gibi.tekke yi satmaları bence ts için kotu olduu.eğer buyuk takım olmak istıyosan adamını satmaa
stuns_cenk
29.Ağustos.2006, 19:16
trabzon ofansıf anlayışı guzel ama gol adamları beceriksiz gibi.tekke yi satmaları bence ts için kotu olduu.eğer buyuk takım olmak istıyosan adamını satmaa
sana %100 katılıom arkadasım!arkandayım korkma!:D
bursa_mc
29.Ağustos.2006, 19:24
sana %100 katılıom arkadasım!arkandayım korkma!:D
eyw. arkadaşım da kafana takma ben korkmam:D
sanalkardes
29.Ağustos.2006, 21:51
kardeş ofansif anlamda çok iyi ama son vuruş yok adamlarda
SYLaR
29.Ağustos.2006, 22:13
Forvetleriniz çok kötü
Ömer Rıa,Umut diğer adamınız(adını hatırlamıyorum)hepsi orta sıra takımları için ideal adamlar
Ama trabzona bi beden küçükler
gorkemyilmazkarasu
29.Ağustos.2006, 23:10
Forvetleriniz çok kötü.......
trabzona bi beden küçükler
özellikle ersen martin....
KaPaLı
29.Ağustos.2006, 23:12
Ersen Martin-Umut-Ömer Rıza Bence iş yaparlar ama iştee bir türlü oynayamıolarr yaa lazaroni oynatamıo yada onlardaa birşey var
Universal
29.Ağustos.2006, 23:14
Ben Trabzon'un halini bir kaç karar bağlamıyorum bunun ilk nedeni Lazoroni gibi uzzun yıllar teknik drektörlük yapıp elinde ciddi bir başarısı olmayan bir hoca getirilmeleri ve takımın bel kemiği olan F.Tekke'nin satılması ve Marcelinho'nun şuan beklenen kadar başarılı bir grafik segilemesi takımı kötü hale getirdi ama şu bir gerçek önemli olan iyi oynayarak değik kötü oynayarkta maç kazanmak çünkü kötü oynayarak kazanırsın bakmışsın belli süre sonra kötü futbolun iyi bir futbola dönüşmüş bana göre takım ve taraftar bir bütün olup bu durumu çok rahat düzeltebilirler bence Trabzon'un kadrosu şampiyon olabilecek bir kadroya denk bir kadro tek yapmaları gereken inanmak inanınca başarılabilir.
Cyzio
30.Ağustos.2006, 11:01
Fatih Tekke tabiki satılacak yaw adamın kendiside istedi gitmek sanki bu yönetimin isteğiyle oldu.
Hüseyin e gelince toptan anlamayan biri.Böyle futbolcu olurmu yaw.Sinir oluyorum onu oynatmasına.Alınan yenilerden birini koyması gerek oraya artık Hüseyin in işi diil bu işler.
rhan_17
30.Ağustos.2006, 12:07
trabzon sporun türkiye ligi için yinede yeterli hücum gücüne sahip olduğunu düşünüyorum...sorun takımın takım yapısında ve takım savunmasında...
ne alaka diyeceksiniz ?
hemen açıklıyim takımda ki ortasaha oyuncularının top kapmak ve topu oyuna sokmak konusunda sorunları olduğu gibi takım savunmasının zayıflığı yüzünden gol yiyip yenik duruma düştüklerinde ratik takım daha çok kapanıyor ve daha çok kontra atak yapıyor...yoksa marcelinho,yattara,gökdeniz,szmykowiak ın olduğu takımın hücum gücü yetersiz demek doğru değil...ayrıca musampa yı da transfer ettiler...
Asi ÇocUk_16
30.Ağustos.2006, 14:54
bi adamın gidişi trabzonspor u ne hallere düşürdü işte fatıh tekke bir gitti sankı takım çöktü gerçi marcelinho geldı ama daha bi icratını göremedik doğru bir açıklama bnce...
Cyzio
30.Ağustos.2006, 15:07
bi adamın gidişi trabzonspor u ne hallere düşürdü işte fatıh tekke bir gitti sankı takım çöktü gerçi marcelinho geldı ama daha bi icratını göremedik doğru bir açıklama bnce...
:mad: :mad: :mad: takmışsınız kafanıza bi fatih gidiyosunuz ya fatih gitti ts çöktü fatih gitti kötü oynadılar saçma sapan konuşmayın allahınızı severseniz forvete şu an normal bi adam alsan yine golünüatar takım galip gelir çünkü orta saha çok ii.Marcelinho nun icraatını görememişsin.Denizli maçında yanlış yerde oynamasına rağmen takımı nı kurtaran güzel bi gol attı.Zate bi kere kıyaslaman yanlış Fatih ve Marcelinho aynı mevkinin oyuncusu mu?araştır bakalım;;)
nekop
30.Ağustos.2006, 15:28
yönetimicilerimizin ve teknik direktörümüzün yaptıgı ve yapmakta oldugu hatayı neden hüseyine bagladın anlamadım ayrıca beceriksiz dediginiz hüseyin trabzonsporun ve türk milli takımının 1-2 sezondur vazgecemedigi bi isimdir daha iyisi olsa o oynardı...
KaPaLı
30.Ağustos.2006, 15:39
Hüseyinin yerine Ferhat Çökmüş niye oynamıo anlamıorum o çok yetenekli benceee
nekop
30.Ağustos.2006, 15:42
ferhatın asıl mevki defansın ortası ve sagı defansıf ortasahada fazla iyi degil gecen sezon bi ara ortasahanın ortasında oynadı fakat cok verimli olamadı...
KaPaLı
30.Ağustos.2006, 15:46
Ama yinedee Hüseyinden yararlı olduu bencee
nekop
30.Ağustos.2006, 16:02
Ama yinedee Hüseyinden yararlı olduu bencee
sen mac izliyormusun?
KaPaLı
30.Ağustos.2006, 16:07
Sen şimdi körmüsün diyeceksin ama benim düşüncem böylee hüseyin nee doğru dürüst pas verio nede şut çekio
nekop
30.Ağustos.2006, 16:10
hüseyin şuan türkiye liginin pas yüzdesi en isabetli olan oyunculardan biri...
KaPaLı
30.Ağustos.2006, 16:15
Tabii canımm zaten takımı o kadar güzel toparlıokii öyle paslar atıokii yanii diyecek birşey yoq...Defansa Veya yana top yapmakla gol atılmıo dostum benim doğru dürüst pas dediğim Öldürücü paslarr defansın hiçbirşey yapamayacağı toplarr TSde Defansın arkasınaa kaçabilecek Forvet Varr
nekop
30.Ağustos.2006, 16:19
iyide bi defansıf ortasahanın asıl görevi bu degildir bu marcelinho,gökdeniz,yattara gibi adamların görevi...
KaPaLı
30.Ağustos.2006, 16:20
Defansif orta saha Forvetlerinee Top taşımazmı_? Onlara Defansın arkasında top atmazmı?_
nekop
30.Ağustos.2006, 16:22
yapar ama asıl görevleri bu degil asıl görevleri rakibin yaptıgı atakları kesmektir...
KaPaLı
30.Ağustos.2006, 16:24
ALlah allahh ben hüseyinin hiç Atak kestiğini görmedimm Rakip takım ortasahadan elini kolunu sallaya sallaya geçioo :eek:
nekop
30.Ağustos.2006, 16:27
sen kesin mac izlemiyorsun...
KaPaLı
30.Ağustos.2006, 16:30
hehehehehe Nyse yorum yapmıcam
nekop
30.Ağustos.2006, 16:33
bu arada bişey eklemek istiyorum hüseyin bu kadar kötü oyuncu neden 2-3 sezondur türkiye milli takımının oynadıgı her macta forma giyiyor?
scout
30.Ağustos.2006, 16:49
Peki Gökdeniz, Yattara, Schimkoviak, Marcelinho bunlar kaliteli hücum oyuncuları değilmi evet öyle ama bence sorun gol atma becerisi son vuruşu iyi yapabilecek kaliteli bir forvet (Fatih Tekke gibi) yok. Sorun ofansta değil Trabzon hücum yapıyor ama gol atamıyor sorun golcü ayak lazım.
cengizvarts
30.Ağustos.2006, 16:53
Szymkowiak da 2 sezon önceki formundan uzak görünüyor. O da milli takımda oynuyor ama Trabzonsporda ve milli takımda verimli olamıyor
Cyzio
30.Ağustos.2006, 19:50
ya siz Hüseyin in neyini savunuyosunuz bi maçta hiç uzun top derinlemesine pas koşuyoluna pas attımı kardeşim gezio sahada ya o kadar boyu bi kere kafayla gol attığını görmedim hatta bi maçta bomboş pozisyonda güya topa kafa vurcak ıska geçti topu yaw Hüseyin ts gibi profesyonel takımda işi yok atacaksın takımdan
zate bi tanede Hasan kazması var onunda zate girdiği pozisyonların %80 i faulle sonuçlanıo bunları kimse görmek istemio takımda ısrarla oynatıo bu gelen hocalar