Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Hüseyin Çimşir

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Default Hüseyin Çimşir

Eski kaptanımız gitti gideli takıma birşeyler oldu sanki. Yönetim kaptan olarak Hüseyin i belirleyince takım ancak ligdeki ilk galibiyetini denizlispor karşısında alabildi. Trabzonspor Gerçekten zorlandığı maçta kazanmasını bildi ama ben memnun olmadım. daha 3-4 sezon öncesine kadar ligi 2. bitiren, ofansif ve kontrataklarda en iyi futbolu oynayan Trabzonsporu göremiyorum Hüseyin i de defansif ortasaha anlayışlı olarak biliriz. Takımın gol atamamasında ve ofansif olamamasında acaba Hüseyin in bir etkisi olmuş olabilir mi?

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Yanlış bir gözlemde bulunmuşsun bence takım eskisine göre daha ofansif ve de daha hızlı yalnız galibiyete rahat ulaşamamasının sebebi son adamların son vuruşalrdaki yetersizliği eğer buna bir çözüm bulunursa ortasahanın taşıyacağı topların çoğu gol olacaktır. Diğer bir deyiş ile F.Tekke yanlış zamanda satılmıştır ama haklı bir satış yapılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

trabzon ofansıf anlayışı guzel ama gol adamları beceriksiz gibi.tekke yi satmaları bence ts için kotu olduu.eğer buyuk takım olmak istıyosan adamını satmaa

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bursa_mc
    trabzon ofansıf anlayışı guzel ama gol adamları beceriksiz gibi.tekke yi satmaları bence ts için kotu olduu.eğer buyuk takım olmak istıyosan adamını satmaa
    sana %100 katılıom arkadasım!arkandayım korkma!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by stuns_cenk
    sana %100 katılıom arkadasım!arkandayım korkma!
    eyw. arkadaşım da kafana takma ben korkmam

kardeş ofansif anlamda çok iyi ama son vuruş yok adamlarda

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Forvetleriniz çok kötü
    Ömer Rıa,Umut diğer adamınız(adını hatırlamıyorum)hepsi orta sıra takımları için ideal adamlar
    Ama trabzona bi beden küçükler

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sherryy
    Forvetleriniz çok kötü.......
    trabzona bi beden küçükler
    özellikle ersen martin....

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ersen Martin-Umut-Ömer Rıza Bence iş yaparlar ama iştee bir türlü oynayamıolarr yaa lazaroni oynatamıo yada onlardaa birşey var

Nesil
    2006

Ben Trabzon'un halini bir kaç karar bağlamıyorum bunun ilk nedeni Lazoroni gibi uzzun yıllar teknik drektörlük yapıp elinde ciddi bir başarısı olmayan bir hoca getirilmeleri ve takımın bel kemiği olan F.Tekke'nin satılması ve Marcelinho'nun şuan beklenen kadar başarılı bir grafik segilemesi takımı kötü hale getirdi ama şu bir gerçek önemli olan iyi oynayarak değik kötü oynayarkta maç kazanmak çünkü kötü oynayarak kazanırsın bakmışsın belli süre sonra kötü futbolun iyi bir futbola dönüşmüş bana göre takım ve taraftar bir bütün olup bu durumu çok rahat düzeltebilirler bence Trabzon'un kadrosu şampiyon olabilecek bir kadroya denk bir kadro tek yapmaları gereken inanmak inanınca başarılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Fatih Tekke tabiki satılacak yaw adamın kendiside istedi gitmek sanki bu yönetimin isteğiyle oldu.

Hüseyin e gelince toptan anlamayan biri.Böyle futbolcu olurmu yaw.Sinir oluyorum onu oynatmasına.Alınan yenilerden birini koyması gerek oraya artık Hüseyin in işi diil bu işler.

trabzon sporun türkiye ligi için yinede yeterli hücum gücüne sahip olduğunu düşünüyorum...sorun takımın takım yapısında ve takım savunmasında...
    ne alaka diyeceksiniz ?
    hemen açıklıyim takımda ki ortasaha oyuncularının top kapmak ve topu oyuna sokmak konusunda sorunları olduğu gibi takım savunmasının zayıflığı yüzünden gol yiyip yenik duruma düştüklerinde ratik takım daha çok kapanıyor ve daha çok kontra atak yapıyor...yoksa marcelinho,yattara,gökdeniz,szmykowiak ın olduğu takımın hücum gücü yetersiz demek doğru değil...ayrıca musampa yı da transfer ettiler...

bi adamın gidişi trabzonspor u ne hallere düşürdü işte fatıh tekke bir gitti sankı takım çöktü gerçi marcelinho geldı ama daha bi icratını göremedik doğru bir açıklama bnce...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    bi adamın gidişi trabzonspor u ne hallere düşürdü işte fatıh tekke bir gitti sankı takım çöktü gerçi marcelinho geldı ama daha bi icratını göremedik doğru bir açıklama bnce...
    takmışsınız kafanıza bi fatih gidiyosunuz ya fatih gitti ts çöktü fatih gitti kötü oynadılar saçma sapan konuşmayın allahınızı severseniz forvete şu an normal bi adam alsan yine golünüatar takım galip gelir çünkü orta saha çok ii.Marcelinho nun icraatını görememişsin.Denizli maçında yanlış yerde oynamasına rağmen takımı nı kurtaran güzel bi gol attı.Zate bi kere kıyaslaman yanlış Fatih ve Marcelinho aynı mevkinin oyuncusu mu?araştır bakalım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yönetimicilerimizin ve teknik direktörümüzün yaptıgı ve yapmakta oldugu hatayı neden hüseyine bagladın anlamadım ayrıca beceriksiz dediginiz hüseyin trabzonsporun ve türk milli takımının 1-2 sezondur vazgecemedigi bi isimdir daha iyisi olsa o oynardı...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hüseyinin yerine Ferhat Çökmüş niye oynamıo anlamıorum o çok yetenekli benceee

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ferhatın asıl mevki defansın ortası ve sagı defansıf ortasahada fazla iyi degil gecen sezon bi ara ortasahanın ortasında oynadı fakat cok verimli olamadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ama yinedee Hüseyinden yararlı olduu bencee

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by crespo009
    Ama yinedee Hüseyinden yararlı olduu bencee
    sen mac izliyormusun?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sen şimdi körmüsün diyeceksin ama benim düşüncem böylee hüseyin nee doğru dürüst pas verio nede şut çekio

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

hüseyin şuan türkiye liginin pas yüzdesi en isabetli olan oyunculardan biri...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tabii canımm zaten takımı o kadar güzel toparlıokii öyle paslar atıokii yanii diyecek birşey yoq...Defansa Veya yana top yapmakla gol atılmıo dostum benim doğru dürüst pas dediğim Öldürücü paslarr defansın hiçbirşey yapamayacağı toplarr TSde Defansın arkasınaa kaçabilecek Forvet Varr

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

iyide bi defansıf ortasahanın asıl görevi bu degildir bu marcelinho,gökdeniz,yattara gibi adamların görevi...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Defansif orta saha Forvetlerinee Top taşımazmı_? Onlara Defansın arkasında top atmazmı?_

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yapar ama asıl görevleri bu degil asıl görevleri rakibin yaptıgı atakları kesmektir...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

ALlah allahh ben hüseyinin hiç Atak kestiğini görmedimm Rakip takım ortasahadan elini kolunu sallaya sallaya geçioo

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

sen kesin mac izlemiyorsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

hehehehehe Nyse yorum yapmıcam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bu arada bişey eklemek istiyorum hüseyin bu kadar kötü oyuncu neden 2-3 sezondur türkiye milli takımının oynadıgı her macta forma giyiyor?

Peki Gökdeniz, Yattara, Schimkoviak, Marcelinho bunlar kaliteli hücum oyuncuları değilmi evet öyle ama bence sorun gol atma becerisi son vuruşu iyi yapabilecek kaliteli bir forvet (Fatih Tekke gibi) yok. Sorun ofansta değil Trabzon hücum yapıyor ama gol atamıyor sorun golcü ayak lazım.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri