Log in

View Full Version : Diyarbakırspor sahaya yedek oyuncusuz çıktı!

Universal
31.Ağustos.2006, 01:04
Fortis Türkiye Kupası 1. turunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Diyarbakırspor, oyuncularının bonservis ücretlerini Futbol Federasyonu'na ödeyememesi ve bu yüzden oyuncularının lisanslarının onaylanmamasından dolayı sahaya yedek oyuncusuz çıktı.

Oyuncularının bonservis ücretlerini Futbol Federasyonu'na ödeyemeyen ve bu yüzden oyuncularının lisanslarının onaylanmamasından dolayı büyük bir sıkıntı yaşayan Diyarbakırspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası 1. tur karşılaşmasında sahaya yedek oyuncusuz çıktı. Diyarbakırspor Kulübü Menajeri İsmet Yılmaz, kulüp olarak zor günler yaşadıklarını belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sahaya sürecek 11'i zor bulduk. Yedek kalecimiz Özcan Turan'ı da sahaya oyuncu olarak çıkarttık" diye konuştu.

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 01:06
yazık ya ne hale geldi takım

Universal
31.Ağustos.2006, 01:11
Bu takımı açıyorum terörden çok etkilendiler bu takım ne hale geldi bu takım 2 Fenerbahçe hocasını zamanında işten kovdurmuştu. Yazık oldu birilerinin el atması gerekiyor.

SYLaR
31.Ağustos.2006, 04:49
Terör bu takımı çok etkildei.Yazık olmuş

sanalkardes
31.Ağustos.2006, 09:37
yazık olmuş diyarbakıra

KaPaLı
31.Ağustos.2006, 10:37
Vay beee nerden nereye

atlantis_fb
31.Ağustos.2006, 12:14
Adamların yedek kalecisi oyuna forvet çıkmış bildirmek isterim...
-----------------------BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ--------------------------------
Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şiyar Mehmetoğlu, görevinden istifa etti. Mehmetoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün batmasına neden olan resmi ve kamu borçlarından kurtulmak için yaptıkları görüşmelerde Diyarbakırspor'un aslında hiçbir şey ifade etmediğine tanık olduklarını kaydederek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile dün akşam oynanan maçta takımın düşürüldüğü durumun bunun örneklerinden sadece birisi olduğunu bildirdi.

fenerbahce_1907
31.Ağustos.2006, 12:20
Diyar'da Eriş'te istifa etti
Diyarbakırspor'da yönetim kurulunun istifasının ardından teknik direktör Levent Eriş de istifa etti. Levent Eriş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları Türkiye Kupası maçında futbolcuların lisans sorunu nedeniyle takımı yedek futbolculardan oluşturmak zorunda kaldığını söyledi.

Bu nedenle görevden ayrılması gerektiğine inandığını ifade eden Eriş, ''İstifa ile ilgili söylenecek fazla birşey yok. Böyle olması gerekiyordu. Ortada gerçekler var. Türkiye Kupası maçında 11'i yedek kaleciyle tamamladık. Kısmet buraya kadarmış'' dedi.

Şiyar Mehmetoğlu başkanlığındaki kulüp yönetimi de yaptığı yazılı açıklamada, bir daha görev almamak üzere istifa ettiğini açıklamıştı.

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 12:47
Siz kalecinin formasını görseydiniz içinixz yanardı.Bantla sırt numarası yazıldı. Fanatik gazetesinde 6. sayfada görebilirsiniz.ben çok üzüldüm diyarbakıra..

Ilhan
31.Ağustos.2006, 12:51
aslında diyarbakırlı iş adamları ve milletvekilleri duruma el atıp kurtarabilirler.

SYLaR
31.Ağustos.2006, 13:14
Fenerin kara belası diyarbakırın düştüğü hale bak

KaPaLı
31.Ağustos.2006, 13:40
İçler acısı halleri varyaaa sonları adanaspor gibi olacak anlaşıldı

tosunpasa
31.Ağustos.2006, 13:45
yazık ya koskoca diyarbakırsıporun düştüğü hallere bakın çok üzülüyorum gerçekten

enesao
31.Ağustos.2006, 14:14
insallah tekrar eski gunlerine dönerler...

bursa_mc
31.Ağustos.2006, 14:51
yazıkk ama ben diyarı hiç sewmiyorumm..

Jesus_FB
31.Ağustos.2006, 18:43
Bir sürü diyarbakırlı iş adamı var hatta Aziz Yıldırım'da bunlardan biri hepsi birlik olup yardım yapmaları gerekir başka türlü bu takım bu bataktan kurtulmaz

dnz498
31.Ağustos.2006, 18:47
geçmiş olsun demekten ve ah vah çeıkmekten başka birşey gelmiyor elden

Bir sürü diyarbakırlı iş adamı var hatta Aziz Yıldırım'da bunlardan biri hepsi birlik olup yardım yapmaları gerekir başka türlü bu takım bu bataktan kurtulmaz
işte bu sebeple Diyarbakırlılar A.Yıldırımı sevmezler

Jesus_FB
31.Ağustos.2006, 18:55
geçmiş olsun demekten ve ah vah çeıkmekten başka birşey gelmiyor elden

işte bu sebeple Diyarbakırlılar A.Yıldırımı sevmezler

hımmm şimdi ben diyarbakırlıyım ama aziz yıldırımı severim :)

dnz498
31.Ağustos.2006, 19:07
senin sevmen normal kardeşim tabi ki
mesela olaya düz mantıkla bakarsak bende diyarbakırlı değilim ama ben sevmem :p

cArsı_nas
01.Eylül.2006, 11:22
ben dıyarbakırlıyım hatta dıyarbakırda oturuyorum dıyarbakırlılar azız yıldırımı sevmez cunku azız yıldırımın dıyarbakıra ve dıyarbakırspora tek bı yararı bıle dokunmamıstır

rectangle
01.Eylül.2006, 11:57
eski yönetim ne kadar kötüymüşki 1 sene içerisinde takım nasıl değişti ce içler acısı durumöa düştü peki bişeyu soracağıum bu takım geçen yıl nasıl süper ligde duruyordu?

TR.CaPTaiN
01.Eylül.2006, 17:04
ben dıyarbakırlıyım hatta dıyarbakırda oturuyorum dıyarbakırlılar azız yıldırımı sevmez cunku azız yıldırımın dıyarbakıra ve dıyarbakırspora tek bı yararı bıle dokunmamıstır
Diger klüp baskanlarının ne yararı oldu ?

cArsı_nas
01.Eylül.2006, 17:46
Diger klüp baskanlarının ne yararı oldu ?

valla kardes uc buykler ıcınde baskanı dıyarbakırlı olan tek kulub fb yanı hıc yararı yok dıer kulub baskanlarının da yardım yapcak halı de yok ama zamanında Besiktas as baskanlarından ızzet ceylan ınonu stadını dıyarbakırspora acmıstı(super lıge cıkılan mac olan beledıyespor macında) ayrıca sımdıkı 2. baskanımız murat aksu nun da yararı dokunmustur ornegın sınan kaloglu eser yagmur yasın sulun dıyarbakıra kıralık olarak verılmıstı bu sene de naıl tılbac kıralık olarak verıldı ;;) yanı azız yıldırım dan pek bı yarar gormedı bu takım