1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Diyarbakırspor sahaya yedek oyuncusuz çıktı!

Nesil
    2006

Default Diyarbakırspor sahaya yedek oyuncusuz çıktı!

Fortis Türkiye Kupası 1. turunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Diyarbakırspor, oyuncularının bonservis ücretlerini Futbol Federasyonu'na ödeyememesi ve bu yüzden oyuncularının lisanslarının onaylanmamasından dolayı sahaya yedek oyuncusuz çıktı.

Oyuncularının bonservis ücretlerini Futbol Federasyonu'na ödeyemeyen ve bu yüzden oyuncularının lisanslarının onaylanmamasından dolayı büyük bir sıkıntı yaşayan Diyarbakırspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası 1. tur karşılaşmasında sahaya yedek oyuncusuz çıktı. Diyarbakırspor Kulübü Menajeri İsmet Yılmaz, kulüp olarak zor günler yaşadıklarını belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sahaya sürecek 11'i zor bulduk. Yedek kalecimiz Özcan Turan'ı da sahaya oyuncu olarak çıkarttık" diye konuştu.

yazık ya ne hale geldi takım

Nesil
    2006

Bu takımı açıyorum terörden çok etkilendiler bu takım ne hale geldi bu takım 2 Fenerbahçe hocasını zamanında işten kovdurmuştu. Yazık oldu birilerinin el atması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Terör bu takımı çok etkildei.Yazık olmuş

yazık olmuş diyarbakıra

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Vay beee nerden nereye

Adamların yedek kalecisi oyuna forvet çıkmış bildirmek isterim...
    -----------------------BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ--------------------------------
    Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şiyar Mehmetoğlu, görevinden istifa etti. Mehmetoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün batmasına neden olan resmi ve kamu borçlarından kurtulmak için yaptıkları görüşmelerde Diyarbakırspor'un aslında hiçbir şey ifade etmediğine tanık olduklarını kaydederek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile dün akşam oynanan maçta takımın düşürüldüğü durumun bunun örneklerinden sadece birisi olduğunu bildirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diyar'da Eriş'te istifa etti
    Diyarbakırspor'da yönetim kurulunun istifasının ardından teknik direktör Levent Eriş de istifa etti. Levent Eriş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları Türkiye Kupası maçında futbolcuların lisans sorunu nedeniyle takımı yedek futbolculardan oluşturmak zorunda kaldığını söyledi.

Bu nedenle görevden ayrılması gerektiğine inandığını ifade eden Eriş, ''İstifa ile ilgili söylenecek fazla birşey yok. Böyle olması gerekiyordu. Ortada gerçekler var. Türkiye Kupası maçında 11'i yedek kaleciyle tamamladık. Kısmet buraya kadarmış'' dedi.

Şiyar Mehmetoğlu başkanlığındaki kulüp yönetimi de yaptığı yazılı açıklamada, bir daha görev almamak üzere istifa ettiğini açıklamıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Siz kalecinin formasını görseydiniz içinixz yanardı.Bantla sırt numarası yazıldı. Fanatik gazetesinde 6. sayfada görebilirsiniz.ben çok üzüldüm diyarbakıra..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aslında diyarbakırlı iş adamları ve milletvekilleri duruma el atıp kurtarabilirler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fenerin kara belası diyarbakırın düştüğü hale bak

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İçler acısı halleri varyaaa sonları adanaspor gibi olacak anlaşıldı

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

yazık ya koskoca diyarbakırsıporun düştüğü hallere bakın çok üzülüyorum gerçekten
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

insallah tekrar eski gunlerine dönerler...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yazıkk ama ben diyarı hiç sewmiyorumm..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

geçmiş olsun demekten ve ah vah çeıkmekten başka birşey gelmiyor elden
    Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Bir sürü diyarbakırlı iş adamı var hatta Aziz Yıldırım'da bunlardan biri hepsi birlik olup yardım yapmaları gerekir başka türlü bu takım bu bataktan kurtulmaz
    işte bu sebeple Diyarbakırlılar A.Yıldırımı sevmezler

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

senin sevmen normal kardeşim tabi ki
    mesela olaya düz mantıkla bakarsak bende diyarbakırlı değilim ama ben sevmem

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

ben dıyarbakırlıyım hatta dıyarbakırda oturuyorum dıyarbakırlılar azız yıldırımı sevmez cunku azız yıldırımın dıyarbakıra ve dıyarbakırspora tek bı yararı bıle dokunmamıstır

eski yönetim ne kadar kötüymüşki 1 sene içerisinde takım nasıl değişti ce içler acısı durumöa düştü peki bişeyu soracağıum bu takım geçen yıl nasıl süper ligde duruyordu?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by cArsı_nas
    ben dıyarbakırlıyım hatta dıyarbakırda oturuyorum dıyarbakırlılar azız yıldırımı sevmez cunku azız yıldırımın dıyarbakıra ve dıyarbakırspora tek bı yararı bıle dokunmamıstır
    Diger klüp baskanlarının ne yararı oldu ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Diger klüp baskanlarının ne yararı oldu ?
    valla kardes uc buykler ıcınde baskanı dıyarbakırlı olan tek kulub fb yanı hıc yararı yok dıer kulub baskanlarının da yardım yapcak halı de yok ama zamanında Besiktas as baskanlarından ızzet ceylan ınonu stadını dıyarbakırspora acmıstı(super lıge cıkılan mac olan beledıyespor macında) ayrıca sımdıkı 2. baskanımız murat aksu nun da yararı dokunmustur ornegın sınan kaloglu eser yagmur yasın sulun dıyarbakıra kıralık olarak verılmıstı bu sene de naıl tılbac kıralık olarak verıldı yanı azız yıldırım dan pek bı yarar gormedı bu takım

Mesaj Yetkileri