PDA

View Full Version : İşte şimdi çoşarım!

ForsakeN
04.Eylül.2006, 01:53
İşte şimdi çoşarım

Fener'e ilaç olurlar
Fenerbahçe'nin 'frikik mühendisi' Alex de Souza, Fotomaç'a çar***ı açıklamalar yaptı... Lugano, Edu ve Deivid'in Fenerbahçe'ye alınmasını çok isteyen Brezilyalı yıldız, üç oyuncunun da transferinin gerçekleşmesiyle adeta mutluluktan uçmaya başladı. Yeni transferlere övgüler yağdıran Alex, şunları söyledi: "Diego Lugano
bence Türkiye'de yılın transferi. Deivid ve Edu'nun futbolunu çok iyi biliyorum. Fenerbahçe'ye ilaç olabilecek kapasitede yıldızlar. Kezman'ın golcülüğünü ve ustalığını tartışmaya hiç gerek yok.

Beni şimdi izleyin
Takımdaki kaliteli futbolcu sayısının artması, benim futboluma da çok olumlu yönde yansıyacak. Yeni transferlerle sahada çok iyi anlaşacağımı biliyorum. Taraftarlarımız, bu müthiş kadronun kurulmasının ardından bambaşka bir Alex izlemeye başlayacaklar. Çünkü takıma olan katkımın iki katına çıkacağını hissedebiliyorum. Fenerbahçe'nin 100. yılında UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirmemiz hayal değil, başaracağız." Teknik direktör Arthur Zico ise Alex'in, maçlarda F.Bahçe'nin sahadaki lider oyuncusu olacağını söyledi.

Rüya gibi
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Edu, Türkiye'de geçen 5 gününü kendisine ait internet sitesinden Brezilyalı hayranlarına değerlendirdi. Edu yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'de adeta rüyada gibiyim. İstanbul'un güzelliği beni büyüledi. Gösterilen ilgiden çok memnunum. Taraftarlarımız süper. Takıma çabuk adapte oldum" ifadelerini kullandı.

kaynak:fotomaç

Cengo
04.Eylül.2006, 02:19
Fotomaç'ın yazdıklarına inanmamı beklemiyorsunuzdur umarım?

nart_susruko
04.Eylül.2006, 02:27
kezman için pek bişeyler düşünmüyor galiba diğerlerine nazaran..;)

premium907
04.Eylül.2006, 02:45
alex in artık coşmasına inanmam için avrupa kupa maçlarından birisinde maç kurtarmasını görmek istiyorum... türkiye de zaten onun üstüne futbolcu tanımam... appiah avrupa maçlarında iyi oynayınca içim cızz ediyor.. büyük klüplerden birisi kandıracak elimzden alacak diye bu duyguyu alex lede yasamak istiyorum..

SYLaR
04.Eylül.2006, 02:57
Fenerin bu seneki en büyük transferi kezman adam Kezmandan hiç bahsetmemiş
Aslında fenerdeki büyük bir sorun da bence alex
Anelka geçen sene çıktı açıklama yaptı tüm toplar nobrede diye nobreye topları kim taşıyo ?Alex.Bu alex hazırlık maçında bu sefer kezmana hiç pas atmadı.alex bence milliyetçilik yapıyor ve buda fenere pahalıya patlayabilir!!!

eGowiCh
04.Eylül.2006, 03:13
Basının uydurması bu sözler. Yazacak bir şey bulamadılar, yarın da şey yazarlar; "Kezman: Gol kralı olurum." :)

sanalkardes
04.Eylül.2006, 10:22
fotomaçı alıp okumam bile

rhan_17
04.Eylül.2006, 10:34
Fotomaç'ın yazdıklarına inanmamı beklemiyorsunuzdur umarım?
doğru söze ne denir ki...

KaPaLı
04.Eylül.2006, 12:33
Birşey denmez :D Dostum fotomaç vee fotospor kadar sallayan gazete görmedim ben :D

bursa_mc
04.Eylül.2006, 14:12
inanmıyorum .bu fanatık ,fotomaç bi kerede doğru haber yayınlasa

muratbb
04.Eylül.2006, 14:32
Ya Şİmdİ Birakİn Gazte TartİŞmasİnİ Fener Bu Transferlerle İİ İŞler Yapar(İnŞ.)

Anthelas
04.Eylül.2006, 14:37
Hayali bir röpörtaja benziyor :)

GuineveRe
04.Eylül.2006, 15:27
alexin hiç işi yok fotomaça röportaj vercek :)