1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: İşte şimdi çoşarım!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default İşte şimdi çoşarım!

İşte şimdi çoşarım

Fener'e ilaç olurlar
    Fenerbahçe'nin 'frikik mühendisi' Alex de Souza, Fotomaç'a çar***ı açıklamalar yaptı... Lugano, Edu ve Deivid'in Fenerbahçe'ye alınmasını çok isteyen Brezilyalı yıldız, üç oyuncunun da transferinin gerçekleşmesiyle adeta mutluluktan uçmaya başladı. Yeni transferlere övgüler yağdıran Alex, şunları söyledi: "Diego Lugano
    bence Türkiye'de yılın transferi. Deivid ve Edu'nun futbolunu çok iyi biliyorum. Fenerbahçe'ye ilaç olabilecek kapasitede yıldızlar. Kezman'ın golcülüğünü ve ustalığını tartışmaya hiç gerek yok.

Beni şimdi izleyin
    Takımdaki kaliteli futbolcu sayısının artması, benim futboluma da çok olumlu yönde yansıyacak. Yeni transferlerle sahada çok iyi anlaşacağımı biliyorum. Taraftarlarımız, bu müthiş kadronun kurulmasının ardından bambaşka bir Alex izlemeye başlayacaklar. Çünkü takıma olan katkımın iki katına çıkacağını hissedebiliyorum. Fenerbahçe'nin 100. yılında UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirmemiz hayal değil, başaracağız." Teknik direktör Arthur Zico ise Alex'in, maçlarda F.Bahçe'nin sahadaki lider oyuncusu olacağını söyledi.

Rüya gibi

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Edu, Türkiye'de geçen 5 gününü kendisine ait internet sitesinden Brezilyalı hayranlarına değerlendirdi. Edu yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'de adeta rüyada gibiyim. İstanbul'un güzelliği beni büyüledi. Gösterilen ilgiden çok memnunum. Taraftarlarımız süper. Takıma çabuk adapte oldum" ifadelerini kullandı.

kaynak:fotomaç

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fotomaç'ın yazdıklarına inanmamı beklemiyorsunuzdur umarım?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

kezman için pek bişeyler düşünmüyor galiba diğerlerine nazaran..

alex in artık coşmasına inanmam için avrupa kupa maçlarından birisinde maç kurtarmasını görmek istiyorum... türkiye de zaten onun üstüne futbolcu tanımam... appiah avrupa maçlarında iyi oynayınca içim cızz ediyor.. büyük klüplerden birisi kandıracak elimzden alacak diye bu duyguyu alex lede yasamak istiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fenerin bu seneki en büyük transferi kezman adam Kezmandan hiç bahsetmemiş
    Aslında fenerdeki büyük bir sorun da bence alex
    Anelka geçen sene çıktı açıklama yaptı tüm toplar nobrede diye nobreye topları kim taşıyo ?Alex.Bu alex hazırlık maçında bu sefer kezmana hiç pas atmadı.alex bence milliyetçilik yapıyor ve buda fenere pahalıya patlayabilir!!!

Basının uydurması bu sözler. Yazacak bir şey bulamadılar, yarın da şey yazarlar; "Kezman: Gol kralı olurum."

fotomaçı alıp okumam bile

Quote Originally Posted by ABOOO
    Fotomaç'ın yazdıklarına inanmamı beklemiyorsunuzdur umarım?
    doğru söze ne denir ki...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Birşey denmez Dostum fotomaç vee fotospor kadar sallayan gazete görmedim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inanmıyorum .bu fanatık ,fotomaç bi kerede doğru haber yayınlasa

Nesil
    2006

Ya Şİmdİ Birakİn Gazte TartİŞmasİnİ Fener Bu Transferlerle İİ İŞler Yapar(İnŞ.)

Hayali bir röpörtaja benziyor

alexin hiç işi yok fotomaça röportaj vercek

Mesaj Yetkileri