PDA

View Full Version : Herkes Galatasaray’ı konuşacak !

fenerbahce_1907
06.Eylül.2006, 20:39
Lübnan'a yardım etmek isteyen Galatasaray, tüm dünyada ses getirecek bir hedef belirledi.Galatasaray yönetimi, son yıllarda sürekli mali krizlerle anılıyor. Zaman zaman futbolcularına transfer taksitlerini bile ödeyemeyen, hatta bu yüzden Ribery gibi genç bir yıldızını elinden kaçıran sarı kırmızılı yönetim, yine de Lübnan'da yaşananlar nedeniyle harekete geçmek istiyor.

Ancak bu hedefe ulaşmak çok da kolay değil:

Dünya Bu Maçı Konuşacak

Yer: Almanya
Rakip: Real Madrid ya da Barcelona
Plan: Tüm dünyanın ilgiyle takip edeceği bu maçın tüm gelirinin Lübnan'daki savaş madurlarına yolanması

Galatasaray yönetiminin aslında sır gibi saklamaya çalıştığı bu proje için henüz çalışmalar tam olarak başlamadı. Sarı kırmızılı yönetim, takvimde uygun bir zaman belirleyip (örneğin ligin devre arasında) Real Madrid veya Barcelona ile bu yardım maçında karşılaşmayı istiyor.

Maça dünyaca ünlü bir rakibin yanı sıra, devlet liderleri de davet edilecek. Maç öncesi ve sonrası yapılacak organizasyonlarla yardım miktarının büyümesi sağlanacak.

favori real madrıd.. Plase barcelona..

Galatasaray yönetiminin ilk hedefi Real Madrid. Real Madrid'in teklifi kabul etmemesi durumunda ise Barcelona'nın kapısı çalınacak. Her iki kulüpten de red cevabı gelmesi durumunda Avrupa'nın başka dev kulüplerine de teklif götürülebilecek. Dünyaca ünlü bir takımla anlaşıp, Türkler'in bol olduğu Almanya'da özel bir maç yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi, organizasyondan elde edilecek tüm tribün ve yayın gelirlerini, Lübnan'daki savaş madurlarına yollayacak.

Projede Ekim ayına kadar mesafe alınması bekleniyor.

Ligtv.com.tr

Berkaiser
06.Eylül.2006, 20:52
Harika bir proje.Gerçekleştirilirse yararlı olur.

dick
06.Eylül.2006, 20:55
Real Madrid ile Barcelona'nın pek umrunda olacağını sanmıyorum bu durumun.

TR.CaPTaiN
06.Eylül.2006, 20:55
Çok iyi bir fikir inş gerçekleşir

nart_susruko
06.Eylül.2006, 20:58
güzel bi düşünce, şöyle güzel projeler duyalım ve sadece lafta kalmasın bi şekilde gerçekleşsin..

Nedvedmania
06.Eylül.2006, 21:00
ya bu ne biçim iş ya hani tamam maç yapın ama gidipde niye dünyanın en iyi takımıyla maç yapıyosun yenilşnce moraller bozulucak alehine tezahurat edilcek

GuineveRe
06.Eylül.2006, 21:03
bu yaz önceside barcelona ile almanyada hazırlık maçı yapılcak deniyordu :)

Berkaiser
06.Eylül.2006, 21:06
ya bu ne biçim iş ya hani tamam maç yapın ama gidipde niye dünyanın en iyi takımıyla maç yapıyosun yenilşnce moraller bozulucak alehine tezahurat edilcek

Maçın iyi bir takımla yapılmasının nedeni Dünya'nın gözünü bu maçın üstüne çekmek.Bu maç ne kadar ses getirirse o kadar iyi olur.Bu amaçla düzenlenen bir maçta da aleyhe tezahürat olmaz.İçin rahat olsun.

Eray Dengiz
06.Eylül.2006, 21:26
Sonuçta bu bir yardım maçı olacaktır.. Yenilsekte yensekte önemli değil.. Önemli olan oradaki insalardır.. Eğer Türkiye'de yapılırsa gitmeye çalışacağım..

Scocco
06.Eylül.2006, 21:31
Çok iyi bir fikir. Lübnan'daki savaş mağdurlarına yardım etmek için desteğimiz her zaman vardır.

ozgrkc
06.Eylül.2006, 21:40
böyle anlamlı maçlarda yardım maçlarında tribünlerin fazla dolmadını görüyoruzki... rakip böyle dünya devi olursa hem saha dolar hemde tv gelirleri iyi düzeylere ullaşır... umarım gerçekleşir

baron
06.Eylül.2006, 22:32
güzel fikir destekliyorum...

Berkaiser
06.Eylül.2006, 22:53
böyle anlamlı maçlarda yardım maçlarında tribünlerin fazla dolmadını görüyoruzki... rakip böyle dünya devi olursa hem saha dolar hemde tv gelirleri iyi düzeylere ullaşır... umarım gerçekleşir

Maç Almanya'da oynanacağı için tribünler dolacaktır.;;)

Burak Duran
06.Eylül.2006, 22:56
almanya türkler dünya devi bir takım ve galatasaray kesin full çeker umarım gerçekleşir

LaKe
07.Eylül.2006, 00:21
Çok güzel düşünülmüş bence. İnşallah bu proje gerçekleşir.

dinaMYt
07.Eylül.2006, 01:03
vay be galatasarayda iyi fikir üretebilecek bir kaç yönetici varmış.umarım gerçekleştirilebilir de..

ibo
07.Eylül.2006, 01:24
çok güzel ve yararlı bir organizasyon olur...

scolari12111
07.Eylül.2006, 01:35
onların umurunda mı olur diyenler de var.onlar kim peki?barcelona real madrid?bu bir insanlık erdemidir.
katledilen bir masum çocuk mu önemli onların akacak teri mi?
karnı deşilen bir gebe kadın mı değerli eskieyecek kramponlar mı?
hızlı yürüyemediği üçin öldürülen yaşlı dede mi yoksa zengin futbolcuların 1 günü mü?
5 yaşında ölen çocuğun gençliği mi uçakta geçecek 2 saat mi?
peki milyar dolarlar mı büyük yoksa insanlık erdemi mi?

rhan_17
07.Eylül.2006, 01:50
iyi bir fikir güzel bir düşünce gerçekleşirmi emin değilim...

REsist JuvE11
07.Eylül.2006, 04:17
bir galatasaray lı olarak gurur duydum

Frank_Castle
07.Eylül.2006, 11:09
Real Madrid miş, barcelona ymış.. bu takımların yardımcı olacağını sanmam.

Delikanlı gibi Fenerbahçe ile oynayalım; Avrupa Türkiye'nin tavrını açıkça görsün.

Del Piero_10
07.Eylül.2006, 11:21
güzel olurda zor

ama zor diye birşey yoktur imkansız sadece zaman alır diyorlarsa,gerçekleşebilir belki başka bir takımla

e_mali
07.Eylül.2006, 12:11
FB GS arasında oynanacak yardım macı daha cok rating alır Türkiye de.
Ama Real Madrid veya Barca bu organizasyonu kabul ederse daha iyi olur gibi geliyor bana.
Fikir guzel, insallah uygulamaya gecirebilirler.

Afacan_1905
07.Eylül.2006, 12:20
Güzel bir fikir inşallah gerçekleşir
Bi cimbomlu olarak gurur duyuyorum cimbomun yaptığından ama inşallah gerçekleşir

TaşkınMahmut
07.Eylül.2006, 13:00
Keşke FB-GS-BJK-R.Madrid turnuvası olsa

Rousseou
07.Eylül.2006, 14:33
Real Madrid ile Barcelona'nın pek umrunda olacağını sanmıyorum bu durumun.

aynen.....

scolari12111
07.Eylül.2006, 16:16
bunu umursamamak onların zavallığını gösterir insanlık anlamında.

Berkaiser
07.Eylül.2006, 16:27
Zorunlu Açıklama

Bugün bazı medya organlarında yer alan ve Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol Şubesi'nin ''Ligin devre arasında Lübnan'a yardım amacıyla bir yardım maçı düzenleyeceği ve bu konuda hazırlıkların yapıldığı'' haberleri gerçekleri yansıtmamaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol Şubesi'nin bu türden bir planlaması ve dolayısıyla konuyla ilgisi yoktur. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

Burak Duran
07.Eylül.2006, 17:52
sanki iyi bişeymiş gibi yazmışlar bide töbe töbe

Berkaiser
07.Eylül.2006, 17:57
Biz turnuvayı bile ayarlamıştık.Yalan oldu.:D

e_mali
07.Eylül.2006, 18:04
Acıklama yapmaları kotu birsey degil bence. Sonucta yalan haberlerin onune gecmek gerek. Her ne kadar hayal kırıklığı yaratsa bile.

comandante
07.Eylül.2006, 21:31

yıldırım bosnayla mı yapalardı cihan?bu maçta moral bozulmaz hırs olmaz sertlik olmaz büyük ihtimalle de berabere bitirirler maçı...

Emurafu
07.Eylül.2006, 21:42
beyler acıklama yapıldı mac yok

nart_susruko
07.Eylül.2006, 22:28
Ligtv.com.tr
ulenn basın bu konuda da mı atıp tuttunuz, yuhh be.. ;)

TaşkınMahmut
08.Eylül.2006, 00:39
G.Saray: "Yardım maçı yok"
Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı takımın Lübnan'a yardım maçında yer alacağı yönünde çıkan haberleri, yaptığı açıklamayla yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Ligin devre arasında Lübnan'a yardım amacıyla bir yardım maçı düzenleneceği ve konuda hazırlıkların yapıldığı yönündeki haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. Galatasaray Kulübü Profesyonel Futbol Şubesi'nin bu türden planlaması ve dolayısıyla konuyla ilgisi yoktur" denildi.

scolari12111
08.Eylül.2006, 01:56
biz de bayağı bir tartışmaya girmiştik kek gibi:D