View Full Version : Anadolu'da Dev Karşılaşma Bursaspor - Sakaryaspor
teamsah
09.Eylül.2006, 15:46
ANADOLU'DA DEV KARŞILAŞMA
BURSASPOR - SAKARYASPOR
http://img152.imageshack.us/img152/8584/macae0.jpg
10 Eylül 2006 - Pazar Akşamı saat 19:00 'da Bursa Atatürk Stadı'nda başlayacak karşılaşma LIG TV'den canlı yayınlanacak.
TARAFTARLARDAN NOTLAR
Bursaspor taraftarlarının üzerlerine Kırmızı - Beyaz formalar giyerek ve Ay-Yıldız'lı bayrakları ile beraber Atatürk Stadı'nı doldurarak teröre lanet okuyacağı karşılaşma LIG TV'den 10 Eylül Pazar akşamı saat 19:00 'da canlı yayınlanacak. 11bin kombineli ve 9bin biletli seyircinin izleyeceği maçın biletleri karşılaşmaya 1 gün kala neredeyse tükenmiş durumda.
Heyecanlı ve çekişmeli bir mücadeleye sahne olacak karşılaşmayı bakalım kim kazanacak?
BURSASPOR CEPHESİ
Bir tarafta Raşit Çetiner teknik direktörlüğünde Pancu'lu, Zafer Biryol'lu Bursaspor gol yollarında etkili olmaya çalışacak. İlk üç haftada diğer rakiplerine üstünlük sağlayarak oynayan ancak 3 puanı getirecek golü bir türlü bulamayan Bursaspor, geçen hafta deplasmanda Pancu'nun ikinci yarıda oyuna girmesi ve oyunu hareketlendirmesiyle Ç.Rize deplasmanından 3 puan çıkaran Timsahlar bu maça özgüven ve moralle çıkacak. Yepyeni bir kadro kurup uyum sorununu daha yeni yeni atlatmaya başlayan Bursaspor, kendi evinde taraftar avantajını kullanarak bir galibiyet almak ve galibiyet serisinin başlangıcını yapmak istiyor.
SAKARYASPOR CEPHESİ
Diğer tarafta eski Bursaspor tenik direktörü Nejat Biyediç yönetimindeki Sakaryaspor, yine eski Bursaspor'lu 3 kez krallık tacı takmış futbolcu Okan Yılmaz, zorlu Bursaspor deplasmanında 3 puan için gol ümidi olacak. Sakaryaspor ilk dört haftada mağlubiyet almadı ve son hafta Fenerbahçe'yi kendi sahalarında yenerek morallerini üst seviyeye çıkardılar. Sakaryaspor'un kadrosu çok yeni bir kadro olup uyum sorununu çabuk atlatmış gözüküyorlar.
BİLETLER
Biletler; Açık Kale Arkası 5 YTL, Kapalı Kale Arkası 10 YTL, Maraton 17 YTL, Kapalı A-C 55 YTL, Kapalı B 75 YTL olacak.
lazyboy7
09.Eylül.2006, 17:54
bumacta olay olur.ben bunu bılırım bunu solerım :D
sakarya çok süper top oynuyor. banka alır.
nart_susruko
09.Eylül.2006, 18:20
bumacta olay olur.ben bunu bılırım bunu solerım :D
bişeycik olmaz.. :)
bursa alır gibime geliyor.. :roll:
kaltuntas
09.Eylül.2006, 18:27
valla bu macta bence fazl gol olmaz iki takıma gerçekten çok güçlü
Eray Dengiz
09.Eylül.2006, 18:39
Zor maç olacaktır iki ekip içinde.. Favorim Bursa ama Sakarya'nın kazanmasını istiyorum..
Cyzio
09.Eylül.2006, 18:55
bana maçın berabere bitme olsalığı daha fazla gelio
johnhartson
09.Eylül.2006, 19:06
Futbol bu belli olmaz ama Bursaspor bu maçı alacaktır. Bursaspor çok pozisyona giriyor ama değerlendiremiyor. Eğer gol pozisyonlarını değerlendirirsek bu maçı alırız diyorum. Biz defansif sistem oynuyoruz. Çok zor gol yiyoruz ve rakip sahamıza çok nadiren gelir. 4 maçta yediğimiz 3 gol kıytırık goller. Sakaryaspor'da bu maçı kazanabilecek güçte tabiki ama taraftar baskısı ile bu maçı alırız diye düşünüyorum. Gerçi tüm taraftarlar bu maçta Kırmızı - Beyaz olacağız. Ellerimizde Türk Bayrakları olacak ve terörü lanetleyeceğiz.
life law
09.Eylül.2006, 19:08
kesin bursa arkadaslar...
johnhartson
09.Eylül.2006, 19:20
553 Bursaspor - Sakaryaspor 2.00 3.00 2.70
İddaa'da da Bursaspor'a şans verilmiş. Kupon yapacaklar için iyi bir rakam. Çok kritik bir maç aslında Bursaspor'da kazanabilir Sakaryaspor'da. Ama dediğim gibi yakaladığımız gol fırsatlarını değerlendirebilirsek bu maçı alırız. Sinan Kaloğlu 4 hafta Zafer Biryol 2 haftadır suskun. Bu maçın yine iki kilit adamı iki Romanya'lı Pancu ve Fresineanu olabilir. Fenerbahçe'den kiralanan Edmar Gees De Souza hala forma şansı bulmuş değil. Aslında kaliteli bir oyuncu olduğunu Raşit Hocamızda söylüyor. 4 haftadır forma şansı bulamadı herhalde hazır değil.
bursa_mc
09.Eylül.2006, 20:08
bursasporuma güvenıyorum yarın bende turkiye formamı giyıp maça gideceğim ,inş. yenicezz
Berkaiser
09.Eylül.2006, 20:11
Beraberlik kokuyor.
bursa_mc
09.Eylül.2006, 20:14
Beraberlik kokuyor.
bursa adına galibiyet kokuyor:D senin burnun yanlış koku alıyo:D
REsist JuvE11
09.Eylül.2006, 20:39
berabere biter
teamsah
09.Eylül.2006, 21:07
Muhtemel 11'ler.
BURSASPOR
Ömer Çatkıç
İsmail Güldüren (Egemen Korkmaz)
Cumhur Bozacı
Ömer Erdoğan
Hasan Yiğit
Volkan Bekiroğlu
Orhan Alemdar (Veli Acar)
C.Frasineanu
V.Sumulikoski
Pancu (Sinan Kaloğlu)
Zafer Biryol (Burak Akdiş)
SAKARYASPOR
Martinez Neco
Murat Duman
Jose Clayton
Gökhan Çalışal
Ergün Teber
Musa Aydın
Hakan Özmert
Murat Erdoğan
Capurro
Cangele
Okan Yılmaz
Bu maçı alarak galibiyet serisine geçmek istiyoruz.
mgungor
09.Eylül.2006, 21:33
sakarya fb yi yenmenin rahatlığıyla çıkaak ve bursa alacak maçı...
gezenti
09.Eylül.2006, 22:52
ya bakın buraya yazıyorum ne olursa olsun bursa bu maçı alıcak dediydi dersiniz.biz 2. ligdeydik devirdik sakaryasporu şimdimi yenemeyecez???
nart_susruko
10.Eylül.2006, 03:17
ya bakın buraya yazıyorum ne olursa olsun bursa bu maçı alıcak dediydi dersiniz.biz 2. ligdeydik devirdik sakaryasporu şimdimi yenemeyecez???
2.ligde yendiniz diye hep yenecek misiniz yahu.. :D
gerçi bende bursa alır dedim ama o nası iştir öyle, orda yendik burda da yeneriz.. :D
greencrocodiles
10.Eylül.2006, 10:54
Bir sakatlık çımazsa galibiyete daha yakın olan taraf Bursaspor. Zaten kadro kalitesine baktığımızda Bursaspor kadrosu daha kaliteli ekipten kurulmuş bir kadro. Yeterki golcüler son vuruşları iyi yapabilsin. Sakaryaspor'un kolombiyalı kalecisi de çok iyi bir kaleci. Bizim Yedek Kalecimiz Ömer Çatkıç olmadık golleri yer olmadık golleri kurtarır. Yavuz Eraydın keşke sakatlanmasaydı.
Burak Duran
10.Eylül.2006, 13:27
bence kesin bursaspor olur bir izmitli olarak sakarya yeneceğine bursa yensin derim :D
teamsah
10.Eylül.2006, 14:21
bence kesin bursaspor olur bir izmitli olarak sakarya yeneceğine bursa yensin derim :D
:D İzmit ile Sakarya taraftarlarının yıldızı bir türlü barışmıyor. :D
bursa_mc
10.Eylül.2006, 15:52
yaw maça geç girim diyomm zaten ayakta duruyomm.beri erkenden girip belkemiyeyımm
Cengo
10.Eylül.2006, 16:39
Sakarya alır, gol Cangele :)
Krusty
10.Eylül.2006, 16:43
Beraberlik kokan bir maç bence. Ya berabere, ya da Sakarya.
Anthelas
10.Eylül.2006, 20:27
Dakika 27 Bursaspor 1-0 önde ;)
Burak Duran
10.Eylül.2006, 20:38
bursa alcak kesin
Anthelas
10.Eylül.2006, 20:38
2-0 oldu Bursaspor çok iyi oynuyor. Farka gidecek maç
nart_susruko
10.Eylül.2006, 20:40
zafer ve frasineanu dan gelmiş goller..
Anthelas
10.Eylül.2006, 20:43
2-1 oldu :S
Burak Duran
10.Eylül.2006, 20:50
klasik sakarya taraftarı kavga çıkardılar yine polis müdahelede bulundu olaylar yatıştı. cangele süer oynuyor ama maç bursanın kesin
Anthelas
10.Eylül.2006, 21:22
Kardeş kardeş dedik bağrımıza bastık, ama yaptıkları çok ayıptı
e_mali
10.Eylül.2006, 21:42
bursa alırrr bu macı :D
Anthelas
10.Eylül.2006, 22:00
3 oldu :D:D:D
Burak Duran
10.Eylül.2006, 22:01
maç bitti 3-1 oh be :D
Universal
10.Eylül.2006, 22:08
Fenerin yenemediği takımı yendiler helal olsun. :)
jack_sparrow_16
10.Eylül.2006, 22:38
çok kaliteli ve heyecanlı bir maç oldu. Maçı izleyenlere keyif verecek bir futbol vardı sahada ve Bursaspor çok daha iyiydi ve maçı 3 - 1 kazandı. Bursaspor sonuçta kaliteli bir ekip Taraftarın da muhteşem desteği ile bu maçı kazanmayı bildik. Kısacası gerilim, heyecan, güzel futbol olan bir maçtı.
gezenti
10.Eylül.2006, 23:04
bakın burda ne yazıyor:D:D:D
jack_sparrow_16
10.Eylül.2006, 23:13
bakın burda ne yazıyor:D:D:D
helal tahminden ziyade kesin yeneriz demek istediğin maçı aldık. Ama belliydi bu maçı alacağımız beaw :D :D O kadar da abartma şimdi :D :D :D
gezenti
10.Eylül.2006, 23:26
helal tahminden ziyade kesin yeneriz demek istediğin maçı aldık. Ama belliydi bu maçı alacağımız beaw :D :D O kadar da abartma şimdi :D :D :D
oda doğru çok fazla abartmamak lazım:D:D:D
KAYSERİSPOR
11.Eylül.2006, 09:02
iyi oldu skr yaya :D
e_mali
11.Eylül.2006, 09:51
Bursaspor'un galibiyetine cok sevindim bir Bursaspor taraftarı ve FM de su an Bursayı yoneten biri olarak :D
Cyzio
11.Eylül.2006, 10:56
Bursa ya tebrikler
johnhartson
11.Eylül.2006, 11:03
Bursa ya tebrikler
Trabzonspor'a da tebrikler. ;;)
bursa_mc
11.Eylül.2006, 13:35
harika bi gece olduu,ama ikinci yarı karnım bi ağrımaya başladıı .ikinci yarıyı zor seyrettimm
Cyzio
11.Eylül.2006, 15:12
Bursaspor ile Sakaryaspor arasında oynanan ve ev sahibi takımın 3-1'lik üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada, rakip takım taraftarlarının bulunduğu tribünlerde çıkan olaylarda çok sayıda koltuk, tuvalet kapısı ve musluğun tahrip olduğu bildirildi.
Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Sakaryasporlu taraftarların bulunduğu tribünde karşılaşmanın 42. dakikasından itibaren çıkan olaylar sırasında, 378 koltuk, 6 tuvalet kapısı ve çok sayıda koltuğun tahrip edildiğini belirlendiği kaydedildi.
Açıklamada, federasyon temsilcileri tarafından da tutanakla tespit edilen hasarla ilgili zararın malzemelerin yenilerinin konulmasıyla netlik kazanacağı belirtildi.
teamsah
11.Eylül.2006, 16:13
harika bi gece olduu,ama ikinci yarı karnım bi ağrımaya başladıı .ikinci yarıyı zor seyrettimm
Atmosfer sıcaktı aslında :D Sakarya taraftarının gereksiz taşkınlığı dışında görsel ve işitsel taraftar şovlarıyla maç kalitesiyle çok güzel bir gece yaşadık. Hakettiğimiz 3 puanı cebimize koyduk ve ligde şu anda 5.sıradayız.
KaPaLı
11.Eylül.2006, 16:17
Yavv bu zafer biryola ne oldu böyle :D adam fenerdee sustu Bursada coştu 2 gol attı :D
teamsah
11.Eylül.2006, 16:28
Yavv bu zafer biryola ne oldu böyle :D adam fenerdee sustu Bursada coştu 2 gol attı :D
Dün akşam Zafer Biryol'un attığı her 2 golde akıl dolu ve çok klas gollerdi.
Fenerbahçe'de şans vermediler ki adama. Şans verselerdi şu anda Fenerbahçe'nin demirbaşı olurdu. Çünkü Fenerbahçe takım ruhu olarak çok gol pozisyonuna giriyor. Ne kadar çok gol pozisyonu o kadar çok Zafer Biryol için gol şansı.
Bu gidişle Zafer Biryol ve Ersen Martin milli takım formasını giyecek gibiler. Kalitelerini göstermeye başladılar ki daha ligin başındayız ve henüz %90 - 100 performansla oynamıyorlar.
bursa_mc
11.Eylül.2006, 19:07
tabi fenerde forma şansı bulamaması doğal ama anadolu takımları transfer yaptımı onu oynatıyorlar.yani kadroyo genişletmek için bi transfer olmuyoo.
tonifan30s
11.Eylül.2006, 19:08
bursaspora tebrikler ama maçtan sonra o olaylar olmamalıydı
Anthelas
11.Eylül.2006, 23:05
Olayları çıkaran Sakaryaspor taraftarı
tosunpasa
11.Eylül.2006, 23:24
bursasporu tebrik ediyorum hak ettiği bir galibiyet aldı...
bursa_mc
12.Eylül.2006, 16:57
dun fınal programını ziliyordum ve bi haber benı uzduu. bizim terore karşı okuduğumuz lanet hiçbiri ulusal basında yer alamamışş.bizim yaptığımızı herkes başaramaz
NE ŞEHİTLERİMİZİ UNUTTUK NEDE KATILLERİNİ
Rousseou
12.Eylül.2006, 17:37
usame baba bize kıyak yapsanaaaa , sakaryayı bombalasana......
ne sakarya ne de bursa alemin kralı KOCAELİSPOR !
bursa_mc
12.Eylül.2006, 17:41
fanatızm kokuyo sankıı
gezenti
12.Eylül.2006, 17:42
fanatızm kokuyo sankıı
bende bu koku nerden geliyor diyordum kocaeli taraflarındaymış...