View Full Version : geçtiğimiz sezonun en iyi futbolcusu kim???
burak_unal
10.Haziran.2005, 19:28
beyler sizce geçtimiz sezonun en iyi performans gösteren oyuncusu (g) kimdi?? yorumlarınızı bekliyorum (g (ı)
burak_unal
10.Haziran.2005, 19:32
kendi yorumumu yazmayı unutmuşum :mrgreen: bence gerard tı gerçekten süper bi oyuncu özellikle cl finalinde serginho oyuna girdikten sonra onu durdurmak amaçlı sag beke geçmesi ve orda da harika oynaması ona karsı hayranlımı daha da arttırdı (g)
MonsterOfTheLake
10.Haziran.2005, 19:40
John Terry.
burak_unal
10.Haziran.2005, 19:46
ama lampard hemen hemen hiç bi şampiyonlar ligi maçında iyi bi performans sergileyemedi(çeyrek finalden sonra)liverpool maçında kaçırdıgı golde chelsea yi kupadan etti
Genghis_Khan
10.Haziran.2005, 19:47
Bir maça bakarak hemen Gerard demen çok yanlış. Madem o kadar iyiydi de liverpool ligde niye 5. oldu. Bence en iyi oyuncu F. Lampard
not: Konunun FM ile alakası yok. Lütfen konu açmadan önce bi zahmet düşünelim "acaba bu konuyu hangi başlığın altına açmam gerekir" diye. Öyle neresi denk gelirse oraya bu şekilde konu açarsak forum karmakarışık olur. Lütfen buna özellikle özen gösterelim.
Konuyu Futbol bölümüne taşıyorum.
bence kesinlikle lampard.her maç oynadı,ve her maç aynı performansla.orta sahayı mükemmel derleyip topluyor.chelsea nin başarısındaki en büyük rol defans bloğundan sonra lampard da.
terry;carvalho,ferreira ve gallas la görev paylaşımı yaptığı için bi alt sırada kalır.
ronaldinho da keza eto ile aynı durumda.
apaydin2148
10.Haziran.2005, 21:07
bence Ronaldinho.Barcelona'nın başarısındaki kilit rolğ oynayan futbolcu
cgdsshn
10.Haziran.2005, 21:23
bence kesinlikle lampard.her maç oynadı,ve her maç aynı performansla.orta sahayı mükemmel derleyip topluyor.chelsea nin başarısındaki en büyük rol defans bloğundan sonra lampard da.
terry;carvalho,ferreira ve gallas la görev paylaşımı yaptığı için bi alt sırada kalır.
ronaldinho da keza eto ile aynı durumda.
Aynen katılıyorum. Bir adam bu kadar mı istikrarlı olur. Kaçırdığı bir gol -ki kendisi forvet değil- bence attıkları, attırdıkları ve oynadığı futbol yanında hoş görülmeli bence.
emirduman
10.Haziran.2005, 23:27
Ben kesinlikle Kaka diyorum......
Ayrıca listede Shevchenko da olmalıydı....
yeniay
10.Haziran.2005, 23:38
Kesinlikle RONALDİNHO
metin oktay
11.Haziran.2005, 00:01
yapmayın beyler bu sene resmen lampard avrupa futboluna damgasını vurmustur.bır ınsan her mac mı oynar,hıc sakatlanmazmı??
bide lampard west hamdan chelseaye geldıgı ılk yıllar 11e gırmekte cok zorlanıyordu hatta ben o aralar bıda gidici diyodum ama benı ınanılmaz yanılttı
Sheriff
20.Haziran.2005, 16:26
bence ronaldinho barça nın şampiyonluğunda en önemli rol onun du
Bulut
20.Haziran.2005, 17:36
Ronaldinho hakikaten bu sene çok ama çok başarılı idi !!! (b)
pasamatexas
20.Haziran.2005, 18:25
gerard (ı)
LeHeb
20.Haziran.2005, 18:29
yaw Alex De Souza'yı unutmuşsunuz (ı)
pasamatexas
20.Haziran.2005, 18:39
alex zaten yerı aynı alex i bu futbolcularla aynı kefeye koymak uygun olmaz!! (ı)
alex-pele-maradona-klınsman- hangısı gelmıs gecmıs en ıyı oyuncudeur!!!! (b)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
LeHeb
20.Haziran.2005, 18:43
Katılıyorum Sana (b) (ı) (ı)
Bu arada bu benim 100. mesajım.
Thierry Henry
20.Haziran.2005, 19:37
ronaldinhobu sezonun en iyisiydi bence ama lampardıda bir kenara atmamak lazım oda çok iyiydi bu sene ama ronaldinho daha ağır basıyor. (b)
dinaMYt
20.Haziran.2005, 19:39
frank lampard ve ronaldinho bu sene süperdi! ama lampard daha istikrarlı gbiydi!bu yüzden lampard diyorum!-bu arada niye kimse henryden bahsetmio bildiğim kadarıyla bu sezonu da gol kralı olarak tamamladı ve özellikle sezonun ilk yarısında müthişti-
besiktas 67
20.Haziran.2005, 20:04
bence bu senenin en iyi oyuncusu ronaldinho
chelseaboss
24.Haziran.2005, 01:38
bu yılın en iyi oyuncusu tabiki (ı) lampard (ı) adam remen istikrar abidesi zaten ingilterde yılın en iyi futbolcusu ödülünü aldı ayrıca birçok futbol otoritesine göre dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor (d) ek olrak chelsea nın şampiyonlar liginde hakkı yenildi liverpool a atıkları golü(ingiliz basını kanıtladı)hakem vermedi (i)
bu yılın en iyi oyuncusu tabiki (ı) lampard (ı) adam remen istikrar abidesi zaten ingilterde yılın en iyi futbolcusu ödülünü aldı ayrıca birçok futbol otoritesine göre dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor (d) ek olrak chelsea nın şampiyonlar liginde hakkı yenildi liverpool a atıkları golü(ingiliz basını kanıtladı)hakem vermedi (i)
sonunda chelseapatronu ndan beklenen açıklama geldi :mrgreen: