Anket Sonuçlarını Görüntüle: geçtiğimiz sezonun en iyi futbolcusu kimdi???

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Ronaldinho

6 27.27%
  • Terry

1 4.55%
  • Kaka

1 4.55%
  • Lampard

8 36.36%
  • Gerard

5 22.73%
  • Rooney

1 4.55%
1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: geçtiğimiz sezonun en iyi futbolcusu kim???

Default geçtiğimiz sezonun en iyi futbolcusu kim???

beyler sizce geçtimiz sezonun en iyi performans gösteren oyuncusu kimdi?? yorumlarınızı bekliyorum (g

kendi yorumumu yazmayı unutmuşum bence gerard tı gerçekten süper bi oyuncu özellikle cl finalinde serginho oyuna girdikten sonra onu durdurmak amaçlı sag beke geçmesi ve orda da harika oynaması ona karsı hayranlımı daha da arttırdı

John Terry.

ama lampard hemen hemen hiç bi şampiyonlar ligi maçında iyi bi performans sergileyemedi(çeyrek finalden sonra)liverpool maçında kaçırdıgı golde chelsea yi kupadan etti

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

Bir maça bakarak hemen Gerard demen çok yanlış. Madem o kadar iyiydi de liverpool ligde niye 5. oldu. Bence en iyi oyuncu F. Lampard

not: Konunun FM ile alakası yok. Lütfen konu açmadan önce bi zahmet düşünelim "acaba bu konuyu hangi başlığın altına açmam gerekir" diye. Öyle neresi denk gelirse oraya bu şekilde konu açarsak forum karmakarışık olur. Lütfen buna özellikle özen gösterelim.

Konuyu Futbol bölümüne taşıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

bence kesinlikle lampard.her maç oynadı,ve her maç aynı performansla.orta sahayı mükemmel derleyip topluyor.chelsea nin başarısındaki en büyük rol defans bloğundan sonra lampard da.
    terry;carvalho,ferreira ve gallas la görev paylaşımı yaptığı için bi alt sırada kalır.
    ronaldinho da keza eto ile aynı durumda.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

bence Ronaldinho.Barcelona'nın başarısındaki kilit rolğ oynayan futbolcu

Quote Originally Posted by 11
    bence kesinlikle lampard.her maç oynadı,ve her maç aynı performansla.orta sahayı mükemmel derleyip topluyor.chelsea nin başarısındaki en büyük rol defans bloğundan sonra lampard da.
    terry;carvalho,ferreira ve gallas la görev paylaşımı yaptığı için bi alt sırada kalır.
    ronaldinho da keza eto ile aynı durumda.
    Aynen katılıyorum. Bir adam bu kadar mı istikrarlı olur. Kaçırdığı bir gol -ki kendisi forvet değil- bence attıkları, attırdıkları ve oynadığı futbol yanında hoş görülmeli bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ben kesinlikle Kaka diyorum......

Ayrıca listede Shevchenko da olmalıydı....

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Kesinlikle RONALDİNHO

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

yapmayın beyler bu sene resmen lampard avrupa futboluna damgasını vurmustur.bır ınsan her mac mı oynar,hıc sakatlanmazmı??

bide lampard west hamdan chelseaye geldıgı ılk yıllar 11e gırmekte cok zorlanıyordu hatta ben o aralar bıda gidici diyodum ama benı ınanılmaz yanılttı

Sheriff Misafir

bence ronaldinho barça nın şampiyonluğunda en önemli rol onun du

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Ronaldinho hakikaten bu sene çok ama çok başarılı idi !!!

gerard

yaw Alex De Souza'yı unutmuşsunuz

alex zaten yerı aynı alex i bu futbolcularla aynı kefeye koymak uygun olmaz!!

alex-pele-maradona-klınsman- hangısı gelmıs gecmıs en ıyı oyuncudeur!!!!

Katılıyorum Sana
    Bu arada bu benim 100. mesajım.

ronaldinhobu sezonun en iyisiydi bence ama lampardıda bir kenara atmamak lazım oda çok iyiydi bu sene ama ronaldinho daha ağır basıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

frank lampard ve ronaldinho bu sene süperdi! ama lampard daha istikrarlı gbiydi!bu yüzden lampard diyorum!-bu arada niye kimse henryden bahsetmio bildiğim kadarıyla bu sezonu da gol kralı olarak tamamladı ve özellikle sezonun ilk yarısında müthişti-

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

bence bu senenin en iyi oyuncusu ronaldinho

Nesil
    2005
    Yer
    ordan burdan

bu yılın en iyi oyuncusu tabiki lampard adam remen istikrar abidesi zaten ingilterde yılın en iyi futbolcusu ödülünü aldı ayrıca birçok futbol otoritesine göre dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor ek olrak chelsea nın şampiyonlar liginde hakkı yenildi liverpool a atıkları golü(ingiliz basını kanıtladı)hakem vermedi

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

Quote Originally Posted by chelseaboss
    bu yılın en iyi oyuncusu tabiki lampard adam remen istikrar abidesi zaten ingilterde yılın en iyi futbolcusu ödülünü aldı ayrıca birçok futbol otoritesine göre dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor ek olrak chelsea nın şampiyonlar liginde hakkı yenildi liverpool a atıkları golü(ingiliz basını kanıtladı)hakem vermedi
    sonunda chelseapatronu ndan beklenen açıklama geldi

Mesaj Yetkileri