View Full Version : Lyon gibi olacağız
Universal
20.Eylül.2006, 17:45
"Benim kellemi isteyenler puan durumuna baksınlar. Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un üzerindeyiz. Takım oturduğunda ve uyum sorunu aşıldığında F.Bahçe, Lyon gibi müthiş olacak. Biraz sabır istiyorum...".
Avrupa bizi konuşacak
F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, Fotomaç'a olay yaratacak açıklamalarda bulundu... Sarı-lacivertli takımın, eleştirilen hocası şunları söyledi: "Bu kadar eleştirilmeme anlam veremiyorum. Bu takımın başına çok geç geldim. Yeni transferlerin takıma katılımı da ben geldikten sonra oldu. Bu nedenle sistemimi henüz oturtamadım.
Ama takım oturduğunda ve uyum sorunu aşıldığında F.Bahçe, Lyon gibi olacak. Bunun ne zaman olacağı konusunda bir süre veremem ama Fenerbahçe, tüm Avrupa'nın konuşacağı muhteşem bir takım olacak.
Asla pes etmeyeceğim...
Türkiye'de insanlar çok sabırsız. Benim kellemi isteyenler, puan durumuna bir baksınlar. Son şampiyon Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un üzerindeyiz. +10 averaja sahibiz. Asla pes edecek değilim. Bu eleştiriler beni daha da kamçılayıp, hırslandırıyor. Bu arada yeni transferlerin eleştirilmesi de anlamsız. Avrupa'nın en kaliteli transferlerini Fenerbahçe yaptı. Lugano, Edu, Kezman ve Deivid uyum sorununu aşınca, Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kuracak. Kimse merak etmesin. Bu takım, ligde ve Avrupa'da başarılı olacak."
ibrahimovic R
20.Eylül.2006, 17:49
ark. lar bişey söyleyimmi benim fanatik fenerli arkadaşım kendi ağzıyla siz ne düşünyosunuz şöyle dedi:
deivid yine koşuyo öoşuyo daha iyisini almalıydı bence dedi dierleri iyi zaten ama kabul etmeliyimki edu dan hiç bi (afedersiniz) .... olmaz dedi
Universal
20.Eylül.2006, 17:50
ark. lar bişey söyleyimmi benim fanatik fenerli arkadaşım kendi ağzıyla siz ne düşünyosunuz şöyle dedi:
deivid yine koşuyo öoşuyo daha iyisini almalıydı bence dedi dierleri iyi zaten ama kabul etmeliyimki edu dan hiç bi (afedersiniz) .... olmaz dedi
Yazdığından fazla bir bilgi algılayamadım ayrıca arkadaşın değil senin yorumun daha önemlidir. ;)
REsist JuvE11
20.Eylül.2006, 17:55
"Benim kellemi isteyenler puan durumuna baksınlar. Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un üzerindeyiz'' demiş....bende diorum ki:LİG DAHA BİTMEDİ!!BREZİLYA DA LİGLER 4-5 HAFTA SONUNDA MI BİTİOMUŞ..
Takım oturduğunda ve uyum sorunu aşıldığında F.Bahçe, Lyon gibi müthiş olacak. Biraz sabır istiyorum...". DEMİŞ...BENDE DİORUM Kİ:BU İŞLER LAFLA OLMAZ.İCRAAT GÖSTERSİN..
ibrahimovic R
20.Eylül.2006, 18:05
Yazdığından fazla bir bilgi algılayamadım ayrıca arkadaşın değil senin yorumun daha önemlidir. ;)
arkadaşım ben zaten hep bunu söylüyordum zaten:D
yani edu yanlış transfer düşünüldüğü gibi deil fener için yetersiz deivid de en azından koşuyo yoksa daha iyiyo lmalıydı die düşünüyorum.
TaşkınMahmut
20.Eylül.2006, 18:11
harbi diyorum 2 mesajınıda anlamadım :D
ibrahimovic R
20.Eylül.2006, 18:16
kardeş nasıl anlayamdın ya işte al
edu: kötü adam
deivid: daha iyisi olabilrdi
anlatabildimmi?:D
senderson
20.Eylül.2006, 18:42
Edu: İyi adam
Deivid: Zaman Gösterecek....
Edu: İyi adam
Deivid: Zaman Gösterecek....
katılıyorum ayrıca zico doğru söylüyor diğerleri hep aşağımızda zico kadar eleştirilmiyolar
bursa_mc
21.Eylül.2006, 18:07
bu edu arsenalde oynadı mıı??
Jesus_FB
21.Eylül.2006, 18:08
yok oynamadı sanırım kariyerinde avrupa takımı yok
ibrahimovic R
21.Eylül.2006, 18:12
o edu forvetti kardeş
REsist JuvE11
21.Eylül.2006, 19:22
o edu forvetti kardeş
o edu forwet deildi ayrıca..orta saha ileri dönük..
ibrahimovic R
21.Eylül.2006, 19:31
oynardı oynatırsan be abi fc yani...
dinaMYt
22.Eylül.2006, 13:21
lyonun hangi yollardan geçerek geldiğini bilmiyor tabi kimse.kaç yıllık bir planın ürünü olduğunu bu takımın hoca seçimlerinin nasıl yapıldığının farkında değiller.haliyle bir şey bilmeyince sallamak daha kolay oluyor.2 sezon evvel şampiyonlar liginde aynı gruptaydı fb lyonla 2 sezondaki arasındaki farkı ne kadar kapattı?
öyle ben lyon olcam demekle lyon olunmuyor belirli bir sistem kurup sabırlı olacaksınız.sabır derken 1 ay 2 ay değil avrupadaki başarı için 1 sezon 2 sezon belki daha fazla çizginizden ödün vermeden sabredeceksiniz.kaldıki lyon da 5 sezondur lig şampiyonu ama şampiyonlar liginde yarı finali bile göremedi henüz.
Neron_FB
22.Eylül.2006, 14:04
" Yarı finali bile " Kolay mı abi yarıfinale çıkmak..Çeyrek final de çok büyük başarıdır..
FB ve Zico kendine hedef koymuş "Lyon gibi olucaz" diyor.. Kötü etmiyor bence.. Lyon örnek alınacak takım
Eray Dengiz
22.Eylül.2006, 15:08
lyonun hangi yollardan geçerek geldiğini bilmiyor tabi kimse.kaç yıllık bir planın ürünü olduğunu bu takımın hoca seçimlerinin nasıl yapıldığının farkında değiller.haliyle bir şey bilmeyince sallamak daha kolay oluyor.2 sezon evvel şampiyonlar liginde aynı gruptaydı fb lyonla 2 sezondaki arasındaki farkı ne kadar kapattı?
öyle ben lyon olcam demekle lyon olunmuyor belirli bir sistem kurup sabırlı olacaksınız.sabır derken 1 ay 2 ay değil avrupadaki başarı için 1 sezon 2 sezon belki daha fazla çizginizden ödün vermeden sabredeceksiniz.kaldıki lyon da 5 sezondur lig şampiyonu ama şampiyonlar liginde yarı finali bile göremedi henüz.
Kesinlikle haklısın.. Lyon o kadar sene bekledi, çabaladı şimdi bu çabalarının meyvelerini yiyiyor.. Fenerbahçe öncelikle medyayı karşısına almalıdır. Ne olursa olsun medyayı dinlemeden yoluna devam etmelidir.. İllaki bu sene yıldız futbolcular alındı diye kesin Uefa şampiyonluğu gelecek diye bir kaide yok.. Bu sene çeyrek final veya yarı finale kadar ilerleyip iyi bir performans ortaya koyarsın, gelecek sene yaptığın hataları kapatır ve Avrupa için daha çok mücadele edersin.. Bu iş sabır işi hele hele Avrupa sabır taşıdır..
Neron_FB
22.Eylül.2006, 15:12
O kadar çok kişi aynı anda "hani başarı o kadar oyuncu aldınız" vs. gibi bilinçsiz laflar edince takım da olumsuz etkileniyor demekki..Yoksa haklısınz 1 yılda gelecek başarılar değil bunlar...
zico gitsin o zaman lyon da staj yapsın .... gelsin sonra fb yi çalıştırsın ...
IcedEarth
22.Eylül.2006, 18:09
fenerbahçeli arkadaşlarım
ziconun yaptığı iş şu anda örnek alma olayını geçmiş resmen kıyaslar gibi olmuş
futbol bilgisi bu kadar yüksek birinin bu kadar kötü bi antrenör olması ne kadar kötü bişey
Sekopej
22.Eylül.2006, 18:15
fenerbahçeli arkadaşlarım
ziconun yaptığı iş şu anda örnek alma olayını geçmiş resmen kıyaslar gibi olmuş
futbol bilgisi bu kadar yüksek birinin bu kadar kötü bi antrenör olması ne kadar kötü bişey
Kıyaslar gibi mi olmuş? 2. paragrafta gayet açık söylemiş, şu anda takım istediğim gibi değil, sistem oturmadı diye. Ve Lyon gibi olmak istediklerini bunu örnek aldıklarını söylemiş. Ben bir kıyaslama göremedim.
Ayrıca kaynak fotomaç böyle bir haberin gerçek olup olmadığını da bilmiyoruz tam olarak. Bir de bu kadar kötü hoca demişsin, onu kötülemek istemişsin ama 3 maçta 5 maçta iyi mi, kötü mü belli olmaz. Bugün akşam şahane oynayıp fark atsalar, Randers maçında yine güzel oyunla turu atlasalar Zico çok iyi hoca mı diyeceğiz? Böyle 2 maçla yorum olmaz bence, bekleyip göreceğiz....
nekop
22.Eylül.2006, 23:18
benim burada mesajım vardı kim neden sildi?:mad:
ibrahimovic R
22.Eylül.2006, 23:19
oluo bazen kardeş alış banada oluyo arada bir:D
nekop
22.Eylül.2006, 23:25
bazı fenerbahceliler dogruları görünce dayanamıyorlar herhaldeki siliniyor...
REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:27
burda herkes görüşlerini belirtmiyomu..neden siliniyo bu msjlar
Neron_FB
22.Eylül.2006, 23:30
Ne yazıldığını görmedim ama şurda sadece kışkırtıcı msjların silindiğini hatırlatırım.. O'na göre msj atılırsa silinmez elbet..
nekop
22.Eylül.2006, 23:41
mesajımda kışkırtıcı bişey yoktu sadece yıllardır her sezon başında avrupada başarı dendigini ve her sezon hüsran oldugunu belirttim ki dogrular katlanılmazmış buda öyle oldu...
ibrahimovic R
22.Eylül.2006, 23:46
:k::k:k::k::k::k::k::k::k::k::k::k:
Neron_FB
22.Eylül.2006, 23:50
mesajımda kışkırtıcı bişey yoktu sadece yıllardır her sezon başında avrupada başarı dendigini ve her sezon hüsran oldugunu belirttim ki dogrular katlanılmazmış buda öyle oldu...
O kadar çok kişi aynı anda "hani başarı o kadar oyuncu aldınız" vs. gibi bilinçsiz laflar edince takım da olumsuz etkileniyor demekki..Yoksa haklısınz 1 yılda gelecek başarılar değil bunlar...
Ayrıca DOĞRULAR derken, senin doğrularınla başkalarınınki farklı olabilir ve söylediklerin ya***ı değil yıkıcı oluyo da olabilir..O nedenle kışkırtıcı olarak yorumlanıyodur belki.. Sadece bi ihtimal ;)
nekop
22.Eylül.2006, 23:56
trabzonspor 20 yıldır şampiyon olamıyor denilince bana kışkırtıcı gelmiyor neden çünkü dogru fenerbahcede avrupada başarılı olamıyor ve kıskırtıcı degil neden çünkü DOGRU!!!
REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:59
trabzonspor 20 yıldır şampiyon olamıyor denilince bana kışkırtıcı gelmiyor neden çünkü dogru fenerbahcede avrupada başarılı olamıyor ve kıskırtıcı degil neden çünkü DOGRU!!!
eğer durum böyleyse...sonuna kadar haklısın
Neron_FB
23.Eylül.2006, 00:00
Yukarda "doğrular katlanılmazmıiş bu da öyle oldu" demişsin.. Bu mesela baştan sona karşı tarafın tansiyonunu yükseltir.. Ya neyse şimdi doktor stress muhabbeti yapmayım ama bu aralar biraz özellikle FB aleyhine konuşuyosn gibime geliyo her topicte. Lütfen azcık daha ılımlı ol abi.. Bak ben tansiyon hastasıyım pıt pıt atıyo :D
nekop
23.Eylül.2006, 00:02
fb alehine degil fbnin gerceklerini söylüyorum diger topiclerdeki mesajlarımada bakarsan ne demek istedigimi anlarsın...
REsist JuvE11
23.Eylül.2006, 00:04
Yukarda "doğrular katlanılmazmıiş bu da öyle oldu" demişsin.. Bu mesela baştan sona karşı tarafın tansiyonunu yükseltir.. Ya neyse şimdi doktor stress muhabbeti yapmayım ama bu aralar biraz özellikle FB aleyhine konuşuyosn gibime geliyo her topicte. Lütfen azcık daha ılımlı ol abi.. Bak ben tansiyon hastasıyım pıt pıt atıyo :D
pardon..benden bahsetmiosun gibi
Neron_FB
23.Eylül.2006, 00:06
fb alehine degil fbnin gerceklerini söylüyorum diger topiclerdeki mesajlarımada bakarsan ne demek istedigimi anlarsın...
Abi dışardan fbyi gözlemleyn biri olarak pek doğru gerçekler diil demekki bunlar..Mesela avrupada iddalı olduumz son 3 yıl başarının gelmemesi size komik geliyo belki ve acımasızca eleştiriyosunuz ama biz bunu ilerleme yolunda olması gereken problemler olarak görüyoruz..O nedenle o kadar iddialı ve kesin savunursak kendi düşüncemizi kargaşa çıkabilir..o nedenle dedim...
pardon..benden bahsetmiosun gibi
yok abi :)
nekop
23.Eylül.2006, 00:12
Abi dışardan fbyi gözlemleyn biri olarak pek doğru gerçekler diil demekki bunlar..Mesela avrupada iddalı olduumz son 3 yıl başarının gelmemesi size komik geliyo belki ve acımasızca eleştiriyosunuz ama biz bunu ilerleme yolunda olması gereken problemler olarak görüyoruz..O nedenle o kadar iddialı ve kesin savunursak kendi düşüncemizi kargaşa çıkabilir..o nedenle dedim...
komikmi geliyor 4-5 yıldır avrupada başarı sözüyle başlayıpta başarılı olamamak bu ugurda milyonlarca dolar harcayıpta meyvelerini toplayamamak ve bi bunların bi boç olarak geri dönmesi sana ve senin gibi düşünen fenerbahcelilere komik geliyorsa bence bi daha düşünün derim trabzonspor 20 yıldır şampiyon olamıyor ve bence bu ufak bi problem degil bu bi sorun hatta sorundanda öte inanılmaz bi baskı yani bu durum bana komik gelmiyor...
Neron_FB
23.Eylül.2006, 00:14
komikmi geliyor 4-5 yıldır avrupada başarı sözüyle başlayıpta başarılı olamamak bu ugurda milyonlarca dolar harcayıpta meyvelerini toplayamamak ve bi bunların bi boç olarak geri dönmesi sana ve senin gibi düşünen fenerbahcelilere komik geliyorsa bence bi daha düşünün derim trabzonspor 20 yıldır şampiyon olamıyor ve bence bu ufak bi problem degil bu bi sorun hatta sorundanda öte inanılmaz bi baskı yani bu durum bana komik gelmiyor...
Abi sen dediğimi iyi okumamışsın ama... Size komik geliyo olabilir dedim(sen diil belki ama çoğu anti-fbliye öyle geliyo) Ama bize göre aşılması gereken yaşanması gereken bir adım vs.. dedim. Bize niye komik gelsin ki... yarın bi gün başarılı olduğumuzda, "iyiki o dönemden geçmişiz ki bugünlere geldik" diyecez..
TR.CaPTaiN
23.Eylül.2006, 15:15
Tüm takımların gerceklerini yazarsak millet birbirine girer
nekop
23.Eylül.2006, 15:19
Tüm takımların gerceklerini yazarsak millet birbirine girer
hiç bişey olmaz sen merak etme...
TR.CaPTaiN
23.Eylül.2006, 19:19
hiç bişey olmaz sen merak etme...
Merak etmiyorum zaten ama ortalık karısır.Her takımın basarısız oldugu dönem vardır herkes bunu dile getirirse hiçbirsey olmaz öylemi ? Ayrıca Türkiyede su anda basarılı diyebilecegimiz takım yok herkes diger takımın gerceklerini cok rahat acıklayabilir.
jarosik_61
23.Eylül.2006, 20:19
lyon gibi olmak için önce altyapıya önem vereceksin.fenerbahçe kç seneden beri mahmut hanefi yi oynatmadı onun yerine ümit özat oynadı.adamlar maluda.juninho,fred daha sayamadığım bir çok futbolcusuna oynama şansı verdi.onun için imkansız zaten bunların 2.hurafeleri birincisi uefa şampiyonu olacaklarmış
lazyboy7
23.Eylül.2006, 23:30
lyon un sadece ''olympiqe'' kısmı olur bana kalırsa...
Neron_FB
24.Eylül.2006, 00:57
Konu çoook farklı boyuta geldi ya..Sanki fenerbahçeden birisi, "biz lyon kadar iyiyiz" demiş de siz de "fener lyon un sadece ''olympiqe'' kısmı olur" diyosunuz.. Yahu avrupada bir takımı örnek almak bu kadar kötü bir şey mi??
Universal
24.Eylül.2006, 01:01
Burada konu Fenerbahçe ve Lyon ama siz işin içine karşılaştırma ekliyorsunuz bı****alımda Fenerbahçe Lyon gibi olacak mı görelim? Bazı arkadaşlarımız konuyu yanlış anlamış Fenerbahçe'nin Lyon gibi olduğunu düşünüyor ama onun gibi olacağız kullanılmış demekki daha olamamışız zaten olduğumuzuda kimse söylemiyor ama Fenerbahçe'nin Lyon gibi olması için her yıl Şampiyonlar Ligine kalıp altyapıdan oyuncular yetiştirip Avrupa Kupalarında rakiplerine yenilse bile kolay teslim olmayacağını kanıtlamak zorunda en az üç dört yıl lazım Fenerbahçe için...