PDA

View Full Version : Git Artık Gerets

IcedEarth
24.Eylül.2006, 11:06
Sayın Erik Gerets,
Galatasaray'a geldiğin günden beri iyi ya da kötü sürekli konuşuldun. Ekonomik sıkıntılar çektin. Herşeye rağmen Galatasaray'ın şampiyon olmasında en büyük etkenlerindendin. Şampiyon olana kadar her şey mükemmel olmasa bile güzeldi. Sonra transfer dönemi başladı. Galatasaraylılar hep kaliteli oyuncular bekledi. Ama transfer yapmayı bilmeyen yöneticilerin vardı. Transfer istedin dünya kupası bitsin dediler. Somoza için gönderdiğin yöneticiler alakasız bir şekilde Carrusca ile geldiler. Çünkü Somoza'yı Villareal kapmıştı bile. Carrusca kötü oyuncu değildi, fakat yine de istediğin transfer değildi. Bunun gibi birçok oyuncuyu gecikme yüzünden kaçırdık elimizden. Sen her zaman umutluydun, fakat bu umut yavaş yavaş umutsuzluğa dönüştü. Ve transfer dönemi sona erdi. Takıma gelen oyuncular istediğin oyuncuların yedeği bile olamayacak oyunculardı. Son günde yeteneksiz Inamoto ve Ş.Ligi için yetersiz olacak olan oyuncu M.Topal geldi. Lig maçları başlamıştı. İlk maç berabere bitti. Sonra ikinci maç geldi çattı. Kayseri maçı tüm Galatasaraylıları umutlandırdı. Bu umut M.Boleslav maçındaki harika performansla devam etti. Sonra bir beraberlik serisi başladı. Bu beraberlik serisi tüm Galatasaray taraftarını kahretti. Şampiyonlar Ligi ilk maçı geldi ve kesinlikle vasatı aşamadık. Daha sonra Beşiktaş maçı geldi. Bu maçı kazanmamız beni çok iyi bi oyun oynamamamıza rağmen umutlandırmıştı. Ve 3 saat önce Trabzon maçı başladı. Bu maçtan çok umutluydum. Kesin yeneceğiz görüşü içerisindeydim. Dk.8 Gökdeniz attı. Bu gole üzüldüm. Dk.18 Ersen Martin attı. Bu gol beni küçük bir umutsuzluğa doğru sürükledi. Dk.42 Hakan Şükür geri döndü. Bu gol beni umutlandırdı ve kesinlikle ayrı bir anlam taşıyordu. Kral 235 demişti. İlk yarı bitti. İlk yarının bitiş düdüğüyle biraz sabırsızlanmaya başladım. Kral sonunda şanssızlığı yenmişti. En az 1 gol daha bekliyordum ondan. Ve ikinci yarı başladı. Daha ne olduğunu anlamadan bir Tomas klasiği yaşandı. 3-1 olmuştu. Ama yine de kazanabileceğimizi düşünüyordum. ama yavaş yavaş umutlarım tükenmeye başladı. Çünkü Hakan'ın formasını istemek için maçın sonunu bekleyemeyen Trabzon defansı formayı çekiyor, Ümit kariyerinin en kötü günlerinden birini yaşıyordu. Kaçırdığı goller isteyerek bile kaçırılamayacak kadar kolay pozisyonlardı. Ve maçın son düdüğü geldi. Bu düdükle birlikte artık inancım sona ermişti. Bu takımda yapabileceğin şeylerin artık yok gibi olduğunu anlamıştım. Sen hala gözümde dünyanın en iyi antrenörlerindensin fakat burada artık yapabileceğin bişey kalmadı. Onun için;
GİT ARTIK ERİK GERETS.
Kariyerini daha fazla zedeleme boş yere. Bu takımı adam etmeye artık senin gücün yetmez. Ne kadar üzülsem ve menajerlik yeteneğine ne kadar güvensem de yapacağın bişey kalmadı.

Alıntı Değil Kendim Yazdım

mahoo
24.Eylül.2006, 11:20
aslında bu durumda t direktör değişikliği iyi olabilir..ama adnan polatın kesin açıklaması var sezon sonuna kadar gerets'le...madem sezon sonuna kadar onla inşallah vakit geçirmeden kalkınırız..

IcedEarth
24.Eylül.2006, 11:22
eric gerets gibi iyi bir teknik direktörün kalmasını ben de isterdim ama yapacağı hiçbirşey kalmadı bu yönetim ona istediği transferlerin bir tanesini bile yapamadı

comandante
24.Eylül.2006, 12:23
gerets ne yapsın ki?adam geçen sene şampiyonlukta az da olsa pay sahibi.yönetim olarak sözler verildi geretse.2 tane çok iyi adam sözü.alınan adamlar kimler?okan tolga inamoto carrusca mehmet...hangisi çok iyi dam bunların bana söyler misiniz?geretsin yerinde olsam ben de gitmek isterim.verilen sözlerin tutulmadığı yerde güven diye brişey kalmaz...

cengizvarts
24.Eylül.2006, 12:25
geretsin şu an durması bile hata herhalde tazminat yüzünden gitmek istemiyor yönetimin kovmasını bekliyor

Emurafu
24.Eylül.2006, 13:48
valla ben her sucu geretse bulmuyorum adama adam gibi oyuncu alsalardı böyle olmazdı

IcedEarth
24.Eylül.2006, 13:56
beyler şu yazıyı bi tam okuyun ben suçlu gerets mi diorum artık yapabileceği bişi kalmadı yönetim mahfetti onu diorum

Jesus_FB
24.Eylül.2006, 14:34
valla Gerets iki senedir ama özelliklede bu sene yönetimin arkasına gizleniyor diye düşünüyorum işte burda da var aynı düşünceler aynı laflar: "Gerets ne yapsın ki" bence gerets'in yapabileceği çok şey var en baştada geçen seneki ortamı yakalak olmalı ben bu sene gsli oyuncuların motive olmadığını görüyorum ve çok şaşırıyorum özellikle fenerbahçenin 100. yılında gsli oyuncuların daha motive olmasını beklerdim

Eray Dengiz
24.Eylül.2006, 14:44
Gerets bu takımı en kötü, en zor döneminde aldı, Hasan Şaş'ı yeniden Hasan Şaş yaptı, alt yapıdan Aydın ve Ferhat gibi 2 genci keşfettirdi bunlar yetmezmiş gibi favori gösterilen Fenerbahçe'nin elinden şampiyonluğu aldı / verdiler.

Bu kötü zamanda yapılan en büyük başarıdır. Geçen sene bitti, bu senenin başında yönetim Gerets'e çok iyi bir ön libero sözü verdi bir sürü isim geçti ama herkesin beklemediği oldu ve İnamoto geldi. Bunlarla birlikte Tolga, Carrsuca, Okan, Mehmet Topal gibi isimler geldi. Gerets birilerini beklerken bunları alan yönetim mi suçlu, Gerets mi?

Gerets elindeki kadroyu değiştirip değiştirip, kullanıp bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor. Sakatlıklar, performans düşüklükleri birde uyum sorunu olunca bunların hepsi Gerets'e istifa olarak dönüyor.

Yönetimede suç bulmak istemiyorum ama burada bir suç aranacaksa bu yönetim olmalıdır. Mali durumumuz çok kötü, yönetim bir şey yapamaz.. Bu zor dönemde 5 futbolcu transfer yaptılar bunada şükür demeliyiz..

Yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Medya ve Taraftar takımlarını her zaman eleştirir, istifaya çağrır, sürgüne gönderir.. Bu saatten sonra Gerets gitse yerine gelecek herhangi bir hocanın bu takıma Gerets'den fazlasının verebileceğine inanmıyorum. Özellikle en ufak bir hoca değişikliği takımı kötü yönde etkileyebilir..

Emurafu
24.Eylül.2006, 14:50
Gerets bu takımı en kötü, en zor döneminde aldı, Hasan Şaş'ı yeniden Hasan Şaş yaptı, alt yapıdan Aydın ve Ferhat gibi 2 genci keşfettirdi bunlar yetmezmiş gibi favori gösterilen Fenerbahçe'nin elinden şampiyonluğu aldı / verdiler.

Bu kötü zamanda yapılan en büyük başarıdır. Geçen sene bitti, bu senenin başında yönetim Gerets'e çok iyi bir ön libero sözü verdi bir sürü isim geçti ama herkesin beklemediği oldu ve İnamoto geldi. Bunlarla birlikte Tolga, Carrsuca, Okan, Mehmet Topal gibi isimler geldi. Gerets birilerini beklerken bunları alan yönetim mi suçlu, Gerets mi?

Gerets elindeki kadroyu değiştirip değiştirip, kullanıp bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor. Sakatlıklar, performans düşüklükleri birde uyum sorunu olunca bunların hepsi Gerets'e istifa olarak dönüyor.

Yönetimede suç bulmak istemiyorum ama burada bir suç aranacaksa bu yönetim olmalıdır. Mali durumumuz çok kötü, yönetim bir şey yapamaz.. Bu zor dönemde 5 futbolcu transfer yaptılar bunada şükür demeliyiz..

Yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Medya ve Taraftar takımlarını her zaman eleştirir, istifaya çağrır, sürgüne gönderir.. Bu saatten sonra Gerets gitse yerine gelecek herhangi bir hocanın bu takıma Gerets'den fazlasının verebileceğine inanmıyorum. Özellikle en ufak bir hoca değişikliği takımı kötü yönde etkileyebilir..
haklısın gerets bence tek sucu inamotoda ısrar etmesi

IcedEarth
24.Eylül.2006, 15:06
hala beni anlayan yok galiba
ben diorum ki gerets in hiçbir suçu yok
ama yönetim en azından bir oyuncu almalıydı geretsin istediklerinden
ve futbolcularda geçen yılki ışık yok
yeni bir teknik direktör ii gelebilir
ve yeni bir teknik direktör gelecekse bu bülent korkmaz olmalıdır

senderson
24.Eylül.2006, 15:16
Canaydını desteklediğim gibi Geretside destekliyorum.10 yıl boyunc başında kalsın gs nin...

Sekopej
24.Eylül.2006, 15:20
hala beni anlayan yok galiba
ben diorum ki gerets in hiçbir suçu yok
ama yönetim en azından bir oyuncu almalıydı geretsin istediklerinden
ve futbolcularda geçen yılki ışık yok
yeni bir teknik direktör ii gelebilir

Gerets hakkındaki yorumlarımı bilen bilir, açıkçası ben beğenmiyorum onu.

Bülent konusuna gelince de Canaydın gitmeden Bülent'in GS kapısından içeri gireceğini sanmıyorum....

nekop
24.Eylül.2006, 15:24
bülent korkmaz gelirse takımın bu hali mumla aranır bence...

IcedEarth
24.Eylül.2006, 15:25
bülent tecrübe olarak olmasa da takım içindeki uyumu sağlayabilecek biri bence

dinaMYt
24.Eylül.2006, 15:29
mümkünse topluca istifa etsinler.gerets iyi bir teknik direktör değil canaydın da iyi bir yönetici değil.takım da geçen seneki takım değil zaten.o hırs o azim yok geçen sene ki gibi.90.dakikada sayısız maç çevirebilen takım artık altı pastan topu gol yapamayacak durumda.

Eray Dengiz
24.Eylül.2006, 15:40
Yönetim gitti, Gerets gitti kimler gelecek? Gelenlerin ellerinde sihirli değnek mi var takım bir anda değişecek?

Gerets ne yapsın? 3 penaltı kaçırdık bu penaltıları hep gole çeviren adamlarımız kaçırdı, Gerets ne yapsın? Orhan sakatlıktan yeni çıktı, Ergün sakat, Tolga sakat, Carrsuca sakat, Ümit formsuz, Hasan Kabze formsuz, Necati formsuz, İnamoto uyum sorunu yaşıyor Gerets ne yapsın? Adamlara form aşılayacak hali yok dimi? Bu takım en azından ilk devre bitene kadar toparlanmazsa işte o zaman bende dahil Gerets istifa diye çağrabiliriz.. Biraz daha sabırlı olmalıyız. En ufak bir yenilgide, beraberlikte istifa diye çağırırsak diğerlerinden hiç bir farkımız kalmaz. Kötü gün dostu olmaya devam etmeyelim!!!

IcedEarth
24.Eylül.2006, 16:07
ben hala derdimi anlatamadım
ben geretsin menfaati için bırakmasını istiorum
gs de yapacak bişeyi kalmadı
elinden geleni yaptı
bu takımda adamın saçı bembeyaz oldu yav :D:D:D:D:D

Eray Dengiz
24.Eylül.2006, 18:30
ben hala derdimi anlatamadım
ben geretsin menfaati için bırakmasını istiorum
gs de yapacak bişeyi kalmadı
elinden geleni yaptı
bu takımda adamın saçı bembeyaz oldu yav :D:D:D:D:D

Ne demek canım yapacak bir işi yok? Daha Avrupa'da başarı göremedim ben Gerets'den.. Avrupa'da başarı olmadan bırakamaz kardeşim :D:D

REsist JuvE11
24.Eylül.2006, 18:55
gerets ii bir t.direktör..büyükpivot arkadaşımızın da dediği gibi artık gs de yapabileceği bişey yok..kendisini bizim beceriksiz we isteksiz takımımızla uğraşarak harcamasın..bizden bu sezon bişey olmaz.suç gerets de deil,futbolcularda we yöneticilerdedir...

IcedEarth
24.Eylül.2006, 19:10
gerets ii bir t.direktör..büyükpivot arkadaşımızın da dediği gibi artık gs de yapabileceği bişey yok..kendisini bizim beceriksiz we isteksiz takımımızla uğraşarak harcamasın..bizden bu sezon bişey olmaz.suç gerets de deil,futbolcularda we yöneticilerdedir...
sonunda dediğimi anlayan biri çıktı ya :D:D:D:D:D

REsist JuvE11
24.Eylül.2006, 19:23
sonunda dediğimi anlayan biri çıktı ya :D:D:D:D:D
doğru söze ne denir.bende sadece katıldım:)

cureshot
24.Eylül.2006, 20:27
arkadaş haklı. gerets bir de elinden geleni yapmasına rağmen hala onu beğenmeyenlerin bulunduğu bir ortamda teknik direktörlük yapıyor. peygamber sabrı bu olsa gerek. ayrıca bülent korkmaz gelirse de çok kötü olur. çünkü eski-yeni savaşı hortlar bu zaman da. eskileri oynatsa bi dert oynatmasa bi dert olur. oynatsa torpil damgası vurulur oynatmasa oynatılmayanlar ikilik çıkartırlar. kesinlikle çok zararlı olur bülentin gelmesi. ayrıca bülentten hoca filan olmaz kusura bakmayın da. bi reklam sloganıyla bitirelim. biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. umarım gerets de arkadaş gibi düşünüp gitmeye kalkışmaz.

IcedEarth
24.Eylül.2006, 20:39
bülent olmaz diyenler
samet aybaba nasıl gider ????

comandante
24.Eylül.2006, 20:46
adnan aybaba intihar eder=)

scolari12111
24.Eylül.2006, 21:10
del bosgue nin bir sözü vardı "ben bir erkeğim ve kötü günde bırakıp gitmem" diye bence gerets bu sözü söylese daha iyiyid hem başarılı ki fazlasıyla hem de sorunları büyütmüyor.bundan daha iyisi olamaz tabi scolari ferguson hariç bence çok önemli bir teknik direktör oyuncuyu kullanmasını çok iyi biliyor.kısıtlı kadrosuyla fb nin önünde bitirmeyi başardı geçen sene emin olun bu sene de daha köprünün altından çok sular akacak ve yukarıları yakalayackatır.

Universal
24.Eylül.2006, 21:15
Gerest kalmalı çünkü bu adam takımın en zor gününde geldi ve takımı yoktan var edip şampiyon yaptı belki Tromso'ya elenmiş olabilir geçen sene ama genede gerekeni yaptı şimdi 2-3 maç kötü sonuç aldı diye eleştiriliyor bu futbol bu gün kötü sonuç alırsın yarın bakarsın şampiyon olmuşsun.

Man. Unt. Alex Ferguson ilk geldiğinde ligden düşmemek için oynuyorlardı ama bu takımda yirmi yıl kaldı ve sayısızca başarılar elde etti bunun gibi bir çok örneği var. Bu yüzden kalmalı birde gittiğini düşünürsek yerine yeni hoca gelene kadar kötü sonuçar almaya devam edebilir Avrupa arenasında t.drektörsüz maç yapılır bunlar G.Saray için daha kötü sorunlara yol açabilir.

MeMo
24.Eylül.2006, 21:51
arkadaşlar özür diliyorum özellikle galatasarylılardan ben direk başlığı okuyup yazıyı okumdan böle bişi yazdım başlığı okuyarak bu yazının gerets düşmanı bi yazı olduğunu düşündüm özür dilerim

scolari12111
24.Eylül.2006, 21:55
arkadaşlar özür diliyorum özellikle galatasarylılardan ben direk başlığı okuyup yazıyı okumdan böle bişi yazdım başlığı okuyarak bu yazının gerets düşmanı bi yazı olduğunu düşündüm özür dilerim

yazan sen değilsin ki! iki tane mi üyeliğin var anlamadım.

garandiru
24.Eylül.2006, 21:57
bu ne demek arkadaşım?yetkili arkadaşlar sizce bu söz sakıncalı değil mi?insanlara hakaret değil mi?
kardeş espiri yaptıkya ne var bunda geretse söz hakkı doğdu bekliyoruz onu buraya

scolari12111
24.Eylül.2006, 22:04
kardeş espiri yaptıkya ne var bunda geretse söz hakkı doğdu bekliyoruz onu buraya

birader espri yaparken de biraz daha dikkatli ol ben sadece gs sempatizanıyım bjk yi tutuyorum ama fanatik bir gs li olsa aranızda hoş olmayan tartışmalar geçebilirdi bu yüzden daha dikkatli ol kelimeleri seçerken.

MeMo
24.Eylül.2006, 22:14
yazan sen değilsin ki! iki tane mi üyeliğin var anlamadım.
onu demiyorum ilk sayfaya bak anlarsın

scolari12111
24.Eylül.2006, 22:35
onu demiyorum ilk sayfaya bak anlarsın

ok senin konu başka.

ibo
25.Eylül.2006, 00:30
Bence sonuna kadar GERETS in arkasında durmalıyız. Nasıl ki GERETS o paraların ödenmediği KÖTÜ günlerde Biz GS lilerin ARKASINDA durduysa bizde ona DESTEK olmalıyız...

e_mali
25.Eylül.2006, 10:19
Eric Gerets giderse GS cok zor durumlara duser.

Gravity
25.Eylül.2006, 11:34
Gerets gitmeli mi, yapacağını yaptı ve daha fazla bir katkı yapamaz mı bu takıma bilemeyeceğim ama bir an önce kadro ve taktik seçim konusunda kendine bir çekidüzen vermesi lazım. Elinde bir sürü orta saha oyuncusu var ve kimi oynatsan bölgedeki oyuncu çokluğundan dolayı başka birisini neden oynatmadığın konusunda eleştiri alacaksın, üstelik bazen defans kurgusunu 4'lü yapmakta bile zorlanıyorsun zira sol bek için adam bulamıyorsun. O zaman orta sahayı kalabalıklaştır ve 3'lü defansa dön. Bunu görebilmek için dahi olmak gerekmez ki, elindeki kadro buna uygunsa kullanırsın. 4-4-2 değil de 3-5-2 oynaman gerekiyorsa öyle yaparsın. Bu kadar basit.

dnz498
25.Eylül.2006, 11:48
Gerets gib bir teknik adamın gitrmesi demek bu takımın sonunu getirir
Diyelimki gitti kim gelecek yerine, kim böyle zor günlere karşı koymayı göze alabilecek, kim bu kadar ciddi bir kimlik ortaya koyabilecek bence Gerets'in şu takımdan gönderilmesini istemek değil düşünmek bile hatların en büyüğünü teşkil eder

Eray Dengiz
25.Eylül.2006, 12:30
Eğer gidecekse sezon sonu gitmeli, gittikten sonra Bülent yerine Hikmet Karaman gibi isimler getirilebilir.. Yabancılara tonlarca para verip, onlara sabır gösteriyoruz. O zaman Türk antrenörleride getirebiliriz..

SYLaR
25.Eylül.2006, 16:19
Gerets kendi ipini kendi çekti
Tamam istediği adamlar alınmamış olabilir ama o da inatla oynamayan adamları oynatıyor.
Gitmeli

IcedEarth
25.Eylül.2006, 17:03
şu yazıyı adam gibi sonuna kadar okuyan kaç kişi var çok merak ediyorum

MaTRaKaN
27.Eylül.2006, 17:17
bence artık eric geretsin gitmesi gerek

tombul taho
27.Eylül.2006, 17:31
eric gerets'e git desek haksızız kal desek haksızız bence... taraftarlar da artık ne yapacağını bilemez hale geldiğini düşünüyorum ben.

çünkü geçen sene galatasaray rekor puanla şampiyon yapan oyuncuları sımsıkı bağlayan takım yapan eric gerets.

oysaki bu senede tam tersini yapan eric gerets. kısacası biz bu adamın hem iyi tarafını hem de kötü tarafını gördüğümüz için doğru karar veremiyoruz. eric gerets gönderildiğinde kim gelirse gelsin bu takımı tekrardan yüreklendirecek gaza getirecek takım lazım. çünkü takım geçen seneden sonra gerçekten çok yorgun. bu yüzden geçen seneki ruhu bu sene sahaya yansıtamıyolar. bu yüzden bu kadar kötü oynuyolar anlaşamıyolar. kavga ediyolar. birbirlerine giriyolar.

bence bu takımı adam yapacak tek kişi mircea lucescu'dur. daha başka kimsede bişey yapamaz. ama bu eric gerets'in hemen gönderilmesi anlamına gelmiyor. bence ne olursa olsun eric gerets sezon sonuna kadar kalmalı. çünkü biz burdan ii ahkamlar kesiyoruz. bende dahil olmak üzere.. şööle yapılırsa daha ii olurdu falan gibilerinden ama bunun içinde olsak bence bizde gerets'in yaptığını belki de daha kötüsünü yapacaktık. bi de işin bu kısmı war.

dick
27.Eylül.2006, 17:50
Geçen yıl tüm zorluklara rağmen şampiyon yaptı ASLAN Gerets oldu
Şimdi takım tökezleyince sezon başı git gerets diyor herkes.Bu kadar kolay bir insanı harcamak zaten.Takımın inanılmaz bütçesi var kadro mükemmel gerets tek sorun gitsin şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz.

IcedEarth
27.Eylül.2006, 18:16
Şimdi şuraya küfür yazacam ha
Adam gibi okuyun şunu öyle yorum yapın ya
Yazdıklarımı okumadan direk başlığa göre habire sallıosunuz
Yeter artık ya :mad::mad::mad::mad::mad:
Biz sanki gerets e kötü mü diyoruz :mad::mad::mad::mad::mad:

dick
27.Eylül.2006, 19:27
Senin yazınla ilgisi yok kardeşim genel olarak konuşuyorum.

Yazına gelirsek.Sana katılmıyorum.Sadece gerets açısından bakıyorsun.Hala şampiyonluk şansımız var.Tüm takımlar kötü -vestel hariç-.Şu an ihtiyacımız olan son şey teknik direktör değişikliği.Gidecekse sezon sonu gider.Sezon ortasında gelen teknik direktörlerle başarıya ulaşanı görmedim ben.Herşey daha da kötüye gitti.

Murderer26
27.Eylül.2006, 19:48
gerets giderse bu takım biter

Mc.Speedy
27.Eylül.2006, 20:13
Gerets Kötü Bir Teknik Direktör Değil !
Gerçekten Başarılı Takımı iyi hazırlıyan Bir Teknik Direktor fakat bazı huylarını değiştirmesi gerekiyor Bir Taktiği , Sonra Oyuncu Değişikliklerini Tam Zamanında Yapması Gerekiyor Son Dklara Sıkıştırmaması Gerekiyor Oyunu ,
Bazen Maçların Heycanıyla Diyoruz fakat tekrar Düşününce
Gerets Giderse Kim Gelcek ? Gelen Takıma Hemen Uyum Sağlıyabilecekmi ?
Gelen T.Direktör Eric Gerets'den daha iyimi Olacak ? vs... Böyle Çok Soru Oluşuyor Kafamızda Bence Eric Gerets Kalmalı Gönderilecekse Ya Devre'de yada sezon sonu gönderilmeli oda maçların gidişatına göre belirlenmeli fakat bir kaç huyunu değiştirse Başarıyı Yakalar..

rhan_17
27.Eylül.2006, 20:42
Galatasaray ın Eric Gerets ten daha iyi bir teknik direktör getirecek maddi duruma sahip olmadığını hepimiz biliyoruz bence çok anlamsız bir tartışma....

tombul taho
28.Eylül.2006, 01:34
souness'ı liverpool maçına getireceklerdi diye duyduydum.. bu işin aslını bile arkadaş var mı ?

Jesus_FB
28.Eylül.2006, 01:39
souness'ın Türkiye'ye gelmesini çok istiyorum

nart_susruko
28.Eylül.2006, 01:40
Adnan Polat'ı onu istediği yönünde haberler vardı ama ne kadar doğrudur bilinmez..

scolari12111
28.Eylül.2006, 13:59
yani gerets daha ne yapsın?yapılan transferler ortada millet 60 milyon avroluk transfer yapıyor gs ise yerinde sayıyor buna rağmen hepsinden iyi oynatıyor yine de yaranamıyor gerçekten millet olarak birinin bize kendini beğendirmesi çok zor.

bursa_mc
28.Eylül.2006, 19:32
gerets gidecekte takımın başına kım gelecek

Jesus_FB
28.Eylül.2006, 19:37
gerets eğer bir gün bu takımdan giderse bence başına Bülent Korkmaz gelmelidir

dnz498
29.Eylül.2006, 18:29
yapılan tartışma yersiz vede bana göre anlamsız eğer bu takımdan birileri gönderilecekse bunlar oyuncular arsından olmalıdır, zaten Gerets'in elinde adam gibi oyuncu olsa da başarısız olsa o zaman gönderilmesini isteyenler haklı olur

gerets eğer bir gün bu takımdan giderse bence başına Bülent Korkmaz gelmelidir
değişik bir düşünce tartışmaya değer
bence Büyük kaptan çok değerli bir şahsiyet ama şu duurmdaki bir Galatasaray onu çok yıpratır

tombul taho
29.Eylül.2006, 19:06
bülent korkmaz şuanda teknik direköt olacak düzeyde diil bence.. bence biraz bu ortamda pişmesi lazım.. kaptan ancak 5-6 yıl sonra gelebilir bana göre...

ibo
29.Eylül.2006, 19:18
bence takımın başına eski futbolcularımızdan biri glecekse bülent korkmaz dan önce SUAT KAYA gelmeli...

Emurafu
01.Ekim.2006, 01:14
Gerets gitmelidir çünkü;

1) İstediği oyuncular milyon dolarlara maloluyor diye transfer etmeyip son gün Inamoto'yu getirerek, milyon dolarlık başarı bekledikleri için..

2) 05/06 sezonundaki o yokluğa, zorluğa rağmen takımı motive etmeyi başarıp şampiyon yaptığı halde, ne bir basın kuruluşunun -hoş zaten basın bizden yana hiç olmadı- ne de bir yöneticinin Gerets'e hakkını teslim etmedği için..

3) Hakemlerle puan kaybetmeye devam ettiğimiz halde halen daha herkesin sürekli kendisini suçlu ilan etmesi, diğer etkenlere -yorgunluk, sakatlık, imkansızlık vs.- kimsenin dikkat etmemesi yüzünden..

4) Liverpool maçının ikinci yarısında muhteşem bir oyun oynayıp herkesten tam not almış bir takımı taraftarı bile desteklemeye gitmediği için!!

5) Koskocaman 4,5 aydır saati 20:45'te durmuş bir yönetim arkasında durduğu için..

Umarım yeterlidir.. Sıkıntılar hala devam ediyor.. Ama Gerets'i kurban vermek şu anda çok kolay.. Neden mi? Çünkü tüzük yüzünden şu anda yönetim istifa edemiyor! Ne olursa olsun bu yönetim gidemiyor! Ve şu anda suçlanıp takımın -sözde- düzlüğe çıkabilmesi için verilebilecek en kolay kurban kendisidir.. O yüzden bırakmalı Gerets.. 3-1'den 3-3'e getirdiği için falan değil..

Peki şimdi size soruyorum.. Eğer Galatasaray, Liverpool karşısında beraberliği yakalayabilseydi o zaman Benitez'in koltuğu sallanacak mıydı? Size bir ipucu.. Benitez Liverpool'da 90'ın üzerinde bir maçtır hala KEMİK kadroyu oluşturamadı.. Üst üste 90 kusur kez farklı 11'le sahaya çıktı..

bence gerets kalmalı bu yazıyı okuyan ne dedigimi anlar

IcedEarth
03.Aralık.2006, 22:29
işte ben bunun için gitsin gerets dedim yapacak bişeyi kalmadı artık artık git kendin de acı çekme bize de acı çektirme

Eray Dengiz
03.Aralık.2006, 22:39
Ben hala Gerets'in arkasındayım, eğer gerekli destek verilirse bu takımı çok iyi yerlere getirir.

nart_susruko
03.Aralık.2006, 23:17
vurun abalıya.. ;)

GeretS'ten daha önce yol alması gerekenler var ama onlarda yapıştılar bırakmıyorlar.. ;)

Eray Dengiz
03.Aralık.2006, 23:22
vurun abalıya.. ;)

GeretS'ten daha önce yol alması gerekenler var ama onlarda yapıştılar bırakmıyorlar.. ;)

onlara biri japon yapıştırmış.. hayır git desen gitmiyo, protesto etsen gitmiyo.. nasıl gidecek anlamıyorum..

IcedEarth
03.Aralık.2006, 23:26
gitmesi gereken çok da tazminatlarını ödeyecek para yok :D

nart_susruko
04.Aralık.2006, 00:34
gitmesi gereken çok da tazminatlarını ödeyecek para yok :D
asıl baş rolde gidecek olanın tazminatı filan yok sadece istifa edecek..

Flawless Victory
04.Aralık.2006, 00:42
Geretsin arkasındayım. Önce Canaydın. Sonra diğerleri. Gerets bizi nasıl şampiyon yaptı geçen sene unutmayalım. Zico'yu da görüyoruz o efsaneyi!!!

teamsah
04.Aralık.2006, 00:42
Galatasaray'ı ayağa kaldıracak isim Raşit ÇETİNER'dir.

Burak Duran
04.Aralık.2006, 00:45
önce avatardaki adam gitmeli

dinaMYt
04.Aralık.2006, 01:41
takımdaki tecrübeli oyuncularla anlaşamadığı doğru.genç oyunculara yeteri kadar -hatta hiç- önem vermediği doğru.oyuncu seçimlerinde ve taktiksel olarak hata yaptığı doğru.ama bizi geçen sene ne olursa olsun şampiyon yaptığı da doğru.bugün gitse bile yerine getirelecek adam geretsten daha iyi veya daha tecrübeli birisi olmayacak.

kaldıki geretsi göndermek yeni birini getirmek yeni gelenin isteyeceği transferleri yapmak para istiyor.o da bizim galatasaray kulübüne pek uğramıyor.aslında bi canaydını gönderebilsek arkası gelcek ama...

paco
04.Aralık.2006, 05:15
ö.canaydın gitsin bizim üstümüzdeki ölü toprağa kalkacaktır bundan kuşkum yok sonra takımın başına beni koyun yine şampiyon oluruz :) yeterki başkan artık bi gitsin ....

GeNç KaRTaL
04.Aralık.2006, 07:51
gs nin durumu o kada iç açıcı edğil arkadaşlar gerets gitse daha iyisi kim gelecek?Canaydın gitse yerine bu enkazı alıp düzlüğe çıkaracak kim var? ama gs için şuan bir babayiğit lazım yada birleşmeye gidlmeli

Flawless Victory
04.Aralık.2006, 09:05
abdurrahim albayrak gelsin abi. bizim birlik ve beraberlige ihtiyacimiz var. o varken bu ruh vardi. sonra mehmet cansunla falan dagildi

Emurafu
04.Aralık.2006, 09:13
Ne geretsı yaw yapmayın Elındekı kadro bellı ustelık.Yenı gelecek hoca transfer ıstıyecek ve tabıkıde maas bence gerets kalmalı OZHAN CANAYDIN gıtmelı