Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Git Artık Gerets

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Unhappy Git Artık Gerets

Sayın Erik Gerets,
    Galatasaray'a geldiğin günden beri iyi ya da kötü sürekli konuşuldun. Ekonomik sıkıntılar çektin. Herşeye rağmen Galatasaray'ın şampiyon olmasında en büyük etkenlerindendin. Şampiyon olana kadar her şey mükemmel olmasa bile güzeldi. Sonra transfer dönemi başladı. Galatasaraylılar hep kaliteli oyuncular bekledi. Ama transfer yapmayı bilmeyen yöneticilerin vardı. Transfer istedin dünya kupası bitsin dediler. Somoza için gönderdiğin yöneticiler alakasız bir şekilde Carrusca ile geldiler. Çünkü Somoza'yı Villareal kapmıştı bile. Carrusca kötü oyuncu değildi, fakat yine de istediğin transfer değildi. Bunun gibi birçok oyuncuyu gecikme yüzünden kaçırdık elimizden. Sen her zaman umutluydun, fakat bu umut yavaş yavaş umutsuzluğa dönüştü. Ve transfer dönemi sona erdi. Takıma gelen oyuncular istediğin oyuncuların yedeği bile olamayacak oyunculardı. Son günde yeteneksiz Inamoto ve Ş.Ligi için yetersiz olacak olan oyuncu M.Topal geldi. Lig maçları başlamıştı. İlk maç berabere bitti. Sonra ikinci maç geldi çattı. Kayseri maçı tüm Galatasaraylıları umutlandırdı. Bu umut M.Boleslav maçındaki harika performansla devam etti. Sonra bir beraberlik serisi başladı. Bu beraberlik serisi tüm Galatasaray taraftarını kahretti. Şampiyonlar Ligi ilk maçı geldi ve kesinlikle vasatı aşamadık. Daha sonra Beşiktaş maçı geldi. Bu maçı kazanmamız beni çok iyi bi oyun oynamamamıza rağmen umutlandırmıştı. Ve 3 saat önce Trabzon maçı başladı. Bu maçtan çok umutluydum. Kesin yeneceğiz görüşü içerisindeydim. Dk.8 Gökdeniz attı. Bu gole üzüldüm. Dk.18 Ersen Martin attı. Bu gol beni küçük bir umutsuzluğa doğru sürükledi. Dk.42 Hakan Şükür geri döndü. Bu gol beni umutlandırdı ve kesinlikle ayrı bir anlam taşıyordu. Kral 235 demişti. İlk yarı bitti. İlk yarının bitiş düdüğüyle biraz sabırsızlanmaya başladım. Kral sonunda şanssızlığı yenmişti. En az 1 gol daha bekliyordum ondan. Ve ikinci yarı başladı. Daha ne olduğunu anlamadan bir Tomas klasiği yaşandı. 3-1 olmuştu. Ama yine de kazanabileceğimizi düşünüyordum. ama yavaş yavaş umutlarım tükenmeye başladı. Çünkü Hakan'ın formasını istemek için maçın sonunu bekleyemeyen Trabzon defansı formayı çekiyor, Ümit kariyerinin en kötü günlerinden birini yaşıyordu. Kaçırdığı goller isteyerek bile kaçırılamayacak kadar kolay pozisyonlardı. Ve maçın son düdüğü geldi. Bu düdükle birlikte artık inancım sona ermişti. Bu takımda yapabileceğin şeylerin artık yok gibi olduğunu anlamıştım. Sen hala gözümde dünyanın en iyi antrenörlerindensin fakat burada artık yapabileceğin bişey kalmadı. Onun için;
    GİT ARTIK ERİK GERETS.
    Kariyerini daha fazla zedeleme boş yere. Bu takımı adam etmeye artık senin gücün yetmez. Ne kadar üzülsem ve menajerlik yeteneğine ne kadar güvensem de yapacağın bişey kalmadı.

Alıntı Değil Kendim Yazdım

aslında bu durumda t direktör değişikliği iyi olabilir..ama adnan polatın kesin açıklaması var sezon sonuna kadar gerets'le...madem sezon sonuna kadar onla inşallah vakit geçirmeden kalkınırız..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

eric gerets gibi iyi bir teknik direktörün kalmasını ben de isterdim ama yapacağı hiçbirşey kalmadı bu yönetim ona istediği transferlerin bir tanesini bile yapamadı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

gerets ne yapsın ki?adam geçen sene şampiyonlukta az da olsa pay sahibi.yönetim olarak sözler verildi geretse.2 tane çok iyi adam sözü.alınan adamlar kimler?okan tolga inamoto carrusca mehmet...hangisi çok iyi dam bunların bana söyler misiniz?geretsin yerinde olsam ben de gitmek isterim.verilen sözlerin tutulmadığı yerde güven diye brişey kalmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

geretsin şu an durması bile hata herhalde tazminat yüzünden gitmek istemiyor yönetimin kovmasını bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla ben her sucu geretse bulmuyorum adama adam gibi oyuncu alsalardı böyle olmazdı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

beyler şu yazıyı bi tam okuyun ben suçlu gerets mi diorum artık yapabileceği bişi kalmadı yönetim mahfetti onu diorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla Gerets iki senedir ama özelliklede bu sene yönetimin arkasına gizleniyor diye düşünüyorum işte burda da var aynı düşünceler aynı laflar: "Gerets ne yapsın ki" bence gerets'in yapabileceği çok şey var en baştada geçen seneki ortamı yakalak olmalı ben bu sene gsli oyuncuların motive olmadığını görüyorum ve çok şaşırıyorum özellikle fenerbahçenin 100. yılında gsli oyuncuların daha motive olmasını beklerdim

Gerets bu takımı en kötü, en zor döneminde aldı, Hasan Şaş'ı yeniden Hasan Şaş yaptı, alt yapıdan Aydın ve Ferhat gibi 2 genci keşfettirdi bunlar yetmezmiş gibi favori gösterilen Fenerbahçe'nin elinden şampiyonluğu aldı / verdiler.

Bu kötü zamanda yapılan en büyük başarıdır. Geçen sene bitti, bu senenin başında yönetim Gerets'e çok iyi bir ön libero sözü verdi bir sürü isim geçti ama herkesin beklemediği oldu ve İnamoto geldi. Bunlarla birlikte Tolga, Carrsuca, Okan, Mehmet Topal gibi isimler geldi. Gerets birilerini beklerken bunları alan yönetim mi suçlu, Gerets mi?

Gerets elindeki kadroyu değiştirip değiştirip, kullanıp bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor. Sakatlıklar, performans düşüklükleri birde uyum sorunu olunca bunların hepsi Gerets'e istifa olarak dönüyor.

Yönetimede suç bulmak istemiyorum ama burada bir suç aranacaksa bu yönetim olmalıdır. Mali durumumuz çok kötü, yönetim bir şey yapamaz.. Bu zor dönemde 5 futbolcu transfer yaptılar bunada şükür demeliyiz..

Yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Medya ve Taraftar takımlarını her zaman eleştirir, istifaya çağrır, sürgüne gönderir.. Bu saatten sonra Gerets gitse yerine gelecek herhangi bir hocanın bu takıma Gerets'den fazlasının verebileceğine inanmıyorum. Özellikle en ufak bir hoca değişikliği takımı kötü yönde etkileyebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ermoon
    Gerets bu takımı en kötü, en zor döneminde aldı, Hasan Şaş'ı yeniden Hasan Şaş yaptı, alt yapıdan Aydın ve Ferhat gibi 2 genci keşfettirdi bunlar yetmezmiş gibi favori gösterilen Fenerbahçe'nin elinden şampiyonluğu aldı / verdiler.

Bu kötü zamanda yapılan en büyük başarıdır. Geçen sene bitti, bu senenin başında yönetim Gerets'e çok iyi bir ön libero sözü verdi bir sürü isim geçti ama herkesin beklemediği oldu ve İnamoto geldi. Bunlarla birlikte Tolga, Carrsuca, Okan, Mehmet Topal gibi isimler geldi. Gerets birilerini beklerken bunları alan yönetim mi suçlu, Gerets mi?

Gerets elindeki kadroyu değiştirip değiştirip, kullanıp bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor. Sakatlıklar, performans düşüklükleri birde uyum sorunu olunca bunların hepsi Gerets'e istifa olarak dönüyor.

Yönetimede suç bulmak istemiyorum ama burada bir suç aranacaksa bu yönetim olmalıdır. Mali durumumuz çok kötü, yönetim bir şey yapamaz.. Bu zor dönemde 5 futbolcu transfer yaptılar bunada şükür demeliyiz..

Yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Medya ve Taraftar takımlarını her zaman eleştirir, istifaya çağrır, sürgüne gönderir.. Bu saatten sonra Gerets gitse yerine gelecek herhangi bir hocanın bu takıma Gerets'den fazlasının verebileceğine inanmıyorum. Özellikle en ufak bir hoca değişikliği takımı kötü yönde etkileyebilir..
    haklısın gerets bence tek sucu inamotoda ısrar etmesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

hala beni anlayan yok galiba
    ben diorum ki gerets in hiçbir suçu yok
    ama yönetim en azından bir oyuncu almalıydı geretsin istediklerinden
    ve futbolcularda geçen yılki ışık yok
    yeni bir teknik direktör ii gelebilir
    ve yeni bir teknik direktör gelecekse bu bülent korkmaz olmalıdır

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Canaydını desteklediğim gibi Geretside destekliyorum.10 yıl boyunc başında kalsın gs nin...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by büyükpivot
    hala beni anlayan yok galiba
    ben diorum ki gerets in hiçbir suçu yok
    ama yönetim en azından bir oyuncu almalıydı geretsin istediklerinden
    ve futbolcularda geçen yılki ışık yok
    yeni bir teknik direktör ii gelebilir
    Gerets hakkındaki yorumlarımı bilen bilir, açıkçası ben beğenmiyorum onu.

Bülent konusuna gelince de Canaydın gitmeden Bülent'in GS kapısından içeri gireceğini sanmıyorum....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bülent korkmaz gelirse takımın bu hali mumla aranır bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

bülent tecrübe olarak olmasa da takım içindeki uyumu sağlayabilecek biri bence

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

mümkünse topluca istifa etsinler.gerets iyi bir teknik direktör değil canaydın da iyi bir yönetici değil.takım da geçen seneki takım değil zaten.o hırs o azim yok geçen sene ki gibi.90.dakikada sayısız maç çevirebilen takım artık altı pastan topu gol yapamayacak durumda.

Yönetim gitti, Gerets gitti kimler gelecek? Gelenlerin ellerinde sihirli değnek mi var takım bir anda değişecek?

Gerets ne yapsın? 3 penaltı kaçırdık bu penaltıları hep gole çeviren adamlarımız kaçırdı, Gerets ne yapsın? Orhan sakatlıktan yeni çıktı, Ergün sakat, Tolga sakat, Carrsuca sakat, Ümit formsuz, Hasan Kabze formsuz, Necati formsuz, İnamoto uyum sorunu yaşıyor Gerets ne yapsın? Adamlara form aşılayacak hali yok dimi? Bu takım en azından ilk devre bitene kadar toparlanmazsa işte o zaman bende dahil Gerets istifa diye çağrabiliriz.. Biraz daha sabırlı olmalıyız. En ufak bir yenilgide, beraberlikte istifa diye çağırırsak diğerlerinden hiç bir farkımız kalmaz. Kötü gün dostu olmaya devam etmeyelim!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ben hala derdimi anlatamadım
    ben geretsin menfaati için bırakmasını istiorum
    gs de yapacak bişeyi kalmadı
    elinden geleni yaptı
    bu takımda adamın saçı bembeyaz oldu yav

ben hala derdimi anlatamadım
    ben geretsin menfaati için bırakmasını istiorum
    gs de yapacak bişeyi kalmadı
    elinden geleni yaptı
    bu takımda adamın saçı bembeyaz oldu yav
    Ne demek canım yapacak bir işi yok? Daha Avrupa'da başarı göremedim ben Gerets'den.. Avrupa'da başarı olmadan bırakamaz kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

gerets ii bir t.direktör..büyükpivot arkadaşımızın da dediği gibi artık gs de yapabileceği bişey yok..kendisini bizim beceriksiz we isteksiz takımımızla uğraşarak harcamasın..bizden bu sezon bişey olmaz.suç gerets de deil,futbolcularda we yöneticilerdedir...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by tardelli11
    gerets ii bir t.direktör..büyükpivot arkadaşımızın da dediği gibi artık gs de yapabileceği bişey yok..kendisini bizim beceriksiz we isteksiz takımımızla uğraşarak harcamasın..bizden bu sezon bişey olmaz.suç gerets de deil,futbolcularda we yöneticilerdedir...
    sonunda dediğimi anlayan biri çıktı ya

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

sonunda dediğimi anlayan biri çıktı ya
    doğru söze ne denir.bende sadece katıldım

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

arkadaş haklı. gerets bir de elinden geleni yapmasına rağmen hala onu beğenmeyenlerin bulunduğu bir ortamda teknik direktörlük yapıyor. peygamber sabrı bu olsa gerek. ayrıca bülent korkmaz gelirse de çok kötü olur. çünkü eski-yeni savaşı hortlar bu zaman da. eskileri oynatsa bi dert oynatmasa bi dert olur. oynatsa torpil damgası vurulur oynatmasa oynatılmayanlar ikilik çıkartırlar. kesinlikle çok zararlı olur bülentin gelmesi. ayrıca bülentten hoca filan olmaz kusura bakmayın da. bi reklam sloganıyla bitirelim. biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. umarım gerets de arkadaş gibi düşünüp gitmeye kalkışmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

bülent olmaz diyenler
    samet aybaba nasıl gider ????

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

adnan aybaba intihar eder=)

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

del bosgue nin bir sözü vardı "ben bir erkeğim ve kötü günde bırakıp gitmem" diye bence gerets bu sözü söylese daha iyiyid hem başarılı ki fazlasıyla hem de sorunları büyütmüyor.bundan daha iyisi olamaz tabi scolari ferguson hariç bence çok önemli bir teknik direktör oyuncuyu kullanmasını çok iyi biliyor.kısıtlı kadrosuyla fb nin önünde bitirmeyi başardı geçen sene emin olun bu sene de daha köprünün altından çok sular akacak ve yukarıları yakalayackatır.

Nesil
    2006

Gerest kalmalı çünkü bu adam takımın en zor gününde geldi ve takımı yoktan var edip şampiyon yaptı belki Tromso'ya elenmiş olabilir geçen sene ama genede gerekeni yaptı şimdi 2-3 maç kötü sonuç aldı diye eleştiriliyor bu futbol bu gün kötü sonuç alırsın yarın bakarsın şampiyon olmuşsun.

Man. Unt. Alex Ferguson ilk geldiğinde ligden düşmemek için oynuyorlardı ama bu takımda yirmi yıl kaldı ve sayısızca başarılar elde etti bunun gibi bir çok örneği var. Bu yüzden kalmalı birde gittiğini düşünürsek yerine yeni hoca gelene kadar kötü sonuçar almaya devam edebilir Avrupa arenasında t.drektörsüz maç yapılır bunlar G.Saray için daha kötü sorunlara yol açabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar özür diliyorum özellikle galatasarylılardan ben direk başlığı okuyup yazıyı okumdan böle bişi yazdım başlığı okuyarak bu yazının gerets düşmanı bi yazı olduğunu düşündüm özür dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by ulumemo295
    arkadaşlar özür diliyorum özellikle galatasarylılardan ben direk başlığı okuyup yazıyı okumdan böle bişi yazdım başlığı okuyarak bu yazının gerets düşmanı bi yazı olduğunu düşündüm özür dilerim

yazan sen değilsin ki! iki tane mi üyeliğin var anlamadım.

Quote Originally Posted by scolari12111
    bu ne demek arkadaşım?yetkili arkadaşlar sizce bu söz sakıncalı değil mi?insanlara hakaret değil mi?
    kardeş espiri yaptıkya ne var bunda geretse söz hakkı doğdu bekliyoruz onu buraya

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri