PDA

View Full Version : Kardeşlik Bu Olsa Gerek

scolari12111
29.Eylül.2006, 22:24
Kalbimiz, Dualarımız seninle Şafak...

Bir başkadır ezeli rekabet. Kimi zaman gelir kızdırırız kimi zaman gelir kızarız. 100 yılı aşkın bir süredir devam eden ezeli rekabeti bazen belkide gereksiz yere abartarak yaşıyoruz. Ezeli rakibimiz Galatasaray`lı bir taraftarın amansız bir hastalığa yakalandığını bugün öğrendik. Galatasaray`lı dostlarımız Sevgili Şafak için bir yardım kampanyası başlatmışlar. Keşke bu yardım kampanyasını daha önce sizlere duyurabilseydik. Ancak geç de kalınmış değil. Fenerbahçe taraftarları olarak bu yardım kampanyasında bizlerde katkıda bulunmak istiyoruz.

Arzu eden, imkanı olan taraftarlarımız için iletişim bilgilerini ve yardım yapabilecekleri bilgileri vermek istiyoruz;

İLETİŞİM - (Telefonlar, Hesap Bilgisi)
İletişim Bilgileri:
Nuran Sarıgül (Ev): 0 378 315 22 18
Nuran Sarıgül (Cep): 0 535 811 10 96
Nursen Toklucu (Ev): 0 212 230 69 37
Çiğdem Toklucu (Ablası): 0 535 979 56 01
İş Bankası Kurtuluş Şubesii;|Şafak GÜZELLER
Şube Kodu: 1032 Hesap Kodu: 498561

http://www.safakguzeller.com/

Geçmiş olsun Şafak...Dualarımız, kalbimiz seninle...

işte hayat işte gerçekler yalan herşey rekabet yenilgiler kupalar gerçek olan bu.kardeşlik dayanışma.tebrik ediyorum fb taraftarlarını ne mutlu onlara herkes destek çıkıyor sanıyorum bjk taraftarı da aynı şeklide.

belki ülke olarak futbolda söz sahibi değiliz ama bizde ki insanlık kimse de yok.ağlamak geliyor içimden gerçekten çok seviyorum ülkemi insanımı ve GURUR DUYUYORUM TÜRK OLMAKTAN!!!!

dnz498
02.Ekim.2006, 13:14
böyle bir habere hiç bir yorum yazılmamış yazık
insanlığı unutuyoruz galiba artık
ŞAFAK kardeşimize acil şifalar diliyorum Tanrı her daim yanında olsun

scolari12111
02.Ekim.2006, 13:32
böyle bir habere hiç bir yorum yazılmamış yazık
insanlığı unutuyoruz galiba artık
ŞAFAK kardeşimize acil şifalar diliyorum Tanrı her daim yanında olsun

sana katılıyorum eto sakatlanmış ben de dahil olmak üzere herkes ahlıyor ama bu habere kimse cvp yazmıyor oldu da bu kişinin bu siteyi gördüğü ve ya google da adını aratıp rastgele bu forumu gördüğünü ve ne kadar az destek var dediğini düşününce insan üzülüyor kendi adına değil insanlık adına!!!!

comandante
02.Ekim.2006, 13:41
şu sıralar fenerbahçe taraftarını çok takdir ediyorum hadi hayırlısı diyelim...esenler grubu hariç...

acil şifalar...

Eray Dengiz
02.Ekim.2006, 14:46
Tüm takımlarımıza, başkanlarımız teşekkür ederiz. GS ve FB taraftarları bir araya gelip bu kampanyayı başlattılar. Her zaman futbol değil, futbolun içinde olanlarıda yaşatmasını bileceksiniz ki o zaman futbol zevkli olsun.

Şafak kardeşimize acil şifalar diliyorum. Yeterli maddi durum toplanır ve en kısa zamanda aramıza döner..

Ilhan
02.Ekim.2006, 15:10
konu insan hayatı olunca her türlü düşmanlık ortadan kalkmalı

örnek bir davranıs

bursa_mc
02.Ekim.2006, 20:25
gayet güzel bi davranış

Scocco
02.Ekim.2006, 20:32
Bu dostluk niye olmasın ki? Olmalı... Hastanın kendisini acil şifalar diyorum

dick
02.Ekim.2006, 20:36
Burada sadece gs fb değil tüm insanlarımızı bu tür kampanyalara katılmalı bence.Bu davranışı göstererek diğerlerine örnek olan fenerbahçe taraftarını da kutluyorum.

Jesus_FB
02.Ekim.2006, 20:46
FB taraftarından sonra FB yönetiminden de destek geldi diğer klüplerdende yakın zamanda bu tür desteklerini gelceğini düşüüyorum böyle konularda herkes birlik olmalıdır