1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kardeşlik Bu Olsa Gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Default Kardeşlik Bu Olsa Gerek

Kalbimiz, Dualarımız seninle Şafak...

Bir başkadır ezeli rekabet. Kimi zaman gelir kızdırırız kimi zaman gelir kızarız. 100 yılı aşkın bir süredir devam eden ezeli rekabeti bazen belkide gereksiz yere abartarak yaşıyoruz. Ezeli rakibimiz Galatasaray`lı bir taraftarın amansız bir hastalığa yakalandığını bugün öğrendik. Galatasaray`lı dostlarımız Sevgili Şafak için bir yardım kampanyası başlatmışlar. Keşke bu yardım kampanyasını daha önce sizlere duyurabilseydik. Ancak geç de kalınmış değil. Fenerbahçe taraftarları olarak bu yardım kampanyasında bizlerde katkıda bulunmak istiyoruz.

Arzu eden, imkanı olan taraftarlarımız için iletişim bilgilerini ve yardım yapabilecekleri bilgileri vermek istiyoruz;

İLETİŞİM - (Telefonlar, Hesap Bilgisi)
    İletişim Bilgileri:
    Nuran Sarıgül (Ev): 0 378 315 22 18
    Nuran Sarıgül (Cep): 0 535 811 10 96
    Nursen Toklucu (Ev): 0 212 230 69 37
    Çiğdem Toklucu (Ablası): 0 535 979 56 01
    İş Bankası Kurtuluş Şubesii;|Şafak GÜZELLER
    Şube Kodu: 1032 Hesap Kodu: 498561

http://www.safakguzeller.com/

Geçmiş olsun Şafak...Dualarımız, kalbimiz seninle...

işte hayat işte gerçekler yalan herşey rekabet yenilgiler kupalar gerçek olan bu.kardeşlik dayanışma.tebrik ediyorum fb taraftarlarını ne mutlu onlara herkes destek çıkıyor sanıyorum bjk taraftarı da aynı şeklide.

belki ülke olarak futbolda söz sahibi değiliz ama bizde ki insanlık kimse de yok.ağlamak geliyor içimden gerçekten çok seviyorum ülkemi insanımı ve GURUR DUYUYORUM TÜRK OLMAKTAN!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    ev

böyle bir habere hiç bir yorum yazılmamış yazık
    insanlığı unutuyoruz galiba artık
    ŞAFAK kardeşimize acil şifalar diliyorum Tanrı her daim yanında olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by dnz498
    böyle bir habere hiç bir yorum yazılmamış yazık
    insanlığı unutuyoruz galiba artık
    ŞAFAK kardeşimize acil şifalar diliyorum Tanrı her daim yanında olsun

sana katılıyorum eto sakatlanmış ben de dahil olmak üzere herkes ahlıyor ama bu habere kimse cvp yazmıyor oldu da bu kişinin bu siteyi gördüğü ve ya google da adını aratıp rastgele bu forumu gördüğünü ve ne kadar az destek var dediğini düşününce insan üzülüyor kendi adına değil insanlık adına!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

şu sıralar fenerbahçe taraftarını çok takdir ediyorum hadi hayırlısı diyelim...esenler grubu hariç...

acil şifalar...

Tüm takımlarımıza, başkanlarımız teşekkür ederiz. GS ve FB taraftarları bir araya gelip bu kampanyayı başlattılar. Her zaman futbol değil, futbolun içinde olanlarıda yaşatmasını bileceksiniz ki o zaman futbol zevkli olsun.

Şafak kardeşimize acil şifalar diliyorum. Yeterli maddi durum toplanır ve en kısa zamanda aramıza döner..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

konu insan hayatı olunca her türlü düşmanlık ortadan kalkmalı

örnek bir davranıs
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gayet güzel bi davranış

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu dostluk niye olmasın ki? Olmalı... Hastanın kendisini acil şifalar diyorum

Nesil
    2006

Burada sadece gs fb değil tüm insanlarımızı bu tür kampanyalara katılmalı bence.Bu davranışı göstererek diğerlerine örnek olan fenerbahçe taraftarını da kutluyorum.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

FB taraftarından sonra FB yönetiminden de destek geldi diğer klüplerdende yakın zamanda bu tür desteklerini gelceğini düşüüyorum böyle konularda herkes birlik olmalıdır

Mesaj Yetkileri