View Full Version : K.Erciyesspor - Beşiktaş
ForsakeN
29.Eylül.2006, 22:30
BEŞİKTAŞ'TA, ERCİYESSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI.
İstanbul - İSTANBUL (A.A) - 29.09.2006 - UEFA Kupası'nda, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak turu geçen Beşiktaş, ara vermeden Kayseri Erciyesspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına başladı.
Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesislerinde çalıştı. Akşam gerçekleştirilen antrenmanda, CSKA Sofya maçında görev yapan oyucular düz koşuyla yetinirken, öteki oyuncular tekniğe dayalı çalışma yaptı, ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
Sakatlandığı için Bulgaristan'a götürülmeyen Delgado bugünkü antrenmanda takımdan ayrı, koşu yaparken, sakatlığı geçen Ali Güneş, takımla birlikte çalıştı. Koray ve Kleberson ise antrenmana katılmadı. Dünkü maçta omzu çıkan Kleberson'un bu akşam MR'ı çekildi.
Beşiktaş, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından, akşam saatlerinde Kayseri'ye gidecek.
FeYYaz1989
29.Eylül.2006, 22:34
Avrupa yorgunu Kartal'ın bu maçta çok zorlanacağını düşünüyorum.Umarım kazanırız ama eksikler falanda var.Gerçekçi bakmak gerekirse biraz zor olucak galibiyetimiz.
cArsı_nas
29.Eylül.2006, 22:47
erciyes td deişikliğine gitti genelde takımlar icin motıvasyon olur ama bu bize sökmez alırız macı ayrıca nobreden de bu macta patlama bekliyorum
Emurafu
30.Eylül.2006, 01:06
bence erciyes alcak cünkü onlar td degişikligine gitti oyuncularda daha iyi motivee olcak bu maca erciyes en azından yenilmez
S-B-Z
30.Eylül.2006, 02:35
cok zor maç olacak.beraberlik büyük ihtimal,ama kazanacak taraf BJK olur.,erciyes olmaz bana göre.
GeNç KaRTaL
30.Eylül.2006, 08:20
cok zor maç olacak.beraberlik büyük ihtimal,ama kazanacak taraf BJK olur.,erciyes olmaz bana göre.
evet erciyes kazanması çok zor hem bu sene çok iyi değiller olursa beraberlik olmazsa bjk kazanır diyorum
Berkaiser
30.Eylül.2006, 12:44
Erciyes'in Beşiktaş karşısında puan alması çok zor gözüküyor.
Universal
30.Eylül.2006, 12:49
Bence Beşiktaş bu macı alacak Erciyes geçen yıl ki Erciyes gibi oynamıyor tahmini skorum 0-1 veya 1-2.
cArsı_nas
30.Eylül.2006, 23:48
delgado yarınki macta oynamıyacak umarım eksikliğini hissetmeyiz
delgado yarınki macta oynamıyacak umarım eksikliğini hissetmeyiz
çok zor bir maç değil bana göre,pek hissetmeyiz eksikliğini,yerini alabilecek oyuncularımız var sonuçta.
Hububat_Fiyatları
01.Ekim.2006, 01:13
ya zaten ricardinhoyla yanyana da pek bişey yapamıyolar bari biri olmasın bi tane mücadeleci oyuncu sayımız artsın
Emurafu
01.Ekim.2006, 01:17
evet erciyes kazanması çok zor hem bu sene çok iyi değiller olursa beraberlik olmazsa bjk kazanır diyorum
evet iyi degiller ama td degişikligi yaptılar bence kazanabilirler
Hububat_Fiyatları
01.Ekim.2006, 01:25
erciyes yenerse td değişikliğinden değil bizim klasik gidişatimizdan yener ne yani her td değiştiren bizi yenicek mi
koray_capello
01.Ekim.2006, 02:13
erciyes bence şuan ligin en kötü takımı. en iyi oyuncuları cenk de cezalı galiba tam emin değilim ama öyle hatırlıyorum. ya nolursa olsun beşiktaşa güvenemiyorum. aslında çıkıp 3-4 olur dememiz lazım. çünkü ne kadar eksik de olsa beşiktaşın kadrosu bu maçı rahatlıkla alabilmeli. ama yine de tedirginiz. inşallah beşiktaş kazanır diyelim..
Emurafu
01.Ekim.2006, 03:52
evet erciyes kötü tabiki bizde orduspor olarak onları yenemedik ve macı 2-3 kaybettik hakem yüzünden
ama besiktas yenebilir
koray_capello
01.Ekim.2006, 18:54
K.Erciyes 1-1 Beşiktaş
goller: dk.14 mert nobre dk.90 lazarov
FeYYaz1989
01.Ekim.2006, 18:57
90. dakikada golmü yenir,yazık be...
Sekopej
01.Ekim.2006, 18:59
Maçı izlemedim nasıl bir oyundu bilmiyorum ama GS'den sonra BJK'de berabere kaldı, hem de 90 da gol yiyerek. Umarım FB de onlara uyup berabere kalmaz...;)
mateja kezman
01.Ekim.2006, 19:28
Beşıktas oncekı sezonlarda oldugu gbı bu sezonada 10hafta olmadan havluyu atmıstır hayırlısı olsun
eGowiCh
01.Ekim.2006, 19:46
Mateja Kezman arkadaşa katılıyorum. Eğer bugün Fenerbahçe galip gelirse, FB ve Manisa ayrılacak diğer takımlardan.
REsist JuvE11
01.Ekim.2006, 20:05
vestel manisa da bu tempoya dayanamayacak we fenerbahçe tek başına kalacak
Del Piero_10
01.Ekim.2006, 20:10
vestel manisa da bu tempoya dayanamayacak we fenerbahçe tek başına kalacak
kaldı bile
1 takım var hiç hesaba katmadınız şu an ligdeki en iyi futbolu oynayan takımlardan;)
Del Piero_10
01.Ekim.2006, 20:28
1 takım var hiç hesaba katmadınız şu an ligdeki en iyi futbolu oynayan takımlardan;)
o da zor bence
:) Tamam PEsfanısın Fifa konusu açıyoruz oraya pes pes pes diye geliyorsun.Buraya arkadaşlar Bjk - Erciyes konusu açmış takımına geliyorsun ve yanlış yapıyorsun bence..Bugün Beklenmedik bi olay bu maç ben kafamda bjkyi hiç katmadım bile fark atacağından emindim nerdeyse
Neron_FB
01.Ekim.2006, 20:35
Lig ilginç bi hal aldı.. Ama bence ne GS ne de BJK yarıştan kopmuş değiller.. Daha 8. haftadayız.. Fenerbahçe ve Vestel de ilerki haftalarda tökezleyebilir.. Ama şunu söyleyim, bence fanatik taraftar olmayan insanlar, bu lig tablosunu özlemişlerdi.. Anadolu ve istanbul takımları bir arada :)
Fner mağlup gs bjk berabere..afferim mösyö..
imzamı her hafta değiştiriyorum..maşallah kendisi beni sadece bir kez yanılttı
Eray Dengiz
02.Ekim.2006, 00:06
Bu işler ilk yarı bitmeden belli olmaz. İlk yarı bittiğinde en az 6-7 puan fark olduğu takdirde o saatten sonra zor olur çevirmesi.. Tabi çevirenler çevirirde..
GeNç KaRTaL
02.Ekim.2006, 07:44
bu puanları çok arıcaz çooooooook
bursa_mc
02.Ekim.2006, 10:32
yazık oldu beşiktaşa
bu hafta bütün 3 büyükler puan kaybetti. bu hafta gercekten manisa'nın haftası oldu...
tigana'nın bence belli bir sistemi yok. nasıl bir futbol oynattıgını hala anlayamadım.. keske su süper kadroya bir türk hoca veya lucescu gelse.
bursa_mc
02.Ekim.2006, 12:58
bu hafta bütün 3 büyükler puan kaybetti. bu hafta gercekten manisa'nın haftası oldu...
manısa aldı başını gidiyo farkıda açtıı hayırlsı
Emurafu
02.Ekim.2006, 19:08
bence erciyes alcak cünkü onlar td degişikligine gitti oyuncularda daha iyi motivee olcak bu maca erciyes en azından yenilmez
ben demiştim:D