Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: K.Erciyesspor - Beşiktaş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default 8. hafta |K.Erciyesspor - Beşiktaş

BEŞİKTAŞ'TA, ERCİYESSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI.
    İstanbul - İSTANBUL (A.A) - 29.09.2006 - UEFA Kupası'nda, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak turu geçen Beşiktaş, ara vermeden Kayseri Erciyesspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına başladı.

Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesislerinde çalıştı. Akşam gerçekleştirilen antrenmanda, CSKA Sofya maçında görev yapan oyucular düz koşuyla yetinirken, öteki oyuncular tekniğe dayalı çalışma yaptı, ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Sakatlandığı için Bulgaristan'a götürülmeyen Delgado bugünkü antrenmanda takımdan ayrı, koşu yaparken, sakatlığı geçen Ali Güneş, takımla birlikte çalıştı. Koray ve Kleberson ise antrenmana katılmadı. Dünkü maçta omzu çıkan Kleberson'un bu akşam MR'ı çekildi.

Beşiktaş, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından, akşam saatlerinde Kayseri'ye gidecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Avrupa yorgunu Kartal'ın bu maçta çok zorlanacağını düşünüyorum.Umarım kazanırız ama eksikler falanda var.Gerçekçi bakmak gerekirse biraz zor olucak galibiyetimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

erciyes td deişikliğine gitti genelde takımlar icin motıvasyon olur ama bu bize sökmez alırız macı ayrıca nobreden de bu macta patlama bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bence erciyes alcak cünkü onlar td degişikligine gitti oyuncularda daha iyi motivee olcak bu maca erciyes en azından yenilmez

S-B-Z Misafir

cok zor maç olacak.beraberlik büyük ihtimal,ama kazanacak taraf BJK olur.,erciyes olmaz bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by şampiyon
    cok zor maç olacak.beraberlik büyük ihtimal,ama kazanacak taraf BJK olur.,erciyes olmaz bana göre.
    evet erciyes kazanması çok zor hem bu sene çok iyi değiller olursa beraberlik olmazsa bjk kazanır diyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erciyes'in Beşiktaş karşısında puan alması çok zor gözüküyor.

Nesil
    2006

Bence Beşiktaş bu macı alacak Erciyes geçen yıl ki Erciyes gibi oynamıyor tahmini skorum 0-1 veya 1-2.

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

delgado yarınki macta oynamıyacak umarım eksikliğini hissetmeyiz

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by cArsı_nas
    delgado yarınki macta oynamıyacak umarım eksikliğini hissetmeyiz
    çok zor bir maç değil bana göre,pek hissetmeyiz eksikliğini,yerini alabilecek oyuncularımız var sonuçta.

ya zaten ricardinhoyla yanyana da pek bişey yapamıyolar bari biri olmasın bi tane mücadeleci oyuncu sayımız artsın

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by semsi1991
    evet erciyes kazanması çok zor hem bu sene çok iyi değiller olursa beraberlik olmazsa bjk kazanır diyorum
    evet iyi degiller ama td degişikligi yaptılar bence kazanabilirler

erciyes yenerse td değişikliğinden değil bizim klasik gidişatimizdan yener ne yani her td değiştiren bizi yenicek mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

erciyes bence şuan ligin en kötü takımı. en iyi oyuncuları cenk de cezalı galiba tam emin değilim ama öyle hatırlıyorum. ya nolursa olsun beşiktaşa güvenemiyorum. aslında çıkıp 3-4 olur dememiz lazım. çünkü ne kadar eksik de olsa beşiktaşın kadrosu bu maçı rahatlıkla alabilmeli. ama yine de tedirginiz. inşallah beşiktaş kazanır diyelim..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet erciyes kötü tabiki bizde orduspor olarak onları yenemedik ve macı 2-3 kaybettik hakem yüzünden
    ama besiktas yenebilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

K.Erciyes 1-1 Beşiktaş
    goller: dk.14 mert nobre dk.90 lazarov
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

90. dakikada golmü yenir,yazık be...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçı izlemedim nasıl bir oyundu bilmiyorum ama GS'den sonra BJK'de berabere kaldı, hem de 90 da gol yiyerek. Umarım FB de onlara uyup berabere kalmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Cool bu sezonda bjk ıcın bıttı

Beşıktas oncekı sezonlarda oldugu gbı bu sezonada 10hafta olmadan havluyu atmıstır hayırlısı olsun

Mateja Kezman arkadaşa katılıyorum. Eğer bugün Fenerbahçe galip gelirse, FB ve Manisa ayrılacak diğer takımlardan.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

vestel manisa da bu tempoya dayanamayacak we fenerbahçe tek başına kalacak

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by tardelli11
    vestel manisa da bu tempoya dayanamayacak we fenerbahçe tek başına kalacak
    kaldı bile

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

1 takım var hiç hesaba katmadınız şu an ligdeki en iyi futbolu oynayan takımlardan
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by PESkolik
    1 takım var hiç hesaba katmadınız şu an ligdeki en iyi futbolu oynayan takımlardan
    o da zor bence

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PESkolik
    Tamam PEsfanısın Fifa konusu açıyoruz oraya pes pes pes diye geliyorsun.Buraya arkadaşlar Bjk - Erciyes konusu açmış takımına geliyorsun ve yanlış yapıyorsun bence..Bugün Beklenmedik bi olay bu maç ben kafamda bjkyi hiç katmadım bile fark atacağından emindim nerdeyse
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Lig ilginç bi hal aldı.. Ama bence ne GS ne de BJK yarıştan kopmuş değiller.. Daha 8. haftadayız.. Fenerbahçe ve Vestel de ilerki haftalarda tökezleyebilir.. Ama şunu söyleyim, bence fanatik taraftar olmayan insanlar, bu lig tablosunu özlemişlerdi.. Anadolu ve istanbul takımları bir arada
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fner mağlup gs bjk berabere..afferim mösyö..
    imzamı her hafta değiştiriyorum..maşallah kendisi beni sadece bir kez yanılttı

Bu işler ilk yarı bitmeden belli olmaz. İlk yarı bittiğinde en az 6-7 puan fark olduğu takdirde o saatten sonra zor olur çevirmesi.. Tabi çevirenler çevirirde..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bu puanları çok arıcaz çooooooook
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yazık oldu beşiktaşa