View Full Version : tanıdığınız ünlüler
alex_fb_
01.Ekim.2006, 18:51
bir tanıdığınız ya akrabağınız olan bir ünlü var mı? :confused:
varsa lütfen yazın
valla tanirmisiniz bilmem ama eski galatasarayli futbolcu bulent eken bizim isyerinde calisiyor sahsen taniyorum iste kendisi hakkinda bilgi...
http://www.galatasaray.org/Kurumsal/detay.asp?pid=2397&haberid=290752
başka var mı başka :D:D:D:D:D:D:D
senderson
02.Ekim.2006, 19:03
Recep Biler, altyapıdayken bizim antremanlarımızı izlerdi....
Krusty
02.Ekim.2006, 19:05
Hande Yener. Ama 1-2 kez gördüm. Teyzem Çeşmidil grubunda dansöz iken onun en yakın arkadaşıydı. ;)
comandante
02.Ekim.2006, 20:55
cem yılmaz,yılmaz erdoğan,demet akbağ,altan erkekli...vizontele kadrsou yani=)tanımak değilde öpmüşlük konuşmuşluk diyelim=)
alex_fb_
02.Ekim.2006, 21:19
cem yılmaz,yılmaz erdoğan,demet akbağ,altan erkekli...vizontele kadrsou yani=)tanımak değilde öpmüşlük konuşmuşluk diyelim=)
vayyyyyyyy:D :D :D
Redrum
02.Ekim.2006, 21:24
oktay kaynarca (nam- diğer Çakır:D) babamın lise arkadaşıymış hatta babam esprili bi şekilde anlatıo dio ki olm senden bişi olmaz yakışıklı çocukusun tiyatroya falan gir demişler adam da zaten ilk tiyatro dan falan oyuncu olduu:D
Nedvedmania
02.Ekim.2006, 21:30
benm okuldan bi kız tarkanın akrabasıymış hatta yazlıkda , sahilde felan çektirdiği fotoları göstermişti
Universal
02.Ekim.2006, 21:40
Ben Tolgahan Sayışman(Top Model Sunucusuydu) bizat kuzenim olur bilen biliyor burada. Onun dışında F.Bahçeli bütün basketbolcular. :)
Emurafu
02.Ekim.2006, 21:44
gülsenin akrabası bizim okulda
yasin sülün tanırım bizim mahhelleden
gökhan kolomac bizim mahalleden bana forma getircekti hala yok
ünli bir tane sinema oyuncusu var aklıma gelmiyor onunda bizim mahellede akrabası var cok geliyor mahalleye
ve tabiki ali aydın tanıyom
comandante
02.Ekim.2006, 22:07
vayyyyyyyy:D :D :D
öle valla...ikinci filmde iki grup vardı.bizimkilerin değil de karşı grubun liderini oynayan adam arkadaşın annesini kuzeni...=)ordan yani...
Eray Dengiz
02.Ekim.2006, 23:12
Levent Tüzemen, Hande Ataizi (bizim spor merkezinde her gün konuşuyorum :)), Hadi Türkmen (bir kaç kez konuşmuştum) ve Kenan Doğulu (kuzenimn arkadaşı)
ForsakeN
03.Ekim.2006, 00:20
Aytaç Arman,Menderes Samancılar(Asmalı Konak'taki Kirve :D) bizim sitede oturur.
Ayrıca Ali Cansun'unda anne-baba sı burda oturuyor.Çok kez gördüm .Hatta burdaki çocuklar onla halı saha maçı yaptı :n:
meddah
03.Ekim.2006, 00:47
Haluk Ulusoy doğumuma şahitlik etmiş.. Sonra görüşmedik bi daha..
bulent eken bizim isyerinde calisiyor
Adam 80 küsür yaşında, bırakın da emekli olsun..
cArsı_nas
03.Ekim.2006, 16:14
kurtlar vadisindeki "meshur racon kesmiyorum kafa kesiyorum" sahnesinde kafası kesilen adam bizim komsumuzmus eskiden annesi falan da dedemlere halen gelmekte kendisi şu anda acı hayatta oynuyor bekir(kel aynak:D)karekteri ile
alex_fb_
03.Ekim.2006, 16:18
kurtlar vadisindeki "meshur racon kesmiyorum kafa kesiyorum" sahnesinde kafası kesilen adam bizim komsumuzmus eskiden annesi falan da dedemlere halen gelmekte kendisi şu anda acı hayatta oynuyor bekir(kel aynak:D)karekteri ile
hehehehehehehehehehe :D:D:D:D:D:D:
Adam 80 küsür yaşında, bırakın da emekli olsun..
abi adam bisey yapmiyor disaridan is ayarliyor gecen bi arkadasi ayaga kaldirmis senden futbolcu olmaz demis :D
valla ben hic gormedim ama kurtlar vadisindeki erdal komurcu burda oturuyomus.isin ilginci okulumda da bu adama cok cok benzeyen bi adam var.adama erdal komurcuye benziyosunuz dedigimizde bisey demiyo :s birde adi semin yani kurtlar vadisindeki adam degilmis :)
Omerdinho
03.Ekim.2006, 18:34
Eski Gs Li Arif Erdemi Taniyorum
alex_fb_
03.Ekim.2006, 20:18
vayyyyyyyyyyyyyy
nerden tanıyorsun
OgUzKaGaN
03.Ekim.2006, 21:12
Kenan Tuna(eniştem),Çilek(Sihirli Annem-Amcamın-torunu)....
scolari12111
03.Ekim.2006, 21:42
ikinci bahar ekibi şener şen ve türkan şoray dahil yani tanımışlık derken sadece öpmek anlamında.
El Comandante
05.Ekim.2006, 19:15
valla ben izmirdeyken necati gelmisti narlidereye onla bi foto cektirmistik arkadaslarla falan yarim saat konuslugumuz var:ha bide azer bülbülü gördüm konustum:
gezenti
05.Ekim.2006, 23:28
walla benim tanıdığım birisi var bu yaz müjdat gezen tiyatrosunda eğitim gördü.o bütün ünlüleri tanıyor fotoları ondan alır almaz yayınlarım.hatta burda bir ünlünün istenirse nosunu bile yayınlarım...
yavuuzzzz
07.Ekim.2006, 20:59
bayağı iyi üyeler varmış eray abi hande ateizini kapmış bile :D
burrockk
08.Ekim.2006, 12:56
meğer ne cevherler varmış be :D..ben mi ? dursun ali sarıoğlu'nu tanıyorum..tatlı kaçıklar'da ki tarumar :D
Carlos_Kameni
08.Ekim.2006, 14:25
doğuş bisim arka sokakta oturuomuş önceden arada gelio buraya yeğenini tanırım doğuşa çok benzio....
teyzem türkücüdür ama almanyada:D
alex_fb_
12.Ekim.2006, 21:15
herkezin paylaşımı için teşekkür ediyorum
RoNNiE91
12.Ekim.2006, 21:47
turkcell reklamında arda ile konuşan bebek varya,arda çok titriyorsun diyo
işte o benim küçük kuzenim,annemin erkek kardeşinin oğlu,yani dayımın oğlu
çok şirin çıkmış ama dimi :o
cArsı_nas
13.Ekim.2006, 14:32
turkcell reklamında arda ile konuşan bebek varya,arda çok titriyorsun diyo
işte o benim küçük kuzenim,annemin erkek kardeşinin oğlu,yani dayımın oğlu
çok şirin çıkmış ama dimi :o
gercekten cok şirin bi cocuktu Allah sahibine bagıslasın
alex_fb_
15.Ekim.2006, 11:43
gerçekten çok tatlı sevimli bi çocuk allah sahibine bagıslasın
Flawless Victory
15.Ekim.2006, 20:03
kemal sunal, ilyas salman
Omerdinho
15.Ekim.2006, 20:25
vayyyyyyyyyyyyyy
nerden tanıyorsun
Zeytin Burnunda Oturuyor :)
GeNç KaRTaL
15.Ekim.2006, 21:00
bizim sınıfta bir kız arkadaş fenerli olcan adın ile kuzen tüm fener kadrosu ile tenışık bize tuncayla falan resimlerini gösterdi
Kenan Tuna(eniştem),Çilek(Sihirli Annem-Amcamın-torunu)....
abi kusura bakma ama ben o kıza çok gıcık oluyodum
Cristiano Ronaldo
05.Kasım.2006, 20:34
Ceyhun Eriş
Maksic
05.Kasım.2006, 20:42
Rıdvan Dilmen bizim Ataköy de oturuyor ne zaman Atriuma gitsem onu görüyorum bi de cem can vardı yan apartmanda oturuyordu görüyordum bazen sivasspor a transfer olunca gitti bi de kone diye bi yabancı oyuncu vardı eskiden istanbulspor da bizim apartmanda oturuyordu konuşluğumuz var
Del Piero_10
06.Kasım.2006, 15:03
Rıdvan Dilmen bizim Ataköy de oturuyor ne zaman Atriuma gitsem onu görüyorum bi de cem can vardı yan apartmanda oturuyordu görüyordum bazen sivasspor a transfer olunca gitti bi de kone diye bi yabancı oyuncu vardı eskiden istanbulspor da bizim apartmanda oturuyordu konuşluğumuz var
kone psvdekimi
hayır,İstanbulspordaki:)
Aydin
06.Kasım.2006, 15:39
aynen ben de tanıyorum. formen'e geliyordu hatta saçını kestirmek için.
serhat ulueren, ertem şener, süleyman rodop, devrim zengi, , uğur meleke, uğur önver. uğur meleke dışında hepsini hemen hemen hergün görüyorum.
tosunpasa
06.Kasım.2006, 17:14
kıvırcık ali, ferhat tunç ve mustafa özarslan tanımışlık değilde onlar bizim mahallede konsere gelmişlerdi orda öpmek manasında
iori abi sen uğur meleke röpörtajı yapcaktın noldu
koray_capello
11.Kasım.2006, 15:35
şimdilerde avrupa yakasında tekrar parlayan kapı cı gaffur yani peker açıkalın ve tugay kerimoğlu. tugayın eşi annemin çok yakın bir arkadaşı ama ben tugayı 2-3 kez gördüm malum adam yurtdışında. ayrıca bana glasgow rangers forması getircem diye söz vermişti ama yalan oldu galiba. düşünün işte taa glasgow dayken söz vermişti kaç sene geçmiş üstünden:)
VoLkaN BaROs
11.Kasım.2006, 17:29
Bu başlık tanıdığınız veya yakınınız olan ünlülerden çok gördüğünüz, mahallenizde oturan, çalıştığım yerdeki veya denk geldiğiniz ünlülere dönmüş. Sonuç itibari ile denk gelmek başka tanımak başka :)
Ece Erken benim ortaokul arkadaşım, onun dışında ünlülerle bir araya gelemedik yada şuan ünlü olan var ama ben çıkaramıyor olabilirim :)
S-B-Z
11.Kasım.2006, 20:12
Bu başlık tanıdığınız veya yakınınız olan ünlülerden çok gördüğünüz, mahallenizde oturan, çalıştığım yerdeki veya denk geldiğiniz ünlülere dönmüş. Sonuç itibari ile denk gelmek başka tanımak başka :)
Ece Erken benim ortaokul arkadaşım, onun dışında ünlülerle bir araya gelemedik yada şuan ünlü olan var ama ben çıkaramıyor olabilirim :)
evet yavaş yavaş Zerrin Özer'de bizi gördü televizyondan kıvamına gelmeye başladı konu :n:
bu arada volkan bir sabah programında ece erkenle görmek isteriz seni :)
arda_baba
22.Kasım.2006, 00:08
bizim sokaktaki arkadaşın amcası gökhan tokgöz fenerle falan maçı olduğu zmn geliyor arkadaşımı görmeye birçok kez gördüm imzalı forması war kaleci bi de okulda emrullah diye bir arkadaşım war onun abisi baki mercimek
Omerdinho
15.Mart.2007, 17:47
he bide unutmusum :D
Emre Belozoglu Gs de oynarken ayni sitede oturuyoduk :D
Sürekli karsilasiyoduk annesiyle kaliyodu :D
the_imam912
15.Mart.2007, 18:43
recep tayyüp erdoğan babam onun ahçılığını yapmıştı.Mapus teyken ziyarete gitmiştik ailecek :D
Bordo61Mavi
15.Mart.2007, 19:13
metin diyadin ( oftas spor t.direktoru )-- dayimin kizi ile evli, gorustuk bi kac kere.
Ibrahim Yattara onun korumaligini yapan bizim koydendi, Trabzonda Yattaranin evine gittik ama iceri girmedik. ( resimlerimiz var )
Senol Gunes, amcamin eski okul arkadasi. idmanlara falan hep beni iceri birakirdi.
daha bi cok insan var ama konusmadik.
mesela Erman Toroglu'nu Trabzonun meshur 8 direkli hamaminda gordum, BBG Melih i akcaabat kofte salonunda gordum, bide Fatih Terim hava limaninda gordum
RaSenGan
15.Mart.2007, 20:42
Ankaragücü futbolcusu Yılmaz-Uzaktan akrabam
Hasan Şaş- Bizim sınıftan bir kızın akrabası :)
Neron_FB
15.Mart.2007, 21:09
Zerrin Özer annemin eski arkadaşı.. Ablası Tülay Özer daha iyi arkadaşı :) Aynı masada sohbet etmişliğimiz var..
Fatih Terim AdanaDemirdeyken, babam adanademirin altyapısındaymış konuşmuşlukları varmış..
Ben 12-13 yaşlarımdayken Rıza Çalımbayla FB-BJK maçı için iddaya girmiştim, FB kazanırsa bana FB forması ve topu alıcaktı.. BJK kazanırsa Adana'da kebap yedirecekti annemler ona.. Tabi Akmerkezde içkili bi ortamda konuşulduğu için unutuldu bunlar.. :) Maçı 3-2 BJK kazandı..
İlhan İrem ile Kaya Çilingiroğlu da bi ara teyzemin arkadaşlarındanmış.. Hala görüşürler mi bilmiyorum..
Yarın okulda Pelin Batu ile tanışabilirm :) Film izlicez birlikte hehe
Bir de Feridun Düzağaç 5-6 yıl önce çok da ünlü değilken ondan imza almak için yanına gittiğim de kolumu açtım imza atsın diye(yeşilliğine tabi ne bilim daha ünlü olacağını:) ) O da karaladı kolumu ve ertesi gün şişti kolum.. :)
Aklıma geldikçe yazarım..
Memedov
15.Mart.2007, 22:42
Okan Yılmaz Kendisi Bizim Mahallede otururdu eskiden :D
Nocna Mora
15.Mart.2007, 23:00
Cem Karaca ile tanışmıştım....
darect
08.Nisan.2007, 16:42
bnde yazayımm barii Selin Demiratar(acı hayat-nermin)bizzat haalmın kızı oluR. her ayy 3-4 kere bizde:D:D bide salih kırmızıgül varr eskilerden bi filmde karamuratın oğluydu cüneyt babanın şimdilerde sır kapısnda falan oynuo:D:D
SaRPeR1903
13.Nisan.2007, 00:17
Mehmet Asla.n.tuğ komşumuzdu bir aralar..
Sonra Cem Yılmaz'ı Bodrum havalimanında görmüştüm resmim var herkes fotoshop diyor :D
Beşiktaş'ın eski kalecisi Cordoba'yı hep görüyordum Ümraniye'de resmim var..
Çarşı'nın kurucularından Alen'i tanıyorum.Su ısmarlamışlığı var :D
Kenan İmirzalıoğlu'ndan imza almıştım Deliyüreğin Capitol'deki çekiminde...
Hafif konu dışına kayık oldu benimkiler :D
World Hollow o1
13.Nisan.2007, 00:29
Ne ünlüsü yaa :)
Onlarda insan bende insan ne var bunda zaten bu aralar kadınlara uyuz oluyorum.
Para için herşey yapıyorlar elime verecekler 2 dakikada hepsinin o bacaklarını kırarım.:)
deniz.91
13.Nisan.2007, 22:44
ertuğrul sağlam bizim kayseride adidas mağzasının önünde tanışmıştım. bülent korkmazı hep kayseriparkta görüyorum ama hiç tanışamadık ne zamn görsem telefonla konuşuyo mehmet topuz msnden ve ksnin siteden tanışıyorum kemal okyayı da tanıyorum arabasında giderkne gördüm kırmızı ışkta hemen yanına gittik tanıştuk. bide fatih ceylan bizim okulun oradki veterinerlik fakültesine gelmişti köpeği hastalanmış orda tanıştık son olarakta okan karaca kayseride bahar şenliklerine gelmişti orda tanıştık:D
Varonil
16.Nisan.2007, 21:35
Hayret yav hicde beni yazan cikmamis Unlu olarak Turksportal ahalisi tanirdi beni yav:zuhaha
Atakan38
17.Nisan.2007, 20:17
doğuş bisim arka sokakta oturuomuş önceden arada gelio buraya yeğenini tanırım doğuşa çok benzio....
sen nerde oturuon
dogusun yıgenının ısmı ne
bende dogusu tanıorum ozeLLıkLe dayımın ogLuyLa kanka 2-3 haftada 1 gorusuoruz
mahmut tuncer,ahmet tuncer her hafta goruorum
şahin(ağLa yurekLı cocuk) ara sıra