bir tanıdığınız ya akrabağınız olan bir ünlü var mı?
varsa lütfen yazın
bir tanıdığınız ya akrabağınız olan bir ünlü var mı?
varsa lütfen yazın
valla tanirmisiniz bilmem ama eski galatasarayli futbolcu bulent eken bizim isyerinde calisiyor sahsen taniyorum iste kendisi hakkinda bilgi...
http://www.galatasaray.org/Kurumsal/...haberid=290752
başka var mı başka![]()
Recep Biler, altyapıdayken bizim antremanlarımızı izlerdi....
Hande Yener. Ama 1-2 kez gördüm. Teyzem Çeşmidil grubunda dansöz iken onun en yakın arkadaşıydı.![]()
cem yılmaz,yılmaz erdoğan,demet akbağ,altan erkekli...vizontele kadrsou yani=)tanımak değilde öpmüşlük konuşmuşluk diyelim=)
vayyyyyyyyOriginally Posted by comandante
![]()
![]()
![]()
oktay kaynarca (nam- diğer Çakır) babamın lise arkadaşıymış hatta babam esprili bi şekilde anlatıo dio ki olm senden bişi olmaz yakışıklı çocukusun tiyatroya falan gir demişler adam da zaten ilk tiyatro dan falan oyuncu olduu
![]()
benm okuldan bi kız tarkanın akrabasıymış hatta yazlıkda , sahilde felan çektirdiği fotoları göstermişti
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben Tolgahan Sayışman(Top Model Sunucusuydu) bizat kuzenim olur bilen biliyor burada. Onun dışında F.Bahçeli bütün basketbolcular.![]()
gülsenin akrabası bizim okulda
yasin sülün tanırım bizim mahhelleden
gökhan kolomac bizim mahalleden bana forma getircekti hala yok
ünli bir tane sinema oyuncusu var aklıma gelmiyor onunda bizim mahellede akrabası var cok geliyor mahalleye
ve tabiki ali aydın tanıyom
öle valla...ikinci filmde iki grup vardı.bizimkilerin değil de karşı grubun liderini oynayan adam arkadaşın annesini kuzeni...=)ordan yani...Originally Posted by alex_fb_
Levent Tüzemen, Hande Ataizi (bizim spor merkezinde her gün konuşuyorum), Hadi Türkmen (bir kaç kez konuşmuştum) ve Kenan Doğulu (kuzenimn arkadaşı)
Aytaç Arman,Menderes Samancılar(Asmalı Konak'taki Kirve) bizim sitede oturur.
Ayrıca Ali Cansun'unda anne-baba sı burda oturuyor.Çok kez gördüm .Hatta burdaki çocuklar onla halı saha maçı yaptı![]()
Haluk Ulusoy doğumuma şahitlik etmiş.. Sonra görüşmedik bi daha..
Adam 80 küsür yaşında, bırakın da emekli olsun..Originally Posted by nekop
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
kurtlar vadisindeki "meshur racon kesmiyorum kafa kesiyorum" sahnesinde kafası kesilen adam bizim komsumuzmus eskiden annesi falan da dedemlere halen gelmekte kendisi şu anda acı hayatta oynuyor bekir(kel aynak)karekteri ile
heheheheheheheheheheOriginally Posted by cArsı_nas
:
abi adam bisey yapmiyor disaridan is ayarliyor gecen bi arkadasi ayaga kaldirmis senden futbolcu olmaz demisOriginally Posted by meddah
![]()
valla ben hic gormedim ama kurtlar vadisindeki erdal komurcu burda oturuyomus.isin ilginci okulumda da bu adama cok cok benzeyen bi adam var.adama erdal komurcuye benziyosunuz dedigimizde bisey demiyo :s birde adi semin yani kurtlar vadisindeki adam degilmis![]()
Eski Gs Li Arif Erdemi Taniyorum
vayyyyyyyyyyyyyyOriginally Posted by Omerdinho
nerden tanıyorsun
Kenan Tuna(eniştem),Çilek(Sihirli Annem-Amcamın-torunu)....
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
ikinci bahar ekibi şener şen ve türkan şoray dahil yani tanımışlık derken sadece öpmek anlamında.
valla ben izmirdeyken necati gelmisti narlidereye onla bi foto cektirmistik arkadaslarla falan yarim saat konuslugumuz var:ha bide azer bülbülü gördüm konustum:
walla benim tanıdığım birisi var bu yaz müjdat gezen tiyatrosunda eğitim gördü.o bütün ünlüleri tanıyor fotoları ondan alır almaz yayınlarım.hatta burda bir ünlünün istenirse nosunu bile yayınlarım...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
bayağı iyi üyeler varmış eray abi hande ateizini kapmış bile![]()
meğer ne cevherler varmış be..ben mi ? dursun ali sarıoğlu'nu tanıyorum..tatlı kaçıklar'da ki tarumar
![]()
doğuş bisim arka sokakta oturuomuş önceden arada gelio buraya yeğenini tanırım doğuşa çok benzio....
teyzem türkücüdür ama almanyada![]()
herkezin paylaşımı için teşekkür ediyorum