PDA

View Full Version : Dikkat türk futbolunda bu sene suskunluk var....***

gezenti
25.Haziran.2005, 12:03
bu sene transferde hiçbir takım beklenen çıkışı yakalayamadı.ne bjk ne gs ne fb nede ts hiçbir yıldız oyuncuyu olamıyor.galatasarayda biraz hareketlenme var ama sonuç yok.her sene kadrosuna bir dünya starı katan fenerbahçe bu sene bırakın dünya starını transfer yapamadı doğru dürüst...
siz ne dersiniz.riberynin fifalık olması diğer yabancı futbolcuları korkuttumu??ondan gelmiyor olabilirler mi??????????????????

emirduman
25.Haziran.2005, 15:04
Fenerbahçe bana sorarsanız içten içe çalışmalarını sürdürüyor, y,ne kaliteli bir adam gelcekmiş gibime geliyor, çünkü Fenerbahçe'nin şu ana bu kadar suskun kalması doğal değil die düşünüyorum......

Beşiktaş'tan pek öle müthiş bir transfer beklemiyorum açıkçası....

Galatasaray'da bir garip, para yok ama Figo falan filan çok önemli adımlar atıldı deniyor, bize de durup, beklemek kalıo ama çok garip yani, parası en az olan Galatasaray, ama şu ana kadar sadece Galatasaray önemli yıldızlar ciddi olarak adı çıktı....

CeNTeR_TR
25.Haziran.2005, 15:22
bence ole degıl fener daha baslamadı basladımıda durmak bılmez buda hem seneye fm de hemde gercek lıgde pek takıma sorun yaratabılır ama ben duyduguma gore gs davıds ıle fıgo on protokol ımzalamıs :roll: :roll: :roll: :roll: bence olanaksız gıbı gozukuyor rıberynın parasını odeyemezken fıgo davıds ın parasını hıc odeyemezler ama alırsada lıge zevk gelır

10_RONALDİNHO_10
25.Haziran.2005, 15:46
figo isteyenlerin arsında man utd war gs ye gelmesi imkansız ama solari yi alcaz (a)

CeNTeR_TR
25.Haziran.2005, 16:00
bence gs en ıyı transferı yapsada bu konu cok uzar ılk once takımın orta sahasını toplaması gereken bır oyuncu alması lazım he abı (ı) (ı) (ı)

besiktas 67
25.Haziran.2005, 16:40
bence gs rui costayi alr

besiktas ailton

fb robinho yada davids (b)

gezenti
25.Haziran.2005, 17:20
turgut arkadaşım ''bence ole degıl fener daha baslamadı diye yazmışsın'' ama takımlar artık kampa girecekler bu adam ne zaman gelecekte takıma alışacakta verim alınacak?aziz yıldırım gibi bir başkan bile özhan canaydına benzemeye başladı.heralde onunla çok gezdi.aziz yıldırım ne demişti:
lejyonerlerden en az ikisini alıcaz..emre kaçtı yıldıray kaçtı nihat kaçtı halil ve hamit kaçtı?başka kimi elinden kaçıracak merak ediyorum.türkiyeye en çok yıldız getiren başkanlardan olan aziz yıldırrıma hiç yakıştıramadım...

CeNTeR_TR
25.Haziran.2005, 17:39
fener gtecen senede alexı kampa sonradan katmıstı onlar 0nemlı degıl alex gorduk dagıttı turkıyeyı bu senede transfer gelıcek hem daha transfer donemının bıtmesıne daha cok uzzzun sure var sabredelım ve gorelım

gezenti
25.Haziran.2005, 17:42
alex iyi oynadı ama sebat karşı rizeye karşı malatyaya karşı ne galatasaray ne fener nede tarbzon maçında manchester ve diğer öşampiyonlar ligi maçlarını saymıyorum hiç bir varlık gösteremedi.sebata galatasaraylı arifte sebat karşı asist yapıp gol atar..

dinaMYt
25.Haziran.2005, 17:52
bi gs olarak gsnin bu sene ii transferler yapacağını hiç zannetmiorum her sene böyle yıldızlarla görüşüyoruz deyip lukunku bratu gibi adamlar getiriolar.bu sene de farklı olmayacak yıldızlar getiriyoruz deyip ağustosun 5de alelacale getirilmiş yabancı futbolcularla çıkacaklar karşımıza. keşke bu sene yanılsamda uzun süre sonra keyifli gs maçları izleyebilsem :roll: fbdeki dedikodular ise bence fazla uçuk denilson ve hamit altıntop fener için ideal olabilir. bjk ise hala gereksiz transferler yapıyor..ali tandoğanla beraber sanırım 5 sağ kanat oyuncusuna sahipler

CeNTeR_TR
25.Haziran.2005, 18:00
sebat ta rızede 1 lıg takımı ve bunları yenıce puan alıyosun ve samoıyon oluyorsun gs bjk ts ve dıgerlerıde onları yenselerdıde sampıyon olsalardı

emirduman
25.Haziran.2005, 19:07
Ya ben Robinho olayını alamıyorum, Real Madrid bunla anlaşma imzaladı diye duymuştum, imzalamadıysa da peşinde olduğu bir gerçek, buna rağmen nasıl Robinho Fenerbahçe'ye gelio falan vb. haberler war, ben mi yanlış biliyorum Real MAdrid'in Robinho'nun peşinde olduğnu?...

gezenti
25.Haziran.2005, 19:27
doğru real madrit robinho ile ilgileniyor.ama anlaşma imzalamadı.santos kulubünle 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.real 25 milyon dolar önermiş ve santos kulubü bu astronomik rakamı kabul edecek galiba.daha öncede renatoyu 13 milyon dolara sattı.böylelikle krizdende gençler saysinde kurtrulmuş oldu.ama fener ne kadar zengin olursa olsun bir takımda isim çok önemli.bir karşısında real var birde fener.ben fenere ihtimal bile vermiyorum.....

mustang
27.Haziran.2005, 17:44
bu sene sivas olsun manisa olsun erciyes olsun iyi transferler yaptılar bence önümüzdeki sezon bu takımlar lige renk getirecek.

Cengo
27.Haziran.2005, 19:00
turgut arkadaşım ''bence ole degıl fener daha baslamadı diye yazmışsın'' ama takımlar artık kampa girecekler bu adam ne zaman gelecekte takıma alışacakta verim alınacak?aziz yıldırım gibi bir başkan bile özhan canaydına benzemeye başladı.heralde onunla çok gezdi.aziz yıldırım ne demişti:
lejyonerlerden en az ikisini alıcaz..emre kaçtı yıldıray kaçtı nihat kaçtı halil ve hamit kaçtı?başka kimi elinden kaçıracak merak ediyorum.türkiyeye en çok yıldız getiren başkanlardan olan aziz yıldırrıma hiç yakıştıramadım...

Halil,Hamit nereye kaçtı? Kim dedi iki lejyoner alınacak diye?

Aziz Yıldırım kimseyi elinden kaçırmadı, Newcastle United Emre'nin bonservisi ile daha anlaşamadı ama Fenerbahçe anlaştı (h)
Newcastle United'tan ufak bir miktar daha fazla para önerdi Fenerbahçe.Ş.L.'nde oynacaktı, Newcastle oynamıyor.
Ancak kendisi seçmedi, zira İngiltere Ligi'nde oynama hayalini gerçekleştirecekmiş.Kendisi bilir.

Halil kadar ağır bir forvet görmedim,gelmese daha iyi zaten.
Hamit Altıntop'un gelmeyeceğini nerden biliyorsun, gelirse konuyu öne taşırım (ı)

Latife bir yana, birisi gelmedi demeden önce iyi araştırmak gerekir.Daha transfer sezonu bitmedi, Fenerbahçe ince eleyip sık dokuyor.Fenerbahçe'nin transfer yapacağı Aziz Yıldırım tarafından da dile getirildi.Biraz bekleyin Fenerbahçeliler, çok memnun olacaksınız (ı)

gezenti
27.Haziran.2005, 20:54
ya aboo ben seni futbolu çok iyi takip eden ve her zaman cebinde bir cevabı bulunan biri olarak bilirdim.ama beni yanılttım.altintop kardeşler almanyada kalıcaklarını haftalar önce medya karşısında söyledi.emrede ingiltereden bir kaç kulüple görüştüğünü söyledi.ama birşey kesin olmadığı kulup ismi vermedi.evertonla anlaştığı söyleniyor.nevcastlede emrenin peşini hala bırakmadı.rüştü"benim bonservisimi alın artık stres altında yaşamak istemiyorum"deyince aziz yıldırımın cevabı gecikmedi."sen barcaya giderken bize para kazandırdınmıda bonservisine para verelim"dedi.ancak kiralarsınız.nihatda türkiyeye dönmek istemediğini söyledi.ayrıca fenerin almak isteyeceği en son lejyoner nihattır.çünkü bundan beşiktaşın cebine çok fazla durduk yere para girecek.
aboo formunda düşüklük görüyorum.sen eskiden olduğu gibi futbolu iyice araştır.senin fubolla ilgilendiğini araştırıp cevap yazdığını ze robertonun galatasaraya gelmeyip bayernle anlaşacağını söyledikten sonra bayerne imza attıktan sonra anladım.
(eskisi gibi olmanı tavsiye ederim)

CeNTeR_TR
27.Haziran.2005, 21:07
aboo sana sonuna kadar katılıyorum

Cengo
27.Haziran.2005, 21:23
ya aboo ben seni futbolu çok iyi takip eden ve her zaman cebinde bir cevabı bulunan biri olarak bilirdim.ama beni yanılttım.altintop kardeşler almanyada kalıcaklarını haftalar önce medya karşısında söyledi.emrede ingiltereden bir kaç kulüple görüştüğünü söyledi.ama birşey kesin olmadığı kulup ismi vermedi.evertonla anlaştığı söyleniyor.nevcastlede emrenin peşini hala bırakmadı.rüştü"benim bonservisimi alın artık stres altında yaşamak istemiyorum"deyince aziz yıldırımın cevabı gecikmedi."sen barcaya giderken bize para kazandırdınmıda bonservisine para verelim"dedi.ancak kiralarsınız.nihatda türkiyeye dönmek istemediğini söyledi.ayrıca fenerin almak isteyeceği en son lejyoner nihattır.çünkü bundan beşiktaşın cebine çok fazla durduk yere para girecek.
aboo formunda düşüklük görüyorum.sen eskiden olduğu gibi futbolu iyice araştır.senin fubolla ilgilendiğini araştırıp cevap yazdığını ze robertonun galatasaraya gelmeyip bayernle anlaşacağını söyledikten sonra bayerne imza attıktan sonra anladım.
(eskisi gibi olmanı tavsiye ederim)

Nerde ne zaman dedi, link ver?
Aziz Yıldırım Rüştü'ye hiç bir zaman o şekilde söylemedi, söylemez :mrgreen: (//a)

Emre'nin kesin olmayan durumu mu var.Sen iyi araştır esas :))))) (//t)
Newcastle ile önsözleşme imzalamış(kendisi bile açıkladı anlaştığını), bonservisi ile anlaşırsa Newcastle U. Emre'yi kadrolarına katmış olacak. :1:
Ancak Newcastle anlaşamıyor parada Inter ile, yakın zamanda Parker'ı aldılar çünkü.Ekonomik olarak rahat durumda değiller şu an..

Benim yarışmak gibi bir niyetin varsa, benim seninle yarışmak gibi bir niyetim yok (h) (dd)
Bu arada şaka ile karışık yazıyorum, alınmıyorsundur umarım.Fakat basında yazılanlara pek inanma.Yakında Zidane geliyor diye yazacaklar galiba (e)

-----------

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=423

”Gurbetçi Harekatı” doğru değil

Bugün Hürriyet gazetesinde "Gurbetçi Harekatı" başlığı ile yayınlanan haber asılsız olup gerçekleri yansıtmamaktadır.

Kulübümüzün Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Asbaşkan Hakan Bilal Kutlualp’in, transfer çalışmaları için Avrupa’ya gideceğini ifade eden haberin gerçekler ile ilişkisi bulunmamaktadır.

Hakan Bilal Kutlualp, özel işleri nedeni ile Ekvador’a gitmiştir. Bir hafta süre ile orada kalacak olan Hakan Bilal Kutlualp, bu süre zarfında transfer çalışmaları ile ilgilenmeyecektir.

Transferler ile ilgili açıklamalar, herhangi bir gelişme olduğu zaman kulübümüzün resmi yayın organları olan FBTV ve Fenerbahce.org’dan gerek basına gerekse Türk kamuoyuna duyurulacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

apaydin2148
27.Haziran.2005, 21:33
Nerde ne zaman dedi, link ver?
Aziz Yıldırım Rüştü'ye hiç bir zaman o şekilde söylemedi, söylemez :)

haber doğrumu bilmiyorum ama bende gökhanarslan'ın dediğini okumuştum fanatik veya fotomaçtı ama tam hatırlayamıyorum.

Cengo
27.Haziran.2005, 21:37
haber doğrumu bilmiyorum ama bende gökhanarslan'ın dediğini okumuştum fanatik veya fotomaçtı ama tam hatırlayamıyorum.

Bu tür bir durum yok, basın hikaye yazıyor.
Bu tür gazetelerin haberleri Resmi Site'de sürekli tekzip edilerek doğru olmadığı belirtiliyor.

Bu türdeki gazeteleri ne okurum, ne inanırım.Sırf satabilmek için hikaye uyduruyorular.Bir de Vatan Gazetesi var, tadın yinmez :mrgreen:
Spor konulu hikaye yarışması açılacak yakında..

Bu yüzden bu tür gazeteleri kaynak göstermeyin :1:

capriceman
27.Haziran.2005, 23:42
Önce yayın işini fln halletsinler, transfer para olduktan sonra anında yapılır.

gezenti
28.Haziran.2005, 16:17
ABOO dur sinirlenme ben rüştü haberini fanatikten okumuştum.ama ne kadar doğru bilmiyorum.emrede nevcastle ile anlaştı büyük ihtimalle ama bonserviste interle anlaşamıyorlar.link veremiyorum çünkü futbolcuların röportajlarından duydum.nihatta valencia ile anlaşmış diye ispanyol basınında yazılar çıkmış.nihatta ne evet nede hayır demiş heralde bu senenin en flaş transferlerini yapan valenciayla anlaşmış.altintop kardeşlerinde türkiyeye gelmiyeceğini söylediler.ayrıca rüştüyüde barca "bizim sözleşmeli oyuncumuz o yüzdeen bizle kampa gelicek demiş."zaten rüştüye gerek yok fener serdar kulbilge'i transfer etmiş.yeni milli takım kalecisi hayırlı olsun.
bide sen yazmışsınki cevabına resmi bir siteden inirmiş olduğun bir yazıyı koymuşsun ama onu kim söylediyse yalan söylemiş.nihatlamı emreylemi hamitlemi yıldıraylamı ilgilenmediniz?
ama ben senle futbol bilgisi konusunda yarışmam daha doğrusu yarışamam.bu forumda avrupayı ve türkiyeyi bu kadar iyi takip eden bir kullanıcı görmedim.TEBRİKLER

11
29.Haziran.2005, 11:50
.rüştü"benim bonservisimi alın artık stres altında yaşamak istemiyorum"deyince aziz yıldırımın cevabı gecikmedi."sen barcaya giderken bize para kazandırdınmıda bonservisine para verelim"dedi.

bence de doğrudur.rüştüyü dövdüren bunu da söyler.

VoLkaN BaROs
29.Haziran.2005, 12:35
Rüştü önce ne yapmak istediğine bir karar versin ondan sonra...

Bi gidecem işim kalmadı burada diyor, bi fenerbahçede oynamak istiyorum diyor. Ayrıca bu iki lafı da televizyonlardan kendi ağzından duydum

cgdsshn
29.Haziran.2005, 22:37
***Fenerbahçenin zaten kadrosu oldukça iyi. Bence Luciano'nun yerine daha sağlam bir defans ve Aurelio'nun yanına bir defansif ortasaha alınırsa Fenerbahçe için yeterli. Örneğin Fenerbahçe için gazetelerde adı çıkan Gilberto Silva mükemmel bir transfer olur. Bana göre Fenerbahçe artık Volkan'a sonuna kadar güvenmeli. Ona yedek olarakda Serdar oldukça iyi bir transfer. Rüştü ise Barcelona'da Victor Valdes'i kesmeye çalışsın.
***Trabzonspor iyi olmayan iki yabancısını elden çıkardı. Yerine ise iyi transferler yapıyorlar. Jefferson'u aldıktan sonra Botafago birbirine girmiş. Tolga'yı da satıp oradan gelen parayla iki iyi stoper alırlarsa Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluğun en büyük favorisi olurlar.
***Galatasaray Ribery'nin gitmesiyle zor durumda kaldı. İşi çok zor.Hücüma yönelik çok iyi iki oyuncuya ihtiyacı var. Yönetim ne kadar beceriksiz olursa olsun taraftarın umut etmekten başka şansı yok. Ama eğer gazetede ismi geçen oyunculardan ikisini alırlarsa şampiyonluğa yine oynarlar.
***Beşiktaşın karmakarışık bir kadrosu var. 5 transfer yaptılar onlarla birlikte kadrolarındaki oyuncu sayısı 40'ı aştı. İşin ilginci hala orta saha ve forvete transfere ihtiyaçları var. Oyuncu almak yerine oyuncu eksiltmeleri gerekiyor. Bunuda zarar etmeden yapmaları lazım. İşi en zor olan takım Beşiktaş.

capriceman
30.Haziran.2005, 01:10
Türkiye Liginde sadece 4 takım mı var acaba?

gezenti
30.Haziran.2005, 12:22
capriceman demişki
"Türkiye Liginde sadece 4 takım mı var acaba?" şimdi ne alakası var hangi anadolu takımı bir dünya starı var veya aldı.???*

CeNTeR_TR
30.Haziran.2005, 12:31
capriceman demişki
"Türkiye Liginde sadece 4 takım mı var acaba?" şimdi ne alakası var hangi anadolu takımı bir dünya starı var veya aldı.???*

bence yanlıs burada 4 buyuklerde suskunluk var dıye bı konu baslıgı yok burada turk futbolunda sessızlık var dıe baslık var dunya starı olarak bakma pekı su anda hangı dort buyuk dunya starı aldı burada tum takımların suskunlugu konusuluyo dımı ama

capriceman
01.Temmuz.2005, 02:12
capriceman demişki

Şimdi önce bilmişçe yorum yapmadan konu başlığına bakcaksın. Diyeceksin ki, burda neyden bahsedilmiş. Sonra tüm yazılanları okuyacaksın, bakacaksın ki Türk futbolu denen yerde bir tek Anadolu kulübünün durgunluğundan bahsedilmemiş.

En sonunda da benim yazdığım şeyi okuyup arada ki anlamlandırması çok kolay olan bağlantıyı kuracak ve dediğim şeye O'na göre yorum yapacaksın.

Bu kadar... =)

Aaaa, şimdi baktım konuyu açan kişide sensin, ilginç.

gezenti
05.Temmuz.2005, 15:55
iyide anadolu kulkuplerinde suskunluk yokki hepsinin maşallahı var.victor agali'yi bile aldılar.helal valla..............