Originally Posted by
gokhanarslan1991
turgut arkadaşım ''bence ole degıl fener daha baslamadı diye yazmışsın'' ama takımlar artık kampa girecekler bu adam ne zaman gelecekte takıma alışacakta verim alınacak?aziz yıldırım gibi bir başkan bile özhan canaydına benzemeye başladı.heralde onunla çok gezdi.aziz yıldırım ne demişti:
lejyonerlerden en az ikisini alıcaz..emre kaçtı yıldıray kaçtı nihat kaçtı halil ve hamit kaçtı?başka kimi elinden kaçıracak merak ediyorum.türkiyeye en çok yıldız getiren başkanlardan olan aziz yıldırrıma hiç yakıştıramadım...
Halil,Hamit nereye kaçtı? Kim dedi iki lejyoner alınacak diye?
Aziz Yıldırım kimseyi elinden kaçırmadı, Newcastle United Emre'nin bonservisi ile daha anlaşamadı ama Fenerbahçe anlaştı
Newcastle United'tan ufak bir miktar daha fazla para önerdi Fenerbahçe.Ş.L.'nde oynacaktı, Newcastle oynamıyor.
Ancak kendisi seçmedi, zira İngiltere Ligi'nde oynama hayalini gerçekleştirecekmiş.Kendisi bilir.
Halil kadar ağır bir forvet görmedim,gelmese daha iyi zaten.
Hamit Altıntop'un gelmeyeceğini nerden biliyorsun, gelirse konuyu öne taşırım 
Latife bir yana, birisi gelmedi demeden önce iyi araştırmak gerekir.Daha transfer sezonu bitmedi, Fenerbahçe ince eleyip sık dokuyor.Fenerbahçe'nin transfer yapacağı Aziz Yıldırım tarafından da dile getirildi.Biraz bekleyin Fenerbahçeliler, çok memnun olacaksınız
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı