View Full Version : Newcastle United - Fenerbahçe SK
Universal
17.Ekim.2006, 23:51
F. Bahçe'de kadro belli oldu
UEFA Kupası Grup maçında 19 Ekim Perşembe günü deplasmanda Newcastle United ile karşılaşacak Fenerbahçe'de, İngiltere'ye götürülecek futbolcu kadrosu belirlendi.
Teknik direktör Zico, İngiltere kafilesine 20 futbolcu dahil ederken, Kerim, Selçuk, Kemal ve Olcan'ı kadroya almadı.
Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İngiltere'ye götürülecek kadro şöyle:
Volkan, Appiah, Ümit, Mehmet, Kezman, Tuncay, Tümer, Aurelio, Can, Önder, Alex, Serdar, Semih, Deniz, Uğur, Serkan, Rüştü, Lugano, Edu ve Deivid.
Sarı-lacivertliler, bu akşam özel uçakla Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İngiltere'ye gidecek.
17.10.2006
Emurafu
17.Ekim.2006, 23:56
Fenerbahce için cok zorlu bir mac,son dönemlerdeki kötü futbola bakarsak üç puan alması zor gibi,Bari 1 puan alsa iyi olur ülke puanı için önemli:)
lugano ve edu aman martinsdikkat
tonifan30s
18.Ekim.2006, 00:04
newcastle alacaktır kendi evinde
cengizvarts
18.Ekim.2006, 00:06
newcastle tehlikeli bir ekip ülke puanı olarak yükselmemiz eçen destekliyorum siz de destekleyin ama kolay lokma yok karşımızda
valla newcastlenin fenerden farki yok bence mac berabere biticek...
Sekopej
18.Ekim.2006, 00:34
Kerim götürülmemiş, sağ bekte muhtemelen Serkan ya da Önder oynayacak. Deivid de yedek başlayıp Mehmet Yozgatlı ilk 11 de olabilir. Api kanattan ortaya geldiğinde daha iyi oluyor.
Böyle bir kadro olursa beraberlik gelir diye düşünüyorum...
Eray Dengiz
18.Ekim.2006, 00:38
Mehmet Yozgatlı doğru seçim olabilir. Orta sahayı kalabalık ve hızlı adamlarla doldurması lazımdır. Newcastle zor takım ama yenilemez diye bir şey yoktur. Fenerbahçe daha doğrusu Zico elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanırsa çok rahat kazanır.
dinaMYt
18.Ekim.2006, 00:55
galatasarayın liverpoola gidişi gibi durum.çoğu fenerli arkadaşım tarihi bir fark bekliyor tıpkı liverpool maçı öncesindeli galatasaraylılar gibi.galibiyet fener için çok uzak ihtimal ama newcastle ın savunma zaaflarından faydalanmayı bilirse bir sürpriz beraberlik çıkarabilirler belki.ama fenerin savunması aklıma gelince onun da galibiyet kadar uzak bir ihtimal olduğunu farkettim.
Kaybedeceğiz, hiç ama hiç umudum yok ..
Hububat_Fiyatları
18.Ekim.2006, 00:57
serveti yolladınız doldurun şimdi yerini
Jesus_FB
18.Ekim.2006, 01:20
şöyle bir kadro ile çıksak güzel olurdu :)
rüştü
önder edu lugano ümit
m.yozgatlı appiah aurelio tuncay
alex (serkan balcı)
kezman
Alex ile başlamayıp orta sahaya serkan balcıyı koysak newcastle'ın ilk 20 dakkadaki baskısını durdursak ikinci yarı alexi de koyup işi bitirsek :D ama aklıma zico gelince uyan tarık diyorum içimden :D
İçimden bir ses Fenerbahçenin Newcastleı yeneceğini söylüyor;)
Sheriff
18.Ekim.2006, 05:19
Bu Martins bize çok gol atar aha sölemedi demeyin:D
Jesus_FB
18.Ekim.2006, 05:50
vallahi atar ameobi de atar hatta :(
Sheriff
18.Ekim.2006, 06:10
Hatta Sharer olsa bide o atardı:D
İçimden bir ses Fenerbahçenin Newcastleı yeneceğini söylüyor;)
aaaah ahhh bu içimizdeki sesler yok mu herşey onların başının altından çıkıyor :n: :n:
e_mali
18.Ekim.2006, 10:05
"Benim hala umudum var" diye bir sarkı vardır Mazhar alanson'un. Ne guzel bir sarkıdır o. "Her şey çok güzel olacak" adlı filmin müzigidir. :)
Koray Düşova
18.Ekim.2006, 10:38
Fenerbahçe'den açıkçası pek umudum yok,daha doğrusu 3 büyük takımında Avrupa'da bu hafta hezimete uğrayabileceğini düşünüyorum.Avrupalıyı gözümde büyütmek değil bu kesinlikle ama görünen köy bu manzarayı gösteriyor.Bugün Newcastle çok iyi oynamamasına karşın Solano,Dyer ,Duff,Sibierski ,Luque ,Martins, Ameobi gibi Fenerbahçe'nin ağır ve uyumsuz defansını çok zorlayacak ve uyum içinde olan oyuncular var,Tottenham çok iyi oynamasa bile Defoe,Berbatov,Zokora ,Hossam Ghaly ,Aaron Lennon gibi Beşiktaş'ın zayıflık hissettiği mevkilere ters etki yapabilecek oyunculara sahip,PSV Eindhoven Galatasaray'ın dişine göre gibi gözüksede,Gerets'in ısrarla takıntı haline getirttiği beraberlik hastalalığı bu maçta da devam edebilir ancak Gerets'in kovulma çabaları mağlubiyeti de getirtebilir...
Hububat_Fiyatları
18.Ekim.2006, 10:58
Tottenham çok iyi oynamasa bile Defoe,Berbatov,Zokora ,Hossam Ghaly ,Aaron Lennon gibi Beşiktaş'ın zayıflık hissettiği mevkilere ters etki yapabilecek oyunculara sahipdavids i unuttun hangi SAVAŞÇI ortasahamız durduracak ki davids i :(
Koray Düşova
18.Ekim.2006, 11:00
Appiah ve Aurelio bence Davids'ten kötü değiller,zaten Davids'den çok Zokora daha ön planda Tottenham'da...
Hububat_Fiyatları
18.Ekim.2006, 11:04
Appiah ve Aurelio bence Davids'ten kötü değiller,zaten Davids'den çok Zokora daha ön planda Tottenham'da...zokorayı fm den bilsem de açıkçası canlı seyretmedim neyse görücez bence 3 büyüklerden ikisinin şansı rakiplerin takım olma yolunda eksiklikleri olması gs nin rakibi psv daha takım gibi gene de gs nin bile şansı var bakalım artık MUCİZE beklicez şu ana kadar ki futbollara bakılırsa ya bi de bjk için en çok beni sıkıntıya sokan bi ön liberomuz bile yok gs de en azından kötü de olsa bi ön libero var bizde fahri var bi tek o da daha bu sene hiç ön libero oynamadı fb nin bence TEK sıkıntısı defansının göbeği olur diğer oyuncular kendileri yapabileceğinin en iyisini yaparsa sorun çıkmaz ama defansının göbeği baya bi düşündürüyor insanı
Nedvedmania
18.Ekim.2006, 11:51
newcastle 1 farkla yener
TaşkınMahmut
18.Ekim.2006, 14:09
berabere biter diye düşünüyorum.Hırslanmıştır Fenerbahçe li oyuncular.Newcastle'da moralsiz Bolton yenilgisi yüzünden.
1-1 , 2-2 gibi skorlarla sonuçlanır.
Universal
18.Ekim.2006, 14:53
Newcastle ile Fenerbahçe arasında hiç bir fark yok zaten Newcastle zar zor gelebildi gruplara ama sonuçta bir İngiliz takımı ama içimden bir ses ne kadar güvenebilirim bilmiyorum yeneceğimi söylüyor ama tahmini skorum 2-2.
Newcastle sahasında iyi oynayan bi takım.Ligde iyi olmasada çok tehlikeli.Düşüncem ilk golü atan maçı getirebilir
senderson
18.Ekim.2006, 17:18
yenilecez garanti ama az fark yersek iyi olur...
Emurafu
18.Ekim.2006, 17:19
yarın iddaa oynucam bu maca zaten
comandante
18.Ekim.2006, 17:20
ben fenere güveniyorum...puanla dönecektir...
eGowiCh
18.Ekim.2006, 17:25
Fark yeriz, yeniliriz.
lazyboy7
18.Ekim.2006, 17:30
fb için cok zor bı mac olucak gercekten n.castle da da ısler oek ıyı gıtmıo bıldıım kadarıyla ama ona nazaran fb de de gıtmıo n.castle standart ıngılız taktıgıyle ılk yarım saatte gol ve goller bulmaya calıscak orası kesın fb nın yapcagı sey defansı cook cook saglam tutup hzlı adamlarla kontra atak'a cıkma olur muhtemelen.we gol yemeden tabı...eer ılk 30 dakkada 1-2 gol yenırse cevırmesı guç olur...
tam ıyı nıyetle yaklkasmıstım kı fb kazAnsın ınsanlah dıe gecırıodum aklımdan ama bır iki kendını bılmezde''psv ye basarılar'' ve ''psv avatarı'' gorunce vaz gectım cıdden...buyuk cogunlugu hala aynı fenerlılerın kım ustune alınırsa artık...yazık dıom baska bısey demırm.madem ole eskı gelenek canlansın
not:SADECE USTUNE ALINMASI GEREKENLER ALINSIN GERCEK FENERBAHCE TARAFTARI WE GERCEKTEN WATANI ICIN MUCADELE EDENLERI DESTEKLEYENLERLE BI ILGISI YOKTUR!!!'
fanatizm içeren mesajlar kaldırıldı.
Koray Düşova
18.Ekim.2006, 18:13
Balili 'yi markajlayamayan Edu-Lugano ikilisinin Balili'den 3 gömlek daha hızlı ve daha kaliteli olan Martins karşısında pek başarılı olacağını düşünmüyorum.
Bu arada Edu-Lugano'nun kariyerlerinde İngiltere'de ki ilk maçları,atmosferi kestiremeyecekleri için büyük sıkıntı yaşatacaklarını tahmin ediyorum...
Hububat_Fiyatları
18.Ekim.2006, 18:15
Balili 'yi markajlayamayan Edu-Lugano ikilisinin Balili'den 3 gömlek daha hızlı ve daha kaliteli olan Martins karşısında pek başarılı olacağını düşünmüyorum.
Bu arada Edu-Lugano'nun kariyerlerinde İngiltere'de ki ilk maçları,atmosferi kestiremeyecekleri için büyük sıkıntı yaşatacaklarını tahmin ediyorum...eksi sozlukte bi yorum wardi boyle mactan sonra zico ya sorulunca balili icin olm cok hizliydi lan demis martins napar kimbilir gibisinden :D ha demek ki burdan suraya variyoruz fb nin kazanmasi icin newcastle a pas yaptirmamasi lazim aksi taktirde newcastle isabetli paslar atarsa daitir
lazyboy7
18.Ekim.2006, 18:16
martins o defansı telef eder :D
kkanke
18.Ekim.2006, 18:19
ya fark yeriz ya fark atarız bence iki takımında ne yapcagı belli olmaz
Emurafu
18.Ekim.2006, 18:44
martins cok süratli biri hele emre ortasahada bu aralar cok iyi
fmsmyrna
18.Ekim.2006, 18:45
eğer fenerbahçe iyi zamanında oynasa rahat yenerdi çünkü newcastle kötü bi takım özellikle savunma ve kale en iyi oyuncuları orta saha da zaten parker ve emre bence parker a dikkat etmek gerekir ilk kez bi f.bahçe 'nin avrupa maçında fikir yürütemiyorum hiç belli olmaz bu maç
Maç burada olsa olsa fener alabilir bile diyebilirdim ama st. james park'da oynamak her takım için zor.
Newcastle kötü bir takım bence.Fenerbahçe eğer potansiyelini sahaya sürerse puan ya da puanlarla dönebilir.
Fenerbahçe'ye başarılar diler ve Newcastle maçını kazanmasını temenni ederim.
Newcastle ligde çok çok kötü gidiyor. Hiçbir zaman potansiyeline göre oynayamadı. Bu t.direktörlerinin kader maçı olacak bana göre. Fenerbahçe, dick'inde dediği gibi eğer potansiyelini sahaya sürerse rahat kazanır.
Emurafu
18.Ekim.2006, 18:57
Fenerbahçe'ye başarılar diler ve Newcastle maçını kazanmasını temenni ederim.
Newcastle ligde çok çok kötü gidiyor. Hiçbir zaman potansiyeline göre oynayamadı. Bu t.direktörlerinin kader maçı olacak bana göre. Fenerbahçe, dick'inde dediği gibi eğer potansiyelini sahaya sürerse rahat kazanır.
helal olsun işte yorum bu cok adil davranmıssın örnek olsun
fb ye başarılar.... eğer fb takım oyunu oynarsa bence bu maçı alır ama lake in dediği gibi de rahat alamaz ...
fb ye başarılar.... eğer fb takım oyunu oynarsa bence bu maçı alır ama lake in dediği gibi de rahat alamaz ...
Newcastle tam anlamıyla bu sene düşüşe geçti. Adamlarda ne oyuncular var, 15.sıradalar. Zico, takımını potansiyeline göre oynatırsa kesinlikle rahat alır. Ancak bunun aksi olursa tabiiki maç 2 takım açısındanda zor geçecektir.
Scocco
18.Ekim.2006, 19:10
Fenerbahçe'ye başarılar. İnşallah Newcastle'dan puan alabilirler.
Emurafu
18.Ekim.2006, 21:03
Tüm Fenerbahcelilerin gözü aydın
newcastlede
shay given yerine 4.kaleci oynucak bu kaleci 18 yasında kalede hiç güven vermiyormus
kieron dyer yok
babayaro yok
ingiliz basını bu macı iki zor durumda olan hocanın macı diye ilan etmiş
FeYYaz1989
18.Ekim.2006, 21:08
Fenerbahçe'nin bence rahat kazanması gerek,hiç olmadı puan alması gerek.
senderson
18.Ekim.2006, 21:27
Tüm Fenerbahcelilerin gözü aydın
newcastlede
shay given yerine 4.kaleci oynucak bu kaleci 18 yasında kalede hiç güven vermiyormus
kieron dyer yok
babayaro yok
ingiliz basını bu macı iki zor durumda olan hocanın macı diye ilan etmiş
Olay kesin değil.Newcastle ın sitesinde Steve Harper ın hafif bir sakatlığı olduğu ve durumuna maç günü karar verileceği yazıyor.Eğer oynayamazsa Srnicek UEFA ya verilen listede olmadığından Hollandalı Tim Krul'un oynaması gündemdeymiş....
http://www.nufc.premiumtv.co.uk/javaImages/ed/d9/0,,10278~3004909,00.jpg
Tim Krul #40
Milliyet: Hollanda
Doğum Tarihi: 03/04/1988
Boy:188cm
Kilo: 73.54kg
2005 yılında Den Haag'dan Temmuz 05 te alındı.3 yıllık kontrat imzaladı.05/06 sezonunda maç yapmamasına rağmen kendi yaş grubunda en iyi kalecilerden biri olarak gösteriliyor.
bursa_mc
18.Ekim.2006, 21:38
inş. fener yener ama bi
Çıkabilecek en iyi kadro (hiç umut yok bence ama):
------------------------ Kezman ----------------------
------------------------- Alex -------------------------
Uğur ---------------------------------------------- M. Yozgatlı
------------------ Aurelio ------- Appiah ---------------
Ü.Özat ---------- Lugano ------- Edu Dracena ------- Önder
-------------------------- Volkan ----------------------------
Hatta Sharer olsa bide o atardı:D
Olsun gene atar :D :rolleyes:
Koray Düşova
19.Ekim.2006, 01:21
Tim Krul 17 under turnuvasında Hollanda'nın en iyilerindedi,o turnuvada Arda'da vardı,Arda bu gece çok iyi oynayabiliyorsa Krul'da yarın gece oynayabilir,yabana atılmamalı...
http://www.fifa.com/images/cms/others/stars_piece_4.jpg
http://www.nufc.premiumtv.co.uk/javaImages/13/e9/0,,10278~2812179,00.jpg
Emurafu
19.Ekim.2006, 01:36
Tim Krul 17 under turnuvasında Hollanda'nın en iyilerindedi,o turnuvada Arda'da vardı,Arda bu gece çok iyi oynayabiliyorsa Krul'da yarın gece oynayabilir,yabana atılmamalı...
http://www.fifa.com/images/cms/others/stars_piece_4.jpg
http://www.nufc.premiumtv.co.uk/javaImages/13/e9/0,,10278~2812179,00.jpg
sana katılmıyorum bu konuda cünkü arda ve tim krul cok farklı üstelik tim krul bile kaleye gececeginden dolayı korkuyormus
martins feneri dagıtmasa bari:D
Burak Duran
19.Ekim.2006, 01:37
inşallah fener kazanır
Mc.Speedy
19.Ekim.2006, 01:46
Fenerbahçe'ye Yürekten Başarılar Diliyorum
Umarım Puan veya Puanlar Alır
e_mali
19.Ekim.2006, 10:00
Selcuk'u kadroya almayan, Kemal'i gormezden gelen, Deivid'i surekli kollayan TD istemiyorum...
Gecen sene FB nin en iyi oyununu oynadığı donemi hatırlamak isteyenler icin orta saha da oynayan ucluyu vereyim. M. Aurelio, S. Appiha, Selcuk Sahin...
Ümit milli takımın eski kaptanı, en buyuk yıldızı kimdi? Cikaramadiysaniz Kemal Aslan.
dnz498
19.Ekim.2006, 11:36
umarım yanılırım umarım umutlu olanlar haklı çıkar ama şimdiden fenere geçmiş olsun
notformoney
19.Ekim.2006, 11:44
fenerin ligdeki tüm maçlarını 90 dakika izledim en on oynaıkları maçta yapabileceklerinin en kötüsünü yaptığını düşünüyorum zaten ankaraspor gbi dandik bi takıma 2-0 dan 1 puan verdiler yani bu saatten sonra işin düzelmesinin tek yolu var newcastleye yenilmemek zico aklını kullanırsa puan çıkarır diyorum ama newcastle de aynı fener gibi galibiyete çok ihtiyacı var yani galibiyeti en çok istiyen alıcaktır bu maçta ve iki takımda saldırırsa zevkli bi maç izleyebiliriz ben bu iki takımdan hiçbirini desteklemiyorum sadece futbol sever olarak güzel bi futbol bekliyorum zvkli bi mç olur inşallah
Omerdinho
19.Ekim.2006, 13:14
Newcastlenin bi kalecisi liverpool dan 40 metreden mi ne bi gol yemisti xabi alonso dan :)
o gecerse kaleye isimiz kolay :D
Universal
19.Ekim.2006, 14:19
Newcastlenin bi kalecisi liverpool dan 40 metreden mi ne bi gol yemisti xabi alonso dan :)
Bu maçta o kaleci yok onunda yedeği var.
El Comandante
19.Ekim.2006, 15:34
arkadaslar bence bu macta fenerin isi gercekten cok zor,cünkü forvette martins gibi müthis hizli ve teknik forvet var,sivas macinda balilinin fenere yaptiginin aynisini bugün martins fenere yapabilir cünkü fenerbahce deki defansin göbegindeki iki adam yavaslar ve hizli adama karsi yapabilecekleri bisey yok.ama insallah zico özel önlem alir macta ve fenerbahce bugün newcastleyi yenip ülke puanimizi arttirir
TR.CaPTaiN
19.Ekim.2006, 18:16
Pek umudum yok ama ins. iyi bir skorla döneriz
fmsmyrna
19.Ekim.2006, 18:58
adamlar nerdeyse b genç kalecisi ile çıkçak sahaya:D
kkanke
19.Ekim.2006, 19:09
bu mactan cok umutluyum inş. bi şanssızlık olmaz
Emurafu
19.Ekim.2006, 19:23
valla ben iddaa oynadım 1 verdim
Omerdinho
19.Ekim.2006, 19:44
40 degil 60 metreydi galiba :D
santranin ordan attiydi
Bir kez daha başarılar. Bu maçta Fener'in kazanacağını düşünüyorum. Bu Newcastle t.direktörünün kader maçı bence ve üzerlerinde büyük bir baskı olacak.
Zico, Deivid'i kesinlikle yedeğe çekmeli. Kezman mümkünse tek forvet oynasın.Arkasındada Alex iyi iş görür. Kemal Aslan'da bu maçta oynatılmalı bence.
Neron_FB
19.Ekim.2006, 21:26
İngiltere takımlarıyla yapılan maçları özellikle de ingiltere'nin o muhteşem stadlarındaki maçları çok seviyorum ve ingiliz takımlarının hepsi güçlü olduğu için ayrı bi zevk veriyo o maçlar.. Newcastle da onlardan biri, n'olursa olsun en güçlülerinden biri.. 3 sonuca da açık bi maç.. İnşallah Fenerbahöe için en hayırlısı olur ve kazanırız...
tonifan30s
19.Ekim.2006, 21:39
bende iddaa da 1 dedim tek fb maçı kaldı yenrese newcastle 40 ytl alcam
Neron_FB
19.Ekim.2006, 22:03
Baylar bakın size ilginç bi resim... Çok korktuğumuz Palermo'nun Frankfurtta topla oynaması % kaç??
http://img45.imageshack.us/img45/6694/10192006205919ap1.jpg
Sadece 29 :)
Resmi jpg yapınca bozuldu oynama falan yok yanlış anlaşılmasın ;;)
Redrum
19.Ekim.2006, 22:06
bu oyunmu ne bu?
birde gerçekse zaten frankfurt palermo dan iyi takım adamlar çok yükselişe geçti geçen sene palermo ise tam tersi oldu...
Emurafu
19.Ekim.2006, 22:07
palermo hala güclü ekip
Neron_FB
19.Ekim.2006, 22:10
Buyrun bakın yüzde 26ya düştü bu daha net çünkü jpg diil ve oynama yok kesinlikle ;;)
http://img117.imageshack.us/img117/1936/plrdv9.png
Emurafu
19.Ekim.2006, 22:13
olsun kardes palermo güclü iddaada bu maca 10 verdim
Del Piero_10
19.Ekim.2006, 22:20
palermo maçı kazandı
Emurafu
19.Ekim.2006, 22:22
allah belasını versin palermonun banko kuponum yattı şimdi riskli kuponum kaldı
gördünüz palermoyu
tonifan30s
19.Ekim.2006, 22:26
benim bi fb maçı kaldı newcastle alırsa cebim doluyo:D
Neron_FB
19.Ekim.2006, 22:30
gördünüz palermoyu
:D:D
Çok merak ettim topa çok az hakim olup nasıl becerdi kazanmayı... Neyse bana kapak oldu.. Haydi fenerbahçe'm sen de kazan.. :cool:
Del Piero_10
19.Ekim.2006, 22:31
gördünüz palermoyu
bu palermo'nun yedek takımıydı.
Emurafu
19.Ekim.2006, 22:41
demek palermonun yedek takımıydı
riskli kuponda newcastle 1 verdim
Ya bişey sorcam, maçta Emre ilk 11 de oynuyomu?
Şimdi gördüm oynuyomuş
ArJeN_hamdinho
19.Ekim.2006, 23:08
maç kaç kaç bu arada??????????????????????
tonifan30s
19.Ekim.2006, 23:10
0-0 daa yeni başladı dk8
Emurafu
19.Ekim.2006, 23:24
evet kalede harper var üstelik fener tahminimden iyi basladı
tonifan30s
19.Ekim.2006, 23:32
valla fb ii başladı görecez nolcak
İlk yarı 0-0 bitti.Taylor yüreğimizi ağzımıza getirdi son dakikada.
Jesus_FB
19.Ekim.2006, 23:49
Defansımız çok dikkatli oynuyor işallah böyle devam eder
kkanke
19.Ekim.2006, 23:50
defans iyide hucum yapamıyoz
Sekopej
19.Ekim.2006, 23:52
Tuncay hiç mücadele etmiyor onu daha hırslı daha istekli beklerim. Aurelio da bugüne kadar gördüğüm en kötü oyununu oynuyor bence.
Maçtan önce bu kadroyla beraberlik olur demiştim, kötü de oynamıyoruz Tuncay biraz daha hareketli ve istekli olursa gol de bulabiliriz diye düşünüyorum. Defansımız da hala çok iyi olmasalar da önceki maçlara oranla çok dikkatliler...
kkanke
19.Ekim.2006, 23:54
kezman cok yalnız kalıyo alexin daha yakın oynaması lazım
eGowiCh
19.Ekim.2006, 23:55
Appiah biraz daha istekli ve iyi oynasa, gol bulabiliriz. Appiah çok kötü oynuyor. Lig başladığından beri hep kötü, geleneği sürdürüyor. Appiah'a sabrım kalmadı artık, bence devre arasında gönderilmelidir eğer böyle oynamaya devam edecekse. Nazını çekemeyiz Appiah'ın. Gidecekse gitsin İngiltere'ye mi İtalya'ya mı!
Emurafu
20.Ekim.2006, 00:53
fener tahmimen iyi oynadı ama malesef kaybetti
kkanke
20.Ekim.2006, 00:54
ve avrupadan puansız donuyor turk takımları
Jesus_FB
20.Ekim.2006, 00:55
bence iyi oynamadık ama çok iyi mücadele ettik rüştü tutabileceği bir topu çeldi olmadık bir pozisyondan gol yedik sağlık olsun zaten newcastle deplasmanından kimsenin hedefi 3 puan değildi ama bu kadar kötü bir newcastl'ı yakalamışken yenmek lazım
fmsmyrna
20.Ekim.2006, 00:55
Appiah biraz daha istekli ve iyi oynasa, gol bulabiliriz. Appiah çok kötü oynuyor. Lig başladığından beri hep kötü, geleneği sürdürüyor. Appiah'a sabrım kalmadı artık, bence devre arasında gönderilmelidir eğer böyle oynamaya devam edecekse. Nazını çekemeyiz Appiah'ın. Gidecekse gitsin İngiltere'ye mi İtalya'ya mı!
çok yazık oldu ilk kez avrupa da bu kadar iyi oynadığımızı görüyorum aynen katılıyorum appiah çok kötü iyi bi teklif varsa satalım hemen hep takıma bağırıyor kouyormuş gibi görünmek için ama kendi de geri dönmüyor aurelio için selçuk ta bence aurelio kadar oynayabilir neyse gelecek maçlar için ümitliyim edu ve lugano yu savunuyodum sonunda haklı çıktım çok iyi oynadılar özellikle edu müthişti
Eray Dengiz
20.Ekim.2006, 00:57
İyi oynadık ama kaybettik. Appiah ve Kezman'ı çok beğendim. Keşke puanla dönseydik ama olmadı. Artık diğer maçlara daha iyi olacaktır. Zico beklenenin üzerinde bir performans daha doğrusu taktiksel bakımdan iyidi.
fenerbahce_1907
20.Ekim.2006, 00:58
bugün cok iyiydik bence edu ve lugano cok iyiydi macın hakkı beraberlikti bence.Bahane deil ama hakem cok kötüydü tüm takdir haklarını newcastlea kullandı
Neron_FB
20.Ekim.2006, 00:58
Böyle mücadele etsinler, canımı yesinler... Çok yazık oldu.. :( İngilizlerin ödleri koptu eminim.. Neyse diğer maçlarda da böyle mücadele edersek gruptan çıkabiliriz...
Jesus_FB
20.Ekim.2006, 00:59
Lugano ilk defa bu kadar iyi oynadı martinse hiç pozisyon vermedi ilk müdahalelerde çok başarılıydı. Edu da bir pozisyonda martins'e kafa vurdurdu onun dışında sırıtmadı
Sheriff
20.Ekim.2006, 00:59
Mücadele güzeldi maç zevkliydi.Ama nedense Ceza sahası çizgisine kadar herşey güzel arkası yok.Çok kötü bi durum.Okadar transfer yapıldı okadar para harcandı.Neden sonu hüsran.Umarım Zico gider.Belki ozaman bişeyler olur...
Emurafu
20.Ekim.2006, 01:00
evet iyi mücadele vardı ama gol olmayınca
Sekopej
20.Ekim.2006, 01:03
Bu olmamalıydı, en kötü berabere bitmeliydi. Bu mücadeleye puansız dönmek olmadı. Kura çekildiği an bile ilk maç 0 puan olarak görüyorduk ama şu anda açıkçası yenildiğimize üzülüyorum ve yine tekrarlıyorum böyle olmamalıydı. Kezman başta olmak üzere çok mücadele eden oyuncuları kutluyorum fakat gol atmak için daha çok mücadele gerekli. Tuncay'ı ilk yarı beğenmemiştim 2. yarı da pek beğenmedim. Olmadık pozisyonlarda olmadık hareketler yapıp gol bulan Tuncay bu maç böyle pozisyonlar yakalamasına rağmen değerlendiremedi.
Neyse sağlık olsun umarım Zico bu maçtan ders çıkarmıştır. Önder çok iyiydi onu takıma koyar. Umarım bir maçlık mücadele değildir devamı gelir...
Bir de Newcastle Newcastle dediler bu mu Newcastle?...
Jesus_FB
20.Ekim.2006, 01:05
Bu olmamalıydı, en kötü berabere bitmeliydi. Bu mücadeleye puansız dönmek olmadı. Kura çekildiği an bile ilk maç 0 puan olarak görüyorduk ama şu anda açıkçası yenildiğimize üzülüyorum ve yine tekrarlıyorum böyle olmamalıydı. Kezman başta olmak üzere çok mücadele eden oyuncuları kutluyorum fakat gol atmak için daha çok mücadele gerekli. Tuncay'ı ilk yarı beğenmemiştim 2. yarı da pek beğenmedim. Olmadık pozisyonlarda olmadık hareketler yapıp gol bulan Tuncay bu maç böyle pozisyonlar yakalamasına rağmen değerlendiremedi.
Neyse sağlık olsun umarım Zico bu maçtan ders çıkarmıştır. Önder çok iyiydi onu takıma koyar. Umarım bir maçlık mücadele değildir devamı gelir...
Bir de Newcastle Newcastle dediler bu mu Newcastle?...
Abi newcastle defansının solunda duff oynuyordu ya ve biz o kanadı hiç değerlendiremedik çok yazık oldu galibiyeti haketmiyordu newcastle
eğer lugano böyle oynarsa Songu geçer..!
takım bence iyiydi sadece şans yoktu..
Ve şunu söyleyebiliyorum en azından yenildik ama EZİLMEDİK..
macta tek kezmani begendim attigi bikac calim ve presi guzeldi ama olmayinca olmuyor...
Jesus_FB
20.Ekim.2006, 01:59
fenerbahce.com maçın skorunu 2-0 olarak yazmış yuh artık böyle bir taraftar sitesi olabilir mi ya
fenerbahce_1907
20.Ekim.2006, 02:05
fenerbahce.com maçın skorunu 2-0 olarak yazmış yuh artık böyle bir taraftar sitesi olabilir mi ya
gördüm şimdi bende komedi yaw
Jesus_FB
20.Ekim.2006, 02:08
gördüm şimdi bende komedi yaw
bence rezillik zaten gereksiz bir site kapansın gitisn :)
Koray Düşova
20.Ekim.2006, 02:19
Bu kadar kötü bir Newcastle tahmin etmemiştim,Fenerbahçe yenebilirdi ama Fener'in önce kurtulması gereken sorunları var,Newcastle United kesinlikle Premier Lig takımı,Uefa'da fazla yol alamaz...
Mc.Speedy
20.Ekim.2006, 02:40
Diycem Çok Bişey Yok ,
Fenerbahçe Çok Güzel Top Oynadı Bu Gece Taki Yediği Gol'de Yapılan Hataya Kadar :(
Sonuç Çıkartmak Basit : Oynanan O Topla Hakedilmeyen Bir Galibiyet Aldı Newcastle United , Fenerbahçe ise Kazanmayı Sonuna Kadar Hakketmişti..
physicist87
20.Ekim.2006, 02:46
İyi oynamadık ama çok iyi mücadele ettik,direndik..Önder ve Kezman'ı çok beğendim..Defansımızda iyiydi ama Edu'nun bazı hareketleri yüreğimi ağzıma getirmedi değil..Eğer Luciano sakatlanmayıp gönderilmeseydi bi 6-2 lik hezimeti daha yaşayabilirdik;ama yoktu işte..İlk defa bi Avrupa maçından sonra ohh be yenildik ama ezilmedik,oynatmadık da dedim..Ben keyif aldım gerçekten maçı izlerken,ceza sahası çizgisine geldikten sonra ilerleyemedik,buna bir çözüm bulabilcek mi Fenerbahçe ilerliyen haftalarda göreceğiz..Zico'nun gidebilme ihtimali çok yüksekmiş, bugünkü taktiği onun vermediği de konuşulmakta..N.United haketmediği bi galibiyet aldı,Fenerbahçe'ye yazık oldu..
bu sene zaten takimlarimiz yaa hakemler sayesinde yaa bi anlik hatalar sayesinde haketmedik sonuclar aliyor ornek:
trabzonspor osasuna maci galatasaray psv maci fenerbahce newcastle
notformoney
20.Ekim.2006, 03:52
fenerin ligdeki tüm maçlarını 90 dakika izledim en on oynaıkları maçta yapabileceklerinin en kötüsünü yaptığını düşünüyorum zaten ankaraspor gbi dandik bi takıma 2-0 dan 1 puan verdiler yani bu saatten sonra işin düzelmesinin tek yolu var newcastleye yenilmemek zico aklını kullanırsa puan çıkarır diyorum ama newcastle de aynı fener gibi galibiyete çok ihtiyacı var yani galibiyeti en çok istiyen alıcaktır bu maçta ve iki takımda saldırırsa zevkli bi maç izleyebiliriz ben bu iki takımdan hiçbirini desteklemiyorum sadece futbol sever olarak güzel bi futbol bekliyorum zvkli bi mç olur inşallah
yazıkoldu fenere ilk yarı ortasahanın hakimiyetini ele geçirdikten sonra çok iyi oynadılar ama golü bulamamaları kötü oldu sakatlanan emre çıkınca newcastle orta sahaya ağırlığını koydu ve dandik bi golle kazandı
fener böyle oynarsa ki 90 dakika bu tempo imkansız ama en azından bidahaki maçlarda bu tempoyla ilk golü bulursa gruptan çıkar
bence f.b çok fazla golu düşünmedi ... eğer düşünseydi golu atardı ... benim dikkatimi çeken zico nun telegole verdiği demeçte taktiğimden asla taviz vermem n.united maçında da çift st ile çıkıcam dedi ancak çıkmadı .... f.b iyi mücadele etti ... ama daha fazla ofansı düşünmesi lazımdı ....
Sheriff
20.Ekim.2006, 05:53
Rakip takımın savunması çok iyiydi hiç açık vermedi nerdeyse ceza sahasına sokmadılar bizi sadece dışarıdan birkaç şutumuz varbide Kezman'ın iki kişi arasından topu auta yolladı pozisyon varr.onun dışında pozisyona giremedik.yani net bi pozisyonumuz yoktu.
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2006, 07:24
iyi mücadele etti fenerbahçe yalnız gol gelseydi kötü newcastle dan puan alınabilirdi birde tümer sonradan girseydi belki bir şeyler olurdu
e_mali
20.Ekim.2006, 10:09
Fener savunmasını kendi sahasında baslattı ama cok iyi de savunma yaptı. Ozellikle Lugano ve Önder'i begendim. Ama orta saha da biseyler vardı, hic basmak istemediler topa. Appiah ve özellikle Tuncay pres yapmadı, yanından gecen toplara baktılar sadece. aklıma Tuncay'ın hasta olabilecegi ihtimali geliyor, yoksa hic boyle isteksiz gormedim onu. Kezman cok istekliydi, pres yaptı, çalım yaptı ama son vurus gelmedi.
Fener iyi mi oynadı? Bence iyi oynamadı ama Newcastle da iyi degildi. Macın hakkı beraberlikti denir ya, hah ondan iste :D
Önder'i gormustur sanırım artık Zico.
Dikkatimi çeken baska bir husus ise, Appiah'ın surekli el kol hareketleri ile arkadaslarına kızması oldu. Bazen cok abarttı.
NOT_ALONE
20.Ekim.2006, 11:21
Fener savunmasını kendi sahasında baslattı ama cok iyi de savunma yaptı. Ozellikle Lugano ve Önder'i begendim. Ama orta saha da biseyler vardı, hic basmak istemediler topa. Appiah ve özellikle Tuncay pres yapmadı, yanından gecen toplara baktılar sadece. aklıma Tuncay'ın hasta olabilecegi ihtimali geliyor, yoksa hic boyle isteksiz gormedim onu. Kezman cok istekliydi, pres yaptı, çalım yaptı ama son vurus gelmedi.
Fener iyi mi oynadı? Bence iyi oynamadı ama Newcastle da iyi degildi. Macın hakkı beraberlikti denir ya, hah ondan iste :D
Önder'i gormustur sanırım artık Zico.
Dikkatimi çeken baska bir husus ise, Appiah'ın surekli el kol hareketleri ile arkadaslarına kızması oldu. Bazen cok abarttı.
YAPMA BE KAPTAN ÇOK İYİ OYNADIK YA
Nedvedmania
20.Ekim.2006, 11:30
türk futbolunda hep bu var sanırım -iyi oynayan kaybeder-
e_mali
20.Ekim.2006, 11:33
İyi oynamadık derken sunun icin soyledim. Gol pozisyonu uretmekte cok gucluk cektik. Buldugumuz pozisyonların hepsi uzaktan sutlar. Gole cok yaklastığımız bir pozisyon hatırlamıyorum(ilk 15 dakikayı seyredemedim olduysa bilmiyorum.) Ama iyi defans yaptık.
TaşkınMahmut
20.Ekim.2006, 12:06
vallaha Apiiah dün çok kötüydü.Kaleye fazla gelemedi bence Fenerbahçe.Maçın hakkı Newcastle'ındı.Şimdi diyebilirsiniz taraflı düşünüor diye. Hayır , kesinlikle taraflı yazmadım.Eğer Fenerbahçe Kayseri maçındada böyle oynarsa Zico nun son maçı olabilir.Ama Gerets gitmediğine göre Zico hiç mi hiç gitmes.Sonuçta yakımı 2. sırada.
TR.CaPTaiN
20.Ekim.2006, 12:57
Bu maç Newcastle'ın hakkı degildi hatta bence %51 Fenerbahce'nin hakkıydı ama yapılan yine basit bir hata ingiltereden puansız dönmemizde neden oldu. Sonuc olarak Yazık Oldu ama ilerleyen günler için umut verdi Fenerbahce cok elestirilen Lugano'yu cok begendim,Kezman zaten klasına yakısır futbol oynadı Mehmet Yozgatlı Deivid ten daha faydalı oluyor Deivid yedek kalsın devre arası gönderilsin. İnş diger maclarımızı kazanarak gruptan cıkacagız.
Newcastle teknik direktörü Roeder:
Fenerbahçe köklü ve Avrupa'da tanınmış bir takım. Savunmada iki değişiklik yaptım ve bugün 2 oyuncuyu dinlendirdim. Çok iyi bir maç oldu. Sol beke Duff'ı koydum ve bu iyi bir değişiklikti. Bütün defans kaleciyi iyi korudu. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.
KAYNAK (http://www.fenerbahce.com/haberler/20106.php)
10_Osmanozc
20.Ekim.2006, 13:10
İki takımda maçı haketmedi bence maçın hakkı beraberlikti.
Olembe
20.Ekim.2006, 14:34
bence hakemin olur olmaz hataları yüzünden(ofsayt kararları)maçı kaybettik maç bizimdi
alex çok mücadele etti
kezman iyi oynadı
lugano süperdi
rüştü zaten iyiydi
bi appiah paslarda daha dikkatli olmalıydı
barahir
20.Ekim.2006, 14:40
ben maçı kaybettiğimize asla yanmıyorum. Belki bu maçı kaybettik ama önümüzdeki maçları büyük ölçüde kazandık. Zira Zico artık sağda önderin ve mehmetin ne kadar başarılı olduğunu ve takımın tek forveti daha ii uyguladığını görmüştür...
Zico böyle oynatsın, canımı yesin.
TaşkınMahmut
20.Ekim.2006, 14:58
arkadaşlar kızmayın ama gerçekten bence Fener iyi top oynamadığı için bence siz bu oyunu beğendiniz.Geçen seneki Fener mahvederdi N.Unitedı ama bu sene ben iyi görmedim vallaha Feneri.Zico iyi hoş adam ama sadece adam , iyi hoca değil.Daum bence çözerdi New. Un. ve 2-0 felan biterdi.Ayrıca bu Deivid bizim Limonatadanda kötü ya.Yazık Fenerin paralrına.Berbatov u alsalardı.paralarıda yeterdi.
maçda kötü oynadığımız sölenemez taşkın abinin yorumunu gülerek okudum yuh dedim bu hafta en iyi mücadele eden TÜRK takımıydık yenedebilirdik
ben sana demiştim :D
Del Piero_10
20.Ekim.2006, 15:29
arkadaşlar kızmayın ama gerçekten bence Fener iyi top oynamadığı için bence siz bu oyunu beğendiniz.Geçen seneki Fener mahvederdi N.Unitedı ama bu sene ben iyi görmedim vallaha Feneri.Zico iyi hoş adam ama sadece adam , iyi hoca değil.Daum bence çözerdi New. Un. ve 2-0 felan biterdi.Ayrıca bu Deivid bizim Limonatadanda kötü ya.Yazık Fenerin paralrına.Berbatov u alsalardı.paralarıda yeterdi.
onun için anelka+appiah+tuncay parası lazım oluyor
çünkü 25 m gibi bir fiyata gitti
OgUzKaGaN
20.Ekim.2006, 16:06
Abi tartışmaya gereko yok aslında.Fenerbahçe'nin durumu önceden belli oluyordu.Bak Berbatov'a.O kadar para verip Deivid ve Kezman getirildi.Ne oldu:FOS....
JoseMourinho-FB
20.Ekim.2006, 16:19
onun için anelka+appiah+tuncay parası lazım oluyor
çünkü 25 m gibi bir fiyata gitti
Matematiğin hakkaten çok güzelmiş Anelka zaten 8 milyon pound'a gitti,yani yaklaşık 15 milyon dolar fazla bile.Ondan sonra Appiah'ı 8 milyon dolar'a aldık.Ne yani Tuncay 2 milyon dolar mı ediyor.Senin mantığına göre buysa.Bence GS 15 milyon dolar bile etmez...
berkan_smyrna
20.Ekim.2006, 16:32
Akşamki maç gerçektende çok iyi bir fenerbahçe izledik. Evet yenildik ama ortaya iyi oyun koyduk. Bu oyunu biz daha önceden uygulamalıydık. tek forvetle oynamamız gerektiğini kontra ataklara daha düzenli çıkmamız gerektiği, defansta sert ve hatasız oynamamız gerektiği ve bunlar gibi birçok taktiği önceden yapmalıydık. Bu taktiği deplasman maçlarında görüyoruz takımların. Çünkü deplasmanda ilk hedef 1 puandır vede olursa karşı takımın hatasını kontra atakla gole çevirmektir. Akşam fenerbahçe bu taktiği iyi oynadı ama malesef n.castle takımı büyük bir hata yapmayınca iyi bir kontra atağa çıkamadık vede malesef bir şansız golle elimizdeki 1 puanıda kaybettik.
Zico bence bu maçta iyi bir kadro çıkardı iyi taktik oynattı ama olmadı umarım bundan sonraki maçlardada böyle istekli bir fenerbahçe izleriz dirençli bir fenerbahçe.
TR.CaPTaiN
20.Ekim.2006, 16:33
Abi tartışmaya gereko yok aslında.Fenerbahçe'nin durumu önceden belli oluyordu.Bak Berbatov'a.O kadar para verip Deivid ve Kezman getirildi.Ne oldu:FOS....
Egerki Kezman fossa Türkiyede iyi oyuncu yok
El Comandante
20.Ekim.2006, 16:37
Matematiğin hakkaten çok güzelmiş Anelka zaten 8 milyon pound'a gitti,yani yaklaşık 15 milyon dolar fazla bile.Ondan sonra Appiah'ı 8 milyon dolar'a aldık.Ne yani Tuncay 2 milyon dolar mı ediyor.Senin mantığına göre buysa.Bence GS 15 milyon dolar bile etmez...
biz 15 milyon euro etmiyozmuuu?puhahahha futboldan anlamiyon sen neden konusuyonki,ilic ve ümit 20 milyon euro eder be
JoseMourinho-FB
20.Ekim.2006, 16:43
Şöyle bir dün baktım ve aklıma Zİco'nun silueti geldi.Ankara maçından sonra "zamana ihtiyacımız var."diyordu.Ama hep bunu tekrarladı.Milli takım arası geçti.Daha hala zamandı.Peki FB koskoca Newcastle karşısında tempolu,savaşçı,mücadeleci oynuyorsa.4 günde mi uyum sorunu kalktı mı diye ben Zico'ya sorarım...
Maç için gerçekten mükemmele yakın bir fb izledik.Defansını Avrupa düzeyindeki takımlar gibi yaptı ve maç boyunca sadece iki tane pozisyon vardı.Hatta gelen gol Rüştü'nün kendi hatasından Newcastle adına yaratılan pozisyondu.
Biz her zaman ne dedik.FB savaşsın isterse her takımda 5 yesin farketmez.Çünkü ben sahada 100.yılın anısını 100 yılın mücadelesini 100 yılın savaşını 100 yılın iyi oyununu istiyorum.Bu FB geleceğe çok büyük umutlar vermiştir ve belli maddeleri kesin olarak kesinleştirmiştir.Bunlar;
1.Bu takım kesinlikle her maç tek forvet oynamalıdır.
2.Sağ kanatta mutlaka Önder oynamalıdır.
3.Sahada FB savaşırsa istediği sonucu almalıdır.Alabilirde...
4.Artık uyum sorunu gibi saçma ifadeler bu maçtan sonra %100 kalkmalıdır.
5.Bir zamanlar Avrupa'da kötü oynayan sadece averaj takımı olan FB,şimdi ise Türkiye'nin Avrupa'da en iyi oynayan,en iyi mücadele eden ve en iyi temsil eden takım yolunda ilerlemektedir.Yani Avrupa'da Türkiye adına GS saltanatı bitiyor.Duyurulur.
6.Bu maçla birlikte istenilirse Sant'anna ve Edu'nun nasıl kondisyon yüklenileceğini anlaşılmıştır.(Çünkü FB,90 dakika inanılmaz koştu.)
7.Lugano'nun nasıl bir oyuncu olduğunu herhalde tüm Türkiye'de ukala insanlar görmüştür.
8.Zico artık kendini değiştirmeye başlamıştır.4-3-1-2 düzeninde oynayan bağnaz bir Zico artık 4-4-2 ile 4-4-1-1 arasında giderek,tek forvet oynamayıda kafasına koymuştur.
9.Eğer FB bu mücadelesini devam ettirirse bu gruptan çıkar ve ligde de şampiyon olur,bundan kimsenin özellikle FB taraftarlarının şüphesi olmasın...
biz 15 milyon euro etmiyozmuuu?puhahahha futboldan anlamiyon sen neden konusuyonki,ilic ve ümit 20 milyon euro eder be
Dikkatli oku istersen.Eğer Berbatov Appiah,Tuncay ve Anelka'nın toplam maliyetine eşit ise GS 15 milyon Euro bile etmez dedim.Doğal olarak herhalde GS'nin 15 milyon Euro etmeyeceğini biliyoruz.Ama bu mantığa göre bu doğrudur.Onun için bir kere içinden okuduktan sonra bir kerede dışından oku.Kulakların daha iyi duysun...!!!
El Comandante
20.Ekim.2006, 16:46
eger siz ingilterenin 10.siralarinda olan bir takima yeniliyorsaniz ve kulübünüzde alex,appiah,lugano,rüstü,kezman,edu,tuncay,önder,d eivid gibi yildizlar varken o takimla berabere bile kalamiyosaniz ben dün macida izledim newcastle tek kale oynadi macta,bence zico hic degismedi fener bu oyunuyla guruptan cikamaz.
JoseMourinho-FB
20.Ekim.2006, 16:49
eger siz ingilterenin 10.siralarinda olan bir takima yeniliyorsaniz ve kulübünüzde alex,appiah,lugano,rüstü,kezman,edu,tuncay,önder,d eivid gibi yildizlar varken o takimla berabere bile kalamiyosaniz ben dün macida izledim newcastle tek kale oynadi macta,bence zico hic degismedi fener bu oyunuyla guruptan cikamaz.
İyi hadi bu İngiltere'nin 10.sıradaki takımı.Siz ise Norveç liginde küme düşme mücadelesi veren Tromso'ye elendiniz.Onun için bu konuda yorum yapmayın...
El Comandante
20.Ekim.2006, 16:52
ben görüslerimi bildirdim,biraz elestirilmeyi kabul et,hazmedemezlik yapma.bu sefer tartismak istemiyorum senin gibi bir seviyesizle.
TR.CaPTaiN
20.Ekim.2006, 17:03
Fenerbahce hakkında yorum yaparken gs gözlüklerini bir kenara bırak.Newcastle tek kale oynadı diyen birinin ben macı izledigine dahi inanmam.
Universal
20.Ekim.2006, 17:03
F.Bahçe dün akşam mağlubiyeti hak etmedi ama top yuvarlaktır söz geçiremiyorsun bir anlık hata maça bedel oldu. Son zamanlarda F.Bahçe en iyi oyunlarından birini oynadı ama kaybetti valla böyle oynasınlar sıfır çeksinler razıyım.
İnanıyorum ki bu oyunu oynamaya devam edersek bu gruptan çıkabiliriz. Newcastle kazanmasında liginin kaliteside etkili oldu.
El Comandante
20.Ekim.2006, 17:08
F.Bahçe dün akşam mağlubiyeti hak etmedi ama top yuvarlaktır söz geçiremiyorsun bir anlık hata maça bedel oldu. Son zamanlarda F.Bahçe en iyi oyunlarından birini oynadı ama kaybetti valla böyle oynasınlar sıfır çeksinler razıyım.
İnanıyorum ki bu oyunu oynamaya devam edersek bu gruptan çıkabiliriz. Newcastle kazanmasında liginin kaliteside etkili oldu.
keske bizimde ligimiz kaliteli olsaydi da sampiyonlar ligine 3-4 takim gönderseydik...ve biz bu newcastleyi darmadagin ederdik.
TR.CaPTaiN
20.Ekim.2006, 17:12
ne yapti kimin daha cok atagi vardi,macin özetlerini izledim newcastle fenerbahce kalesine akin akin geliyo ama kaleci rüstü müthisti.yaw tamam arkadasim siz elestirilere gelemiyosaniz ben ne diyim,yenseydiniz sevinecektim CÜNKÜ ÜLKE PUANI ARTACAKTI:ama yenildiniz ve bunun bir sorumlusu olmali demii.zico iyi bir sistemle cikti ama olmadi,cünkü göbekteki adamlariniz yavas,hizli adamlar onlari cok cabuk geciyor,düsünsene zico sivas macindan sonra BALILIYE HAYRAN KALMISS...
Evet tahmin ettigim gibi izlememissin macı bir kere bu macta Lugano hiç hata yapmadı Edu nunda tek hatası vardı yani göbekle ilgili bir sorun olmadı akın akın geliyor dedigin newcastle da bir martins'in kafa sutu var bumudur akın akın gelmek ha sagdan soldan orta acıyorlar ama defans karsılıyor Fenerbahce'nin dün tek eksigi vardı o da şans
Bu Maçta Fenerbahçe Mükemmel Oynadi .. Kim Ne Derse Desin .. Tüm Turksportalli Dostlarima Katiliyorum .. Fenerbahçem böyle oynasin sifir çeksin .. Martins'in pozisyonundan baska bir pozisyonda yoktu, izlemeyen arkadaslara duyurulur .. newcastle akin akin gelmedi,gelemedi .. siz formalari karistirmissiniz akin akin gelen fenerbahce idi .. fenerbahcenin son vuruslarinda bir problem vardi .. kale önüne kadar geliyorlar ama orada isi bitiremiyorlar .. problemleri buydu .. savunmada ve hücumda baska eksikleri yoktu .. bu performansi diger maclarda gösterirsek ezer geceriz onlari ..
OgUzKaGaN
20.Ekim.2006, 17:51
Fenerbahçe'nin dün oynadığı futbol mükemmel ise o zaman Galatasaray şu formuyla Liverpool'u rahat yenmeliydi.
Saçmalıyorsunuz.
Ayrıca ne kadar iyi oynarsa oynası sonuç ortada:Mağlubiyet ve Başarısızlık....
Katiliyorum Galatarasay Liverpool'u rahat yenmeliydi .. Ümit Karan cok iyi bir forvet ama bu futbol iste cok güzel oynadiginda bile basarisiz oluyorsun .. fenerbahcenin basinada bu geldi .
dentaconstantin
20.Ekim.2006, 18:06
fenerbahçe şanssız şekilde yenildi ben yine kötü oynayıp puan almasından yanayım iyi oynadı mağlup oldu bir işe de yaramadı açıkçası Türk takımları bunu beceremiyor avrupalılar kötü oynuyor maçı da kazanıyor bize de delirmek düşüyor
OgUzKaGaN
20.Ekim.2006, 18:09
fenerbahçe şanssız şekilde yenildi ben yine kötü oynayıp puan almasından yanayım iyi oynadı mağlup oldu bir işe de yaramadı açıkçası Türk takımları bunu beceremiyor avrupalılar kötü oynuyor maçı da kazanıyor bize de delirmek düşüyor
Son cümlelerinde haklısın....
Krusty
20.Ekim.2006, 20:18
Fenerbahçe gerçekten güzel top oynadı. 79. dakikada gol yemesi çok üzücü. Orda 1 puan alsa çok iyi olurdu ama Fenerbahçe, UEFA için ümit verdi. Umarım diğer maçlarını kazanır.
bursa_mc
20.Ekim.2006, 20:20
valla maçı izlemedim ama fener yenseydi haksızlık olurdu:D gs yenildi bjk yenildi fb yenseydi olmazdı:)
Konuyla biraz alakasız ama az önce frankurt palermo maçının özetinin sonuna yetiştim eurosportta.Palermo 89'da golü attı 2-1 oldu uzatmalarda kaleci resmen tusubasada gördüğümüz türden bir kurtarış yaptı frankurt puanı kaçırdı yani.
Celta vigo valenciayı yendi geçen hafta frankurt palermoyu yeniyordu az kalsın.Gerçi palermo atlantaya yenildi son maçta ama çok iyi bir takım.Uefa'daki en ilginç grup olmaya aday fenerbahçenin grubu.
Maçın ilk yarısını izleyebildim geri kalanını sağdan soldan duydum herkes fenerbahçe korkak oynamasa alırdı diyor.Maçtan puan çıkarsaydı çok avantajlı olurdu 2-3 puan fark olabilir grupta sonuncu ve birinci arasında.
JoseMourinho-FB
20.Ekim.2006, 21:06
Fenerbahçe'nin dün oynadığı futbol mükemmel ise o zaman Galatasaray şu formuyla Liverpool'u rahat yenmeliydi.
Saçmalıyorsunuz.
Ayrıca ne kadar iyi oynarsa oynası sonuç ortada:Mağlubiyet ve Başarısızlık....
Bazı şeyleri karıştırma,FB dün mükemmel oynadı demiyor kimse;diyenlerde var ama genelde FB mücadele etti diyor.Rakip takıma ezilmedi onunla birlikte aynı tempoda savaştı diyor.Kalesinde iki pozisyon gördü.O da gol oldu diyor.Ayrıca GS kim Liverpool'u yenmek kim...!!! GS ilkbaşta gitsin Tromso'yu yensin...
barahir
20.Ekim.2006, 21:26
walla ikinci yarının ilk 30 dakikası Premier lig temposu wardı fb de
TiLiKaMuS
20.Ekim.2006, 23:33
Fener dün bencede fena oynamadı, en iyi oyuncuları lugano, önder ve kezman'dı. Mağlubiyeti hak etmemişti. Rüştünün bir anlık zamanlama hatası ve hücumda kezman dışındaki oyuncuların etkisizliği yüzünden maçı kaybettiler. Umarım sonraki maçlarda bunu telafi ederler ama zico ile çok zor..