Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Newcastle United - Fenerbahçe SK

Nesil
    2006

Default Newcastle United - Fenerbahçe SK

F. Bahçe'de kadro belli oldu

UEFA Kupası Grup maçında 19 Ekim Perşembe günü deplasmanda Newcastle United ile karşılaşacak Fenerbahçe'de, İngiltere'ye götürülecek futbolcu kadrosu belirlendi.

Teknik direktör Zico, İngiltere kafilesine 20 futbolcu dahil ederken, Kerim, Selçuk, Kemal ve Olcan'ı kadroya almadı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İngiltere'ye götürülecek kadro şöyle:

Volkan, Appiah, Ümit, Mehmet, Kezman, Tuncay, Tümer, Aurelio, Can, Önder, Alex, Serdar, Semih, Deniz, Uğur, Serkan, Rüştü, Lugano, Edu ve Deivid.

Sarı-lacivertliler, bu akşam özel uçakla Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İngiltere'ye gidecek.

17.10.2006

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahce için cok zorlu bir mac,son dönemlerdeki kötü futbola bakarsak üç puan alması zor gibi,Bari 1 puan alsa iyi olur ülke puanı için önemli
    lugano ve edu aman martinsdikkat

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

newcastle alacaktır kendi evinde

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

newcastle tehlikeli bir ekip ülke puanı olarak yükselmemiz eçen destekliyorum siz de destekleyin ama kolay lokma yok karşımızda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

valla newcastlenin fenerden farki yok bence mac berabere biticek...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kerim götürülmemiş, sağ bekte muhtemelen Serkan ya da Önder oynayacak. Deivid de yedek başlayıp Mehmet Yozgatlı ilk 11 de olabilir. Api kanattan ortaya geldiğinde daha iyi oluyor.

Böyle bir kadro olursa beraberlik gelir diye düşünüyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mehmet Yozgatlı doğru seçim olabilir. Orta sahayı kalabalık ve hızlı adamlarla doldurması lazımdır. Newcastle zor takım ama yenilemez diye bir şey yoktur. Fenerbahçe daha doğrusu Zico elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanırsa çok rahat kazanır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

galatasarayın liverpoola gidişi gibi durum.çoğu fenerli arkadaşım tarihi bir fark bekliyor tıpkı liverpool maçı öncesindeli galatasaraylılar gibi.galibiyet fener için çok uzak ihtimal ama newcastle ın savunma zaaflarından faydalanmayı bilirse bir sürpriz beraberlik çıkarabilirler belki.ama fenerin savunması aklıma gelince onun da galibiyet kadar uzak bir ihtimal olduğunu farkettim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kaybedeceğiz, hiç ama hiç umudum yok ..

serveti yolladınız doldurun şimdi yerini

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şöyle bir kadro ile çıksak güzel olurdu

rüştü

önder edu lugano ümit

m.yozgatlı appiah aurelio tuncay

alex (serkan balcı)

kezman

Alex ile başlamayıp orta sahaya serkan balcıyı koysak newcastle'ın ilk 20 dakkadaki baskısını durdursak ikinci yarı alexi de koyup işi bitirsek ama aklıma zico gelince uyan tarık diyorum içimden

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

İçimden bir ses Fenerbahçenin Newcastleı yeneceğini söylüyor

Sheriff Misafir

Bu Martins bize çok gol atar aha sölemedi demeyin

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

vallahi atar ameobi de atar hatta

Sheriff Misafir

Hatta Sharer olsa bide o atardı

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sherryy
    İçimden bir ses Fenerbahçenin Newcastleı yeneceğini söylüyor
    aaaah ahhh bu içimizdeki sesler yok mu herşey onların başının altından çıkıyor

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

"Benim hala umudum var" diye bir sarkı vardır Mazhar alanson'un. Ne guzel bir sarkıdır o. "Her şey çok güzel olacak" adlı filmin müzigidir.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe'den açıkçası pek umudum yok,daha doğrusu 3 büyük takımında Avrupa'da bu hafta hezimete uğrayabileceğini düşünüyorum.Avrupalıyı gözümde büyütmek değil bu kesinlikle ama görünen köy bu manzarayı gösteriyor.Bugün Newcastle çok iyi oynamamasına karşın Solano,Dyer ,Duff,Sibierski ,Luque ,Martins, Ameobi gibi Fenerbahçe'nin ağır ve uyumsuz defansını çok zorlayacak ve uyum içinde olan oyuncular var,Tottenham çok iyi oynamasa bile Defoe,Berbatov,Zokora ,Hossam Ghaly ,Aaron Lennon gibi Beşiktaş'ın zayıflık hissettiği mevkilere ters etki yapabilecek oyunculara sahip,PSV Eindhoven Galatasaray'ın dişine göre gibi gözüksede,Gerets'in ısrarla takıntı haline getirttiği beraberlik hastalalığı bu maçta da devam edebilir ancak Gerets'in kovulma çabaları mağlubiyeti de getirtebilir...

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Tottenham çok iyi oynamasa bile Defoe,Berbatov,Zokora ,Hossam Ghaly ,Aaron Lennon gibi Beşiktaş'ın zayıflık hissettiği mevkilere ters etki yapabilecek oyunculara sahip
    davids i unuttun hangi SAVAŞÇI ortasahamız durduracak ki davids i

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Appiah ve Aurelio bence Davids'ten kötü değiller,zaten Davids'den çok Zokora daha ön planda Tottenham'da...

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Appiah ve Aurelio bence Davids'ten kötü değiller,zaten Davids'den çok Zokora daha ön planda Tottenham'da...
    zokorayı fm den bilsem de açıkçası canlı seyretmedim neyse görücez bence 3 büyüklerden ikisinin şansı rakiplerin takım olma yolunda eksiklikleri olması gs nin rakibi psv daha takım gibi gene de gs nin bile şansı var bakalım artık MUCİZE beklicez şu ana kadar ki futbollara bakılırsa ya bi de bjk için en çok beni sıkıntıya sokan bi ön liberomuz bile yok gs de en azından kötü de olsa bi ön libero var bizde fahri var bi tek o da daha bu sene hiç ön libero oynamadı fb nin bence TEK sıkıntısı defansının göbeği olur diğer oyuncular kendileri yapabileceğinin en iyisini yaparsa sorun çıkmaz ama defansının göbeği baya bi düşündürüyor insanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

newcastle 1 farkla yener
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

berabere biter diye düşünüyorum.Hırslanmıştır Fenerbahçe li oyuncular.Newcastle'da moralsiz Bolton yenilgisi yüzünden.

1-1 , 2-2 gibi skorlarla sonuçlanır.

Nesil
    2006

Newcastle ile Fenerbahçe arasında hiç bir fark yok zaten Newcastle zar zor gelebildi gruplara ama sonuçta bir İngiliz takımı ama içimden bir ses ne kadar güvenebilirim bilmiyorum yeneceğimi söylüyor ama tahmini skorum 2-2.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Newcastle sahasında iyi oynayan bi takım.Ligde iyi olmasada çok tehlikeli.Düşüncem ilk golü atan maçı getirebilir
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

yenilecez garanti ama az fark yersek iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yarın iddaa oynucam bu maca zaten

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben fenere güveniyorum...puanla dönecektir...

Fark yeriz, yeniliriz.

fb için cok zor bı mac olucak gercekten n.castle da da ısler oek ıyı gıtmıo bıldıım kadarıyla ama ona nazaran fb de de gıtmıo n.castle standart ıngılız taktıgıyle ılk yarım saatte gol ve goller bulmaya calıscak orası kesın fb nın yapcagı sey defansı cook cook saglam tutup hzlı adamlarla kontra atak'a cıkma olur muhtemelen.we gol yemeden tabı...eer ılk 30 dakkada 1-2 gol yenırse cevırmesı guç olur...
    tam ıyı nıyetle yaklkasmıstım kı fb kazAnsın ınsanlah dıe gecırıodum aklımdan ama bır iki kendını bılmezde''psv ye basarılar'' ve ''psv avatarı'' gorunce vaz gectım cıdden...buyuk cogunlugu hala aynı fenerlılerın kım ustune alınırsa artık...yazık dıom baska bısey demırm.madem ole eskı gelenek canlansın
    not:SADECE USTUNE ALINMASI GEREKENLER ALINSIN GERCEK FENERBAHCE TARAFTARI WE GERCEKTEN WATANI ICIN MUCADELE EDENLERI DESTEKLEYENLERLE BI ILGISI YOKTUR!!!'

fanatizm içeren mesajlar kaldırıldı.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri