Log in

View Full Version : UEFA'dan Vestel Manisa'ya övgü

JoseMourinho-FB
25.Ekim.2006, 13:57
Turkcell Süper Lig'inde aldığı başarılı sonuçlarla liderlik koltuğuna oturan ve rakipleriyle puan farkını bir hayli açan Vestel Manisaspor herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor.

UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com'da Turkcell Süper Lig'in lideri Vestel Manisaspor'la ilgili bir makale yayınlandı. Yayınlanan makalede, Manisaspor'un bu sezon gösterdiği performansın ve liderliği ele geçirmesinin altında yatan faktörler incelenirken, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu'nun sözlerine de yer verildi. Ayrıca yazıda, kulübün oyuncu izlemeye yönelik yürüttüğü profesyonel çalışmaların oyuncu kadrosunun oluşturulmasındaki etkisine dikkat çekilirken, başarının bir tesadüf olmadığının altı çizildi.

ForsakeN
25.Ekim.2006, 14:02
İnşallah bir dahaki sezon Manisaspor UEFA'ya katılır.Ve ülkemizi başarıyla temsil edeceklerini düşünüyorum ( Ersun Yanal FB'ye gelmezse)

Emurafu
25.Ekim.2006, 14:17
bu haber yenımı

tonifan30s
25.Ekim.2006, 14:20
abi puan farkı kalmadıki

Burak Duran
25.Ekim.2006, 14:20
haberi yazan Türker Tozar

Emurafu
25.Ekim.2006, 14:25
haberi yazan Türker Tozar

evet ama bana bu haber gecende yazıldı gıbı galıyor yanı taze haber degıl gıbıme gelıyor

S-B-Z
25.Ekim.2006, 15:58
başarının devamlı olması gerekir,manisa umarım bu çıkışını devam ettirir ama ben umutlu değilim şahsen,sonuçta saha içi kadar saha dışı etkenlerde çok önemli yer tutuyor ülkemizde.

Universal
25.Ekim.2006, 17:50
Bu haberi sonuçta bir Türk yazıyor ama bu haberi tek Türkler okumuyor başka milletten insanlarda okuğu için iyi bir haber yoksa bu övgüleri bizde biliyoruz. ;)