1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: UEFA'dan Vestel Manisa'ya övgü

Default UEFA'dan Vestel Manisa'ya övgü

Turkcell Süper Lig'inde aldığı başarılı sonuçlarla liderlik koltuğuna oturan ve rakipleriyle puan farkını bir hayli açan Vestel Manisaspor herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor.

UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com'da Turkcell Süper Lig'in lideri Vestel Manisaspor'la ilgili bir makale yayınlandı. Yayınlanan makalede, Manisaspor'un bu sezon gösterdiği performansın ve liderliği ele geçirmesinin altında yatan faktörler incelenirken, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu'nun sözlerine de yer verildi. Ayrıca yazıda, kulübün oyuncu izlemeye yönelik yürüttüğü profesyonel çalışmaların oyuncu kadrosunun oluşturulmasındaki etkisine dikkat çekilirken, başarının bir tesadüf olmadığının altı çizildi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşallah bir dahaki sezon Manisaspor UEFA'ya katılır.Ve ülkemizi başarıyla temsil edeceklerini düşünüyorum ( Ersun Yanal FB'ye gelmezse)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu haber yenımı

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

abi puan farkı kalmadıki

haberi yazan Türker Tozar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    haberi yazan Türker Tozar
    evet ama bana bu haber gecende yazıldı gıbı galıyor yanı taze haber degıl gıbıme gelıyor

S-B-Z Misafir

başarının devamlı olması gerekir,manisa umarım bu çıkışını devam ettirir ama ben umutlu değilim şahsen,sonuçta saha içi kadar saha dışı etkenlerde çok önemli yer tutuyor ülkemizde.

Nesil
    2006

Bu haberi sonuçta bir Türk yazıyor ama bu haberi tek Türkler okumuyor başka milletten insanlarda okuğu için iyi bir haber yoksa bu övgüleri bizde biliyoruz.

Mesaj Yetkileri