PDA

View Full Version : Alişenin ilginç gafı!!!!!!!!!!

gezenti
11.Temmuz.2005, 14:30
Galatsarayın fenerden daha büyük bir kulup olduğunu sonunda şu ana kadar tanıdığım en büyük fenerlilerden biri olan Alişende kabul etti.
"Herkes fenerli doğar ama aklı olan galatasaraya geçer."böyle bir cümleyi fenerin önde gelen isimlerinden biri kurarsa diğerleri ne yapsın???

Football Manager
11.Temmuz.2005, 16:51
vay be ne büyük laf etmiş

Vieri
11.Temmuz.2005, 18:19
ne zaman etmiş bu lafı alla alla :roll:

gezenti
11.Temmuz.2005, 19:37
ne zaman etmiş bu lafı alla alla :roll:
valla bilmiyorum bende fanatik gazetesinde okudum..

emirduman
11.Temmuz.2005, 21:48
Ehe, Fenerbahçeliler manevi babalarının bu sözüne ne dicek acaba..........

Ya o lafın kesin açıklaması wardır, muabbetin gelişinden öle birşey çıkmıştır, yoksa Ali Şen öle der mi ya?...

gezenti
11.Temmuz.2005, 22:37

Ya o lafın kesin açıklaması wardır, muabbetin gelişinden öle birşey çıkmıştır, yoksa Ali Şen öle der mi ya?...
walla bilmiyom ama genede böyle birşey söylenmez.ABOO buna ne cevap vericek acaba merak ediyorum...

capriceman
12.Temmuz.2005, 02:38

walla bilmiyom ama genede böyle birşey söylenmez.ABOO buna ne cevap vericek acaba merak ediyorum...

Cidden ha ilk aklıma o geldi. Sanırım gazetenin yalan yazdığını falan diyecek. :mrgreen:

tombul taho
12.Temmuz.2005, 02:48
way way way wayyy.... artık ali şene tapıyorum ve önünde saygıyla eğiliyorum (g) bu adam gerçekleri kabul etti demekki helal olsun!! ömer bey kaldı geriye.. ömer çavuşoğlu.. ama eğer ömer çavuşoğlu "ben gs uefayı kazandığında aileme tvyi izlettirmedim" dediyse hayatta böyle bi laf etmez... o adama uyuz oluyorum zaten... bu bi milli değerdir halbuki ama bu adam kusura bakmayın biraz başka bi tarafından anlıyo.. bak gene sinirlendirdi beni (f) (c)

gezenti
12.Temmuz.2005, 13:02

Cidden ha ilk aklıma o geldi. Sanırım gazetenin yalan yazdığını falan diyecek. :mrgreen:
bak ben sana ABOO'nun söyleyeceği şeyleri şimdiden söyleyeyim.
hani nerde link ver.fenerin internet sitesinde yayınlandımı?ben pasfotomaç fanatik gazetelerini okumadım okumamda.hepsi yalan..gerçi transfer haberleri hepsi yalan bugünde deco'yu galatasaraya getiriyorlardı.
yani ABOO eğer okursan şaka yapıyoz yani alınma....

dinaMYt
12.Temmuz.2005, 13:36
ali şen de doğru yolu buldu sonunda sırada ömer çavuşoğluyla ABOO var (d)

Genghis_Khan
12.Temmuz.2005, 14:32
Bence hiç iyi birşey yapmıyorsunuz arkadaşlar. Böyle yaparak ABOOO arkadaşımızı tahrik ediyorsunuz bence. Herkesin yanlışları, hataları olabilir; benim, sizin olabileceği gibi ABOOO nunda olabilir ama bu yanlışları her zaman, olmadık yerlerde yüzüne vurursak olmaz...

Fatihin Fedaisi
12.Temmuz.2005, 14:44
Alişen feneri satttı. Yöneticiler taraftarlar alişene ne kötülük yapmışlar ki alişen bu kadar fener düşmanı oldu.

gezenti
12.Temmuz.2005, 15:03
Bence hiç iyi birşey yapmıyorsunuz arkadaşlar. Böyle yaparak ABOOO arkadaşımızı tahrik ediyorsunuz bence. Herkesin yanlışları, hataları olabilir; benim, sizin olabileceği gibi ABOOO nunda olabilir ama bu yanlışları her zaman, olmadık yerlerde yüzüne vurursak olmaz...
tamam orası öyle ama ABOO her galatasaray lehine olan haberde karşı çıkardı o yüzden biraz takılalım dedik.her hangi bir art niyet yok yani.ama birazda sitenin yöneten kişilerin fenerli olması birbirinizi tutmanızı sağlıyor galiba.şakaşaka sakın yanlış anlamayın ama gerçekten ABOO ne açıklama yapıcak çok merak ediyorum....

Genghis_Khan
12.Temmuz.2005, 15:15
ama birazda sitenin yöneten kişilerin fenerli olması birbirinizi tutmanızı sağlıyor galiba.
kimmiş onlar? anlaşılan sen forumu hiç okumuyorsun(yazmaktan vakit kalmıyordur :mrgreen: ) Ben, apaydın2134, Volkan, Vieri, Tolga GS'li, daha ne olsun. Ama bu demek değildir ki ayrım yapıyoruz. Hayır, kesinlikle hiçkimseye kurallar açısından iltimas geçmiyoruz...

gezenti
12.Temmuz.2005, 15:45
ama birazda sitenin yöneten kişilerin fenerli olması birbirinizi tutmanızı sağlıyor galiba.
kimmiş onlar? anlaşılan sen forumu hiç okumuyorsun(yazmaktan vakit kalmıyordur :mrgreen: ) Ben, apaydın2134, Volkan, Vieri, Tolga GS'li, daha ne olsun. Ama bu demek değildir ki ayrım yapıyoruz. Hayır, kesinlikle hiçkimseye kurallar açısından iltimas geçmiyoruz...
Yapma be Genghis_Khan sen yazının saadece orasını okuyorsun orda biraz takılma vardı şaka mahayetinde yanlış anlama ben sadece şaka yaptım...
yoksa öyle bir ayrımcılık olduğunu kesinlikle sanmıyorum.her yazılanı bu kadar ciddiye almayın...

Genghis_Khan
12.Temmuz.2005, 17:36
ben senin yazdıklarını ciddiye aldığım için değil. Sadece fenerliymişim gibi yanlış anlamalara meydan vermemek için yazdım(Allah Korusun... :mrgreen:)

gezenti
12.Temmuz.2005, 17:53
ben senin yazdıklarını ciddiye aldığım için değil. Sadece fenerliymişim gibi yanlış anlamalara meydan vermemek için yazdım(Allah Korusun... :mrgreen:)
tamam artık uzatmayalım bu olayı BOŞVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

desperate84
13.Temmuz.2005, 11:46
alişen böyle birşey dememiştir.fanatik zaten 6s'ye yakın bir gazete.evirip çevirip oraya koymuşlardır bi şekilde.fotomaç,fanatik....ahh keşke kaliteli bi spor gazetemiz olsa yaw...mesela LaGazettaDellaSport gibi :roll:

gezenti
13.Temmuz.2005, 14:16
alişen böyle birşey dememiştir.fanatik zaten 6s'ye yakın bir gazete.evirip çevirip oraya koymuşlardır bi şekilde.fotomaç,fanatik....ahh keşke kaliteli bi spor gazetemiz olsa yaw...mesela LaGazettaDellaSport gibi :roll:
tamam transfer haberlerini sallıyor olabilirler ama bazı şeylerde yalan söylenmez....

desperate84
13.Temmuz.2005, 17:56
yok yok kesin yalan!! (h)

RoCCo_42
18.Temmuz.2005, 13:59
görende türkiyede medya galatasarayın elinde sanacak. puhahhaa.
Kusra bakma ama türkiyede spor medayası fenerin elinde yani bı savin cökmüs oluyor desperate.

VoLkaN BaROs
21.Temmuz.2005, 19:40
aynı takılmayı bana yapsalar oldukça büyük bir tebessüm oluşurdu yüzümde, ABOOO' nun da kızacağını sanmam, sonuçta böyle ufak tefek takılmalara kızmayacak kadar aklı başında insanlarız.

Ali Şen' in böyle bir kelime etmiş olmasına da ihtimal vermiyorum, zannetmem ki kulübün en önde gelen kişilerinden biri, üstelik yıllarca başkanlığını yapmış biri bu kelimeleri sarfetsin.. Bence Ali Şen başka bişi demiştir gazete de böyle yorumlamıştır

Frank_Castle
23.Temmuz.2005, 00:19
ali zen bazkan fenerbaze zampiyon ..

Cengo
23.Temmuz.2005, 06:46

hani nerde link ver.fenerin internet sitesinde yayınlandımı?ben pasfotomaç fanatik gazetelerini okumadım okumamda.hepsi yalan..gerçi transfer haberleri hepsi yalan bugünde deco'yu galatasaraya getiriyorlardı.

Bu tür bir şakayı kabul etmem.
Antipati topluyorsunuz, arkamdan konuşulmasından hoşlanmam.

Uzun zaman sonra futbol forumuna bakayım dedim ama şakanın tadını kaçıran fanatizm dolu yazılar yazılmış.

Yıllar yılı fanatizmden dolayı büyük sorunlar çektik. Döner bıçakları, grup kavgaları, otobüs parçalamalar vs..

Herhangi bir yorum yapmadığım bir konuda dahi bu tür cümleler kurabilmek hiç hoş değil.Samimi arkadaş olsak nasıl yüzüme bakabilirdiniz acaba?
Hiç tanımadığınız biri ile nasıl dalga geçmeye kalkabilirsiniz..
Neyin ne olduğunu iyi bilirim.

Ali Şen bu tür bir cümle kurmaz.
Nerede söylendiğinin kanıtı bile olmayan, birilerinin gazetede çıktı dediği bir konu üzerine uzun uzun tartışmışsınız.
Hani sizin araştırmacılığınız?
Ne denir ki buna.İlk söylemeniz gereken 'Kaynak nedir' olmalıydı ............

İsterseniz sizi Ali Şen ile tanıştırabilirim ama bu konuştuklarınızı yüzüne de söyleyeceksiniz.Bilmem anlatabildim mi ?..

gezenti
23.Temmuz.2005, 09:59

Bu tür bir şakayı kabul etmem.
Antipati topluyorsunuz, arkamdan konuşulmasından hoşlanmam.

Uzun zaman sonra futbol forumuna bakayım dedim ama şakanın tadını kaçıran fanatizm dolu yazılar yazılmış.

Yıllar yılı fanatizmden dolayı büyük sorunlar çektik. Döner bıçakları, grup kavgaları, otobüs parçalamalar vs..

Herhangi bir yorum yapmadığım bir konuda dahi bu tür cümleler kurabilmek hiç hoş değil.Samimi arkadaş olsak nasıl yüzüme bakabilirdiniz acaba?
Hiç tanımadığınız biri ile nasıl dalga geçmeye kalkabilirsiniz..
Neyin ne olduğunu iyi bilirim.

Ali Şen bu tür bir cümle kurmaz.
Nerede söylendiğinin kanıtı bile olmayan, birilerinin gazetede çıktı dediği bir konu üzerine uzun uzun tartışmışsınız.
Hani sizin araştırmacılığınız?
Ne denir ki buna.İlk söylemeniz gereken 'Kaynak nedir' olmalıydı ............

İsterseniz sizi Ali Şen ile tanıştırabilirim ama bu konuştuklarınızı yüzüne de söyleyeceksiniz.Bilmem anlatabildim mi ?..
yok aboo sen tanıdığım en büyük fenerlilerden birisin o yüzden sana takıldık kusura bakma yanlış anlama ama bu çok eski bir konuydu.baya oldu ben bu konuyu açalı sadece capricemanla ben ne cevap vericeğini merak ettik o yüzden kızdıysan kusura bakma....