Originally Posted by
gokhanarslan1991

Originally Posted by
capriceman

Originally Posted by
gokhanarslan1991

Originally Posted by
emirduman
Ehe, Fenerbahçeliler manevi babalarının bu sözüne ne dicek acaba..........
Ya o lafın kesin açıklaması wardır, muabbetin gelişinden öle birşey çıkmıştır, yoksa Ali Şen öle der mi ya?...
walla bilmiyom ama genede böyle birşey söylenmez.ABOO buna ne cevap vericek acaba merak ediyorum...
Cidden ha ilk aklıma o geldi. Sanırım gazetenin yalan yazdığını falan diyecek.

bak ben sana ABOO'nun söyleyeceği şeyleri şimdiden söyleyeyim.
hani nerde link ver.fenerin internet sitesinde yayınlandımı?ben pasfotomaç fanatik gazetelerini okumadım okumamda.hepsi yalan..gerçi transfer haberleri hepsi yalan bugünde deco'yu galatasaraya getiriyorlardı.
yani ABOO eğer okursan şaka yapıyoz yani alınma....
Bu tür bir şakayı kabul etmem.
Antipati topluyorsunuz, arkamdan konuşulmasından hoşlanmam.
Uzun zaman sonra futbol forumuna bakayım dedim ama şakanın tadını kaçıran fanatizm dolu yazılar yazılmış.
Yıllar yılı fanatizmden dolayı büyük sorunlar çektik. Döner bıçakları, grup kavgaları, otobüs parçalamalar vs..
Herhangi bir yorum yapmadığım bir konuda dahi bu tür cümleler kurabilmek hiç hoş değil.Samimi arkadaş olsak nasıl yüzüme bakabilirdiniz acaba?
Hiç tanımadığınız biri ile nasıl dalga geçmeye kalkabilirsiniz..
Neyin ne olduğunu iyi bilirim.
Ali Şen bu tür bir cümle kurmaz.
Nerede söylendiğinin kanıtı bile olmayan, birilerinin gazetede çıktı dediği bir konu üzerine uzun uzun tartışmışsınız.
Hani sizin araştırmacılığınız?
Ne denir ki buna.İlk söylemeniz gereken
'Kaynak nedir' olmalıydı ............
İsterseniz sizi Ali Şen ile tanıştırabilirim ama bu konuştuklarınızı yüzüne de söyleyeceksiniz.Bilmem anlatabildim mi ?..