View Full Version : Arkadaşlar futbolda iyi yerlere gelmesi gereken kulüpler?
gezenti
12.Temmuz.2005, 18:20
bana göre bursaspor köln celta vigo istanbulspor energy cottbus palermo.başlığa"Arkadaşlar futbolda iyi yerlere gelmesi gereken kulüpler?"diye yazdım ama yer yetmedi o yüzden asıl başlık şöyle olmalı.
Arkadaşlar futbolda iyi yerlere gelmesi gereken kulüpler ve yaptığı faaliyetler bursaspor köln ve istanbulspor yurt dışında bursaspor ingiltere istanbulspor almanya kölnde ispanyada spor okulu açtı.aklıma gelen takımlar bunlar sizinde bildiğiniz dünya ve türkiyede buna benzer faaliyetleri olan kulüpler varsa burda paylaşalaım.
gollum
12.Temmuz.2005, 18:28
gaziantep spor tabiki
(//l)
mustang
12.Temmuz.2005, 19:03
valla bütün külüplerimiz daha iyi noktalara gelmeli yok a külübüymüş yok b külübüymüş ayrım yapmamız lazım bütün takımlar hepimizin . türkiye 7 ayrı cografyaya ayrılıyor bu 7 ayrı cografyada daha iyi gelmesi gereken külüpler var mesela trakyadan başlayak edirne tarihi degerleriyle bir yerlere gelmesi lazımdı ama ne futbol olsun ne basketbol olsun hiç bir yerde yok.marmarada bursa,kocaeli.sakarya vs.... ege hele son yıllarda battı hiç yoklar göztepenin haline cok üzülüyorum.akdeniz de yok bir antalya vardı o da ortalıklarda yok .karadenizde bir trabzonla yetmezki samsun,rize.gibi takımların yukarıyı zorlamaları lazım o da yok güneyde ise bir gaziantep .diyarbakır bunlarda zorlamalı yukarıyı ,dogu son yııllarda futbol ve bütün branşlarda gerileme var.iç anadolu da gençlerbirligi ,ankaragücü bunlar uzun seneler 1.ligdeler birşey yapamadılar.kayserispor desen onu hiç sorma ne yapacagı belli degil.valla yeni çıkan takımlar lige zevk getirmesi lazım ben özellikle ankaraspor ve kayseri erciyesten bir şeyler bekliyorum bu takımları 2ligden beri izlerim bu iki takım aynı özellikte oynuyorlardı ve herkes tarafından begeniliyordu.hatırlarsınız bu iki takım aynı sezon süper lige çıktı fakat erciyes yerine kayserispor çıktı.neyse fazla uzatmayayım diyecegim o ki yeni çıkan takımlardan çok umutluyum sivas vestel inşallah ligimize zevk getiriler
gezenti
12.Temmuz.2005, 21:44
valla bütün külüplerimiz daha iyi noktalara gelmeli yok a külübüymüş yok b külübüymüş ayrım yapmamız lazım bütün takımlar hepimizin . türkiye 7 ayrı cografyaya ayrılıyor bu 7 ayrı cografyada daha iyi gelmesi gereken külüpler var mesela trakyadan başlayak edirne tarihi degerleriyle bir yerlere gelmesi lazımdı ama ne futbol olsun ne basketbol olsun hiç bir yerde yok.marmarada bursa,kocaeli.sakarya vs.... ege hele son yıllarda battı hiç yoklar göztepenin haline cok üzülüyorum.akdeniz de yok bir antalya vardı o da ortalıklarda yok .karadenizde bir trabzonla yetmezki samsun,rize.gibi takımların yukarıyı zorlamaları lazım o da yok güneyde ise bir gaziantep .diyarbakır bunlarda zorlamalı yukarıyı ,dogu son yııllarda futbol ve bütün branşlarda gerileme var.iç anadolu da gençlerbirligi ,ankaragücü bunlar uzun seneler 1.ligdeler birşey yapamadılar.kayserispor desen onu hiç sorma ne yapacagı belli degil.valla yeni çıkan takımlar lige zevk getirmesi lazım ben özellikle ankaraspor ve kayseri erciyesten bir şeyler bekliyorum bu takımları 2ligden beri izlerim bu iki takım aynı özellikte oynuyorlardı ve herkes tarafından begeniliyordu.hatırlarsınız bu iki takım aynı sezon süper lige çıktı fakat erciyes yerine kayserispor çıktı.neyse fazla uzatmayayım diyecegim o ki yeni çıkan takımlardan çok umutluyum sivas vestel inşallah ligimize zevk getiriler
yok arkadaşım bende türk kuluplerinin dünya markası olmasını ama bunun için bir spor okulu filan açmaları lazım bazı kulüpler bunun farkına varıp bu sene yaz okullarını yurt sınırlarınıda aşarak almanya ilgiltereye yaz okulu açtılar...
desperate84
13.Temmuz.2005, 11:41
ben açıkcası italyadan plaermonun daha çok büyümesini istioyrum.Don Carleoné'nin takımı sayılır ne de olsa ;)
gezenti
13.Temmuz.2005, 14:20
ben açıkcası italyadan plaermonun daha çok büyümesini istioyrum.Don Carleoné'nin takımı sayılır ne de olsa ;)
valla bilmiyorum gerçi bu sene iyi işler yaptılar transferlerie iyi ama izlicez ve görcez...
mustang
14.Temmuz.2005, 20:21
yok arkadaşım bende türk kuluplerinin dünya markası olmasını ama bunun için bir spor okulu filan açmaları lazım bazı kulüpler bunun farkına varıp bu sene yaz okullarını yurt sınırlarınıda aşarak almanya ilgiltereye yaz okulu açtılar... haklısın ilk önce kendi ülkendeki futbolculara güvenecen
Ronaldinho_99
14.Temmuz.2005, 20:59
Eger super lig kaliteli bi lig olacaksa tum kuluplerimizin iyi yerlere gelmesi gerekir
Frank_Castle
15.Temmuz.2005, 00:31
her takımın amacı bu değil mi zaten ?
sergen yalçın
15.Temmuz.2005, 00:39
tabiki bu ama beşiktaşla kasımpaşa aynı seviyede değil
bence karşıyaka iyi yerlere gelmeli (eh nede olsa memleketim)
metin oktay
15.Temmuz.2005, 09:56
metin oktayımızında transfer oldugu takımdır ayrıca,o yuzden bende ayrı bi severim
mustang
15.Temmuz.2005, 17:41
10 NUMARA METİN OKTAY SÜPER BİR FUTBOLCUYDU
gezenti
16.Temmuz.2005, 17:40
yok beyler bütün türk takımlarının iyi yeerlere gelmesini bende isterim.ama bunun için altyapısını güçlendiren tesislerini yenileyen genç yetenekler keşfeden takımlardan bahsediyoruz.böyle takımlar varsa burda tartışalım...
capriceman
25.Temmuz.2005, 02:33
İstanbulsporun orda ne işi var? Alakasız camia bilinci olmayan bir kulüp işte.
gerilla
25.Temmuz.2005, 11:20
Altay yıllardır altyapıya cok önem veren ve yıllardır 4 büyüklere sürekli futbolcu veren bir kulup (Necati Ateş, İbrahim Akın, Sinan Kologlu vs). Buna ragmen hala borçları var ve hala 2.ligdeler. Bence yetiştirdikleri futbolcuları biraz daha ellerinde tutsalar süper işler yaparlar.
Bu arada son yıllarda izmir kuluplerinin halleri içler acısı. Göztepe rekor kırarak 2 sezonda 2 küme düştü. Keza altay ve karsıyaka sürünüyor. Türkiyenin 3. büyük sehri olarak hiç yakışmıyor bu durum. Artık bu duruma izmirli büyüklerin bi el atma zamanı geldi...
capriceman
25.Temmuz.2005, 14:13
Erzurum, Malatya, Altay, Göztepe, Eskişehir, Bolu, Antalya...
Berkology
26.Temmuz.2005, 20:54
Villareal yıllardır çok mantıklı bir transfer politikası izliyor.Bence Villareal.Türkiye'den de Gençlerbirliği.