Originally Posted by
mustang
valla bütün külüplerimiz daha iyi noktalara gelmeli yok a külübüymüş yok b külübüymüş ayrım yapmamız lazım bütün takımlar hepimizin . türkiye 7 ayrı cografyaya ayrılıyor bu 7 ayrı cografyada daha iyi gelmesi gereken külüpler var mesela trakyadan başlayak edirne tarihi degerleriyle bir yerlere gelmesi lazımdı ama ne futbol olsun ne basketbol olsun hiç bir yerde yok.marmarada bursa,kocaeli.sakarya vs.... ege hele son yıllarda battı hiç yoklar göztepenin haline cok üzülüyorum.akdeniz de yok bir antalya vardı o da ortalıklarda yok .karadenizde bir trabzonla yetmezki samsun,rize.gibi takımların yukarıyı zorlamaları lazım o da yok güneyde ise bir gaziantep .diyarbakır bunlarda zorlamalı yukarıyı ,dogu son yııllarda futbol ve bütün branşlarda gerileme var.iç anadolu da gençlerbirligi ,ankaragücü bunlar uzun seneler 1.ligdeler birşey yapamadılar.kayserispor desen onu hiç sorma ne yapacagı belli degil.valla yeni çıkan takımlar lige zevk getirmesi lazım ben özellikle ankaraspor ve kayseri erciyesten bir şeyler bekliyorum bu takımları 2ligden beri izlerim bu iki takım aynı özellikte oynuyorlardı ve herkes tarafından begeniliyordu.hatırlarsınız bu iki takım aynı sezon süper lige çıktı fakat erciyes yerine kayserispor çıktı.neyse fazla uzatmayayım diyecegim o ki yeni çıkan takımlardan çok umutluyum sivas vestel inşallah ligimize zevk getiriler