Log in

View Full Version : En kral Sambacı

eGowiCh
03.Kasım.2006, 17:12
Süper Lig'e Brezilyalı oyuncular damga vuruyor. İkisi Türk vatandaşı olan 30 Brezilyalı oyuncunun yer aldığı ligimizde Alex attığı ve attırdığı gollerle en öne çıkan oyuncu oldu. Koşmadığı için eleştirilen Alex orta sahada oynamasına rağmen attığı 9 golle F.Bahçe'nin lider olmasında başrolü üstlendi. Son haftadaki F.Bahçe yenilgisine kadar lider olan Vestel'i de 7 gol atan Rafael sırtlıyor.

DAHA NE YAPSIN?
F.Bahçe'nin yıldızı Alex'in sergilediği bu muhteşem performansa rağmen Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'dan çağrı alamaması da otoriteler tarafından eleştiriliyor. Alex ve Rafael'den sonra Beşiktaşlı Bobo, A.Gücülü Jaba ve Ankarasporlu Tita 4'er golle 30 vatandaşının yer aldığı ligimizde ön plana çıkan diğer sambacılar olarak dikkat çekiyor. Büyük umutlarla alınan bazı oyuncular ise hayal kırıklığı yarattı.

6 TAKIM SAMBACISIZ
Trabzon'da Marcelinho, F.Bahçe'de Deivid ve Edu, Beşiktaş'ta Ricardinho ve Kleberson bunlardan bazıları. F.Bahçe'de Aurelio, Beşiktaş'ta Nobre Türk vatandaşı statüsünde forma giyerken, Mehmet adını alan Aurelio, Milli Takım'ın da değişmez oyuncusu oldu. Ligde Brezilyalı oyuncusu bulunmayan takımlar ise şöyle: G.Saray, Antalya, G.Antep, G.Birliği, Kayseri ve Kayseri Erciyes.

SYLaR
03.Kasım.2006, 17:15
Alex Türkiye klasmanında iyi iş yapar.Ama ama ne Brezilya Milli Takımında nede Avrupada iş yapamaz.Niye?Çünkü koşmuyor

eGowiCh
03.Kasım.2006, 17:20
Burada konu, Türkiye Ligi'ndeki sambacıların durumu. Avrupa ile kıyaslama söz konusu değil haberde. Konu dışına çıkmaya, fanatiklik yapmaya ve Alex düşmanlığı sergilemeye lüzum yok bence. Türkiye Ligi'ndeki en iyi Brezilyalı, tartışmasız Alex bana göre de...

SYLaR
03.Kasım.2006, 17:22
DAHA NE YAPSIN?
F.Bahçe'nin yıldızı Alex'in sergilediği bu muhteşem performansa rağmen Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'dan çağrı alamaması da otoriteler tarafından eleştiriliyor. Alex ve Rafael'den sonra Beşiktaşlı Bobo, A.Gücülü Jaba ve Ankarasporlu Tita 4'er golle 30 vatandaşının yer aldığı ligimizde ön plana çıkan diğer sambacılar olarak dikkat çekiyor. Büyük umutlarla alınan bazı oyuncular ise hayal kırıklığı yarattı.

Benim o mesajı çekmemin nedeni haberin bu bölümüydü.Dunganın onu Brezilya milli Takımına almamasıydı.Fanatiklik falan yaptığım yok

Ayrıca Alex şu an türkiyede sergiledikleri performansla en iyi yabancı oyunculardan biri Appiah ile.Ve Türkiye ligindeki en iyi Brezilyalı performansı ile tabi Alexdir

eGowiCh
03.Kasım.2006, 17:37
Dikkat edersen haberde Türkiye'de oynayan diğer yabancılarla kıyaslanmış. Ronaldinho, Kaka ile değil. O mesajı yazma sebebim buydu.

SYLaR
03.Kasım.2006, 17:40
Galiba birbirimiz yanlış anladık.Bencede Türkiyedeki en iyi Brezilyalı Alexdir.Hatta en iyi yabancılardan biridirde(Benim gözümde en iyisi Appiahdır).Ben sadece haberi yazan kişi Dunganın Alexi niye milli takıma almıyo diye eleştirmesi kısmını yazdım.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

besiktas1903
03.Kasım.2006, 18:37
bencede alex turkiyede en iy sambaci.

zaten brezilyalarin cosmadi yer yok cogu avrupa liglerinde basarili sambacilar var. ispanya, ronaldinho italya kaka, almanya lucio, hollanda alex, ingiltere gilberto,fabio aurelio, fransa fred/juninho.

Sheriff
03.Kasım.2006, 19:19
Herkes bu görüşte birleşiyorsa 2006 Dünya Kupasında Alex yerine Ricardinho'nun çağrılması bir hataydı.

besiktas1903
03.Kasım.2006, 19:28
Herkes bu görüşte birleşiyorsa 2006 Dünya Kupasında Alex yerine Ricardinho'nun çağrılması bir hataydı.

bunu bilmem cunku ricardinho alexten daha fazla mucadele ediyor ve daha fazla kosuyor ve fizigi de iy. ama alex in assist duranloplari ricardinhodan daha iy bence. turkiye liginde alex daha iy ama bence ricardinho brezilya milli takiminda daha iy oynar.

TR.CaPTaiN
03.Kasım.2006, 19:50
3 yıldır Türkiye'deki en iyi sambacı Alex. Orta saha oyuncusu olmasına ragmen attıgı gollerde cabası:)

MeMo
03.Kasım.2006, 19:56
tabiki alex 11 maçta 9 gol

eGowiCh
03.Kasım.2006, 20:13
Carrusca, Ricardinho ve Marcelinho için ilk transfer olduklarında Alex'ten iyi diye manşet atıldı basında, burada da aynı şeyleri söyleyenler oldu.

Sanırım istatistikler ve şu anki durum her şeyi açıkça gözler önüne seriyor. Yorum yapmaya gerek yok.

MeMo
03.Kasım.2006, 20:15
zaten her futbolcu alexten iyi görüşlere göre ama istasistiki (sayısaL) veriler göre alex gelmiş geçmiş en iyi yabancı Hagi dahil sayısal olarak ki sergenlede kıyaslayın görürsünüz

OgUzKaGaN
03.Kasım.2006, 21:15
ulumemo295;
Ne dediğinin farkındamısın.Bak söylediğin gibi istatistiklere,yanlış düşündüğünü göreceksin..:@

EreN
03.Kasım.2006, 23:21
bugünde gördük ki alex..

EreN
03.Kasım.2006, 23:34
bugünde gördük ki alex..

nekop
03.Kasım.2006, 23:57
valla ben şu haliyle marcelinhoyu,ricardinhoyu alexe tercih ederim bi oyuncu yarım metre önünden geçen topa mudahale yapmıyor ve o top gidip gol oluyorsa bence o oyuncudan bi halt olmaz zaten istatisliklere falan bakıldıgında marcelinho alexe gore daha iyi...

gerrrard
04.Kasım.2006, 00:18
valla ben şu haliyle marcelinhoyu,ricardinhoyu alexe tercih ederim bi oyuncu yarım metre önünden geçen topa mudahale yapmıyor ve o top gidip gol oluyorsa bence o oyuncudan bi halt olmaz zaten istatisliklere falan bakıldıgında marcelinho alexe gore daha iyi...

KESİNLİKLE DOGRU SÖLÜYOSUN ALEX TURKİYE KOLAY BİR LİG OLDUGU İÇİN GOL ATIYOR.AVRUPADA İSE KORKAK TOP AYAGINDA BİLE YOK.BEN KOTU OYNARSAM BANA KOTU DERLER DİE DAHADA KOTU YAPIYOR

dinaMYt
04.Kasım.2006, 00:23
zaten hangi kalitedeki brezilyalılar ligimizde oynuyorki.marcelinho-ricardinho ve alex dışındakileri dikkate almak bile gereksiz.ricardinho ve marcelinhonun bu sezon türkiyeye geldikleri göz önüne alındığında elbette istatiksel olarak alex ön plana çıkacaktır.türkiye liginde attığı gollerin yaptığı asistlerin yarısını avrupada yapmış olsa alexe gerçekten müthiş oyuncu denebilirdi ama türkiye liginde alex olmasa da fb yine zirveye oynar.o yüzden alexte fazla abartacak bir taraf bulamıyorum.

TR.CaPTaiN
04.Kasım.2006, 00:31
Hadi anladık Alex Avrupa'da birsey yapamıyorda biraz insaf. Marcelinho ne yaptı Avrupa'da Ricardinho ne yaptı bunlar hem Türkiye'de birsey yapamıyor hem Avrupa'da.Alex hiç yoktan Türkiye'de yapıyor.

eGowiCh
04.Kasım.2006, 01:08

Turkcell Süper Lig'i takip etmiyorsun gördüğüm kadarıyla. Marcelinho, Alex'ten iyi dediğine göre...

Marcelinho'nun gol sayısı bildiğim kadarıyla 1, asist sayısını bilmiyorum.

Alex'in gol sayısı 10, asist sayısı da en az 6'dır sanırım.

Taraflı yorum yapmışsın Nekop, kusura bakma, senden beklemezdim.

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:19
Allah için şu Marcelinho'nun istatistiklerini bi bende göreyim:rolleyes:
Adam çocuk yapıyor,asist yapıyor,gol atıyor daha ne yapsın!:cool:

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:19
Turkcell Süper Lig'i takip etmiyorsun gördüğüm kadarıyla. Marcelinho, Alex'ten iyi dediğine göre...

Tita haric Türkiyedeki hiç bir brezilyalı bişi yaramaz

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:22
KESİNLİKLE DOGRU SÖLÜYOSUN ALEX TURKİYE KOLAY BİR LİG OLDUGU İÇİN GOL ATIYOR.AVRUPADA İSE KORKAK TOP AYAGINDA BİLE YOK.BEN KOTU OYNARSAM BANA KOTU DERLER DİE DAHADA KOTU YAPIYOR
Yorum yapıyorsun bari biraz mantıklıca eleştir...!
Somut bişeler koy ortaya...;;)

besiktas1903
04.Kasım.2006, 01:25
bizi niye kimse anlamiyor. alex in assist leri guzel ve durantoplari da cok guzel kullaniyor ve guzel goller attiyor ama nekopun dedigi gibi mudahale yapmiyor. ben alexe kotu oyuncu demiyorum ama brezilya mili takimina onun yerine ricardinhohu secerim. ve besiktasta ricardinhonun yerine alexi gormek isterim.

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:26
Yorum yapıyorsun bari biraz mantıklıca eleştir...!
Somut bişeler koy ortaya...;;)

Alex in durumu apaçık ortada

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:28
bizi niye kimse anlamiyor. alex in assist leri guzel ve durantoplari da cok guzel kullaniyor ve guzel goller attiyor ama nekopun dedigi gibi mudahale yapmiyor. ben alexe kotu oyuncu demiyorum ama brezilya mili takimina onun yerine ricardinhohu secerim. ve besiktasta ricardinhonun yerine alexi gormek isterim.

Alex zaten bütün herşeyi yapsa şu anda Türkiye'de değil Avrupa'da oynuyor olurdu...;;)
Kimse Alex'in Dünya Çapında bir yıldız olduğunu,her maçı kusursuz olaak çıkarttığını söylemiyor hani derler ya eldeki imkanlarla bu kadar,Türkiye liginde de yabancının kralı Alex'tir...
2*2=4 bu kadar basit...;;)

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:28

Türkiye'de işlev görüyor.Ya avrupa??Sen hiç güzel oynadıgını veya topla calım attıgını gördünmü?

acıkcası ben görmedim

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:29
Alex in durumu apaçık ortada

Az önce yaptığın yorumu biraz açsana...!
Ayrıca zaten şu anda takım olarak Avrupa'da arlık gösteremedik...
Kaldı ki topic'i açan renkdaşım Türkiye liginin en iyisi demiş ama siz karalamak için konuyu değiştiriyorsunuz anlayın işte Türkiye'de yabancının kralı Alex...!
İnsanüstü istatistik...;;)

besiktas1903
04.Kasım.2006, 01:31
Alex zaten bütün herşeyi yapsa şu anda Türkiye'de değil Avrupa'da oynuyor olurdu...;;)
Kimse Alex'in Dünya Çapında bir yıldız olduğunu,her maçı kusursuz olaak çıkarttığını söylemiyor hani derler ya eldeki imkanlarla bu kadar,Türkiye liginde de yabancının kralı Alex'tir...
2*2=4 bu kadar basit...;;)

bende zaten oncedende demistim turkiyede en iy yabanci oyuncu alex ama ben sadece onu brezilya mili takimina almam dedim yani ona kotu oyuncu demiyorum.

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:31
acıkcası ben görmedim
Her cümleni ayrı ayrı msj olarak göndermene gerek yok...
Ayrıca hala anlamıyorsun TÜRKİYE'de ki formundan bahsediyoruz...

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:33
bende zaten oncedende demistim turkiyede en iy yabanci oyuncu alex di ama ben sadece onu brezilya mili takimina almam dedim yani ona kotu oyuncu demiyorum.
Brezilya milli takımı bana ve de çoğu kişiye göre Dünyanın Ulusal takımları arasındaki en güçlü ekiptir...
Oraya girmesi oldukça zor hele ki Türkiye'de bu medya bu zihniyet,vs... varken Alex tek başına şampiyonda yapsa Brezilya kadrosuna giremez...
Çünkü Türk futbolunun dünyada yeri yok bununda nedenlerinden biri şu anda yaptığımız olay hep karala tam karala...

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:34
Az önce yaptığın yorumu biraz açsana...!
Ayrıca zaten şu anda takım olarak Avrupa'da arlık gösteremedik...
Kaldı ki topic'i açan renkdaşım Türkiye liginin en iyisi demiş ama siz karalamak için konuyu değiştiriyorsunuz anlayın işte Türkiye'de yabancının kralı Alex...!
İnsanüstü istatistik...;;)

1_Dinamo Kiev macında avrupa macı Berbat!!!!!!!!!
2_Milan macı ONUN YÜZÜNDEN GOL YEDİ FB VE TURKİYENİN PUANI DÜSTÜ!!!!!
3_İŞLEVİ SADECE TURKİYEDE

Bu adamı bana 1 kurusa bile verseler almam reserveden daha ii futbolcu cıkar alırsamda kesfedecegim oyuncudan yoksul düserim vede olan bana olur

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:37
1_Dinamo Kiev macında avrupa macı Berbat!!!!!!!!!
3_İŞLEVİ SADECE TURKİYEDE
Ya kardeş verdiğin örnekleri ilkokul çocukları kendi aralarında tartışırken vermez Alex top kaptırmış onun yüzünden gol olmuş ben buna gülerim...
Zaten Alex'in Avrupa'da süper olduğunu söyleyen kim var bu topic'te ama ben savunduğum şey hakkında çok somut örnekler verebilirm Alex Türkiye'nin en iyisidir istatistikler ortadadır...

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:37
Bir daha söyluyorum

TÜRKİYEDEKİ TİTA HARİC HİCBİR BREZİLYALI İİ DEİLDİR!

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:38
Bu adamı bana 1 kurusa bile verseler almam reserveden daha ii futbolcu cıkar alırsamda kesfedecegim oyuncudan yoksul düserim vede olan bana olur
Anlıyorum seni,güldürdün beni...:D

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:39
Türkiyede ii futbolcu yok! en ii futbolcuda bana göre Vesteli sırtlayan Rafaeldir

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:39
Bir daha söyluyorum

TÜRKİYEDEKİ TİTA HARİC HİCBİR BREZİLYALI İİ DEİLDİR!
Şahsen ben benim fazla takmadığım bir futbolcu için bu saatte bu kadar zaman kaybetmezdim konu Alex değilde Tita olsaydı eminim hani senin o çok övdüğün Tita var ya 1-2 post2la konuyu kapatırdın ama sen de biliyorsun konu ALEX mevzu büyük...;;)

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:40
Alex rafaelden ii bir futbolcu deildir!!!!!!

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:40
Şahsen ben benim fazla takmadığım bir futbolcu için bu saatte bu kadar zaman kaybetmezdim konu Alex değilde Tita olsaydı eminim hani senin o çok övdüğün Tita var ya 1-2 post2la konuyu kapatırdın ama sen de biliyorsun konu ALEX mevzu büyük...;;)

Mevzu büyükmü :D:D:D

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:42
Türkiyede ii futbolcu yok! en ii futbolcuda bana göre Vesteli sırtlayan Rafaeldir
Valla sen komedisin gece gece güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün çok futbol biligli kardeşim benim az önce Türkiye'deki en iyi yabancı Tita dedin şimdide Manisaspor'lu Rafael Marques diyorsun peki sen bu şahsın memleketeini biliyor musun?:rolleyes:
Bi dediğin bir dediğini tutmuyor az daha gayret edersen Alex Türkiye'nin en iyi Brezilya'lısı dersin ha gayret...

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:42
senin su dedigin alex cruzeirodada bişi yapamadı tita bile iidir ondan diyorum sana cruzeiroda yolladılar alexi direk anladılar bişi yapamadıgını yolladular

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:43
Mevzu büyükmü :D:D:D
Hemde çok o msj'ın içinden çekip çıkardığın yer aslında kayda değer değil ama ortaya somut bişeyler koyamayınca konuyu değiştirmekte kaçınılmaz oluyor tabi;;)

gerrrard
bu arada pardon brezilyalı rafayı unuttum onun için simdi söyledim

_GFB_
senin su dedigin alex cruzeirodada bişi yapamadı tita bile iidir ondan diyorum sana cruzeiroda yolladılar alexi direk anladılar bişi yapamadıgını yolladular
Yorumsuz...!

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:44
bu arada pardon brezilyalı rafayı unuttum onun için simdi söyledim
BElki Alex'i de aklının bi köşesinde unutmuşsundur zorla çıkar birazdan...

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:46
:D senin dedigin gibi alex unutulurmu diosunya bu adam harika felan die bu adam harika olsa idi zaten ben her lafımda bu adamı överdim

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:48
:D senin dedigin gibi alex unutulurmu diosunya bu adam harika felan die bu adam harika olsa idi zaten ben her lafımda bu adamı överdim
Çok sevdiğin R.Marques'i nasıl sonradan aklına düştüyse belki Alex'te sonradan düşer dedim ama olmayacak galiba biraz sonrada Wederson'u eklersen şaşırmam biraz daha araştırma yap...

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:52
ben rafayı cok sevmiyorum Alex cok ii olabilir türkiyede ama en iisi deil ben sana bunu anlatmaya calısıyorum 2 saattir

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:55
ben rafayı cok sevmiyorum Alex cok ii olabilir türkiyede ama en iisi deil ben sana bunu anlatmaya calısıyorum 2 saattir
Ben de bunu kabul etmiyorum ben gerçekçi oldum Avrupa'da Alex'in bir katkısını göremediğimizi söyledim ama Türkiye'de nasıl istersen Alex'in en iyi olduğu ispatlanır...

gerrrard
04.Kasım.2006, 01:56
Alexin neyini begeniyorsun?

_GFB_
04.Kasım.2006, 01:57
Alexin neyini begeniyorsun?

Sen Ciddi misin?

Golleri,Asistleri,Top Dağıtımı,oyun kuruculuğu,duran topları,klas hareketleri,adam eksiltmes,vs.. Türkiye'de bunların hepsini yapıyor sayılacak başka bişey var mı?

gerrrard
04.Kasım.2006, 02:00
:D bu adam bunların hepsini harfiyen uygulasa zaten adam harika olur.Bu dediklerini riquelme bile zar zor yapıyor cok abartılı

_GFB_
04.Kasım.2006, 02:04
:D bu adam bunların hepsini harfiyen uygulasa zaten adam harika olur.Bu dediklerini riquelme bile zar zor yapıyor cok abartılı
Harfiyen uyguluyor diyen kim söylemediğim şeyleri söylemiş gibi gösterme gerektiğinde yapıyor,ayrıca bunları Türkiye'de yapıyor Riquelme ile Alex'i ayıran özellik bu zaten biraz anlamaya çalış at gözlüğüyle bakma...
Tarafsız konuştuğuna beni nasıl inandırabilirsin...?
Ayrıca Alex Türkiye şartlarında zaten harika...

paco
04.Kasım.2006, 02:19
alex in katkilarini oyun stilini elestirmek olmaz ama su siralar rafael daha formda ama bu rafael daha iyi bir oyuncu anlamina gelmez

eGowiCh
04.Kasım.2006, 02:56
Konuyu Rafael'e getiren arkadaşa bir sorum var: Ersun Yanal, ikinci lig takımı Samsunspor'dan Rafael'i transfer etmeseydi, bu formu yakalayabilir miydi veya onun adını kim duyardı?

paco
04.Kasım.2006, 05:28
Konuyu Rafael'e getiren arkadaşa bir sorum var: Ersun Yanal, ikinci lig takımı Samsunspor'dan Rafael'i transfer etmeseydi, bu formu yakalayabilir miydi veya onun adını kim duyardı?

bence sorun rafael in nerelerden gelmesi degil ne yaptigi daha onemli gibime geliyor oyle ya da boyle bir yerlere geldi ve form grafigi en iyi yabancilardan biri su anda

meddah
04.Kasım.2006, 07:54
gerrrard ve !GFB!,
Biraz daha seviyeli olalım lütfen.. Yukarıdaki anlamsız mesajlarınız silinmiştir.

TR.CaPTaiN
04.Kasım.2006, 10:27

Haklısın hatta birde üste para verdiler.Takım kaptanlarını direk postaladılar biraz insaf Alex'in Cruizero daki istatistikleride ortadadır.Objektif bakarsan herseyi daha iyi görürsün. Bu arada demek Rafael Alex'ten daha iyi buna sadece gülünür.;)
Adam orta saha 3 senedir gol krallıgında yarısıyor + asist kralı oluyor yinede Türkiye'nin en iyisi olmuyor demek sasılacak sey.

El Comandante
04.Kasım.2006, 17:12
arkadaslar ne kadar da galatasarayli olsamda sunu üzülerek kabul ediyorum,ümit karan türkiyenin en iyisi :D:D:D

EreN
04.Kasım.2006, 18:14
arkadaslar ne kadar da galatasarayli olsamda sunu üzülerek kabul ediyorum,ümit karan türkiyenin en iyisi :D:D:D

(//j) (//j) (//j) (//j) (//j) (//j) (//j)

fmsmyrna
04.Kasım.2006, 18:17
rafael in hangi takımdan manisa ya geldiğini televizyonlar sölemese onu bile bilmiceniz halen rafael daha iyi diyosunuz

El Comandante
04.Kasım.2006, 18:18
(//j) (//j) (//j) (//j) (//j) (//j) (//j)

bu ne simdi,ben kendi fikrimi söylüyorum,türkiyenin en iyi futbolcusu ümit karandir.

_GFB_
04.Kasım.2006, 20:44
Rafael,Alex'ten iyi diyenler Cem Yılmaz'a özeniyor olmalılar...
Çok iyi güldürüyorlar...

EreN
04.Kasım.2006, 22:08
bu ne simdi,ben kendi fikrimi söylüyorum,türkiyenin en iyi futbolcusu ümit karandir.
Konu başlığını okuyuver zahmet olmaz sanırım.hatta bu yazdıklarımı okuyana kadar yukardaki konu başlığını okusan daha az vakit kaybı olurdu sana dimi ? ama sen naptın konunun başlığına bile bakmadan buraya yazdın.yada espricik yaptın..
eğer gerçekten konunun ne olduğunun farkındaysan hala burayı neden okuyorsun..yani yazdığımı..bak hala okuyor :) :rolleyes:

Sheriff
04.Kasım.2006, 23:44
Alex avrupada iyi performans sergileyemiyorsa bunun en önemli nedeni kaliteli savunmacılar tarafından marke edilmesidir.Alex Türkiye'deki en iyi Avrupada da sayılı Brezilyalılar dan birisidir benim fikrimce.

nekop
05.Kasım.2006, 00:38

ayıptır söylemesi geçmişe bakıyorsak neden sadece bu sezona bakıyoruz diger yıllarada baksakya marcelinhonun 5 yıl buldesliga gibi bi ligde orta sınıf bi takımda yaptıklarınada baksakya...

ümit ne zaman brezilyalı oldu...

gerrrard
05.Kasım.2006, 00:40
ayıptır söylemesi geçmişe bakıyorsak neden sadece bu sezona bakıyoruz diger yıllarada baksakya marcelinhonun 5 yıl buldesliga gibi bi ligde orta sınıf bi takımda yaptıklarınada baksakya...

Marcelinho BundesLiga da 2 kez gol kralı olmustur gecmise göre alexten daha ii bir furbolcudur ts ye yararlı olacaktır bence ısınamadı takıma

meddah
05.Kasım.2006, 02:55
Uçma gerrrard, Marcelinho Almanya'da gol kralı falan olmadı..

Omerdinho
05.Kasım.2006, 10:46
Alex Türkiye klasmanında iyi iş yapar.Ama ama ne Brezilya Milli Takımında nede Avrupada iş yapamaz.Niye?Çünkü koşmuyor

Alexin görevi kosmak pres yapmak degilki zaten..
Oyun kurucudur Alex..

Yaw sen ne dediginin farkinda degilsin galiba :) Birakin su fb dusmanligini
Trömsö deki macida onun yuzunden gs kaybetti turkiyenin puani düstü :D
Hersey Alexin yüzünden zaten ceksin gitsin ülkemizden puanimiz yükselir belki :D

gerrrard
05.Kasım.2006, 11:16
Alexin görevi kosmak pres yapmak degilki zaten..
Oyun kurucudur Alex..

Yaw sen ne dediginin farkinda degilsin galiba :) Birakin su fb dusmanligini
Trömsö deki macida onun yuzunden gs kaybetti turkiyenin puani düstü :D
Hersey Alexin yüzünden zaten ceksin gitsin ülkemizden puanimiz yükselir belki :D

Kabul ediyorum gs resmen rezil oldu bizide rezil etti.Ama Alexi avrupada oynatmayacaksın

gerrrard
05.Kasım.2006, 11:18
Uçma gerrrard, Marcelinho Almanya'da gol kralı falan olmadı..

Bundesliga'da 2004/2005 sezonunda ve 2002/2003 sezonlarında Marcelinho Hertha Berlinde GOL Kralı olmustur.

eGowiCh
05.Kasım.2006, 12:32
Marcelinho'dan önce Bundesliga'da gol kralı olacak çok kişi var gerrard :)

Nekop; biz burada Turkcell SüperLig'teki yabancıları konuşuyoruz. Marcelinho'nun Bundesliga'da yaptıkları beni ilgilendirmiyor. Alex, şu an Türkiye'deki en iyi yabancıdır. Marcelinho'nun Türkiye'de hiçbir istatistiği yok.

Eğer geçmişe bakacaksak, Alex'in ve Deivid'in Cruzeiro'daki, Kezman'ın PSV'deki performanslarına da bakalım.

gerrrard
05.Kasım.2006, 12:40
Marcelinho'dan önce Bundesliga'da gol kralı olacak çok kişi var gerrard :)

Nekop; biz burada Turkcell SüperLig'teki yabancıları konuşuyoruz. Marcelinho'nun Bundesliga'da yaptıkları beni ilgilendirmiyor. Alex, şu an Türkiye'deki en iyi yabancıdır. Marcelinho'nun Türkiye'de hiçbir istatistiği yok.

Eğer geçmişe bakacaksak, Alex'in ve Deivid'in Cruzeiro'daki, Kezman'ın PSV'deki performanslarına da bakalım.

Ben Alex'in ve Deividin brezilya takımı olan cruzeiro'daki performansını begenmiyorum.Ama Kezman'ın gecmisinde PSV de iyiydi Chelsea'de pek oynamadı ve form kaybetti.Atletico Madrid'tede forma bulamıyınca FB ye geldi.İşte Kezman'ın gecmişi!

eGowiCh
05.Kasım.2006, 12:52
Alex ve Deivid'in Cruzeiro performansını beğenmiyor muydun?

Alex, Brezilya'da yılın futbolcusu seçildi o performansıyla.

Deivid ise 38 maçta 30 gol attı.

Kezman'ın geçmişi, 2 sene Hollanda Ligi gol kralı oldu, 26.5 m pound gibi rekor bir ücretle yeni (Mourinho'lu) Chelsea'nin ilk transfer ettiği santrafor oldu. Chelsea'de sorunlar yaşayınca Atletico Madrid'e transfer oldu. Orada 30 maçta 8 gol attı ve Fenerbahçe'ye geldi.

eGowiCh
05.Kasım.2006, 12:54
Tek başına takım!
Brezilyalı yıldız 12 maçta 10 gol, 9 asist ile Fener'i sırtladı. Ligde Sakarya ve Rizespor'dan çok gol attı

Alex atıyor, attırıyor, F.Bahçe zirveye kuruluyor. Brezilyalı oyuncu eleştirildikçe performansını katlıyor. G.Antep maçında da bir gol bir asistle farklı galibiyetin mimarlarından olan Alex, 12 haftada alkışlanacak bir performans çizdi. Üstelik orta sahada oynamasına rağmen gol krallığı yarışında da en önde. Alex ligde 2 takımdan (Sakarya, Rize) çok gol attı. Üç takım da (Bursa, Denizli, G.Birliği) ancak onun kadar gol atabildi.

Vestel'e geçildi !
F.Bahçe'nin attığı 30 golün 19'unda imzası olan Alex'i ligde sadece Vestel Manisa geçebildi. Çünkü ligde F.Bahçe ve Manisa (25 gol) dışındaki takımlar 20 golü aşamadı. Teknik direktör Zico tüm eleştirilere karşın Alex'e güvendi, ilk 11'de sahaya sürdü. Alex, F.Bahçe kariyerinde bir sezonda neredeyse 40'a yakın golde pay sahibi oldu.

Murat DEMİRYAS

meddah
05.Kasım.2006, 14:45
Bundesliga'da 2004/2005 sezonunda ve 2002/2003 sezonlarında Marcelinho Hertha Berlinde GOL Kralı olmustur.

Sen bu bilgileri nerden alıyorsun? Fotomaç arşivinden mi?

2004 - 2005 sezonunda Marcelinho Bundesliga Gol krallığı sıralamasında dördüncü sırada idi..

Marek Mintal - 24 gol
Roy Makaay - 22 gol
D. Berbatov - 20 gol
Marcelinho - 18 gol

2002 - 2003 sezonunda Marcelinho Bundesliga Gol Krallığı sıralamasında altıncı sırada idi..

Thomas Christiansen - 21 gol
Giovane Elber - 21 gol
Ailton Goncalves - 16 gol
Kevin Kuranyi - 15 gol
Claudio Pizzaro - 15 gol
Marcelinho - 14 gol
Markus Schrot - 14 gol
Fredy Bobic - 14 gol
Bernardo Romeo - 14 gol

_GFB_
05.Kasım.2006, 14:55
Bu gerrard hala yalan yanlış bazı şeyleri bize yedirmeye çalışıyor...

gerrrard
05.Kasım.2006, 15:22
Sen bu bilgileri nerden alıyorsun? Fotomaç arşivinden mi?

2004 - 2005 sezonunda Marcelinho Bundesliga Gol krallığı sıralamasında dördüncü sırada idi..

Marek Mintal - 24 gol
Roy Makaay - 22 gol
D. Berbatov - 20 gol
Marcelinho - 18 gol

2002 - 2003 sezonunda Marcelinho Bundesliga Gol Krallığı sıralamasında altıncı sırada idi..

Thomas Christiansen - 21 gol
Giovane Elber - 21 gol
Ailton Goncalves - 16 gol
Kevin Kuranyi - 15 gol
Claudio Pizzaro - 15 gol
Marcelinho - 14 gol
Markus Schrot - 14 gol
Fredy Bobic - 14 gol
Bernardo Romeo - 14 gol

Meddah kardesim işte bir Fotomac kurbanı daha buldun oda ben oldum :D

_GFB_
05.Kasım.2006, 15:29
Meddah kardesim işte bir Fotomac kurbanı daha buldun oda ben oldum :D
Her zaman fotomaç'ı suçlamamak lazım,bence kurban değil fotomaç'ın ta kendisini bulduk...;)