Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: En kral Sambacı

Default En kral Sambacı

Süper Lig'e Brezilyalı oyuncular damga vuruyor. İkisi Türk vatandaşı olan 30 Brezilyalı oyuncunun yer aldığı ligimizde Alex attığı ve attırdığı gollerle en öne çıkan oyuncu oldu. Koşmadığı için eleştirilen Alex orta sahada oynamasına rağmen attığı 9 golle F.Bahçe'nin lider olmasında başrolü üstlendi. Son haftadaki F.Bahçe yenilgisine kadar lider olan Vestel'i de 7 gol atan Rafael sırtlıyor.

DAHA NE YAPSIN?
    F.Bahçe'nin yıldızı Alex'in sergilediği bu muhteşem performansa rağmen Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'dan çağrı alamaması da otoriteler tarafından eleştiriliyor. Alex ve Rafael'den sonra Beşiktaşlı Bobo, A.Gücülü Jaba ve Ankarasporlu Tita 4'er golle 30 vatandaşının yer aldığı ligimizde ön plana çıkan diğer sambacılar olarak dikkat çekiyor. Büyük umutlarla alınan bazı oyuncular ise hayal kırıklığı yarattı.

6 TAKIM SAMBACISIZ
    Trabzon'da Marcelinho, F.Bahçe'de Deivid ve Edu, Beşiktaş'ta Ricardinho ve Kleberson bunlardan bazıları. F.Bahçe'de Aurelio, Beşiktaş'ta Nobre Türk vatandaşı statüsünde forma giyerken, Mehmet adını alan Aurelio, Milli Takım'ın da değişmez oyuncusu oldu. Ligde Brezilyalı oyuncusu bulunmayan takımlar ise şöyle: G.Saray, Antalya, G.Antep, G.Birliği, Kayseri ve Kayseri Erciyes.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Alex Türkiye klasmanında iyi iş yapar.Ama ama ne Brezilya Milli Takımında nede Avrupada iş yapamaz.Niye?Çünkü koşmuyor

Burada konu, Türkiye Ligi'ndeki sambacıların durumu. Avrupa ile kıyaslama söz konusu değil haberde. Konu dışına çıkmaya, fanatiklik yapmaya ve Alex düşmanlığı sergilemeye lüzum yok bence. Türkiye Ligi'ndeki en iyi Brezilyalı, tartışmasız Alex bana göre de...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

DAHA NE YAPSIN?
    F.Bahçe'nin yıldızı Alex'in sergilediği bu muhteşem performansa rağmen Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'dan çağrı alamaması da otoriteler tarafından eleştiriliyor. Alex ve Rafael'den sonra Beşiktaşlı Bobo, A.Gücülü Jaba ve Ankarasporlu Tita 4'er golle 30 vatandaşının yer aldığı ligimizde ön plana çıkan diğer sambacılar olarak dikkat çekiyor. Büyük umutlarla alınan bazı oyuncular ise hayal kırıklığı yarattı.
    Benim o mesajı çekmemin nedeni haberin bu bölümüydü.Dunganın onu Brezilya milli Takımına almamasıydı.Fanatiklik falan yaptığım yok

Ayrıca Alex şu an türkiyede sergiledikleri performansla en iyi yabancı oyunculardan biri Appiah ile.Ve Türkiye ligindeki en iyi Brezilyalı performansı ile tabi Alexdir

Dikkat edersen haberde Türkiye'de oynayan diğer yabancılarla kıyaslanmış. Ronaldinho, Kaka ile değil. O mesajı yazma sebebim buydu.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Galiba birbirimiz yanlış anladık.Bencede Türkiyedeki en iyi Brezilyalı Alexdir.Hatta en iyi yabancılardan biridirde(Benim gözümde en iyisi Appiahdır).Ben sadece haberi yazan kişi Dunganın Alexi niye milli takıma almıyo diye eleştirmesi kısmını yazdım.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bencede alex turkiyede en iy sambaci.

zaten brezilyalarin cosmadi yer yok cogu avrupa liglerinde basarili sambacilar var. ispanya, ronaldinho italya kaka, almanya lucio, hollanda alex, ingiltere gilberto,fabio aurelio, fransa fred/juninho.

Sheriff Misafir

Herkes bu görüşte birleşiyorsa 2006 Dünya Kupasında Alex yerine Ricardinho'nun çağrılması bir hataydı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Juninho_paulista View Post
    Herkes bu görüşte birleşiyorsa 2006 Dünya Kupasında Alex yerine Ricardinho'nun çağrılması bir hataydı.
    bunu bilmem cunku ricardinho alexten daha fazla mucadele ediyor ve daha fazla kosuyor ve fizigi de iy. ama alex in assist duranloplari ricardinhodan daha iy bence. turkiye liginde alex daha iy ama bence ricardinho brezilya milli takiminda daha iy oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

3 yıldır Türkiye'deki en iyi sambacı Alex. Orta saha oyuncusu olmasına ragmen attıgı gollerde cabası
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tabiki alex 11 maçta 9 gol

Carrusca, Ricardinho ve Marcelinho için ilk transfer olduklarında Alex'ten iyi diye manşet atıldı basında, burada da aynı şeyleri söyleyenler oldu.

Sanırım istatistikler ve şu anki durum her şeyi açıkça gözler önüne seriyor. Yorum yapmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zaten her futbolcu alexten iyi görüşlere göre ama istasistiki (sayısaL) veriler göre alex gelmiş geçmiş en iyi yabancı Hagi dahil sayısal olarak ki sergenlede kıyaslayın görürsünüz

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

ulumemo295;
    Ne dediğinin farkındamısın.Bak söylediğin gibi istatistiklere,yanlış düşündüğünü göreceksin..:@
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bugünde gördük ki alex..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bugünde gördük ki alex..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

valla ben şu haliyle marcelinhoyu,ricardinhoyu alexe tercih ederim bi oyuncu yarım metre önünden geçen topa mudahale yapmıyor ve o top gidip gol oluyorsa bence o oyuncudan bi halt olmaz zaten istatisliklere falan bakıldıgında marcelinho alexe gore daha iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by nekop View Post
    valla ben şu haliyle marcelinhoyu,ricardinhoyu alexe tercih ederim bi oyuncu yarım metre önünden geçen topa mudahale yapmıyor ve o top gidip gol oluyorsa bence o oyuncudan bi halt olmaz zaten istatisliklere falan bakıldıgında marcelinho alexe gore daha iyi...

KESİNLİKLE DOGRU SÖLÜYOSUN ALEX TURKİYE KOLAY BİR LİG OLDUGU İÇİN GOL ATIYOR.AVRUPADA İSE KORKAK TOP AYAGINDA BİLE YOK.BEN KOTU OYNARSAM BANA KOTU DERLER DİE DAHADA KOTU YAPIYOR

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

zaten hangi kalitedeki brezilyalılar ligimizde oynuyorki.marcelinho-ricardinho ve alex dışındakileri dikkate almak bile gereksiz.ricardinho ve marcelinhonun bu sezon türkiyeye geldikleri göz önüne alındığında elbette istatiksel olarak alex ön plana çıkacaktır.türkiye liginde attığı gollerin yaptığı asistlerin yarısını avrupada yapmış olsa alexe gerçekten müthiş oyuncu denebilirdi ama türkiye liginde alex olmasa da fb yine zirveye oynar.o yüzden alexte fazla abartacak bir taraf bulamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hadi anladık Alex Avrupa'da birsey yapamıyorda biraz insaf. Marcelinho ne yaptı Avrupa'da Ricardinho ne yaptı bunlar hem Türkiye'de birsey yapamıyor hem Avrupa'da.Alex hiç yoktan Türkiye'de yapıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Turkcell Süper Lig'i takip etmiyorsun gördüğüm kadarıyla. Marcelinho, Alex'ten iyi dediğine göre...

Marcelinho'nun gol sayısı bildiğim kadarıyla 1, asist sayısını bilmiyorum.

Alex'in gol sayısı 10, asist sayısı da en az 6'dır sanırım.

Taraflı yorum yapmışsın Nekop, kusura bakma, senden beklemezdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Allah için şu Marcelinho'nun istatistiklerini bi bende göreyim
    Adam çocuk yapıyor,asist yapıyor,gol atıyor daha ne yapsın!
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Turkcell Süper Lig'i takip etmiyorsun gördüğüm kadarıyla. Marcelinho, Alex'ten iyi dediğine göre...

Marcelinho'nun gol sayısı bildiğim kadarıyla 1, asist sayısını bilmiyorum.

Alex'in gol sayısı 10, asist sayısı da en az 6'dır sanırım.

Taraflı yorum yapmışsın Nekop, kusura bakma, senden beklemezdim.
    Tita haric Türkiyedeki hiç bir brezilyalı bişi yaramaz

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    KESİNLİKLE DOGRU SÖLÜYOSUN ALEX TURKİYE KOLAY BİR LİG OLDUGU İÇİN GOL ATIYOR.AVRUPADA İSE KORKAK TOP AYAGINDA BİLE YOK.BEN KOTU OYNARSAM BANA KOTU DERLER DİE DAHADA KOTU YAPIYOR
    Yorum yapıyorsun bari biraz mantıklıca eleştir...!
    Somut bişeler koy ortaya...
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bizi niye kimse anlamiyor. alex in assist leri guzel ve durantoplari da cok guzel kullaniyor ve guzel goller attiyor ama nekopun dedigi gibi mudahale yapmiyor. ben alexe kotu oyuncu demiyorum ama brezilya mili takimina onun yerine ricardinhohu secerim. ve besiktasta ricardinhonun yerine alexi gormek isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by !GFB! View Post
    Yorum yapıyorsun bari biraz mantıklıca eleştir...!
    Somut bişeler koy ortaya...

Alex in durumu apaçık ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    bizi niye kimse anlamiyor. alex in assist leri guzel ve durantoplari da cok guzel kullaniyor ve guzel goller attiyor ama nekopun dedigi gibi mudahale yapmiyor. ben alexe kotu oyuncu demiyorum ama brezilya mili takimina onun yerine ricardinhohu secerim. ve besiktasta ricardinhonun yerine alexi gormek isterim.
    Alex zaten bütün herşeyi yapsa şu anda Türkiye'de değil Avrupa'da oynuyor olurdu...
    Kimse Alex'in Dünya Çapında bir yıldız olduğunu,her maçı kusursuz olaak çıkarttığını söylemiyor hani derler ya eldeki imkanlarla bu kadar,Türkiye liginde de yabancının kralı Alex'tir...
    2*2=4 bu kadar basit...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Türkiye'de işlev görüyor.Ya avrupa??Sen hiç güzel oynadıgını veya topla calım attıgını gördünmü?

acıkcası ben görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Alex in durumu apaçık ortada
    Az önce yaptığın yorumu biraz açsana...!
    Ayrıca zaten şu anda takım olarak Avrupa'da arlık gösteremedik...
    Kaldı ki topic'i açan renkdaşım Türkiye liginin en iyisi demiş ama siz karalamak için konuyu değiştiriyorsunuz anlayın işte Türkiye'de yabancının kralı Alex...!
    İnsanüstü istatistik...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by !GFB! View Post
    Alex zaten bütün herşeyi yapsa şu anda Türkiye'de değil Avrupa'da oynuyor olurdu...
    Kimse Alex'in Dünya Çapında bir yıldız olduğunu,her maçı kusursuz olaak çıkarttığını söylemiyor hani derler ya eldeki imkanlarla bu kadar,Türkiye liginde de yabancının kralı Alex'tir...
    2*2=4 bu kadar basit...
    bende zaten oncedende demistim turkiyede en iy yabanci oyuncu alex ama ben sadece onu brezilya mili takimina almam dedim yani ona kotu oyuncu demiyorum.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri