PDA

View Full Version : Mehmet Topuz G.Saray'a yakın

emir cavak
04.Kasım.2006, 15:47
Galatasaray Yönetimi’nin çok gizli bir operasyonla yürüttüğü Mehmet Topuz’dan, Sarı-Kırmızılılar’ın teklifine yeşil ışık. Kayserispor’un yıldızı, kulübünün izin vermesi halinde Cim Bom’a seve seve gidebileceğini söylerken, “Galatasaray’da oynamayı kim istemez ki? Böylesine büyük bir kulübün benimle ilgilenmesinden dolayı gurur duydum. Eğer yönetici büyüklerim izin verirlerse, Galatasaray’a gidebilirim” açıklamasını yaptı.

‘Güzel günlerdi...’

Şu an için sadece Kayserispor’un başarısını istediğini de sözlerine ekleyen Topuz, konuşmasını şöyle noktaladı: “Devre arasının bitimine daha 6 maç var. Kayserispor formasıyla elimden gelenin en iyisini yapmak benim öncelikli görevim. Burada çok güzel günlerim oldu. Ancak yönetimin ve hocamız Ertuğrul Sağlam’ın onayı olmadan Kayseri’den ayrılmam. Dediğim gibi, taraflar anlaşırsa Galatasaray’a giderim. Sonuçta her Türk futbolcusunun hayali büyük kulüplerde oynamaktır.”

‘Zaman gösterecek!’

Cim Bom’un renklerine bağlamak istediği diğer Kayserisporlu yıldız Gökhan Ünal da, son kararı Kayserispor Yönetimi’ne bıraktı. Hedefi olan bir takımda oynadığını dile getiren genç golcü, “Önce Kayserispor gelir. A Milli Takım’a kadar yükselmemde en büyük pay kulübümündür. Ancak zamanın neler getireceği belli olmaz. Tek bir gerçek var, kulübüme para kazandırmadan ayrılmam. Galatasaray çok büyük bir camia. Taraflar anlaşırsa, teklifi değerlendiririm” dedi.
04.11.2006

Kaynak : Fanatik

El Comandante
04.Kasım.2006, 16:40
insallah gelir,cünkü hem defansin saginda hemde ön liberoda cok basarili bir futbolcu,galatasaraya cok büyük yarari olur.mehmet topal ile ön liberoda is yapabilir

Emurafu
04.Kasım.2006, 17:48
Iyısallah gelır zaten bu haberlerde yalan degıl

dinaMYt
05.Kasım.2006, 00:52
yarım sağbek sabri ve çeyrek futbolcu cihanı sağbek oynatmaktan kurtulmak için şu anda yapılabilinecek en doğru transfer olur galatasaray için.ama karşılığında galatasarayın kayseriye ne vereceğini de bir hayli merak ediyorum doğrusu.

Nedvedmania
05.Kasım.2006, 00:55
sayfayı açtığım gibi kaynağa baktım ve fanatiği gördüm ve doğruluk oranı yüzde 50 den yüzde 10 a düştü BENİM İÇİN

ama gelirse tabiki güzel olur

nart_susruko
05.Kasım.2006, 03:19
sayfayı açtığım gibi kaynağa baktım ve fanatiği gördüm ve doğruluk oranı yüzde 50 den yüzde 10 a düştü BENİM İÇİN

kaynağa bakmadan yönetim geliyor aklıma, yönetimin yaptığı daha doğrusu yapamadığı icraatler bende direkt o oranı düşürüyor maalesef ;)

transfer konusuna gelince ilgilenmediğimiz kimse kalmadı zaten herkesle kıyısından köşesinden ilgileniyoruz maşşallah, bakalım daha var ara transfer dönemine ;)

Burak Duran
05.Kasım.2006, 11:27
kaynak+yönetim= %0 şans

tonifan30s
05.Kasım.2006, 11:53
gelmez abi mehmet topuz

Redrum
05.Kasım.2006, 11:55

fanatik fotomaç gibi deil, en doğru haberi fanatik yapıyor ama gelmeme ihtimali de yüksek tabi:D

Olembe
05.Kasım.2006, 12:36
kayserispor satmayacağız demişti

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 12:37
Fotomaç Mehmet Topuzla birlikte bize Tugay'ı getiriyor..

Yalnız bu kadar yıldız almayalım, Pires, Vieri, Gallardo fln neyimize yetmiyor..

TR.CaPTaiN
06.Kasım.2006, 22:08
Mehmet Topuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yolspor'da başladığı futbol yaşamını 7 yıldır Kayserispor'da sürdürdüğünü, bugünlere gelmesinde sarı-kırmızılı kulübün büyük emeğinin olduğunu söyledi.

Son günlerde bazı gazetelerde, ''Galatasaray'a transfer olacağı'' yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Topuz, şunları kaydetti:

''Bazı gazetelerde, benimle herhangi bir görüşme yapılmadığı halde, 'Kulübümden memnun olmadığım, Galatasaray'a transfer olmak istediğim' yönünde haberler yer aldı. Adı geçen kulüpten herhangi biriyle bu konuda görüşmem olmadı. Kulübümle herhangi bir sorunum yok. Arkadaşlarımla uyum içinde çalışıyoruz. Kayserispor forması giymekten gurur duyuyorum.''

AA

barcelos
07.Kasım.2006, 02:42
nerde bizde o para

Fietra 10
07.Kasım.2006, 11:30
bir fanatik klasiği daha yalanlandı...