1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Mehmet Topuz G.Saray'a yakın

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Default Mehmet Topuz G.Saray'a yakın

Galatasaray Yönetimi’nin çok gizli bir operasyonla yürüttüğü Mehmet Topuz’dan, Sarı-Kırmızılılar’ın teklifine yeşil ışık. Kayserispor’un yıldızı, kulübünün izin vermesi halinde Cim Bom’a seve seve gidebileceğini söylerken, “Galatasaray’da oynamayı kim istemez ki? Böylesine büyük bir kulübün benimle ilgilenmesinden dolayı gurur duydum. Eğer yönetici büyüklerim izin verirlerse, Galatasaray’a gidebilirim” açıklamasını yaptı.

‘Güzel günlerdi...’

Şu an için sadece Kayserispor’un başarısını istediğini de sözlerine ekleyen Topuz, konuşmasını şöyle noktaladı: “Devre arasının bitimine daha 6 maç var. Kayserispor formasıyla elimden gelenin en iyisini yapmak benim öncelikli görevim. Burada çok güzel günlerim oldu. Ancak yönetimin ve hocamız Ertuğrul Sağlam’ın onayı olmadan Kayseri’den ayrılmam. Dediğim gibi, taraflar anlaşırsa Galatasaray’a giderim. Sonuçta her Türk futbolcusunun hayali büyük kulüplerde oynamaktır.”

‘Zaman gösterecek!’

Cim Bom’un renklerine bağlamak istediği diğer Kayserisporlu yıldız Gökhan Ünal da, son kararı Kayserispor Yönetimi’ne bıraktı. Hedefi olan bir takımda oynadığını dile getiren genç golcü, “Önce Kayserispor gelir. A Milli Takım’a kadar yükselmemde en büyük pay kulübümündür. Ancak zamanın neler getireceği belli olmaz. Tek bir gerçek var, kulübüme para kazandırmadan ayrılmam. Galatasaray çok büyük bir camia. Taraflar anlaşırsa, teklifi değerlendiririm” dedi.
    04.11.2006

Kaynak : Fanatik

insallah gelir,cünkü hem defansin saginda hemde ön liberoda cok basarili bir futbolcu,galatasaraya cok büyük yarari olur.mehmet topal ile ön liberoda is yapabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Iyısallah gelır zaten bu haberlerde yalan degıl

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yarım sağbek sabri ve çeyrek futbolcu cihanı sağbek oynatmaktan kurtulmak için şu anda yapılabilinecek en doğru transfer olur galatasaray için.ama karşılığında galatasarayın kayseriye ne vereceğini de bir hayli merak ediyorum doğrusu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

sayfayı açtığım gibi kaynağa baktım ve fanatiği gördüm ve doğruluk oranı yüzde 50 den yüzde 10 a düştü BENİM İÇİN

ama gelirse tabiki güzel olur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    sayfayı açtığım gibi kaynağa baktım ve fanatiği gördüm ve doğruluk oranı yüzde 50 den yüzde 10 a düştü BENİM İÇİN

kaynağa bakmadan yönetim geliyor aklıma, yönetimin yaptığı daha doğrusu yapamadığı icraatler bende direkt o oranı düşürüyor maalesef

transfer konusuna gelince ilgilenmediğimiz kimse kalmadı zaten herkesle kıyısından köşesinden ilgileniyoruz maşşallah, bakalım daha var ara transfer dönemine

kaynak+yönetim= %0 şans

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

gelmez abi mehmet topuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

fanatik fotomaç gibi deil, en doğru haberi fanatik yapıyor ama gelmeme ihtimali de yüksek tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirden

kayserispor satmayacağız demişti
    Bir adam gördüm kaşları kara

Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra

Bu ağlamaları herkes duysun

Duysunda biraz şükretsin

Fotomaç Mehmet Topuzla birlikte bize Tugay'ı getiriyor..

Yalnız bu kadar yıldız almayalım, Pires, Vieri, Gallardo fln neyimize yetmiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Kayserisporlu Mehmet Topuz, ''Galatasaray'a transfer olacağı'' haberlerini yalanladı

Mehmet Topuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yolspor'da başladığı futbol yaşamını 7 yıldır Kayserispor'da sürdürdüğünü, bugünlere gelmesinde sarı-kırmızılı kulübün büyük emeğinin olduğunu söyledi.

Son günlerde bazı gazetelerde, ''Galatasaray'a transfer olacağı'' yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Topuz, şunları kaydetti:

''Bazı gazetelerde, benimle herhangi bir görüşme yapılmadığı halde, 'Kulübümden memnun olmadığım, Galatasaray'a transfer olmak istediğim' yönünde haberler yer aldı. Adı geçen kulüpten herhangi biriyle bu konuda görüşmem olmadı. Kulübümle herhangi bir sorunum yok. Arkadaşlarımla uyum içinde çalışıyoruz. Kayserispor forması giymekten gurur duyuyorum.''

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

nerde bizde o para

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bir fanatik klasiği daha yalanlandı...