Log in

View Full Version : Denizlispor-Fenerbahçe TSL

MeMo
08.Kasım.2006, 19:32
10 Kasim Cuma Gunku saat 20:00 da Baslicak Mac Ataturk Stadinda Oyananacak
Fenerbahce ye Basarilar Denizliyi Tuttugumu Dusunmeyin

bursa_mc
08.Kasım.2006, 20:15
denizli bu aralar iyi gibi son maçında deplasmanda 2-0 alıd sanırım.belki bi sürpriz yapabilirr.denızlı yapabileceği en ii ihtimal beraberlik olurr.

nart_susruko
08.Kasım.2006, 23:48
sonucu ne olur bilemiyorum ama manidar bi maç olacağı kesin geçen sezondan dolayı

Universal
08.Kasım.2006, 23:52
Ben bu maçtan çok Denizli taraftarını merak ediyorum inşallah takımını yanlız bırakmazlar.

Bazı futbolcular bu maçta daha çok hırslanacaklardır malum geçen yıl burada şampiyonluğu kaybettik bu yüzden bize daha pozitif bir güç oluşturur inşallah maçı kazanırız.

Jesus_FB
09.Kasım.2006, 03:48
takımın taraftarla tam anlamıyla barışma maçı gibi görüyorum. Tabi geçen seneki durum dezavantajda yaratabilir ama özellikle appiah'ın tuncayım bu maça çok farklı çıkacaklarıonı düşünüyorum inşallah appiah gol atar :)

e_mali
09.Kasım.2006, 10:14
Bu maci almaktan baska care yok. Mutlaka kazanilmasi gereken bir mac.

fmsmyrna
09.Kasım.2006, 14:11
bence geçen seneki futbolcular hırs yapcaktır ve süper bi fener izletçeklerdir tahmini skor denizli=0-3=Fenerbahçe

MeMo
09.Kasım.2006, 16:52
Ben bu maçtan çok Denizli taraftarını merak ediyorum inşallah takımını yanlız bırakmazlar.

Bazı futbolcular bu maçta daha çok hırslanacaklardır malum geçen yıl burada şampiyonluğu kaybettik bu yüzden bize daha pozitif bir güç oluşturur inşallah maçı kazanırız.

neden böyle düşünüyorsunuz

JoseMourinho-FB
09.Kasım.2006, 19:33
Geçen senenin rövanş maçı.Acaba şimdi merak ediyorum Denizli taraftarı sahaya tekrar konfetiler atıp maçı soğutacaklar mı..? En önemlisi stadı dolduracaklar mı...? Ya da Denizli geçen seneki maçın son 6 dakikası gibi oynayabilecek mi...?(Çünkü,Denizli son 6 dakikada kümede kalmayı garantilemişti) bunların hepsini merak ediyorum.Eğer geçen senenin hırsı varsa bu maç FB tarihi fark atar...

Krusty
09.Kasım.2006, 19:37
Ya berabere, ya da Fenerbahçe maçı kazanır.

El Comandante
09.Kasım.2006, 19:40
maci denizlinin kazanmasini yada berabere bitmesini umud ediyorum

Emurafu
09.Kasım.2006, 19:43
Geçen senenin rövanş maçı.Acaba şimdi merak ediyorum Denizli taraftarı sahaya tekrar konfetiler atıp maçı soğutacaklar mı..? En önemlisi stadı dolduracaklar mı...? Ya da Denizli geçen seneki maçın son 6 dakikası gibi oynayabilecek mi...?(Çünkü,Denizli son 6 dakikada kümede kalmayı garantilemişti) bunların hepsini merak ediyorum.Eğer geçen senenin hırsı varsa bu maç FB tarihi fark atar...
kompeti haric hepsi yine olur cunku denizlispor futbolculari bu maca kolay motive olcaklar gecenseneki gibi ciklaim mucadele edelim diyecekler ve sonucta bu mac berabere

ForsakeN
09.Kasım.2006, 20:50
Bol gollü ve zevkli bir maç olucak galiba :)

garandiru
09.Kasım.2006, 21:13
denizli fener karsısında ya***anı yaptı bi daha fenerden 10 sene puan falan alamazlar ama ne alursa olsun yusufa dikkat takımı o sürüklüyo fenere karsı na***ak görelim geçen sene sahada kayıptı ama gol pasını vermişti

eGowiCh
10.Kasım.2006, 20:17
Fenerbahçemizin Denizlispor ile yapacağı karşılaşmada ilk 11’de yer alacak oyuncularımızın isimleri şöyle:

Volkan, Edu, Lugano, Deniz, Appiah, Alex, Deivid, Tuncay, Tümer, Uğur, Önder

Kezman'ın oynamamasına üzüldüm. Dünya yıldızı transfer ediyorsunuz ama yedek kalıyor. Olacak iş değil. Bence bu maçta oynamalıydı. Beşiktaş maçında zaten kesinlikle oynamalı. Umarım Zico'nun bu tercihi pahalıya patlamaz. Çünkü; Kezman sorunlu bir futbolcu ve yedek kalmayı hazmedemeyebilir ve sorun çıkartabilir. Ayrıca Kezman'ın performansı da düşük değil, üstelik maçlarda çok hırslı oynuyor. Hafta içi maç yapmış yorgun bir Deivid'i oynatmaktansa, dinç ve istekli bir Kezman oynamalıydı.

MeMo
10.Kasım.2006, 20:52
kezman nasil oynamaz yaa ufff

Agger
10.Kasım.2006, 21:04
denizli tarihi yineler.

Mirza
10.Kasım.2006, 21:22
Kezman'ın oynamamasına üzüldüm. Dünya yıldızı transfer ediyorsunuz ama yedek kalıyor. Olacak iş değil. Bence bu maçta oynamalıydı. Beşiktaş maçında zaten kesinlikle oynamalı. Umarım Zico'nun bu tercihi pahalıya patlamaz. Çünkü; Kezman sorunlu bir futbolcu ve yedek kalmayı hazmedemeyebilir ve sorun çıkartabilir. Ayrıca Kezman'ın performansı da düşük değil, üstelik maçlarda çok hırslı oynuyor. Hafta içi maç yapmış yorgun bir Deivid'i oynatmaktansa, dinç ve istekli bir Kezman oynamalıydı.

bugün gazetelerde bir kac haber okudum .. kezman bu konuda zico ile takismis .

real_footballer
10.Kasım.2006, 21:47
abi maçı izleyen varsa kim iyi oynuyo

KEREM-83
10.Kasım.2006, 22:25
bu maci almaliyizz yaa

El Comandante
10.Kasım.2006, 22:26
63. dakika denizli 0-0 fenerbahce

not:63.dakikada kezman deividin yerine oyuna girdi

Emurafu
10.Kasım.2006, 22:32
dayan denızlı deıvıd cıktı:D

El Comandante
10.Kasım.2006, 22:33
dk.70 skor 0-0 dayan denizli 20 dakika dayannn
dk:74 alex cikti mehmet yozgatli girdi.:D
dk:75:deniz cikiyor aurelio giriyor
dk:80:durum 0-0
Fenerbahçe defansında inanılmaz hatalar... Edu geri pası verdi Volkan'a. Volkan ayağının altından kaçırdığı topu son anda yakaladı... Sonra Lugano inanılmaz bir hata yaparak topu Denizlisporluların önüne bıraktı ama son anda Adriano'nun önündeki topu uzaklaştırdılar...

real_footballer
10.Kasım.2006, 22:46
haydi denizli bir galibiyet bekliyoruz

real_footballer
10.Kasım.2006, 22:49
Dakika 85: Tomas Abraham'ın sağ taraftan ortasında topla buluşan Adriano'nun dönerek yarım vole vuruşu direkten geri döndü.

real_footballer
10.Kasım.2006, 22:49
gol geldi gelecek haydi denizli

El Comandante
10.Kasım.2006, 22:51
dk:87 durum 0-0

real_footballer
10.Kasım.2006, 22:52
maç bitmek uzere dk 89

real_footballer
10.Kasım.2006, 22:53
Hakem 3 dakikalık uzatma işaretini gösterdi.

nekop
10.Kasım.2006, 22:54
denizli goll goll golll :D

real_footballer
10.Kasım.2006, 22:57
maç bitti maçtan dakikalar
İkinci Yarı

Hakem maçın 90 dakikasını bitiren düdüğü çaldı.

Dakika 90+2: Appiah'ın ceza sahası dışından sert vuruşu auta çıktı.

Hakem 3 dakikalık uzatma işaretini gösterdi.

Dakika 89: Tümer'in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda, Lugano'nun kafa vuruşu kaleci Süleyman'da kaldı.

Dakika 88: Denizlispor'da oyuncu değişikliği Fatih Yiğen çıktı, Fatih Gedik girdi.

Dakika 87: Mehmet Yozgatlı'nın sağ taraftan ortasında İbrahim topu kontrol edip uzaklaştırdı.

Dakika 85: Tomas Abraham'ın sağ taraftan ortasında topla buluşan Adriano'nun dönerek yarım vole vuruşu direkten geri döndü.

Dakika 83: Appiah'ın ceza sahasına ortasında, topla buluşan Önder'in vuruşu defanstan geri döndü.

Dakika 77: Denizlispor ceza sahasının hemen dışından kulanılan serbest vuruşta, Kezman'ın vuruşu barajdan geri döndü.

Dakika 75: Fenerbahçe'de oyuncu değişikiği Deniz çıktı, Aurelio girdi.

Dakika 74: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği Alex çıktı, Mehmet Yozgatlı girdi.

Dakika 71: Alex'in sol taraftan kullandığı köşe atışında savunma uzaklaştırdı.

Dakika 69: Denizlispor'da oyuncu değişikliği Bülent çıktı, Süleyman Görgün girdi.

Dakika 67: Yusuf'un ceza sahasının sol çaprazından ortasında, Lugano topu uzaklaştırdı.

Dakika 66: Denizlispor'da oyuncu değişikliği Hüseyin çıktı, Adriano girdi.

Dakika 63: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği Deivid çıktı, Kezman girdi.

Dakika 61: Alex'in sağ taraftan kullandığı köşe atışında savunma uzaklaştırdı.

Fenerbahçe'de Kezman kenarda ısınıyor.

Dakika 58: Alex'in sağ taraftan kullandığı köşe atışında Erman, topu kafayla taca gönderdi.

Dakika 57: Tümer'in sol taraftan çizgiye inerek yaptığı orta kaleci Süleyman'da kaldı.

Dakika 54: Hüseyin'in, ceza sahasına ara pasında Bülent'ten önce kaleci Volkan çıkarak topu kontrol etti.

Dakika 50: Fenerbahçe bu dakikalarda sık sık pas hatası yapıyor...

Karşılaşmanın ikinci yarısı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı.

İlk Yarı

Hakem karşılaşmanın ilk yarısını bitiren düdüğü çaldı...

Dakika 45: Appiah'ın ceza sahasına ortasında defansın uzaklaştırdığı topa Tümer'in vuruşu kaleci Süleyman'da kaldı.

Dakika 44: Fenerbahçe yarı sahasından Serhat'ın kullandığı serbest vuruşta, Yusuf'un kafa vuruşu auta çıktı.

Dakika 42: Alex'in sol taraftan kullandığı köşe atışında, ön direkte Tuncay'ın kafa vuruşu kaleci Süleyman'da kaldı.

Dakika 37: Tuncay'ın sağ taraftan ortasında topla buluşan Deivid'in vuruşu kaleci Süleyman'da kaldı.

Dakika 33: Uğur sol taraftan ortaladı. Tuncay göğsü ile havalandırdı. Denizlispor defansı röveşata yapmak isteyen Tuncay'a izin vermedi.

Dakika 31: Yusuf'un ceza sahasına ortasında, Hüseyin kafayla indirdi. Topla buluşan Serhat'ın vuruşu direğin hemen yanından auta çıktı.

Dakika 30: Alex'in sağ taraftan kullandığı köşe atışında kaleci Süleyman çıkarak topu kontrol etti.

Dakika 28: Appiah'ın ceza sahasının hemen dışından sert vuruşu direğin yanından auta çıktı.

Dakika 26: Tümer'in ara pasıyla buluşan Uğur Boral'ın sol taraftan yaptığı ortayı savunma uzaklaştırdı.

Dakika 23: Fenerbahçe yarı sahasının ortasından, Erman'ın yaptığı ortayı kaleci Volkan çıkarak kontrol etti.

Dakika 18: Denizlispor'un sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda defansına yardıma gelen Tümer, kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 12: Tümer'in sol taraftan ceza sahasına kavisli ortasını, Erman kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 10: Serhat, Tümer'den kaptığı topla, ceza sahasının hemen dışından yaptığı vuruş kaleci Volkan'da kaldı.

Dakika 8: Sağ taraftan hareketlenen Önder'in ceza sahasına ortasını Krotocvil uzaklaştırdı.

Dakika 6: Ahmet'in sağ taraftan Fenerbahçe ceza sahasına yaptığı ortayı, Lugano araya girerek kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 5: Appiah'ın ceza sahasına ara pasında, Deivid'den önce defans araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 2: Önder'in sağ taraftan Denizlispor ceza sahasına yaptığı orta kimseye çarpmadan taca çıktı.

Karşılaşma Denizlispor'un vuruşuyla başladı.

serhatarda
10.Kasım.2006, 23:00
Tebrikler Denizlispor...

Emurafu
10.Kasım.2006, 23:01
denizlispor futbolculari bu maca kolay motive olcaklar gecenseneki gibi cikalim mucadele edelim diyecekler ve sonucta bu mac beraberedaha once bir cok macin sonucunu bildigim gibi bu macinda sonucunu bildim

M.Scofield
10.Kasım.2006, 23:01
olmayincada olmuyor

El Comandante
10.Kasım.2006, 23:04
oh be iyi oldu bu sonuc,simdi galatasaray sakaryayi yenerse puan farki 6ya incek

ForsakeN
10.Kasım.2006, 23:11
Fenerbahçe zirve yarışında galip gelmesi gereken bir haftadan daha puan kaybıyla ayrıldı.Denizlispor geçen seneki gibi ölümüne oynadı(Neden bize karşı böyle aşırı hırslı oynadıklarını anlamış değilim ama neyse.)

Zico yine Kezman,Aurelio ve Mehmet Yozgatlı'yı yedek bırakmış.Hadi M.Yozgatlı sakat diyelim,Kezman ve Aurelio'nun neden oynatılmadığını bir türlü kestiremiyorum.Çünkü bu iki oyuncunun yerine oynatılan Deivid ve Deniz'in onlardan fazlası değil eksiği bile var.Kezman ve Aurelio ilk 11 de sahaya çıkmalıydı diye düşünüyorum.

Bu maçtan Zico'nun hataları yüzünden puan kaybettik.Şimdi "puan kaybetmeseydiniz Zico'yu eleştirmezdin" diyenleriniz olabilir.Ama farklı galip bile ayrılsaydık ben yinede bu tercihlerinden dolayı Zico'yu eleştirecektim.

Önümüzdeki maça bakacağız artık :)

Emurafu
10.Kasım.2006, 23:12
Fenerbahçe zirve yarışında galip gelmesi gereken bir haftadan daha puan kaybıyla ayrıldı.Denizlispor geçen seneki gibi ölümüne oynadı(Neden bize karşı böyle aşırı hırslı oynadıklarını anlamış değilim ama neyse.)

Zico yine Kezman,Aurelio ve Mehmet Yozgatlı'yı yedek bırakmış.Hadi M.Yozgatlı sakat diyelim,Kezman ve Aurelio'nun neden oynatılmadığını bir türlü kestiremiyorum.Çünkü bu iki oyuncunun yerine oynatılan Deivid ve Deniz'in onlardan fazlası değil eksiği bile var.Kezman ve Aurelio ilk 11 de sahaya çıkmalıydı diye düşünüyorum.

Bu maçtan Zico'nun hataları yüzünden puan kaybettik.Şimdi "puan kaybetmeseydiniz Zico'yu eleştirmezdin" diyenleriniz olabilir.Ama farklı galip bile ayrılsaydık ben yinede bu tercihlerinden dolayı Zico'yu eleştirecektim.

Önümüzdeki maça bakacağız artık :)
ben dedim size cunku onlari bu maca motive etmek cok kolay olmustur

bursa_mc
10.Kasım.2006, 23:15
denızlı formda demişitmm ve istikrarını devam ettirıyor.haftaya bursaya geliyorlar ama

real_footballer
10.Kasım.2006, 23:17
bursayıda yenerler

real_footballer
10.Kasım.2006, 23:18
fener ucuz kurtuldu bugun

bursa_mc
10.Kasım.2006, 23:21
bursayıda yenerler

bence zor abi :D

FeYYaz1989
10.Kasım.2006, 23:22
Simdi bu maci gorunce Besiktas'in gecen hafta kaybettigi puana uzulmemek elde degil.Bu haftaki bizim macin onemi bayagi artmis oldu.

Maci izlemedim yalniz izleyen arkadaslarin soyledigine gore resmen kamyon kornasi otturmus Denizlililer,hos degil.Ben kendi takimima yapilmasini istemedigim seyi baskasina da istemem.Gercekten bunu bir daha yapmamalilar.
Fenerbahce icin Kezman neden oynamiyor anlamis degilim.Ben en basinda bu Zico bu Fenerbahce takiminin hocasi degil demistim,hala ayni fikirdeyim.

Universal
11.Kasım.2006, 00:05
Sahada çok iyi bir mücadele vardı. Maç izleyen bir kişi maçın ortalarında bu maçın berabere biteceğini anlamıştır ve nitekimde öyle oldu.

F.Bahçe oyuna kontorllü başladı ve defansında adamları iyi marke edip pozisyon yaratmadı nerdeyse sıfır hata ile oynadı. Oyuncuların istekli olması maça zevk getirid ama maçta sadece dört şut çekebilirdiler ve biri kaleyi tuttu durum böyle olunca gol atamamak normal.

Denizlispor çok iyi bir futbol oynadı. Orta alanda basıp F.Bahçenin ceza sahalarına girmelerini engellediler onlarda F.Bahçe gibi az şut çektikleri için gol olma ihtimali azaldı.

Bu gün sahada ki en iyi isim gene Yusuf oldu gerçekten çok iyi bir fizik gücüne sahip Dezin'i perişan etti ve sonunda onu oyundan çıkartı. F.Bahçe'den ise en iyisi Önder ve Appiah'tı aldıkları paranın hakkını son kuruşuna kadar verdiklerini belirtiyorlar

EreN
11.Kasım.2006, 00:08
Denizi bu takımda oynatırsan orta sahadan top çıkaramazsın bunu veledler anlad zicocan anlamaz

TiLiKaMuS
11.Kasım.2006, 00:39
denizli lige kötü başladı ama son haftalarda inanılmaz bir çıkış yakaladı. bence sonuç her iki taraf içinde normal.

OgUzKaGaN
11.Kasım.2006, 00:58
Tarih tekerrür etti...
Yine Denizli yine Beraberlik...:)

Emurafu
11.Kasım.2006, 02:21
beyler macin demin izledim denizlispor cok net goller kacirmis fenerbahce ise en az 2 tane atagi var fenerbahce 1 puana sukretsin gibi

burada volkan ve luganunun hatasi inanilmaz
edunun pozisyonu net penalti
denizlispor pozisyonu penalti degil kayan adamin eli cunku normal

tosunpasa
11.Kasım.2006, 09:32
maç fazla iyi değildi genel olarak sıkıcı bi maçtı denizli biraz daha atak oynadı ama dediğim gibi sıkıcı bi maçtı

GeNç KaRTaL
11.Kasım.2006, 09:52
horoz kanaryayı seviyor bu yüzden hep puan alıyor şimdi bu hafta kazanırsak önemli avantaj elde edeceğiz

MeMo
11.Kasım.2006, 09:58
evet macin hakki beraberlikti ama biz son 5 dk ya girlidiginde dahada bastirmistik ama nafile

e_mali
11.Kasım.2006, 10:56
Saaglik olsun, Sukru saracogluna sakladi bizimkiler golleri demekki :D

Omerdinho
11.Kasım.2006, 11:26
Denizi bu takımda oynatırsan orta sahadan top çıkaramazsın bunu veledler anlad zicocan anlamaz

+1
Zico Denizde neden israr ediyor anlamadim.
Koy Aurelio yu.. Aurelio nun neresi kötü

fmsmyrna
11.Kasım.2006, 12:45
beyler macin demin izledim denizlispor cok net goller kacirmis fenerbahce ise en az 2 tane atagi var fenerbahce 1 puana sukretsin gibi

burada volkan ve luganunun hatasi inanilmaz
edunun pozisyonu net penalti
denizlispor pozisyonu penalti degil kayan adamin eli cunku normal

maçın hakkı bir puan hatta belki denizlinin ona birşey demiyorumda ama şu penaltı bal gibi penaltı adam kayarken resmne elini kaldırıyor aynı isviçre-türkiye ilk maçtaki hakan'ın çevirdiği top gibi

eGowiCh
11.Kasım.2006, 12:50
Savunmamızın oturması, güven vermesi güzel bir şey. Çift ön liberoya geçildiğinden beri savunma güven veriyor.

Beşiktaş maçında benim kadrom şöyle olurdu : Volkan, Önder, Edu, Lugano, Uğur, Aurelio, Appiah, Tuncay, Mehmet Yozgatlı, Alex, Kezman.

Maç sıkıştığında da oyuna Deivid, Tümer, Semih alınabilir.

Fenerbahçe kaç maçtır kazanıyordu, mutlaka bir yerde takılacaktı, bu maç da Denizlispor maçı oldu. Oyuncular üzerindeki stres de etkili oldu.

Beşiktaş maçını Fenerbahçe kazanacaktır; zira Beşiktaş'ın birçok açığı bulunuyor. Yeter ki bunları Zico görsün ve ona göre iyi bir taktik versin. Beşiktaş'a kanattan yapılan akınlar tehlikeli oluyor, bunun için de sağdan Mehmet Yozgatlı ve Önder, soldan Tuncay ve Uğur Boral Beşiktaş kanatlarını zorlayacaklardır. Kezman ve Alex de göbekten saldırarak zayıf Beşiktaş savunmasını delebilir.

Beşiktaş'a tek dikkat edilmesi adam Bobo ve Burak Yılmaz bana göre. Edu ve Lugano bu ikiliye dikkat etmeli. Delgado ve Ricardinho'yu Aurelio ve Appiah savunabilir.

Umarım Beşiktaş maçını kazanır ve şampiyonluk yolunda bir adım daha atarız. Ayrıca yıllardır Kadıköy'de yenemediğimiz Beşiktaş'ı bu sefer yeneceğiz. Her şeyin bir sonu ve kırılma noktası vardır.

TR.CaPTaiN
11.Kasım.2006, 13:20
Tebrikler Zico sakın Aurelio gibi Türkiye liginin en iyi defansif orta sahasını oynatma sakın Kezmanıda oynatma o zaten Dünya capında bir forvet degil hele formda hiç degil Fenerbahce'de kendine yer bulamaz(!);) Sıradan bir insanın bile yapmayacagı hatalar yapıyor Zico kadro seciminde.

JoseMourinho-FB
12.Kasım.2006, 20:57
Cuma gunu bizim icin, yani taraftarlar için çok önemli bir gündü. Çünkü, bu maç sıradan bir Denizlispor deplasmanı değildi. Geçen sezonun son haftası hatırlamak istemediğimiz ancak unutmakta halen zorluk çektiğimiz o karanlık Mayıs akşamının acı hatıralarını silmesede, yaşadığımız hüznü bir nebze olsun hafifletecek mücadele bekledik. Skordan çok, gol veya gollerden çok, geçen sezon yine bu stad`da bizimle aynı hüznü yaşayan oyuncularımızın hırsını görmek istedik! Mücadelenin en yüksek seviyede olmasını, bir oyuncumuzun iki kişilik hatta üç kişilik oyun performansı sergilemesini bekledik!

Acı hatıralarımıza teselli bir yana, oyuncularımızın sahadaki silik mücadelesi bizleri daha çok üzdü. Saha içindeki vurdumduymaz halleri, üst üste yapılan top kayıpları ve geçen sezon yaşadığımız o uğursuz geceden hiçbir iz taşımamaları "yakışmadı"!

Galibiyet veya goller izlemek değildi derdimiz! Yüreğinizi ortaya koyduğunuz bir doksan dakika bekledik! Aylar boyu yaşadığımız hüzünlü günlere istinaden bir teselli istedik! Yüreğinizi kramponlarınıza yoldaş, gücünüzü inancınıza katık etmenizi bekledik!

Çok şey mi istedik çocuklar? Bu gerçekten hiç ama hiç olmadı...Bu sizlere hiç yakışmadı!