Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Denizlispor-Fenerbahçe TSL

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Denizlispor-Fenerbahçe TSL

10 Kasim Cuma Gunku saat 20:00 da Baslicak Mac Ataturk Stadinda Oyananacak
    Fenerbahce ye Basarilar Denizliyi Tuttugumu Dusunmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

denizli bu aralar iyi gibi son maçında deplasmanda 2-0 alıd sanırım.belki bi sürpriz yapabilirr.denızlı yapabileceği en ii ihtimal beraberlik olurr.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

sonucu ne olur bilemiyorum ama manidar bi maç olacağı kesin geçen sezondan dolayı

Nesil
    2006

Ben bu maçtan çok Denizli taraftarını merak ediyorum inşallah takımını yanlız bırakmazlar.

Bazı futbolcular bu maçta daha çok hırslanacaklardır malum geçen yıl burada şampiyonluğu kaybettik bu yüzden bize daha pozitif bir güç oluşturur inşallah maçı kazanırız.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu maci almaktan baska care yok. Mutlaka kazanilmasi gereken bir mac.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence geçen seneki futbolcular hırs yapcaktır ve süper bi fener izletçeklerdir tahmini skor denizli=0-3=Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Ben bu maçtan çok Denizli taraftarını merak ediyorum inşallah takımını yanlız bırakmazlar.

Bazı futbolcular bu maçta daha çok hırslanacaklardır malum geçen yıl burada şampiyonluğu kaybettik bu yüzden bize daha pozitif bir güç oluşturur inşallah maçı kazanırız.
    neden böyle düşünüyorsunuz

Geçen senenin rövanş maçı.Acaba şimdi merak ediyorum Denizli taraftarı sahaya tekrar konfetiler atıp maçı soğutacaklar mı..? En önemlisi stadı dolduracaklar mı...? Ya da Denizli geçen seneki maçın son 6 dakikası gibi oynayabilecek mi...?(Çünkü,Denizli son 6 dakikada kümede kalmayı garantilemişti) bunların hepsini merak ediyorum.Eğer geçen senenin hırsı varsa bu maç FB tarihi fark atar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ya berabere, ya da Fenerbahçe maçı kazanır.

maci denizlinin kazanmasini yada berabere bitmesini umud ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    Geçen senenin rövanş maçı.Acaba şimdi merak ediyorum Denizli taraftarı sahaya tekrar konfetiler atıp maçı soğutacaklar mı..? En önemlisi stadı dolduracaklar mı...? Ya da Denizli geçen seneki maçın son 6 dakikası gibi oynayabilecek mi...?(Çünkü,Denizli son 6 dakikada kümede kalmayı garantilemişti) bunların hepsini merak ediyorum.Eğer geçen senenin hırsı varsa bu maç FB tarihi fark atar...
    kompeti haric hepsi yine olur cunku denizlispor futbolculari bu maca kolay motive olcaklar gecenseneki gibi ciklaim mucadele edelim diyecekler ve sonucta bu mac berabere

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bol gollü ve zevkli bir maç olucak galiba

denizli fener karsısında ya***anı yaptı bi daha fenerden 10 sene puan falan alamazlar ama ne alursa olsun yusufa dikkat takımı o sürüklüyo fenere karsı na***ak görelim geçen sene sahada kayıptı ama gol pasını vermişti

Fenerbahçemizin Denizlispor ile yapacağı karşılaşmada ilk 11’de yer alacak oyuncularımızın isimleri şöyle:

Volkan, Edu, Lugano, Deniz, Appiah, Alex, Deivid, Tuncay, Tümer, Uğur, Önder
    Kezman'ın oynamamasına üzüldüm. Dünya yıldızı transfer ediyorsunuz ama yedek kalıyor. Olacak iş değil. Bence bu maçta oynamalıydı. Beşiktaş maçında zaten kesinlikle oynamalı. Umarım Zico'nun bu tercihi pahalıya patlamaz. Çünkü; Kezman sorunlu bir futbolcu ve yedek kalmayı hazmedemeyebilir ve sorun çıkartabilir. Ayrıca Kezman'ın performansı da düşük değil, üstelik maçlarda çok hırslı oynuyor. Hafta içi maç yapmış yorgun bir Deivid'i oynatmaktansa, dinç ve istekli bir Kezman oynamalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kezman nasil oynamaz yaa ufff

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

denizli tarihi yineler.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kezman'ın oynamamasına üzüldüm. Dünya yıldızı transfer ediyorsunuz ama yedek kalıyor. Olacak iş değil. Bence bu maçta oynamalıydı. Beşiktaş maçında zaten kesinlikle oynamalı. Umarım Zico'nun bu tercihi pahalıya patlamaz. Çünkü; Kezman sorunlu bir futbolcu ve yedek kalmayı hazmedemeyebilir ve sorun çıkartabilir. Ayrıca Kezman'ın performansı da düşük değil, üstelik maçlarda çok hırslı oynuyor. Hafta içi maç yapmış yorgun bir Deivid'i oynatmaktansa, dinç ve istekli bir Kezman oynamalıydı.
    bugün gazetelerde bir kac haber okudum .. kezman bu konuda zico ile takismis .

Nesil
    2006
    Yer
    İST

abi maçı izleyen varsa kim iyi oynuyo

Default ..

bu maci almaliyizz yaa

63. dakika denizli 0-0 fenerbahce

not:63.dakikada kezman deividin yerine oyuna girdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

dayan denızlı deıvıd cıktı

dk.70 skor 0-0 dayan denizli 20 dakika dayannn
    dk:74 alex cikti mehmet yozgatli girdi.
    dk:75:deniz cikiyor aurelio giriyor
    dk:80:durum 0-0
    Fenerbahçe defansında inanılmaz hatalar... Edu geri pası verdi Volkan'a. Volkan ayağının altından kaçırdığı topu son anda yakaladı... Sonra Lugano inanılmaz bir hata yaparak topu Denizlisporluların önüne bıraktı ama son anda Adriano'nun önündeki topu uzaklaştırdılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İST

haydi denizli bir galibiyet bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Dakika 85: Tomas Abraham'ın sağ taraftan ortasında topla buluşan Adriano'nun dönerek yarım vole vuruşu direkten geri döndü.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

gol geldi gelecek haydi denizli

dk:87 durum 0-0

Nesil
    2006
    Yer
    İST

maç bitmek uzere dk 89

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Hakem 3 dakikalık uzatma işaretini gösterdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

denizli goll goll golll

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri