10 Kasim Cuma Gunku saat 20:00 da Baslicak Mac Ataturk Stadinda Oyananacak
Fenerbahce ye Basarilar Denizliyi Tuttugumu Dusunmeyin
10 Kasim Cuma Gunku saat 20:00 da Baslicak Mac Ataturk Stadinda Oyananacak
Fenerbahce ye Basarilar Denizliyi Tuttugumu Dusunmeyin
denizli bu aralar iyi gibi son maçında deplasmanda 2-0 alıd sanırım.belki bi sürpriz yapabilirr.denızlı yapabileceği en ii ihtimal beraberlik olurr.
sonucu ne olur bilemiyorum ama manidar bi maç olacağı kesin geçen sezondan dolayı
Ben bu maçtan çok Denizli taraftarını merak ediyorum inşallah takımını yanlız bırakmazlar.
Bazı futbolcular bu maçta daha çok hırslanacaklardır malum geçen yıl burada şampiyonluğu kaybettik bu yüzden bize daha pozitif bir güç oluşturur inşallah maçı kazanırız.
takımın taraftarla tam anlamıyla barışma maçı gibi görüyorum. Tabi geçen seneki durum dezavantajda yaratabilir ama özellikle appiah'ın tuncayım bu maça çok farklı çıkacaklarıonı düşünüyorum inşallah appiah gol atar![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bu maci almaktan baska care yok. Mutlaka kazanilmasi gereken bir mac.
bence geçen seneki futbolcular hırs yapcaktır ve süper bi fener izletçeklerdir tahmini skor denizli=0-3=Fenerbahçe
Geçen senenin rövanş maçı.Acaba şimdi merak ediyorum Denizli taraftarı sahaya tekrar konfetiler atıp maçı soğutacaklar mı..? En önemlisi stadı dolduracaklar mı...? Ya da Denizli geçen seneki maçın son 6 dakikası gibi oynayabilecek mi...?(Çünkü,Denizli son 6 dakikada kümede kalmayı garantilemişti) bunların hepsini merak ediyorum.Eğer geçen senenin hırsı varsa bu maç FB tarihi fark atar...
Ya berabere, ya da Fenerbahçe maçı kazanır.
maci denizlinin kazanmasini yada berabere bitmesini umud ediyorum
Bol gollü ve zevkli bir maç olucak galiba![]()
denizli fener karsısında ya***anı yaptı bi daha fenerden 10 sene puan falan alamazlar ama ne alursa olsun yusufa dikkat takımı o sürüklüyo fenere karsı na***ak görelim geçen sene sahada kayıptı ama gol pasını vermişti
Kezman'ın oynamamasına üzüldüm. Dünya yıldızı transfer ediyorsunuz ama yedek kalıyor. Olacak iş değil. Bence bu maçta oynamalıydı. Beşiktaş maçında zaten kesinlikle oynamalı. Umarım Zico'nun bu tercihi pahalıya patlamaz. Çünkü; Kezman sorunlu bir futbolcu ve yedek kalmayı hazmedemeyebilir ve sorun çıkartabilir. Ayrıca Kezman'ın performansı da düşük değil, üstelik maçlarda çok hırslı oynuyor. Hafta içi maç yapmış yorgun bir Deivid'i oynatmaktansa, dinç ve istekli bir Kezman oynamalıydı.Fenerbahçemizin Denizlispor ile yapacağı karşılaşmada ilk 11’de yer alacak oyuncularımızın isimleri şöyle:
Volkan, Edu, Lugano, Deniz, Appiah, Alex, Deivid, Tuncay, Tümer, Uğur, Önder
kezman nasil oynamaz yaa ufff
denizli tarihi yineler.
abi maçı izleyen varsa kim iyi oynuyo
bu maci almaliyizz yaa
63. dakika denizli 0-0 fenerbahce
not:63.dakikada kezman deividin yerine oyuna girdi
dayan denızlı deıvıd cıktı![]()
dk.70 skor 0-0 dayan denizli 20 dakika dayannn
dk:74 alex cikti mehmet yozgatli girdi.
dk:75:deniz cikiyor aurelio giriyor
dk:80:durum 0-0
Fenerbahçe defansında inanılmaz hatalar... Edu geri pası verdi Volkan'a. Volkan ayağının altından kaçırdığı topu son anda yakaladı... Sonra Lugano inanılmaz bir hata yaparak topu Denizlisporluların önüne bıraktı ama son anda Adriano'nun önündeki topu uzaklaştırdılar...
haydi denizli bir galibiyet bekliyoruz
Dakika 85: Tomas Abraham'ın sağ taraftan ortasında topla buluşan Adriano'nun dönerek yarım vole vuruşu direkten geri döndü.
gol geldi gelecek haydi denizli
dk:87 durum 0-0
maç bitmek uzere dk 89
Hakem 3 dakikalık uzatma işaretini gösterdi.
denizli goll goll golll![]()