PDA

View Full Version : Bırakın Gideyim

IcedEarth
15.Kasım.2006, 18:32
Galatasaraylı Carrusca isyan etti: "Arda'yı Roberto Carlos bile gelse kesemez. Şans bulamayacağım için ayrılmak istiyorum."

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve Galatasaray'ın ilk Arjantinli futbolcusu olarak tarihe geçen Marcelo Carrusca, sarı kırmızılı ekipten ayrılmak istiyor. Arda'nın sol kanatta gösterdiği muhteşem performanstan dolayı kulübeye mahkum olan Carrusca "Roberto Carlos bile gelse şu an Arda'yı kesemez. Ben ne yapabilirim? Bu nedenle şans bulamayacağıma inandığım için, devre arasında ayrılmak istiyorum. Galatasaray'a katkı sağlayamadığım için çok üzgünüm." dedi. Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı için tercih ettiğini, ancak Devler Ligi'nde sadece 4 dakika oynayabilmenin üzüntüsünü taşıdığını belirten Carrusca, "Ayrılma fikrimi yönetime bildirdim. Kolaylık bekliyorum. Çünkü artık futbol oynamak istiyorum." şeklinde konuştu. Yönetimin Ocak'ta Carrusca'yı takasta kullanabileceği öğrenildi.

GERETS SATTIRMADI
23 yaşındaki Arjantinli sol kanat oyuncusuna, yaklaşık bir ay önce kendi ülkesinden iki, Meksika'dan bir takım teklifte bulunmuştu. Ancak Erik Gerets, Marcelo Carrusca'dan yararlanmak niyetinde olduğunu belirterek teklifleri geri çevirmişti. Belçikalı hocanın bu söylemine rağmen, Carrusca bu sezon hiçbir maçta 90 dakika forma giyemedi. Ligde sadece 6 maçta ter döktü. Kupada Bursa ve Karşıyaka karşılaşmalarında şans buldu.

KAYNAK: Sabah Gazetesi

Eğer bu haber doğruysa bizim için pek de iyi olduğu söylenemez bir yabancı genç yetenekli oyuncuyu daha kaybettik demektir.

TR.CaPTaiN
15.Kasım.2006, 18:34
Adam hakli

Eray Dengiz
15.Kasım.2006, 18:35
Arda bu takımda 2 hafta oynamasın hemen satılacağı hakkında haberler çıkar, Hasan Kabze oynamadı diye ayrılacağım diye haber çıktı, 2 gün önce Fevzi ve Aykut Mondragon'a karşı anti-mondragon ittifağı kurdular.

Galatasaray'da işler yoluna girmeye başladı ya herkes vurmaya başladı..

tombul taho
15.Kasım.2006, 19:29
Arda bu takımda 2 hafta oynamasın hemen satılacağı hakkında haberler çıkar, Hasan Kabze oynamadı diye ayrılacağım diye haber çıktı, 2 gün önce Fevzi ve Aykut Mondragon'a karşı anti-mondragon ittifağı kurdular.

Galatasaray'da işler yoluna girmeye başladı ya herkes vurmaya başladı..
kesinlikle katılıyorum. ama bi bakıma eğer haber gerçekten doğruysa bence carrusca haklı. çünkü şimdi şöyle bişey evet bende gs'liyim ama mesela gerets'in çok ayrımcılık yaptığını düşünenlerdenim. özellikle de hasan şaş konusunda. hasan şaş'ın kötü günlerinde bence gayet raht bi şekilde carrusca'yı oynatabilir. nasıl derseniz açıklıyayım :

malum biliosunuz i arda'nın asıl yeri sağ açık. arda'yı hasan'ın yerine alıp carrusca'yı sola çekse bence kanatlardan daha etkili oluruz. sabri ne olur derseniz ? cihan'a bu takımın ihtiyacı yok o yüzden sağ bekte çok rahat oynar yani!

Jesus_FB
15.Kasım.2006, 19:31
vallahi bu adamı hiç izleyemediğimiz için yetenekli oluğ olmadığına emin değilim yedek olan bir oyuncu giderse de o takım fazla bir şey kaybetmez

Universal
15.Kasım.2006, 19:38
Adama bir şans verseniz belki şuan elinizdeki en iyi oyuncu olacak bakın size çok yakından bir örnek Devied F.Bahçe'de dört maç üstüste gol atamadı ve gitmesi gerek dediler şimdi F.Bahçe'nin en golcü oyunucu oldu. Bence bu adamda böyle bir yetenek ama G.Saray harcıyor...

tombul taho
15.Kasım.2006, 19:41
G.Saray şu son 3-4 yıldır hep böyle oyuncular harcıyor ki!!!

Krusty
15.Kasım.2006, 19:43
Oynatmayacaklarsa neden aldılar? Sonuna kadar haklı Carrusca.

El Comandante
15.Kasım.2006, 19:46
off ya ardadan sonra bence en yetenekli futbolcumuzu kaybetmek üzereyiz.:(

Cengo
16.Kasım.2006, 03:35
Carlos Arda'yı kesemez, çünkü Orhan'ı keser ahueahu :D
Sabah gazetesi işte :)

nart_susruko
16.Kasım.2006, 04:02
Oynatmayacaklarsa neden aldılar? Sonuna kadar haklı Carrusca.
kimse oynatmayacağı / oynatmayı düşünmediği adama bu kadar yıllık kontrat yapmaz ;)

kendisi GeretS'in yönetime karşı almış olduğu tavırdan dolayı kurban gitmiştir !!! oynamamasının nedenide bundan başka bişey değildir, 'Çağrı Zorkol' isimli arkadaş en basitinden bi örnek vermiş Arda sağda Chelo solda diye bunu GeretS düşünemiyor muydu? tabiiki düşünebiliyordu, oynayamayacağını bildiği o kadar sağ bekte katlandığı halde Cihan'ı bile sol bekte oynatmasıda böyle varyasyonlarını düşünebildiğini gösteriyor zaten ama işte dediğim gibi [B]tek sorun yönetime karşı alınmış tavırdır bana göre, bundan da zararlı yine biz çıkıyoruz tabii ;)

dnz498
16.Kasım.2006, 10:56
Carlos Arda'yı kesemez, çünkü Orhan'ı keser ahueahu :D
Sabah gazetesi işte :)

hay ağzına sağlık